Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
patrikk911 avatar
Megtudnám de olyan sok minden van :/
0
0
0
0
Sanchez avatar
5 ezerért én is feltelepítek neked akármit. 😂
De ezeket te is meg tudod csinálni.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Van olyan cég vagy vmi ahova beviszed a géped és feltelepítenek ilyeneket hogy driverek,vírusírtót,stb
0
0
0
0
Devis avatar
nekem is ezt csinálta ma. rakd fel a 12.3-at, az jó
0
0
0
0
Master Killer avatar
Most raktam fel a 12.4-es Catalyst-ot előtte a 12.1-es volt fent, akkor ez mi a *** akar lenni? 😶

https://kepfeltoltes.hu/120616/FOS_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Thomech avatar
Cooley írta:
Thomech írta:
Sziasztok! 😃
Elméletileg a RAM om 1333Mhz es, de akkor itt mért csak 667MHz ett ír?
Vagy ennek alapból ennyinek kell lenni, esetleg be kéne állítani, hogy 1333MHz en dolgozzon?
Szerk: bocs a képről elfelejtkeztem! 😀
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/44353.jpg

A 667MHz a valós, az 1333MHz az effektív órajel, mivel DDR memóriáról van szó.

Értem, már aggódtam, hogy valami baj van vele! köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Thomech írta:
Sziasztok! 😃
Vagy ennek alapból ennyinek kell lenni, esetleg be kéne állítani, hogy 1333MHz en dolgozzon?

A 667MHz a valós, az 1333MHz az effektív órajel, mivel DDR memóriáról van szó.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Mi az, hogy itt? Hol írja? 😆
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok! 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:
Üdv! lenne egy olyan problémám hogy egyik ismerősömnek adtam el egy 200GB-os IDE vinyót beleraktam a gépébe felismeri minden program (everest,HD sentinel,eszközkezelő,) de viszont nincs ott a saját gépben és amikor megpróbálom újra rakni a windows akkor beadja a kékhalált ezzel a hibakóddal 0x0000007B (0xF78DAS24, 0XC0000034, 0X00000000, 0X00000000)

Particionálás és formázás rendben megvolt?

hűt úgy volt hogy én amikor kivettem a gépemből teljesen leformáztam és az övébe csak bedugtam de formázni sehogy nem tudtam nála

Jumper slave-en van, vagy simán rádugtál a gépre 2 mastert? 😀

itt kezd kínai lenni a dolog😃 de amúgy egyik ide-s másik sata-s

Ja akkor lényegtelen. A vindóz partíciókezelőjével nem tudsz kezdeni vele valamit? Vagy ha XP-ben nincs, akkor mondjuk Partition Magic-kel?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Master az elsődleges vinyó, a slave pedig a másodlagos.

De amúgy a Bios-ban elvileg be lehet állítani a sorrendet.
0
0
0
0
nyozo avatar
Cooley írta:
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:
Üdv! lenne egy olyan problémám hogy egyik ismerősömnek adtam el egy 200GB-os IDE vinyót beleraktam a gépébe felismeri minden program (everest,HD sentinel,eszközkezelő,) de viszont nincs ott a saját gépben és amikor megpróbálom újra rakni a windows akkor beadja a kékhalált ezzel a hibakóddal 0x0000007B (0xF78DAS24, 0XC0000034, 0X00000000, 0X00000000)

hűt úgy volt hogy én amikor kivettem a gépemből teljesen leformáztam és az övébe csak bedugtam de formázni sehogy nem tudtam nála

itt kezd kínai lenni a dolog😃 de amúgy egyik ide-s másik sata-s
0
0
0
0
Cooley avatar
nyozo írta:
Cooley írta:
nyozo írta:

0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok. Szeretnem kerdezni toletek hogy az i3 2120 processzor eleg jo-e a mai jatekokhoz?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Sziasztok!

Azt szerentém kérdezni ,hogy egy számítógép (pl. a tesóm gépe, ami profilomban megvan) alvó állapotban (készenléti üzemmód) hány Watt-ot fogyaszt?

Köszönöm a válaszokat előre is 😃
0
0
0
0
menoteboj avatar
Dugd vissxa a tiedbe, uj particio-> formazd es ugy probaljatok, hatha jo lesz😀
0
0
0
0
nyozo avatar
Cooley írta:
nyozo írta:

0
0
0
0
Cooley avatar
nyozo írta:

0
0
0
0
nyozo avatar
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Nem vagyok épp kezdő de más témába nem tudom hova írjam. A kérdésem az, hogy olyan lehetséges, hogy a Wi-Fis laptop jobban kihasználja a netet mint a kábeles asztali PC? Ugyanis a laptopom maximum sebességgel töltök utorrentten (programban teszteltem is) de az asztali PC-n ugyan azokkal a beállításokkal kisebb sebességet ír ki a tesztnél. Ilyen lehetséges? Ja és 8 Mbites netem van.
0
0
0
0
alex13 avatar
Szívesen örülök, hogy segítettem 😀
0
0
0
0
no avatar
Igazad volt megoldotta a problémámat, felszabadította köszi szépen hálás vagyok neked 😀

65 gigát méghozzá 😃
0
0
0
0
alex13 avatar
Mondom a glary unitilis-el nézd részletesen végig a merevlemezed a leírtak alapján és biztos vagyok benne, hogy megtalálod majd.
0
0
0
0
no avatar
nem sajnos pedig a meghajtóról le van törölve minden és le is futtattam a programot
0
0
0
0
alex13 avatar
Miért még mindig nem találtad meg?
0
0
0
0
no avatar
Akkor az a sok giga hova lett vajon 😂
0
0
0
0
alex13 avatar
Azért az is több mint a semmi😃
Most futtatam én is laptopnál de csak elemeztem ezt nézd szerintem egész érdekes 😃 13Gb 😆 persze üres lomtárral :

https://kepfeltoltes.hu/120615/ccleaner_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
alex13 avatar
És mennyit szabadított fel? Mennyit írt ki ott a proginál ugy értem.
0
0
0
0
no avatar
futtattam de most a másikat is kipróbálom 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
Micsoda? Nem azt mondtad, h már futtattad?
0
0
0
0
no avatar
REmélem vagy 50 gigát visszahoz 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
Oké annal örülök😃 Amugy azt minden nap futtathatód, mert igen sok minden veszi el a helyet 😜 és ez visszahozza😜 meg még a töredezésmentesítőt jó futtatni gyorsítja a géped de az heti 1x is elég.(Smart Defrag-ot tudom ajánlani)
0
0
0
0
alex13 avatar
davidlope97 írta:
Még egy utolső kérdés, a külső merevlemezt meg lehet ugyanúgy vizsgálni?

Hát azt nem tudom :S szerintem azt is.😀 De amugy sikerült megtalálnod?
0
0
0
0
no avatar
Még egy utolső kérdés, a külső merevlemezt meg lehet ugyanúgy vizsgálni?
0
0
0
0
Csatesz avatar
alex13 írta:
Hali!
Én avirát használok és azt csak ugy lehet megoldani ha a kivételek közé adod és akkor békénhagyja. Megnyitod Avira-t, katt a "Realtime Protection"-ra, jobb felső sarok "Configuration"-ra katt felugró ablakot le ok-olod, katt a "Scan" és itt az "Exceptions"ra (kivételek) és itt katt a "..." és kiválasztod a fájlt majd le ok-olod és rámész az "Add"-ra.Majd le okézod és bezárod.Nagyábból ennyi elvileg mükődnie kell mert régen én is ezt csináltam amikor a fable 3-nál paul.dll(asszem ez a fájlt) virusnak jelezte én nem engedte megnyitni. Itt 1 kép róla:

Remélem segítettem😀

https://kepfeltoltes.hu/120615/avira_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm a segítséged! 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
davidlope97 írta:
alex13 írta:
davidlope97 írta:
Sziasztok van egy olyan problémám hogy egy 298gb os merevlemezről letöröltem mindent de csak 223gb marad fent ilyenkor mi a teendő?

Szerezz be tisztító programokat pl:
ccleaner , glary utilities stb. és futtasd le őket de a 2. proginál még azt is megtudod nézni mi mennyit foglal itt:
Megnyitod a progit, "Modulok" ra katt, bal oldalt "Fájlok és mappák" és katt itt a "Meghajtó elemzés" itt kiválasztod a meghajtókat és "Ok" majd vársz 😃. ha behozta itt részletesen leír mindent mi mennyit foglal és utána tudsz járni, hogy mi veszi el a helyet.😜 Nagyából most csak ez juttot eszembe, de még a virtuális memória is foglalhat sokat ha sokat adsz hozzá de az is csak pár gb😃

Oksa kössz kipróbálom őket 😀
Itt 1 kép hátha segít:
https://kepfeltoltes.hu/120615/glary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Feltettem nagyba a képet mert konvertártal a képet és kicsi volt beállítva.Bocsi, most már jó a képméret.😜
0
0
0
0
no avatar
alex13 írta:
davidlope97 írta:
Sziasztok van egy olyan problémám hogy egy 298gb os merevlemezről letöröltem mindent de csak 223gb marad fent ilyenkor mi a teendő?

ccleaner , glary utilities stb. és futtasd le őket de a 2. proginál még azt is megtudod nézni mi mennyit foglal itt:
Megnyitod a progit, "Modulok" ra katt, bal oldalt "Fájlok és mappák" és katt itt a "Meghajtó elemzés" itt kiválasztod a meghajtókat és "Ok" majd vársz 😃. ha behozta itt részletesen leír mindent mi mennyit foglal és utána tudsz járni, hogy mi veszi el a helyet.😜 Nagyából most csak ez juttot eszembe, de még a virtuális memória is foglalhat sokat ha sokat adsz hozzá de az is csak pár gb😃

Oksa kössz kipróbálom őket 😀
Itt 1 kép hátha segít:
https://kepfeltoltes.hu/120615/glary_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
alex13 avatar
davidlope97 írta:

Itt 1 kép hátha segít:
https://kepfeltoltes.hu/120615/glary_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
GAMER2 avatar
humerot írta:
Maximum 15 ezret és alsótápos a ház

Akkor XFX Pro Series 450W😉
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali!
Én avirát használok és azt csak ugy lehet megoldani ha a kivételek közé adod és akkor békénhagyja. Megnyitod Avira-t, katt a "Realtime Protection"-ra, jobb felső sarok "Configuration"-ra katt felugró ablakot le ok-olod, katt a "Scan" és itt az "Exceptions"ra (kivételek) és itt katt a "..." és kiválasztod a fájlt majd le ok-olod és rámész az "Add"-ra.Majd le okézod és bezárod.Nagyábból ennyi elvileg mükődnie kell mert régen én is ezt csináltam amikor a fable 3-nál paul.dll(asszem ez a fájlt) virusnak jelezte én nem engedte megnyitni. Itt 1 kép róla:

Remélem segítettem😀

https://kepfeltoltes.hu/120615/avira_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Garadex avatar
humerot írta:

*** itt nézz szét, Chieftec a legjobb amit ajánlani tudok.
Vagy vannak az újfajta Rasurbo tápok egész jó minőségű az is. 550W-os 12 ezer forint.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Valaki esetleg itt használ Avirát? Én ezt használom, és az volna kérdésem, tudja e valaki h hogy kell benne engedélyezni azokat a dolgokat amire vírust vagy mást érzékel?? Mert Crysis exe MaxPayne3 exe Crysis Warhead exe neki nem meg bízható, és csak úgy tudok játszani ha kilövöm az Avirát! Ezzel még nem is volna baj de az állandó pityegés felugró ablak hogy mi hol van zavar! Jó lenne egy kis segítség! 😀
0
0
0
0
bEEfRee avatar
https://computers-review.com/wp-content/uploads/2007/10/belkin-2d1-resize.jpg

Valaki lenne oly kedves, és segítene nekem találni olcsón online rendelhető FPS keyboardot? A képen látható billentyűzet tökélletes lenne, de én eddig csak külföldi webshopokban láttam, és a teljes nevét sem tudom a billentyűzetnek. Előre is köszönöm. Aki találta valamit az PM-ben értesítsen. Még1x kösz
0
0
0
0
humerot avatar
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy van 1 laptopom meg 1 gépem és wifi-n keresztül tudok-e küldeni fájlokat a laptop-ra.Ha igen akkor, hogyan?
Mert régen ugy töltöttem át, hogy gépnél leszedtem valamit torrentel és laptopon elindítottam a letöltés (gépnél seed-elt) és így a letöltési sebességem 10x-ével szedett a laptopnál. De ez a módszer valamiért nem működik lehet, hogy azért mert a wifinél állítgattam 1-2 dolgot pl: Ip címet megváltoztatam stb. (alap: 192.168.1.1) De vissza állítottam de ugy se müködött :S ezért kéne 1 másik módszer amivel tölthetek át fájlokat.😀
0
0
0
0
Garadex avatar
humerot írta:
tudnátok nekem ajánlani pár normálisabb tápot ami jo lenne a gépembe mert a mostani nak csunya vége lett 😞

Mennyit szánnál rá?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció