Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
humerot avatar
tudnátok nekem ajánlani pár normálisabb tápot ami jo lenne a gépembe mert a mostani nak csunya vége lett 😞
0
0
0
0
grafi97 avatar
valaki el tudná mondani, hogy wow cata-ban miért vannak szétcsúszva a textúrák egy compaq presario cq62-n? a wotlk még simán ment.
0
0
0
0
Adzarb avatar
egy hd 6850 vga mellé számít vmit, hogy fx 6100 vagy x4 965 a proci?
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali
Azt szeretném kérdezni, hogy ASUS laptopomban feltettem 1 ATI drivert és, ott van olyan, az ATI conrol center-en belül "3D minőség és teljesítmény beállítása" ha itt növelem illetve csökentem akkor tényleg megnöveli a teljesítményt illetve grafikát(amelyiket választom) jelentősen? Vagy nincs értelme az egésznek?
Itt 1 kép:
https://kepfeltoltes.hu/120613/k_p_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Sezx avatar
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a TVmen(monitor) anno megjelent egy vékony piros csík ami nagyon idegesített, de egyszer letörölgettem és megjavult, máig se értem hogyan, egy olyan fél évig jó volt aztán most hirtelen megint vissza jött.
Abban kérném a segítségetek, hogy ti hallottatok ilyenről, hogy törölgetéssel meglehet javítani a pixelhibát?😃 és ha igen mi a teknikája? csakmert most akárhogy próbálom nem javul meg.
0
0
0
0
no avatar
Akkor hogyan frissítsem? 😃d
0
0
0
0
alex13 avatar
Superlompos írta:
alex13 írta:
Superlompos: miért az lenne a legjobb ha olyat szednék le ami aktiválva van? Mert így mivel lesz másabb?(még nem aktiváltam)

Annyival lenne jobb, hogy nem kell manuálisan aktiválni loaderrel. Egyszerűen csak felrakod, s ennyi.

Már aktiváltam, ugy hogy mindegy.Amúgy még egyszer kösz az infót.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Magyarul nem kompatibilis a 64-bites op.rendszerrel.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
alex13 írta:
Superlompos: miért az lenne a legjobb ha olyat szednék le ami aktiválva van? Mert így mivel lesz másabb?(még nem aktiváltam)

Annyival lenne jobb, hogy nem kell manuálisan aktiválni loaderrel. Egyszerűen csak felrakod, s ennyi.
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sziasztok!
Szeretnék venni a gépemhez kormányt, de nem tudom h milyet vegyek.15k-m van rá előre is köszi.
0
0
0
0
alex13 avatar
0
0
0
0
borebaba avatar
Nem ide tartozik tom ,de légyszi segítsetek!PLS PLS!Letöltöttem az Assassins creed brotherhoodot: kicsomagoltam,démon tulszal izé ,de mikor telepíteném a setupnál csak egy feketét villan azt kész.(egyébkén az összes fájl ezt csinálja).Ilyenkor mit kell csinálni?És ha vki tudna h kell -légyszi ugy magyarázza mint egy fogyatékosnak ,mert nem vok vmi nagy gép IQfighter.Kérlek segítsetek ,mert akarok ezzel a gyönyörűséggel gameolni.😢
0
0
0
0
alex13 avatar
Superlompos írta:
Letöltöd a windows loader-t, s nem lesz 30 napos. Egyébként az lenne a legjobb, ha oylan Win7-et kapnál le, ami előre aktivált.

Köszi majd mindjárt kipróbálom, amugy nem én szedtem le még régebbről ugy kaptam win7 DVD-t és nem próbáltam ki csak most, és most vettem észre nincs hozzá cd kulcs.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Letöltöd a windows loader-t, s nem lesz 30 napos. Egyébként az lenne a legjobb, ha oylan Win7-et kapnál le, ami előre aktivált.
0
0
0
0
alex13 avatar
Valaki tudna adni Windows 7 Ultimate-hez PM-be 1 CD kulcsot ami müködik is?PLS help mert csak 30 napos :S
0
0
0
0
khaled98 avatar
Cooley : Köszönöm, a ClearCMOS segített 😀
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Az miért van hogy leszedek egy játékot, kicsomagolom, majd telepítésnél hiba üzenet h egy egy sound fáj vagy más fáj hibás, és ezek után hiába töltöm le újra ugyan ez lesz, vagy máshonnan szedem le és ugyan úgy hibát jelezz! Ez nem hiszem h normális mert másik 1000 embernek jó csak nekem nem??!! Gyanakszom a winyómra mert a réginél volt az h mindig dobolta a hiba üzeneteket, de ez alig egy hónapos! :S az Assassin Creed Brotherhood pl egyáltalán nem tudom felrakni mert mindig hibát ír és már több változatban is kipróbáltam de egyik sem volt jó! Ja és a rendszert is újra raktam már de még így se jó!
A Crysis már volt fen a gépen, most letöltöttem újra, de a telepítés során hiba lépet fel, a játékon belül hibás fájt észlelt, letöltöttem újra és újra de mindig talál vmit..... kezd nagyon idegesítő lenni!
0
0
0
0
herbyke avatar
Na most az lett, hogy beraktam a két slotba egy 4 es meg egy 2 es modult....

kiírja telepített memória 6g ebből 5,59 használható.....

nem értem én ezt a winfost.... 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondjuk lehet, hogy kevés a proci is a kihasználtság ellenére is, hiszen mégiscsak x86 és mmx utasításkészletet támogat, a vga pedig 2001-es. 😆 Lehet, hogy sokat akartam ettől a géptől, de nagyon érdekelt, hogy milyen minőségben tudja lejátszani ezeket a videókat. De egyébként majdnem nézhető a film.
0
0
0
0
khaled98 avatar
Cooley írta:
khaled98 írta:
Cooley írta:
khaled98 írta:
Kipróbáltam az ahci-s módot, de nem sikerült!

ClearCMOS?

Azt nem csinálnám! inkább szarakodok vele egy évet 😃

Ezt most nem értem. Bios resettel lehet, hogy működne a géped, és utána csak annyi a teendő, hogy visszaállítod az időt, és kész is. 😃 Végül is te tudod... Az OC beállításaidat meg lemented egy profilba, aztán csak visszatöltöd, azzal se kell szarakodni.

Na de ez a baj, hogy csak LEHET, és ha nem? akkor lehet hogy baszhatom az új bios-t ami rajta van! (mert már cseréltem egyszer!
0
0
0
0
Thomech avatar
Szerintetek?
A 3699 hiba nem túl sok egy kicsit? És azt írja táp vagy hdd kábel okozhatja a kábelt már cseréltem egyszer és nem lett jó tőle! De a táp sem hiszem hiszen Chieftech az meg minőség! 😀
Komolyan már falnak megyek ettől a szartól, egy 12 perces videót nem tudok össze rakni mert mindig megfagy ha meg el mentem, és nyitnám meg a vegas mindig össze omlik! 😠 😞
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/Nvtelen-7.jpg
0
0
0
0
Cooley avatar
khaled98 írta:
Cooley írta:
khaled98 írta:

ClearCMOS?

Ezt most nem értem. Bios resettel lehet, hogy működne a géped, és utána csak annyi a teendő, hogy visszaállítod az időt, és kész is. 😃 Végül is te tudod... Az OC beállításaidat meg lemented egy profilba, aztán csak visszatöltöd, azzal se kell szarakodni.
0
0
0
0
khaled98 avatar
Cooley írta:
khaled98 írta:

ClearCMOS?

0
0
0
0
Cooley avatar
khaled98 írta:

ClearCMOS?
0
0
0
0
khaled98 avatar
Na már semmi sem oldja meg a problémámat 😞 Már a két Hdd-n van egy-egy winfos. Mi lehet a probléma? 😞
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Thomech írta:
nokiacsabika írta:
sziasztok, játékokhoz 2x2gb vagy 2x4gb a jobb memória kit, a válaszokat előre is köszönöm

Hát csak a több! Az az a 2x4Gb! 😃

köszike de mint látom elírtam 😀
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Cooley írta:
nokiacsabika írta:
sziasztok, játékokhoz 2x2gb vagy 2x4gb a jobb memória kit, a válaszokat előre is köszönöm

Ezt most komolyan kérdezed? Nem 4x2 vagy 2x4-et akartál írni? Mert akkor minden esetben a 2x4 a jobb, kivéve ha X79 lapba lesz.

de 😀 4x2-őt akartam és köszike egyébkén s1155
0
0
0
0
Thomech avatar
nokiacsabika írta:

Hát csak a több! Az az a 2x4Gb! 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
nokiacsabika írta:

Ezt most komolyan kérdezed? Nem 4x2 vagy 2x4-et akartál írni? Mert akkor minden esetben a 2x4 a jobb, kivéve ha X79 lapba lesz.
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
0
0
0
0
mirdyn avatar
valaki tudna elméleti segítséget adni, az alaplapom támogatja a ddr 3-as és 2es ramokat egyaránt, most 2x2gb kingston van benne ami 1333 mhz-n dübörög, mennyire lesz jobbb szarabb vagy mit érzékelek ha teszek mellé még 2x2gb ddr2es ramot?
0
0
0
0
klzstar avatar
Helló

Történt valami a DVD írómmal mert még bios-ba se mutatja hogy lenne. De lehet mikor takarítottam a gépet valamit kihúztam csak egy dolog van a kettő közül az alaplapba egy ilyen hosszú soklábas :D Bocs kicsit lehet hülyeséget írtam csak nem vagyok ilyenekbe jártas sajnos :\
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló!

Ma leszedtem a gépemre a Guitar Hero III-at, és kipróbáltam a joy-omal, de nem érzékeli (minden játékot érzékel).

Hogyan tudnám rá bírni hogy észlelje?
0
0
0
0
khaled98 avatar
looserking írta:
khaled98 írta:
looserking írta:
hali all...
ha oylan gépet akrok ami cask netezni kell illetve némi játék akkor érdemes

LGA775 ben gondolkodni ? v olcsóban is lehet 1155 ?

elég egy 775-ös! 1155-ös felesleges nethez! 😀

Én problémám:

jó csak s1155 be a legolcsóbb proci 10k meg a H61 es lapok alig többek 10k nál a ddr3 ram meg megint nem drága... sztem abbol még jobb
islehet...

Jaaa t;nztelg vannak Pentium-ok is 1155be akkor a 1155 ay jobb lenne, mert majd tudn'd fejlesyteni ha megvaltoyna a v;lem;nzed >D

bocsi a syar \r's;rt, de angol bill >S ujratettem a winfost m'sik hddre

.:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:

Tehát magyarul 😃 : "Jaaa tényleg vannak Pentiumok is 1155be akkor a 1155 az jobb választás lenne, mert majd tudnád fejleszteni ha megváltozna a véleményed 😃"

.:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:..:SZERK:
0
0
0
0
no avatar
dzsanni94 írta:
Thomech írta:
sacpatrik írta:
Hogyan tudom frissiteni a Bios-om?
A mostani mintha le lenne fagyva nem reagál semmire.

Hát én nem nagyon vagyok benne profi de ha ilyen a lapod szerintem ezt letöltöd felrakod és kész! De nem vagyok jártas ebben, úgy hogy várd meg más véleményét is! 😃
Bios: [LINK]

Megerősítem töltsd le és telepítsed fel.

Ilyen egyszerű lenne? Tudom,hogy hülyeséget kérdezek,de ugye nem lesz semmi komplikácíó???

Ha hazaérek feltelepítem.
Köszönöm.
0
0
0
0
khaled98 avatar
looserking írta:
hali all...
ha oylan gépet akrok ami cask netezni kell illetve némi játék akkor érdemes

LGA775 ben gondolkodni ? v olcsóban is lehet 1155 ?

elég egy 775-ös! 1155-ös felesleges nethez! 😀

Én problémám:
0
0
0
0
khaled98 avatar
Cooley írta:
khaled98 írta:
Táppal tuti nem, az tökéletes! 😀 Te mi az az ahci?

