Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Devis avatar
én is ezzel szívtam reggel amikor bf3-azni akartam volna menni. rakd fel a 12.3-at, az jó
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Sziasztok!:)
Az miért van, hogy telepíteni akarom a 12.4-es Catalystot, és a telepítés utána elindítva az információnál 9.12-t ír. Miért nem frissíti?:/
0
0
0
0
norbertsolider avatar
GAMER2 írta:
norbertsolider írta:
Sziasztok! Lenne egy problémám , ami csak a Battlefield 3-nál jelentkezik. Betölt a játék , utána befagy a kép is és a hang is . Azután előjön egy hibaüzenet: Az AMD videokártya illesztőprogram nem válaszolt , majd sikeresen helyreállt. (Más játéknál semmi gondom nincs) Számtalan driverrel próbáltam , még újraraktam a windowsot is. Már 2 hónapja nemtudok mitkezdeni ezzel a hibával , nagyon örülnék , ha valaki segítene.

Eredeti a játék?😃 Gondolom nem😂

Eredeti , ezért idegesít nagyon ez a dolog.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
norbertsolider írta:
Sziasztok! Lenne egy problémám , ami csak a Battlefield 3-nál jelentkezik. Betölt a játék , utána befagy a kép is és a hang is . Azután előjön egy hibaüzenet: Az AMD videokártya illesztőprogram nem válaszolt , majd sikeresen helyreállt. (Más játéknál semmi gondom nincs) Számtalan driverrel próbáltam , még újraraktam a windowsot is. Már 2 hónapja nemtudok mitkezdeni ezzel a hibával , nagyon örülnék , ha valaki segítene.

Eredeti a játék?😃 Gondolom nem😂
0
0
0
0
norbertsolider avatar
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Van egy nagyon nagy gondom úgy hogy hozzáértők kérlek segítsetek. Pár napja az Eset Smart Security jelzett egy olyat hogy service.exe/trojan stb. meg egy desktop.ini fájlt is, azóta még karanténba tett innen is pár fájlt C:\System Volume Information, a mai napon újraraktam a gépem C felét, minden oké volt, sorra felraktam a szükséges programokat újra stb. fent volt vagy pár órát az Eset Smart Security is update nélkül, de nem jelzett virust, most egy órája kb. kerestem felhasználónevet és jelszavat a neten amivel frissítettem és azután újból jelezte a fent írtakat, most eléggé kivagyok borulva, mert nem szeretném megint újrarakni, sőt gondolom nem is lenne elég akkor csak a C-t újrarakni, mert akkor mi más lehet a gond, esetleg az antivirus hibás vagy mi a nagy franc van?

Szerk.: Lefuttattam a Malwarebytes Antimalware programot ami nem jelez virust abszolút. Akkor most ???
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintetek a Wolfenstein 3D Remake elindulna Windows 2000-en? Mert nem találok róla semmilyen infót az op.rendszer támogatásról. (xp, Vista, Win7 X86/X64 az biztos, hogy támogatott) Tehát a felújított Wolfenstein 3D-ről van szó, s nem a régiról. A régiből van olyan verzióm ami megy Win7 64-biten minden gond nélkül.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Megtudnám de olyan sok minden van :/
0
0
0
0
Sanchez avatar
5 ezerért én is feltelepítek neked akármit. 😂
De ezeket te is meg tudod csinálni.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Van olyan cég vagy vmi ahova beviszed a géped és feltelepítenek ilyeneket hogy driverek,vírusírtót,stb
0
0
0
0
Devis avatar
nekem is ezt csinálta ma. rakd fel a 12.3-at, az jó
0
0
0
0
Master Killer avatar
Most raktam fel a 12.4-es Catalyst-ot előtte a 12.1-es volt fent, akkor ez mi a *** akar lenni? 😶

https://kepfeltoltes.hu/120616/FOS_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Thomech avatar
Cooley írta:
Thomech írta:
Sziasztok! 😃
Elméletileg a RAM om 1333Mhz es, de akkor itt mért csak 667MHz ett ír?
Vagy ennek alapból ennyinek kell lenni, esetleg be kéne állítani, hogy 1333MHz en dolgozzon?
Szerk: bocs a képről elfelejtkeztem! 😀
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/44353.jpg

A 667MHz a valós, az 1333MHz az effektív órajel, mivel DDR memóriáról van szó.

Értem, már aggódtam, hogy valami baj van vele! köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Thomech írta:
Sziasztok! 😃
Vagy ennek alapból ennyinek kell lenni, esetleg be kéne állítani, hogy 1333MHz en dolgozzon?

A 667MHz a valós, az 1333MHz az effektív órajel, mivel DDR memóriáról van szó.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Mi az, hogy itt? Hol írja? 😆
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok! 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:
Üdv! lenne egy olyan problémám hogy egyik ismerősömnek adtam el egy 200GB-os IDE vinyót beleraktam a gépébe felismeri minden program (everest,HD sentinel,eszközkezelő,) de viszont nincs ott a saját gépben és amikor megpróbálom újra rakni a windows akkor beadja a kékhalált ezzel a hibakóddal 0x0000007B (0xF78DAS24, 0XC0000034, 0X00000000, 0X00000000)

Particionálás és formázás rendben megvolt?

hűt úgy volt hogy én amikor kivettem a gépemből teljesen leformáztam és az övébe csak bedugtam de formázni sehogy nem tudtam nála

Jumper slave-en van, vagy simán rádugtál a gépre 2 mastert? 😀

itt kezd kínai lenni a dolog😃 de amúgy egyik ide-s másik sata-s

Ja akkor lényegtelen. A vindóz partíciókezelőjével nem tudsz kezdeni vele valamit? Vagy ha XP-ben nincs, akkor mondjuk Partition Magic-kel?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Master az elsődleges vinyó, a slave pedig a másodlagos.

De amúgy a Bios-ban elvileg be lehet állítani a sorrendet.
0
0
0
0
nyozo avatar
Cooley írta:
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:
Üdv! lenne egy olyan problémám hogy egyik ismerősömnek adtam el egy 200GB-os IDE vinyót beleraktam a gépébe felismeri minden program (everest,HD sentinel,eszközkezelő,) de viszont nincs ott a saját gépben és amikor megpróbálom újra rakni a windows akkor beadja a kékhalált ezzel a hibakóddal 0x0000007B (0xF78DAS24, 0XC0000034, 0X00000000, 0X00000000)

hűt úgy volt hogy én amikor kivettem a gépemből teljesen leformáztam és az övébe csak bedugtam de formázni sehogy nem tudtam nála

itt kezd kínai lenni a dolog😃 de amúgy egyik ide-s másik sata-s
0
0
0
0
Cooley avatar
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:

0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok. Szeretnem kerdezni toletek hogy az i3 2120 processzor eleg jo-e a mai jatekokhoz?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Sziasztok!

Azt szerentém kérdezni ,hogy egy számítógép (pl. a tesóm gépe, ami profilomban megvan) alvó állapotban (készenléti üzemmód) hány Watt-ot fogyaszt?

Köszönöm a válaszokat előre is 😃
0
0
0
0
menoteboj avatar
Dugd vissxa a tiedbe, uj particio-> formazd es ugy probaljatok, hatha jo lesz😀
0
0
0
0
nyozo avatar
Cooley írta:
nyozo írta:

0
0
0
0
Cooley avatar
nyozo írta:

0
0
0
0
nyozo avatar
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Nem vagyok épp kezdő de más témába nem tudom hova írjam. A kérdésem az, hogy olyan lehetséges, hogy a Wi-Fis laptop jobban kihasználja a netet mint a kábeles asztali PC? Ugyanis a laptopom maximum sebességgel töltök utorrentten (programban teszteltem is) de az asztali PC-n ugyan azokkal a beállításokkal kisebb sebességet ír ki a tesztnél. Ilyen lehetséges? Ja és 8 Mbites netem van.
0
0
0
0
alex13 avatar
Szívesen örülök, hogy segítettem 😀
0
0
0
0
no avatar
Igazad volt megoldotta a problémámat, felszabadította köszi szépen hálás vagyok neked 😀

65 gigát méghozzá 😃
0
0
0
0
alex13 avatar
Mondom a glary unitilis-el nézd részletesen végig a merevlemezed a leírtak alapján és biztos vagyok benne, hogy megtalálod majd.
0
0
0
0
no avatar
nem sajnos pedig a meghajtóról le van törölve minden és le is futtattam a programot
0
0
0
0
alex13 avatar
Miért még mindig nem találtad meg?
0
0
0
0
no avatar
Akkor az a sok giga hova lett vajon 😂
0
0
0
0
alex13 avatar
Azért az is több mint a semmi😃
Most futtatam én is laptopnál de csak elemeztem ezt nézd szerintem egész érdekes 😃 13Gb 😆 persze üres lomtárral :

https://kepfeltoltes.hu/120615/ccleaner_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
alex13 avatar
És mennyit szabadított fel? Mennyit írt ki ott a proginál ugy értem.
0
0
0
0
no avatar
futtattam de most a másikat is kipróbálom 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
Micsoda? Nem azt mondtad, h már futtattad?
0
0
0
0
no avatar
REmélem vagy 50 gigát visszahoz 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
Oké annal örülök😃 Amugy azt minden nap futtathatód, mert igen sok minden veszi el a helyet 😜 és ez visszahozza😜 meg még a töredezésmentesítőt jó futtatni gyorsítja a géped de az heti 1x is elég.(Smart Defrag-ot tudom ajánlani)
0
0
0
0
alex13 avatar
davidlope97 írta:
Még egy utolső kérdés, a külső merevlemezt meg lehet ugyanúgy vizsgálni?

Hát azt nem tudom :S szerintem azt is.😀 De amugy sikerült megtalálnod?
0
0
0
0
no avatar
Még egy utolső kérdés, a külső merevlemezt meg lehet ugyanúgy vizsgálni?
0
0
0
0
Csatesz avatar
alex13 írta:
Hali!
Én avirát használok és azt csak ugy lehet megoldani ha a kivételek közé adod és akkor békénhagyja. Megnyitod Avira-t, katt a "Realtime Protection"-ra, jobb felső sarok "Configuration"-ra katt felugró ablakot le ok-olod, katt a "Scan" és itt az "Exceptions"ra (kivételek) és itt katt a "..." és kiválasztod a fájlt majd le ok-olod és rámész az "Add"-ra.Majd le okézod és bezárod.Nagyábból ennyi elvileg mükődnie kell mert régen én is ezt csináltam amikor a fable 3-nál paul.dll(asszem ez a fájlt) virusnak jelezte én nem engedte megnyitni. Itt 1 kép róla:

Remélem segítettem😀

https://kepfeltoltes.hu/120615/avira_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm a segítséged! 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
davidlope97 írta:
alex13 írta:
davidlope97 írta:
Sziasztok van egy olyan problémám hogy egy 298gb os merevlemezről letöröltem mindent de csak 223gb marad fent ilyenkor mi a teendő?

Szerezz be tisztító programokat pl:
ccleaner , glary utilities stb. és futtasd le őket de a 2. proginál még azt is megtudod nézni mi mennyit foglal itt:
Megnyitod a progit, "Modulok" ra katt, bal oldalt "Fájlok és mappák" és katt itt a "Meghajtó elemzés" itt kiválasztod a meghajtókat és "Ok" majd vársz 😃. ha behozta itt részletesen leír mindent mi mennyit foglal és utána tudsz járni, hogy mi veszi el a helyet.😜 Nagyából most csak ez juttot eszembe, de még a virtuális memória is foglalhat sokat ha sokat adsz hozzá de az is csak pár gb😃

Oksa kössz kipróbálom őket 😀
Itt 1 kép hátha segít:
https://kepfeltoltes.hu/120615/glary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Feltettem nagyba a képet mert konvertártal a képet és kicsi volt beállítva.Bocsi, most már jó a képméret.😜
0
0
0
0
no avatar
alex13 írta:
davidlope97 írta:
Sziasztok van egy olyan problémám hogy egy 298gb os merevlemezről letöröltem mindent de csak 223gb marad fent ilyenkor mi a teendő?

ccleaner , glary utilities stb. és futtasd le őket de a 2. proginál még azt is megtudod nézni mi mennyit foglal itt:
Megnyitod a progit, "Modulok" ra katt, bal oldalt "Fájlok és mappák" és katt itt a "Meghajtó elemzés" itt kiválasztod a meghajtókat és "Ok" majd vársz 😃. ha behozta itt részletesen leír mindent mi mennyit foglal és utána tudsz járni, hogy mi veszi el a helyet.😜 Nagyából most csak ez juttot eszembe, de még a virtuális memória is foglalhat sokat ha sokat adsz hozzá de az is csak pár gb😃

Oksa kössz kipróbálom őket 😀
Itt 1 kép hátha segít:
https://kepfeltoltes.hu/120615/glary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
alex13 avatar
davidlope97 írta:

Itt 1 kép hátha segít:
https://kepfeltoltes.hu/120615/glary_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
GAMER2 avatar
humerot írta:
Maximum 15 ezret és alsótápos a ház

Akkor XFX Pro Series 450W😉
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali!
Én avirát használok és azt csak ugy lehet megoldani ha a kivételek közé adod és akkor békénhagyja. Megnyitod Avira-t, katt a "Realtime Protection"-ra, jobb felső sarok "Configuration"-ra katt felugró ablakot le ok-olod, katt a "Scan" és itt az "Exceptions"ra (kivételek) és itt katt a "..." és kiválasztod a fájlt majd le ok-olod és rámész az "Add"-ra.Majd le okézod és bezárod.Nagyábból ennyi elvileg mükődnie kell mert régen én is ezt csináltam amikor a fable 3-nál paul.dll(asszem ez a fájlt) virusnak jelezte én nem engedte megnyitni. Itt 1 kép róla:

Remélem segítettem😀

https://kepfeltoltes.hu/120615/avira_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció