CS GO:ba az oroszok azok akik feltudják az agyamat kúrni 😃
dispPap : nekem van de sajna meghívót küldeni nem tudok mert nincs meg hozzá a rangom ..
Mellesleg dispPap norblinak volt egy kérdése 😃 ->"Mellesleg, éreztétek már úgy, hogy valamit szerettetek volna szeretni, de valahogy nem jött össze? "
Húú de sokat irtatok, pedig csak kicsit nem néztem fel 😃
Szóval:
Fairy tailt már láttam 3x 1-175 ig, tehát az uj verziót nem számitva.
Bleachet úgy 6x de igazából már nem emlékszem rá, azt néztem legtöbbször, és nagyon jó oka van hogy már egy ideje nem néztem meg újra. Még pedig hogy minél többször látom annál több hibát találok benne 😃 Viszont érdekes módon a fairy tailbe kevesebbet, sokkal kevesebbet. NAgyon közel van hozzá hogy a top 5 be kerüljön! Már csak az új verzió grafját kéne megszeretni .... 😆 Mangája már rég első helyen van... Na már az eredeti témát átléptem kicsit 😆
Szintén a final fantasy! Egyszerűen imádom a grafját, a történetet, mindent... de az a nyavalyás harcrendszer.... Szeretem a jrpg harcokat, de itt elvan túlozva (mennyiségbe) és túl butitott is (legalábbis a 13 asba ami van pc re) Töbször is adtam már neki esélyt... De mostmár elegem lett az 50 gb letöltésből 😆
Egyébként most jött ki valami új pc re, rá kéne nézni...
norbli01:
Ja elég béna a magyar lol szinkron de, na azt egyébként aláirom hogy ahri magyar hangja jó 😆 Az a death sound 😂 😂
sunny474: Persze, a magyarítás nagyon sok helyen el van b*szva, de olyanok miatt, mint pl Ahri inkább maradok a magyar szinkronnál, az angol nem olyan "csábító"... 😃 ja, és csak quadra-t tudok 1 tárból, a pentához kicsit több idő kell 😃
Nálam az a baj, hogy nincs elég kitartásom, hogy 2x megnézzek valamit... azt hiszem a Fullmetal Alchemist volt az amit a legtöbbször láttam talán, 4-5 alkalommal...
norbli01: Ha kacsával 1 tárból lősz egy pentát vendégem vagy 1 sörre 😃 Részemről a lol magyarítása csak egy plusz agyvérzés. "Még az óvodában is vér volt a jelem" - by vladimir
anime: Nyílván nem ugyanaz. Ha valamit 2x megnézek az már csodaszámba megy nálam.
Én anno amikor ingyenes volta Final Fantasy 14 akkor ki próbáltam, nem tetszett, de most megint neki szeretnék ugrani (ezúttal azonban meg veszem). Ha játékok: ami óta ki jött a magyar szinkron a lol-hoz, azóta nem enged és nem tudok elszakadni tőle... Amit meg még elkezdtem mostanában a CS:GO, de ne is kérdezzétek.. többiek mondják, hogy jó vagyok, de szerintem nagyon béna 😃
A Final Fantasy filmek meg.. egyet láttam, az kifejezetten tetszett, de többet nem kerestem azóta 😃
sunny474: ha még nem is az idő, a feeling sem ugyan az már, legalábbis ha 5x megnézted, akkor már nem biztos, hogy ugyan az 😃
Soko: warcraft meg cs 1.6-on nőttem fel,így a dota után nem volt újdonság a lol se. Idén szenvedtem fel magam diamond 4-be aztán dobtam a nyárra. Azon a játékon tudom magam a legjobban felcs*szni.
Nekem pl. a team fortress nem jött be soha az istenért se pedig mindenki mondta h milyen jó.
Norbli igen 😃 !
Meg is válaszoltad mert nekem is az egyik a Final Fantasy volt ilyen de valahogy még se jött át .
A másik ha játékoknál tartunk a moba stílus ..A lol-t 2x próbáltam elsőnek csak úgy akkor majdnem a billentyűzet repült aztán a magyar szinkron miatt .. .DE sajnos uninstall lett a vége. .
norbli01: Én még anno xbox-on nekiugrottam. Final fantasy 13 + 13-2 -nek. De valahogy nekem a harcrendszer az istennek nem nyerte el az ízlésem,holott a világa nagyon bejön. Na meg a moviek is (spirits within,advent children). De az említett miatt a játékot dobtam.
norbli01:Én a sima narutot néztem végig legalább 2x. Sajnos veszélyesek ezek a több 100 részes shounenek 😃 Ha már 1x látod akkor is a fejed fogod,ha kiszámolod mennyi időt szántál rá.
soko: Én is 😃 most néztem meg a legújabb videóját (Top 15 Shoujo Ai) anime, aminek a fele alapból fent volt a listán, de most a másik fele is fel került 😆
sunny474: Sajnos én emlékszem az ilyenekre, pedig milyen jó lenne még egyszer először látni a Fairy Tail összes részét 😆
Mellesleg, éreztétek már úgy, hogy valamit szerettetek volna szeretni, de valahogy nem jött össze? Értem pl. úgy, hogy tetszenek a Final Fantasy játékok, és érdekelnek, de valahogy mégsem szeretem őket, pedig nagyon próbálkozok 😆 Nem valami "kör kérdés", csak úgy 😃
norbli01: A bleach-re visszatérve látszik h régen láttam h ezt elfelejtettem. Spoiler!
a hollowá válást 😃
Akame ga kill: Amilyen jól indult,akkora csalódás lett.
Tokyo ghoul: Hát ez megint egy csomó sebből vérzik,nagyon összecsapott lett az egész,kihagytak egy csomó fontos infót. Ehhez h kerek legyen még hozzá kéne toldaniuk.
Összességében mindkettőről ennyi a véleményem: read the manga
Ennek ellenére azért átlagon felüliek bőven.
soko: A hamatora nem egy világot megváltó mű,de személy szerint nekem tetszett. Érdemes nekiugrani.
Az tény hogy fantsay de a közel sem a legjobb 😃 Hamatora ? Nem is ismerem érdemes elkezdeni ?
Amúgy Fairy Tail 246.rész megnézve hát kíváncsi leszek a többire 😃
szerk: Norbli igen a csávót ismerem egy pár anime-t miatta néztem meg 😃
Szóval.. Akame Ga Kill 6. hely, az első helyen az az "izé", de a No Game No Life az csak a 8...
Na mindegy, legalább eszembe jutott, mit akartam már reggel óta megosztani veletek:
Ő itt Misty Chronexia, angolul értők előnyben, személy szerint szeretem a top 10 anime listáit, érdekes animéket találok a csatornáján, jól beszél róluk és naagyon sok top 10 videója van.. érdemes ránézni...
Háát, lehetett volna viccesebb is a kritika, de így legalább be mutatja az animét is 😆 De most jöttem rá, hogy annyira még nem utálom ezt az animét, hogy ezt a kritikát 100%-ban ki élvezzem 😆
Áhoj 😃
A grafikára kitérve nekem személy szerint nem mindegy van egy fajta grafika stílus ami már tök mindegy mennyire jó story-val rendelkezik az anime --stb akkor se nézném meg .
Mondom grafika egy elég lényegtelen pont amíg a hangulat megvan, de elég sokat elárul (főleg a stúdió hozzáállásáról) hogy ilyen régi háttereket kapott alap esetben. Emlékeim szerint a Maid samaban a Super Desinged hátterek szbbek voltak mint az alap hátterek.
Hallod, ha nem linkeled be a képet, észre se, veszem a hátteret... nekem ez már megszokott a Yu-Yu Hakusho óta, igazából a háttér az, ami a legkevésbé érdekel/zavar, persze, egy SAO-n észre veszem amikor szép, de amikor így néz ki, fel sem tűnik...
Tele van ilyennekkel, a grafika nem egy számító tényező, de olyan hátterek voltak benne mint egy 60'as évekbeli animében. Amúgy én anno jól elszórakoztam rajta, bár mára szinte semmi sem ragadt meg, valami bishi csapja a szelet egy kiscsajnak. Egy jelentre emlékszem, a srác leugrott a tetőról valamiért.
Kaichou wa Maid-sama. Igaz még koránt sem fejeztem be a rewatchot, de már úgy is ismerem a lényeget szóval gondoltam irok róla. Először tavaly ősszel néztem meg és akkor is nagyon tetszett. Talán ez az első anime, amit tényleg kedvem támadt elejétől végig megnézni újból. Elég nosztalgikus érzés és iszonyat jó újra nézni. Az egész show-nak a hangulata egyszerűen csodás. Egy élmény nézni. Nem egy mostani darab, de a látvány is nagyon jó, legalábbis nekem tetszik. És gyorsan kicsit visszatérve a hangulatra, az azért olyan jó, mert hihetetlen ost-ket csináltak az animéhez.
Élvezet 11/10 | Látvány 9/10 | Hang 10/10 | Történet 9/10 | Össz: 10/10.
Az egyetlen rossz pontja az egésznek, hogy nem dolgozták fel a teljes mangát, de ezért megy a rewatch, hogy utána folytathassam a mangával, ahol abba hagyták 😀.
Kedvenc ost ebből az animéből:
Narancshajú pózer már minden egyben, Wájzárd, Arrankár, ilyen isten, olyan isten, Kvinszi, vástolord, anyámkínja. Tuti hogy mire véget ér a manga már Saiyan is lesz, meg Ninja, meg Kalóz. Sok shounen fáraszt, de a Bleach duplán is.
Bemutatom nektek a legpoénabb shounen főhőst:
Arale Norimaki
Még az anime elején Ichigo a 20. rész közelében "meghal" és így félig hollow-á válik, mint a Wizard-ok
xoki: ott viszont válogatnom se kéne, max azt, hogy mi kerüljön a lista aljára 😆 Mellesleg, hol olvasod a Bleach-et? Lehet elkezdem, most hogy animében egy ideje már kivégeztem az Arrancar Saga-t, ez a spoiler felkeltette az érdeklődésemet 😃 (Igen, megint nem bírtam ki, de szerintem nem vesztettem sokat 😆😉
sunny474: hát ha jól emlékszem az már az animében is megtörtént 😃 Egyébként Spoiler!
igen, de azóta már felerősitették de nagyon 😃 Bár ugye az anime lényege mindig is az volt hogy jött egy erős ellenfél aki miatt edzenie kellett, most is az helyzet az uj történetnél...
Nagyobb spoiler tartalom Spoiler!
már kiderült minden vele kapcsolatba, anyja quincy pl, már két kardja van egy helyett most nem vagyok benne biztos hogy alapból vagy csak bankaiba de a lényeg hogy OP lett, nem kell félteni 😃
sunny474:
railgun
-nekem is a railgun tetszik jobban, de az index is bejött csak ott kevés Misaka van 😃 (meg uiharu, saten, kuroko stb 😃 ) Igazából Index et idegesitő karakternek tartom valamint nálam mindig is a comedy anime volt előnybe és a railgun arra épit szóval ezért az a kedvenc 😃
bleach
-623 fejezet után abbahagytam, addig egyre csak zuhant a szemembe ez az oka neki. Majd ha véget ér végigolvasom, de addig inkább nem folytatom szerintem, vagy ha majd nagyon unatkozini fogok 😃 szóval én azt mondom hogy nem fejlődött, de az azóta kijött 10-20 fejezetben már lehet hogy igen. Mindenesetre az a baj vele most hogy nagyon elhúzza a dolgokat...
Jelenlegi top 5 anime?
- Fairy Tail (mí meglepetés 😆😉
- Hyouka
- Tokyo ESP
- Unbreakable Machine-Doll
- Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga., Hentai Ouji to Warawanai Neko., Black Bullet, No Game No Life, stb.
Háát, az úgy volt... túl sok kedvencem van, 5-be nem nagyon tudok fel állítani sorrendet, az első 2 az biztos így áll 😃 Hmm... furcsa, a kedvencek között nem találtam egyetlen egy Fate/-et sem..
xoki: Ezek alapján ígéretesnek tűnik. Mindenképp elkezdem és majd kiderül,hogy mennyire jön be.
A listádban vicces a To Aru Kagaku no Railgun.Én is láttam és ugye az alapot is az Index-et. A side story: railgun sokkal jobban bejött mint az alap 😃
Egyébként bleach manga fejlődött valahova? Miután végignéztem az animét a mangát dobtam,mert nem jött be.Így ezen téren eléggé lemaradtam. Jelenlegi top 5 anime?
Baromi nehéz kérdés,de most így hasra vágva: Death Note
Shingeki no kyojin
Full Metal Alchemist: Brotherhood Naruto( a DBZ mellett csak ezen nőttem fel^^ 😃 ) Sakurasou no Pet na Kanojo
sunny474: szerintem ezzel mindent elmondtam hogy mi a véleményem róla 😃
Jelenlegi top 5
(myanimelist link, hogy nem csak találtam képet valahol 😃 [LINK]
aki vezet malt az jelöljön be nyugodtan ha eddig nem tette)
Na de egyébként kb ugyanaz a kettő annyi különbséggel hogy az idolmaster kicsit komolyabb néhány esetben meg van benne kis dráma is, ami tökéletesen illik bele, szóval szerintem mindenképpen érdemes megnézni. Most megy egyébként az idolmaster cinderella girls is, ami nem annyira jó, de nézhető.
Egyébként kis esti kérdés akkor már ha felhoztam: Jelenlegi top 5 anime?
(hátha változott valakinél 😃 )
Naruto nál én is megvárom hogy vége legyen aztán nekiülök és végiszenvedem az animét, a mangát végigolvastam... Ha idén vége lesz akkor én azt csodának fogom tartani 😆
A fairy tail manga meg épp nagyon jó résznél tart remélhetőleg az is marad, és szépen kibontakozik majd ez a történetrész 😃
norbli01: Jogos. Meg mondjuk alapjáraton eléggé elterjedt az ilyesmi az anime világban. Akkor majd lehet ránézek a mangára 😀
btw: IDOLM@STER-ről vélemények? Gondolkozok az elkezdésén. A K-on movie után jött az ihlet,hogy valami hasonló zenés kawaii cuccot nézzek 😃
norbli01:Ha már rutinosan csinálod 1 perc alatt megvan egy rész. Mintha kikeresném indán kb. Na meg amit mondtam,hogy én a feliratot nem várom ki,szimplán leszedem angolul. (persze az egész nyilván net kérdése is)
Fairy Tail: Spoiler!
a mangában ott tartottam,ahol kijött igneel natsu-ból és közdött acnologiával.(mekkora kyuubi copy😃😉
sunny474: Nem csak az, ha hetente jönnek a részek, egyenként leszedegetni nem olyan poén, de ha egyben le tudom szedni az összeset, akkor az nagyon nagy segítség 😃 Meg hát a feliratot külön-külön leszedegetni az zavarna. 😃
Szerintem folytasd a Fairy Tail-t, nem fogod megbánni (mondjuk attól függ hol hagytad abba) 😃 rohadt jó most (na jó, úgy általában is az) 😃
Háát, igaz ami igaz, a Naruto elég szenvedős, a mangát nem is olvasom/olvastam.
norbli01:na ezzel én pont nem így vagyok. A szezonálisakat amik hetente jönnek mindig leszedem nyaatorrents-ről 1080p-be ahogy fent van. Az isten se vinne rá h megvárjam a feliratot 😃 Hál istennek az angol tudásom már bőven megvan,hogy minden mondatot megértsek és ne kelljen folyton megállítani ha vmit nem értek mint régen.
Shippuuden-nel kapcsolatban a manga uccsó 30 fejezeténél dobtam. Haverom dióhéjban elmondta h mi lett a vége. Majd ha egy szép napon teljesen kint lesz az anime akkor nekivágok a 4. shinobi háborútól,de egyenlőre nekem elég volt belőle a sok idióta filler miatt.
ui: Most nagyon erősen gondolkodok,hogy újra elkezdjem a fairy tail mangát,vártam,hogy beérje az anime,de még mindig nem tart ott ahol abbahagytam. Furdal a kíváncsiság,hogy mi a jelenlegi helyzet 😃
Megnéztem a Naruto Shippuuden 421-425. részét és arra jutotta, hogy végre néhány jó rész... Ha vége lesz, akkor úgy érzem egy jó animének fogom címezni, de azért ajánlani nem nagyon fogom, de azért a pár jó pillanatért megérte idáig elszenvedni magam 😃
btw: Befejeztem a Trigun-t. Megint egy anime amiről számomra nehéz beszélni. A főszereplőnk Vash, egy idióta, aki körül a legtöbb ember meghal. Ennek az oka a testvére Knives, aki elszánta magát, hogy minden embert kiirt. Ahogy én figyeltem Vash egy eszmét képvisel és Knives pedig az, aki meg akarja törni ezt az eszmét. Egy akció, dráma , vadnyugati , poszt-apokaliptikus animéről van szó és elejétől végéig el van találva az egész. Azt hiányolom csak, hogy pár kérdésre nem adtak választ.
Élvezet 8/10 | Látvány 7/10 | Hangok 7/10 | Történet 9/10 | Össz: 8/10
xoki: Igen az, ahhj, tudtam hogy az(a nevére viszont egyáltalán nem emlékeztem, mindig a Strawberry Panic jutott eszembe), de mégsem találtam sehol, csak úgy eltűnt az összes listámról 😃 de egyébkéntis, köszi, amint tudom megnézem 😃
Még a végén előbb látom az összes csók jelenetet a Strawberry Panic-ból mint az anime első részét...
Keresek egy animét, a főszereplők lányok (gőzöm sincs hányan), slice of life, comedy, és shoujo ai/yuri szerűség, vagyis ezt tudtam le venni belőle, mert az egyiknek tetszett a másik, ha jól emlékszem... meg még azt tudom, hogy 2 jelenetet láttam belőle, az egyikben egy medencét akartak ki tisztítani, a másikban, meg ki zárták magukat az erkélyre (nem vagyok olyan biztos abban amit írtam, lehet hülyeséget mondtam, de ötleteket szívesen elfogadok 😆😉
Másik anime, amit befejeztem a Sakamichi no Apollon. Az egész anime tetszett. Átfogó történet nincs, egyszerűen pár licieumos diákot és a köztük lévő kapcsolatokat figyelhetjük meg. Persze tudom, hogy ez igy nagyon szürkének hangzik, de nem kell félni, mert mindig történik valami és nem lehet unatkozni. + pont a jazz miatt 😀
Élvezet 10/10 | Látvány 9/10 | Hangok 10/10 | Történet 7/10 | Össz: 8/10
btw: Lassan befejezem a Trigun-t is, de az utolsó részek fele nagyon nehézkésen megy.
És befejeztem a Hyouka-t... egy Mystery + Slice of Life kombináció elég szokatlan... de meg kell mondjam, ez a legjobban kitalált anime, amivel valaha találkoztam, a karakterek érdekesek, a cselekmény jó, egy percig sem unatkoztam, az egész magával ragadott és élvezhető volt. A karakterek érzelmeit meg tudod érteni, a helyzetek jól ki vannak dolgozva, elgondolkodtatnak, vagy éppen viccesek. Nem akar semmit, csak szórakoztatni, és erre tökéletes, tőlem meg kapja a "Legjobban Kitalált Anime" címet, és e mellé még a 9.6/10 pontot is, mondhatni tökéletes, csak itt is a lezárással van a gond... persze egy ilyet hogy is lehetne le zárni... (ezzel mellesleg el foglalhat egy helyet a kedvenceim között is 😃😉 de még jön az OVA habár az a történet közepén volt, de semmi baj...
Most nézem AA-n az Unbreakable Machine-Doll jobb értékelést kapott, mint a BlackRock Shooter
sunny474: Az a baj, hogy nem tudom honnan letölteni 😃 meg talán elfelejteném megnézni, vagy azt hogy hol tartottam, ha nem lenne megnyitva mindig google-ben 😃
xoki: Éreztem hogy hülye kérdés lesz 😆 dee egyenlőre nem nézhetem meg.. még a 2. évadot sem láttam még sajnos 😆 elkezdtem, de a minőség gagyi volt, és pont az előtt fejeztem be az első évadot, gondoltam később megint meg keresem valami jó minőségben 😃
dispPap : nekem van de sajna meghívót küldeni nem tudok mert nincs meg hozzá a rangom ..
Mellesleg dispPap norblinak volt egy kérdése 😃 ->"Mellesleg, éreztétek már úgy, hogy valamit szerettetek volna szeretni, de valahogy nem jött össze? "
Szóval:
Fairy tailt már láttam 3x 1-175 ig, tehát az uj verziót nem számitva.
Bleachet úgy 6x de igazából már nem emlékszem rá, azt néztem legtöbbször, és nagyon jó oka van hogy már egy ideje nem néztem meg újra. Még pedig hogy minél többször látom annál több hibát találok benne 😃 Viszont érdekes módon a fairy tailbe kevesebbet, sokkal kevesebbet. NAgyon közel van hozzá hogy a top 5 be kerüljön! Már csak az új verzió grafját kéne megszeretni .... 😆 Mangája már rég első helyen van... Na már az eredeti témát átléptem kicsit 😆
Szintén a final fantasy! Egyszerűen imádom a grafját, a történetet, mindent... de az a nyavalyás harcrendszer.... Szeretem a jrpg harcokat, de itt elvan túlozva (mennyiségbe) és túl butitott is (legalábbis a 13 asba ami van pc re) Töbször is adtam már neki esélyt... De mostmár elegem lett az 50 gb letöltésből 😆
Egyébként most jött ki valami új pc re, rá kéne nézni...
norbli01:
Ja elég béna a magyar lol szinkron de, na azt egyébként aláirom hogy ahri magyar hangja jó 😆 Az a death sound 😂 😂
Nálam az a baj, hogy nincs elég kitartásom, hogy 2x megnézzek valamit... azt hiszem a Fullmetal Alchemist volt az amit a legtöbbször láttam talán, 4-5 alkalommal...
anime: Nyílván nem ugyanaz. Ha valamit 2x megnézek az már csodaszámba megy nálam.
A Final Fantasy filmek meg.. egyet láttam, az kifejezetten tetszett, de többet nem kerestem azóta 😃
sunny474: ha még nem is az idő, a feeling sem ugyan az már, legalábbis ha 5x megnézted, akkor már nem biztos, hogy ugyan az 😃
Nekem pl. a team fortress nem jött be soha az istenért se pedig mindenki mondta h milyen jó.
Meg is válaszoltad mert nekem is az egyik a Final Fantasy volt ilyen de valahogy még se jött át .
A másik ha játékoknál tartunk a moba stílus ..A lol-t 2x próbáltam elsőnek csak úgy akkor majdnem a billentyűzet repült aztán a magyar szinkron miatt .. .DE sajnos uninstall lett a vége. .
Lehet akkor elkezdem majd a Hamato-rat.
norbli01:Én a sima narutot néztem végig legalább 2x. Sajnos veszélyesek ezek a több 100 részes shounenek 😃 Ha már 1x látod akkor is a fejed fogod,ha kiszámolod mennyi időt szántál rá.
sunny474: Sajnos én emlékszem az ilyenekre, pedig milyen jó lenne még egyszer először látni a Fairy Tail összes részét 😆
Mellesleg, éreztétek már úgy, hogy valamit szerettetek volna szeretni, de valahogy nem jött össze? Értem pl. úgy, hogy tetszenek a Final Fantasy játékok, és érdekelnek, de valahogy mégsem szeretem őket, pedig nagyon próbálkozok 😆 Nem valami "kör kérdés", csak úgy 😃
Akame ga kill: Amilyen jól indult,akkora csalódás lett.
Tokyo ghoul: Hát ez megint egy csomó sebből vérzik,nagyon összecsapott lett az egész,kihagytak egy csomó fontos infót. Ehhez h kerek legyen még hozzá kéne toldaniuk.
Összességében mindkettőről ennyi a véleményem: read the manga
Ennek ellenére azért átlagon felüliek bőven.
soko: A hamatora nem egy világot megváltó mű,de személy szerint nekem tetszett. Érdemes nekiugrani.
Amúgy Fairy Tail 246.rész megnézve hát kíváncsi leszek a többire 😃
szerk: Norbli igen a csávót ismerem egy pár anime-t miatta néztem meg 😃
A magyar videó meg... Hamatora, Akamefos, Gúlok... köszi puszi... 😆
Na mindegy, legalább eszembe jutott, mit akartam már reggel óta megosztani veletek:
Ő itt Misty Chronexia, angolul értők előnyben, személy szerint szeretem a top 10 anime listáit, érdekes animéket találok a csatornáján, jól beszél róluk és naagyon sok top 10 videója van.. érdemes ránézni...
Mellesleg érdekes lett a srác top 10 anime-i :/
A grafikára kitérve nekem személy szerint nem mindegy van egy fajta grafika stílus ami már tök mindegy mennyire jó story-val rendelkezik az anime --stb akkor se nézném meg .
Ennyit még nem röhögtetek kritikán!😆
Mondom grafika egy elég lényegtelen pont amíg a hangulat megvan, de elég sokat elárul (főleg a stúdió hozzáállásáról) hogy ilyen régi háttereket kapott alap esetben. Emlékeim szerint a Maid samaban a Super Desinged hátterek szbbek voltak mint az alap hátterek.
Tele van ilyennekkel, a grafika nem egy számító tényező, de olyan hátterek voltak benne mint egy 60'as évekbeli animében. Amúgy én anno jól elszórakoztam rajta, bár mára szinte semmi sem ragadt meg, valami bishi csapja a szelet egy kiscsajnak. Egy jelentre emlékszem, a srác leugrott a tetőról valamiért.
Élvezet 11/10 | Látvány 9/10 | Hang 10/10 | Történet 9/10 | Össz: 10/10.
Az egyetlen rossz pontja az egésznek, hogy nem dolgozták fel a teljes mangát, de ezért megy a rewatch, hogy utána folytathassam a mangával, ahol abba hagyták 😀.
Kedvenc ost ebből az animéből:
Narancshajú pózer már minden egyben, Wájzárd, Arrankár, ilyen isten, olyan isten, Kvinszi, vástolord, anyámkínja. Tuti hogy mire véget ér a manga már Saiyan is lesz, meg Ninja, meg Kalóz. Sok shounen fáraszt, de a Bleach duplán is.
Bemutatom nektek a legpoénabb shounen főhőst:
Arale Norimaki
xoki: ott viszont válogatnom se kéne, max azt, hogy mi kerüljön a lista aljára 😆 Mellesleg, hol olvasod a Bleach-et? Lehet elkezdem, most hogy animében egy ideje már kivégeztem az Arrancar Saga-t, ez a spoiler felkeltette az érdeklődésemet 😃 (Igen, megint nem bírtam ki, de szerintem nem vesztettem sokat 😆😉
Spoiler!
A top 100-as listával lekötnének egy időre az tuti😃
S végül részemről is Oyasumi !
Majd máskor top 100 animét kérdezek OK? 😆
és akkor most részemről Oyasumi 😃
norbli01: Fate/.... hazudnék ha azt mondanám nem szerettem de amint te is túllőtted a top 5 túl karcsú keret 😃
railgun
-nekem is a railgun tetszik jobban, de az index is bejött csak ott kevés Misaka van 😃 (meg uiharu, saten, kuroko stb 😃 ) Igazából Index et idegesitő karakternek tartom valamint nálam mindig is a comedy anime volt előnybe és a railgun arra épit szóval ezért az a kedvenc 😃
bleach
-623 fejezet után abbahagytam, addig egyre csak zuhant a szemembe ez az oka neki. Majd ha véget ér végigolvasom, de addig inkább nem folytatom szerintem, vagy ha majd nagyon unatkozini fogok 😃 szóval én azt mondom hogy nem fejlődött, de az azóta kijött 10-20 fejezetben már lehet hogy igen. Mindenesetre az a baj vele most hogy nagyon elhúzza a dolgokat...
- Fairy Tail (mí meglepetés 😆😉
- Hyouka
- Tokyo ESP
- Unbreakable Machine-Doll
- Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga., Hentai Ouji to Warawanai Neko., Black Bullet, No Game No Life, stb.
Háát, az úgy volt... túl sok kedvencem van, 5-be nem nagyon tudok fel állítani sorrendet, az első 2 az biztos így áll 😃 Hmm... furcsa, a kedvencek között nem találtam egyetlen egy Fate/-et sem..
A listádban vicces a To Aru Kagaku no Railgun.Én is láttam és ugye az alapot is az Index-et. A side story: railgun sokkal jobban bejött mint az alap 😃
Egyébként bleach manga fejlődött valahova? Miután végignéztem az animét a mangát dobtam,mert nem jött be.Így ezen téren eléggé lemaradtam.
Jelenlegi top 5 anime?
Baromi nehéz kérdés,de most így hasra vágva:
Death Note
Shingeki no kyojin
Full Metal Alchemist: Brotherhood
Naruto( a DBZ mellett csak ezen nőttem fel^^ 😃 )
Sakurasou no Pet na Kanojo
Jelenlegi top 5
(myanimelist link, hogy nem csak találtam képet valahol 😃 [LINK]
aki vezet malt az jelöljön be nyugodtan ha eddig nem tette)
Na de egyébként kb ugyanaz a kettő annyi különbséggel hogy az idolmaster kicsit komolyabb néhány esetben meg van benne kis dráma is, ami tökéletesen illik bele, szóval szerintem mindenképpen érdemes megnézni. Most megy egyébként az idolmaster cinderella girls is, ami nem annyira jó, de nézhető.
Egyébként kis esti kérdés akkor már ha felhoztam:
Jelenlegi top 5 anime?
(hátha változott valakinél 😃 )
Naruto nál én is megvárom hogy vége legyen aztán nekiülök és végiszenvedem az animét, a mangát végigolvastam... Ha idén vége lesz akkor én azt csodának fogom tartani 😆
A fairy tail manga meg épp nagyon jó résznél tart remélhetőleg az is marad, és szépen kibontakozik majd ez a történetrész 😃
btw: IDOLM@STER-ről vélemények? Gondolkozok az elkezdésén. A K-on movie után jött az ihlet,hogy valami hasonló zenés kawaii cuccot nézzek 😃
Fairy Tail: Spoiler!
Szerintem folytasd a Fairy Tail-t, nem fogod megbánni (mondjuk attól függ hol hagytad abba) 😃 rohadt jó most (na jó, úgy általában is az) 😃
Háát, igaz ami igaz, a Naruto elég szenvedős, a mangát nem is olvasom/olvastam.
Shippuuden-nel kapcsolatban a manga uccsó 30 fejezeténél dobtam. Haverom dióhéjban elmondta h mi lett a vége. Majd ha egy szép napon teljesen kint lesz az anime akkor nekivágok a 4. shinobi háborútól,de egyenlőre nekem elég volt belőle a sok idióta filler miatt.
ui: Most nagyon erősen gondolkodok,hogy újra elkezdjem a fairy tail mangát,vártam,hogy beérje az anime,de még mindig nem tart ott ahol abbahagytam. Furdal a kíváncsiság,hogy mi a jelenlegi helyzet 😃
btw: Befejeztem a Trigun-t. Megint egy anime amiről számomra nehéz beszélni. A főszereplőnk Vash, egy idióta, aki körül a legtöbb ember meghal. Ennek az oka a testvére Knives, aki elszánta magát, hogy minden embert kiirt. Ahogy én figyeltem Vash egy eszmét képvisel és Knives pedig az, aki meg akarja törni ezt az eszmét. Egy akció, dráma , vadnyugati , poszt-apokaliptikus animéről van szó és elejétől végéig el van találva az egész. Azt hiányolom csak, hogy pár kérdésre nem adtak választ.
Élvezet 8/10 | Látvány 7/10 | Hangok 7/10 | Történet 9/10 | Össz: 8/10
btw2: Kaichou wa Maid-sama rewatch 😀
Keresek egy animét, a főszereplők lányok (gőzöm sincs hányan), slice of life, comedy, és shoujo ai/yuri szerűség, vagyis ezt tudtam le venni belőle, mert az egyiknek tetszett a másik, ha jól emlékszem... meg még azt tudom, hogy 2 jelenetet láttam belőle, az egyikben egy medencét akartak ki tisztítani, a másikban, meg ki zárták magukat az erkélyre (nem vagyok olyan biztos abban amit írtam, lehet hülyeséget mondtam, de ötleteket szívesen elfogadok 😆😉
Haldoklik a monitorom :/ De amint beszerzek egy újat k-on! 1080p rewatch-al fogom felavatni 😃
Találtam másik verziót 😃
Élvezet 10/10 | Látvány 9/10 | Hangok 10/10 | Történet 7/10 | Össz: 8/10
btw: Lassan befejezem a Trigun-t is, de az utolsó részek fele nagyon nehézkésen megy.
Most nézem AA-n az Unbreakable Machine-Doll jobb értékelést kapott, mint a BlackRock Shooter
sunny474: Az a baj, hogy nem tudom honnan letölteni 😃 meg talán elfelejteném megnézni, vagy azt hogy hol tartottam, ha nem lenne megnyitva mindig google-ben 😃
xoki:Kategóriájában nálam is elég magasan helyezkedik el 😀