sziasztok lenen kis gondom miért fagy le folyton az egerem:I?
te biztos 16 éves vagy? Nem inkább 6? Egy mondatot nem tudsz leírni, és ettől már okostojás vagyok neked, mert nekem sikerült? Pff. Erre nem sok mindent tudunk válaszolni, hogy ''lenen kis gondom'' nem beszélni mádzsár?
niteforce írta:
szerintem az egér a probléma, próbálj még meg annyit hogy kihúzod, kicsit letisztítod a csatit és úgy vissza. De nem hiszem hogy ez segít.
lapartman997 írta:
Most ezt rohadtul kifejtetted. Mit csináltál vele, nem húzódott-e ki, próbáltad más egérrel is stb. Ennek annyi értelme volt, minthogy nagy tűz van a házban, felhívod a tűzoltókat, '' haló, tűz van jöjjenek ki, *kinyom*''... Honnan tudják, hogy hol vagy? Vagyis ha nem írod le részletesebben, nem tudunk segíteni.
Üdv, van 1 M-tech atab7-esem és ma vettem és a gyári Testvideón nincs kép, hang az van de kép az nincs,pedig a videó gyári, kell telepítenem valamit? de alapból is van rajta videó lejátszó pedig, előre is kössz a segitséget!Op. rendszer: Android 2.3.1 és képeket sem akar behozni: ezt írja ki: /Disc Space is full,can notproperly read the image file/ ezt írja ha képet akarok megnézni. videónál meg hang az megy de kép az nincs,megoldásokat pls Üzenetbe ,kösz még1x!
csak azt nem értem,h akkor h lehet az h az adatok megjelennek,pl höfok meg ijesmi,egyedül nem világit a háttér ha jól értettem.Ezek mondju egy áram körre szoktak épülni,vagyis ha elfüstöl az egyik,akk a többi se dolgozik.
penzessandor írta:
hali.
a mai nap újra telepítettem a gépet és mikor videózok, nagyon laggol a játék. lazán volt fix 100 fps-em.
bios-t hogy lehet frissíteni?
Akkor valszeg azért,mert megforditottad,és az lcd kapott 12V-ot,ami gyárilag 5V szabadna h legyen,és az kiégett.Ezért nem is világitott 12V se mert te amint bekapcsoltad az mindjárt kifüstölte.Nemhinném h javitható.
de mondom, eddig jó volt.. most meg új van, annak jobban kell bírnia a számtekes ***i megcsinálta, csak már tele volt lommal és újra kellett h tegyem, léci segítsetek, milyen progit használjak ?
penzessandor írta:
hali.
a mai nap újra telepítettem a gépet és mikor videózok, nagyon laggol a játék. lazán volt fix 100 fps-em.
azért mert nem bírja az iramot a HDD-d
legegyszerűbben Win-en keresztül Afudos-szal
Mennyi ismeretlen szó.Igy nemsok mindent tudok kivenni belöle pláne ebböl:"megdordítottal a molexet h lassabban menjen a ventilator iylenkor kiaktatódott az LCD " Ha ezt leirod értelmesebben,könnyebben tudunk segiteni.
Badboylol írta:
Jézusom ezzel a géped nyírod ki, vegyél Chieftec 500wat Ctg-t!
Oké, majd intézkedem. Csak az a baj, hogy eredetileg azért újítottam 70ezerért, hogy elmenjen a gépen BF3 és a többiek... és már most minuszban vagyok az m-tech táppal...
gameplayer23 írta:
a márkáját azt nem tudom, 600 wattos. de a régivel is ugyanez történt, pedig az már 2007 óta hibátlanul működött
rajta kell lenni a tápon.
M-TECH egy rakás szar. Nem csodálom hogy ezt csinálja. Javaslom a lehető leghamarabb cseréld ki, és csapd pofán vele azt a baromarcút aki azt belerakta neked.
Sziasztok!
Újítottam a gépemet, a konfig az "Ilyen lett" nevű gépemnél tekinthető meg. A probléma ott van, hogy kb. 3 óra játék után a gép leáll, mintha elment volna az áram. Újraindítani egyáltalán nem lehet. a gépet visszavittük a céghez ahol összerakták, kicserélték a tápot, aztán ma dettó ugyanaz történt. Fogalmam sincs, mi lehet a probléma, én a táp hűtésére gyanakszom, mert leállás után megnéztem, nagyon meleg. Pedig vadiúj táp. Előre is köszönöm a válaszokat! 😀
Üdv mindenkinek! Ha veszek a gépembe egy új merevlemezt azt még elfogja bírni a tápom?
persze, többet is 😀
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv mindenkinek! Ha veszek a gépembe egy új merevlemezt azt még elfogja bírni a tápom?
persze, többet is 😀
figyej csak nem tudsz rólam leszállni 😀
Sziasztok!
i7 3770 és 3770k között mi a különbség illetve mennyi a különbség?
a 3770k szorzózármentes, lehet tuningolni
Tehát akkor semennyire nem lehet a 3770-et?
egy kicsit lehet, de annak értelme nincs
Köszi! 😀
szerintem az egér a probléma, próbálj még meg annyit hogy kihúzod, kicsit letisztítod a csatit és úgy vissza. De nem hiszem hogy ez segít.
meg van Köszi😀
Sziasztok!
egy kicsit lehet, de annak értelme nincs
Sziasztok!
sziasztok lenen kis gondom miért fagy le folyton az egerem:I?
Ha kifejtenéd normálisan, talán még segíteni is tudnánk.Így aztán mondhatnánk azt is hogy egyszóval SZ*R.😕😆
Most ezt rohadtul kifejtetted. Mit csináltál vele, nem húzódott-e ki, próbáltad más egérrel is stb. Ennek annyi értelme volt, minthogy nagy tűz van a házban, felhívod a tűzoltókat, '' haló, tűz van jöjjenek ki, *kinyom*''... Honnan tudják, hogy hol vagy? Vagyis ha nem írod le részletesebben, nem tudunk segíteni.
jóvan kis okos tojás nyugi 😃
Sziasztok!
Sziasztok! 😀
Egy Amd Athlon 64 x2 5200+ 2.7GHz milyen kategóriát képvisel?
És milyen Intel-el egyenértékű?
jelenleg az alsó kategóriát.
kb egy pentium D-vel ér fel.
köszi a választ! de nem inkább egy C2D 2.4GHz-el egyenlő?😀
Sziasztok! 😀
jelenleg az alsó kategóriát.
kb egy pentium D-vel ér fel.
nem találok normális Afudos progit 😞
http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=P5G41T-M%20LX&p=1&os=17
"BIOS-Utilities" alatt a 2.41es verzió
senki se tudja h lehet frissíteni a bios-t? :S
délben már válaszoltam 😉
"legegyszerűbben Win-en keresztül Afudos-szal"
előbb néztem nem nagyon találom sehol 😲
mert olvastam, h meg lehet vele ölni a gépet 😃
ha valami hülyegyerek által moddolt szart raksz igen, de normálissal nem.
de nem hal meg a gépem ugye?
nem hal meg, miért halna meg?
ha a gyártó oldaláról szedsz BIOS-t az biztos jó.
senki se tudja h lehet frissíteni a bios-t? :S
egy NTFS-re formázott USB kulcsra felteszed a BIOS fájlt.
BIOS-ban az intstant flash / EZ flash funkcióval kiválasztod, és enter.
sztetek melyiket vegyem?
1.AMD Athlon II X3 455 Box(fm1)
2.AMD Athlon II X4 641(am3)
fordítva van, az X4-et vedd, viszont ha később fejlesztenél akkor AM3+-ra vegyél.
1.AMD Athlon II X3 455 Box(fm1)
2.AMD Athlon II X4 641(am3)
hali.
léci help 😃
hali.
azért mert nem bírja az iramot a HDD-d
legegyszerűbben Win-en keresztül Afudos-szal
Jézusom ezzel a géped nyírod ki, vegyél Chieftec 500wat Ctg-t!
Oké, majd intézkedem. Csak az a baj, hogy eredetileg azért újítottam 70ezerért, hogy elmenjen a gépen BF3 és a többiek... és már most minuszban vagyok az m-tech táppal...
megnéztem, M-TECH KOB AP4 600XA 7600,- ba került
grillezz meg rajta egy húst, verd szét kalapáccsal, a kábeleinél fogva csapkodd egy satupadhoz.
Kb. 😃 😆
megnéztem, M-TECH KOB AP4 600XA 7600,- ba került
grillezz meg rajta egy húst, verd szét kalapáccsal, a kábeleinél fogva csapkodd egy satupadhoz.
a márkáját azt nem tudom, 600 wattos. de a régivel is ugyanez történt, pedig az már 2007 óta hibátlanul működött
M-TECH egy rakás szar. Nem csodálom hogy ezt csinálja. Javaslom a lehető leghamarabb cseréld ki, és csapd pofán vele azt a baromarcút aki azt belerakta neked.
gyanakszom hogy egy szar
látszik hogy összerakták
FX6100+GTX550Ti az jó párosítás 😃
Újítottam a gépemet, a konfig az "Ilyen lett" nevű gépemnél tekinthető meg. A probléma ott van, hogy kb. 3 óra játék után a gép leáll, mintha elment volna az áram. Újraindítani egyáltalán nem lehet. a gépet visszavittük a céghez ahol összerakták, kicserélték a tápot, aztán ma dettó ugyanaz történt. Fogalmam sincs, mi lehet a probléma, én a táp hűtésére gyanakszom, mert leállás után megnéztem, nagyon meleg. Pedig vadiúj táp. Előre is köszönöm a válaszokat! 😀