A biosban a sata vezérlést IDE-ről állítsd AHCI-re. A vindózban meg regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services; msahci-ben a Start értékét 0-ra kell állítani, vagy 3-ra, ha ki akarod kapcsolni az ahci-t. Először a vindózban kell bekapcsolni, és csak utána a biosban.

Jó majd megpróbálom! Remélem mükszik 😀 most infón vagyok 😃
0
0
0
0
R U S S I A avatar
sajt3000 írta:
Hy!Miért van az hogy a gépem már egy ideje azt csinálja minden játék telepítésekor,hogy kiírja hogy hibás a fájl stb stb. és utána kiírja ezeket a lehetőségeket:
Telepítés leállítása,ismét,kihagyás

Már a gépet is újra telepítettem és újra formáztam a vinyókat is.
De még mindig ezt csinálja
Valaki tudna nekem segíteni?😊

általában akkor szokta a CRC hibát kiírni, ha nincs rendesen letöltve a file, vagy épp fontos adatok hiányoznak. Az újra letöltés segíteni szokott.
0
0
0
0
Csatesz avatar
sajt3000 írta:
Badboylol írta:
sajt3000 írta:
Hy!Miért van az hogy a gépem már egy ideje azt csinálja minden játék telepítésekor,hogy kiírja hogy hibás a fájl stb stb. és utána kiírja ezeket a lehetőségeket:
Telepítés leállítása,ismét,kihagyás

Már a gépet is újra telepítettem és újra formáztam a vinyókat is.
De még mindig ezt csinálja
Valaki tudna nekem segíteni?😊

A régi gépemnél volt ilyen, ott a winyó halt meg és folyton CRC hibákat dobált! Lehet nálad is ez van!

Igen! Ott a pont csak nem jutott eszembe a neve de most beugrott hogy CRC error volt
Akkor most a winyó-nak van annyi?

Hát én bármit próbáltam nem volt jó! :S Szal nekem meghalt végleg! Ha formázás után is csinálja akkor sajnos! :S
0
0
0
0
roberto888 avatar
Nekem is ilyen routerem van. Én simán beragasztottam egy ragasztható lapos hűtőbordát, mert az Atheros vezérlő chipje nagyon forró volt, meg a DRAM chip is igen meleg, ezt a kettőt pont lefedi a borda, így most nincs gond a meleggel. 😀

https://kepfeltoltes.hu/120611/Picture_78_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/120611/Picture_79_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
háááát nem nagyon hiszem szerintem biztos meg lehet az áramellását egy kis forrasztással lazán oldalni de a ventit az oldalára rögzítenéd vagy mi?
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Na akkor most nekem kellene egy kis segtség.
Az lenne a kérdés hogy lehetne egy TP-Link TL-WR340GD típúsu routerbe ventilátor rakni de úgy hogy az áramot a routerből kapja és ne más külső forrásból.
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Thomech írta:
sacpatrik írta:

Hát én nem nagyon vagyok benne profi de ha ilyen a lapod szerintem ezt letöltöd felrakod és kész! De nem vagyok jártas ebben, úgy hogy várd meg más véleményét is! 😃

Megerősítem töltsd le és telepítsed fel.
0
0
0
0
Thomech avatar
sacpatrik írta:

0
0
0
0
dzsanni94 avatar
sacpatrik írta:

Itt van katt rá és ne kapcsold ki a gépet:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios

Ja és nézd meg hogy ez az alaplap.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Thomech avatar
Cooley írta:
Thomech írta:
Nem tudtok valami jó megbízható HDD vizsgáló progit? 😀 A HD sentinel kivételével! 😊
Mondjuk ami kiírja a szektorhibákat ha vannak, vagy ilyesmi.

HDD Regeneratort próbáltad már?

Még nem de most meg is nézem! Köszi! 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Thomech írta:
Nem tudtok valami jó megbízható HDD vizsgáló progit? 😀 A HD sentinel kivételével! 😊

HDD Regeneratort próbáltad már?
0
0
0
0
Thomech avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció