Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
üdv ez megér 50k-t?
CPU típusa:QuadCore AMD Phenom, 3415 MHz (17 x 201)
Alaplap: GIGABYTE 78LMT-S2P
Merevlemez: 450gb
Memória: Kigmax 1x4gb DDR3 1.333
VGA: ATI readon 3000 (521Mb alaplapi)
1 dvd író, olvasó
Hiba mentes.
Tavaly szeptember vége fele lett vásárolva.Mindenre van garancia 2 év.Posta játszik saját költségre.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Lenne egy olyan problémám, hogy az asztalon az ikonok meg játékokba minden egy ilyen kis pici árnyékot kap.Ma jött elő ez a probléma nem tudom mi ez.
[LINK]
Itt egy kép nem a BF3-at nézzétek hanem a betűket. Ilyenek az ikonok meg a böngészőben úgy minden.Ötlet

SZerk.: Megoldva 😀 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem tudok egyetérteni, mert egy CD nem 5000 forint, de még én beszélek, én még mindig ágyban vagyok 😃 Hiába, szabadság az szabadság
0
0
0
0
apetit1989 avatar
DVD-re is kiírhatod.
Az élet nagy problémái. Nem írhatok ki egy cd-t, mert ahhoz 500 métert le kéne gyalogolnom a boltig. Jaj.
0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta:
jó csak nincs CD-m csak DVD 😆

ha a kérés nem válik be vegyél egyet 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Telepíteni se tud? Mert van telepítős változata is. Azt még nem próbáltam.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Pont azt akartam írni, mint lompos. Ophcrack odaadja neked a jelszavakat.
0
0
0
0
niteforce avatar
Superlompos írta:
Xp van a gépen?

Mert ha igen, akkor töltsd le az Ophcrack live bootolható CD-jét, s írd ki.

[LINK]

Ezzel megtudhatod, hogy mi a jelszó. Linux alapon feltöri. Teljesen ingyenes, legális program. Xp-nél tuti működik!

azt írta hogy nem tud írni ilyet.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Xp van a gépen?

Mert ha igen, akkor töltsd le az Ophcrack live bootolható CD-jét, s írd ki.

[LINK]

Ezzel megtudhatod, hogy mi a jelszó. Linux alapon feltöri. Teljesen ingyenes, legális program. Xp-nél tuti működik!
0
0
0
0
niteforce avatar
kérd meg hogy állítsa vissza a jogokat.
0
0
0
0
no avatar
Azt irja a Loader,hogy "Unsupported Partition Table"

Na ezzel most mit kezdjek?
0
0
0
0
niteforce avatar
Csinálj egy BIOS resetet.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
szedj le egy előre aktiváltat és tedd újra

Csak tudod nekem a gép újra rakás is gond mivel valamiér nem engedi telepíteni a a Win7-t meg semmit,mert valamit állitani kell a BIOS-ban ami meg persze lefagy amint megnyitom.. Szóval nem szívesen raknám újra.
0
0
0
0
niteforce avatar
szedj le egy előre aktiváltat és tedd újra
0
0
0
0
no avatar
khaled98 írta:
sacpatrik írta:
Sziasztok!

Nagy gondom van,nem tudom Aktiválni a Windows-om.
Valaki tudna segíteni ebbe nekem?
Köszi.

Windows loader 2.1 bz daz, ez nekem mukszik !!

Köszi,de nekem nem nyitja meg ezt... Mással meg nem tudom Aktiválni és 2 nap van hátra.
omg.
0
0
0
0
Wentrion avatar
BudayT írta:
Sziasztok!
Az alaplapomban: ASRock M3A770DE , a mostani dvd íróm ATA csatlakozós. Szeretnék egy SATA csatlakozásút venni. Megoldható ez ebben a lapban? Köszi elóre is.

Simán. Egy kis google keresés sok mindenre hasznos ^^. Van rajta 4 SATA2 csatlakozó. Szóval akár négyet is ráköthetsz.
0
0
0
0
BudayT avatar
Sziasztok!
Az alaplapomban: ASRock M3A770DE , a mostani dvd íróm ATA csatlakozós. Szeretnék egy SATA csatlakozásút venni. Megoldható ez ebben a lapban? Köszi elóre is.
0
0
0
0
khaled98 avatar
sacpatrik írta:
Sziasztok!

Köszi.

Windows loader 2.1 bz daz, ez nekem mukszik !!
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! ez a lap jó tuningra? Asrock P45X3 Deluxe
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Ki mit gondolom erről a progiról hasznos jól müxik?? Windows Doctor v2.7.3.0
😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Köszi.
0
0
0
0
Cooley avatar
arcsi966 írta:
Elérted az 5ghz-t és azon kívűl még mit álítottál át a bisoba?

[LINK]
Lényegében a speedstepet leszámítva minden energiatakarékossági szarságot kikapcsolsz (C1E, C3, C6, spread spectrum) A TDP limitet kikapcsolod, belövöd a kívánt feszültséget, és elkezded egyre feljebb tornászni a turbo szorzóját, amíg el nem éred a maximális stabil órajelet. Ha 24/7-re OC-zol szerintem nem érdemes 1.3V fölé menni.
0
0
0
0
no avatar
Elérted az 5ghz-t és azon kívűl még mit álítottál át a bisoba?
0
0
0
0
no avatar
Pontosan, ráadásul 4.2Ghz felett minimális a gyorsulás, legalábbis nálam max 2Fps-t dobott.

Próbáld 1.2v-on kevésbé fog melegedni, én 1.385v-on elértem az 5Ghz-et MSI Z68A-GD65 alaplappal.😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Akkor ne alkalmazz ekkora OC-t. A BCLK-t meg tedd vissza autora, mert még +1MHz is képes annál a platformnál stabilitási gondokat okozni.
Nem minden proci bírja ugyan addig adott fesszel. Nem érdemes 24/7 használatra ennyire beállítani. 1-200MHz-cel alacsonyabb órajelen lehet, hogy 10-15%-kal alacsonyabb fesz is elég lesz.
0
0
0
0
no avatar
80 foknál már figyelmeztet az alaplap szoftveresen.meddig mehet a hőfok maximum?és és a feszt hogy vegyem lejjeb hogy ne fagyon be a gép.?
0
0
0
0
no avatar
de ha beállítom 1.4 re vagy 1.45 re le fagy.
0
0
0
0
Cooley avatar
A 85 fok még teljesen jó, az 1.5V viszont rohadt sok még 4.8GHz-hez is.
0
0
0
0
no avatar
1.505v ra van beállítva.
0
0
0
0
no avatar
arcsi966 írta:
A processzorom túl szokott melegedni.és tűz forró a cpu -hűtés ,van rá vlmi mód hogy megoldjam ezt a problemát anélkűl hogy vennék új hűtést?mert ez is 18k-t ér ujjonan ami nekem van most néztem lol.és ez is kevés lenne? kb 85 fokig melegszik 1perc után egy sima stabilitás teszten.

Nincs picit túlfeszelve?
Nálam 4.2Ghz mellett 1.2v elég volt, tudom ahány processzor annyi érték, alaplap sem mindegy, amúgy ilyen dög melegben ne csodálkozz.😕
0
0
0
0
no avatar
A processzorom túl szokott melegedni.és tűz forró a cpu -hűtés ,van rá vlmi mód hogy megoldjam ezt a problemát anélkűl hogy vennék új hűtést?mert ez is 18k-t ér ujjonan ami nekem van most néztem lol.és ez is kevés lenne? kb 85 fokig melegszik 1perc után egy sima stabilitás teszten.
0
0
0
0
niteforce avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Szerintetek mindenféle probléma nélkül tudnám használni ezt a tv-t a mostani gépemmel ? Augusztusban meg tudnám venni a thome-tól részletre.

[LINK]

persze
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Szerintetek mindenféle probléma nélkül tudnám használni ezt a tv-t a mostani gépemmel ? Augusztusban meg tudnám venni a thome-tól részletre.

[LINK]
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Nekem már lassan fél éve van laptop vinyó a gépemben. 😀
Nincs gond vele.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Annyival egészíteném ki, hogy valóban lehet használni laptop hdd-t gépben, de csak sata-sat. IDE laptop vinyóhoz redukció kell.
0
0
0
0
niteforce avatar
Ati8821 írta:
Asztali számítógépbe bele lehet tenni laptop winchestereket is? Nem lesz velük probléma?

lehet.
5V-on járnak a laptop winyók, de a csatlakozó úgy megy rá hogy 5V-ot kapjon. Én fáljmásolás céljából már sokszor használtam a noti vinyómat asztaliban, és semmi gond nem volt
0
0
0
0
khaled98 avatar
Superlompos írta:
khaled98 írta:
Superlompos írta:
Ivy Bridge processzor használtalával lehet elérni PCI-E 3.0-át.

de eladni a 1156-os rendszert az olyan lehetetlen mint vízen sétálni (igaz dynamo megcsinálja 😆 /youtube/))

ja és akarok egy penge ssd-t szal 😜 de a pci3 az (tényleg?) 2x gyorsabb vagy mi... 😂

Nem gyorsabb annyival. Egyelőre ez még kezdeti stádiumban van. Csak PCI-E 3.0 miatt nem érdemes konfigot váltani. De ha váltasz, akkor 1155-re vált, már ha Intel vonalon akarod folytatni a pályafutásod.

Igen intel lenne a szimpatikusabb 😀 amd nekem nem testszik nekem, ahogy az ati sem, de az atit még meg-meg szoktam "vitázni" magammal 😀😉
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
khaled98 írta:
Superlompos írta:

de eladni a 1156-os rendszert az olyan lehetetlen mint vízen sétálni (igaz dynamo megcsinálja 😆 /youtube/))

ja és akarok egy penge ssd-t szal 😜 de a pci3 az (tényleg?) 2x gyorsabb vagy mi... 😂

Nem gyorsabb annyival. Egyelőre ez még kezdeti stádiumban van. Csak PCI-E 3.0 miatt nem érdemes konfigot váltani. De ha váltasz, akkor 1155-re vált, már ha Intel vonalon akarod folytatni a pályafutásod.
0
0
0
0
khaled98 avatar
niteforce írta:
De nem használják ki a VGA-k.
Próbáld meg eladni, mert ebbe már nem érdemes semmit fejleszteni, halottabb mint a 775

feldobtam hard v e r apróra apróként 😜 remélem elviszik, 53-nért a 2-t :S
0
0
0
0
niteforce avatar
De nem használják ki a VGA-k.
Próbáld meg eladni, mert ebbe már nem érdemes semmit fejleszteni, halottabb mint a 775
0
0
0
0
khaled98 avatar
Superlompos írta:

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
khaled98 avatar
Van olyan 1156-os alaplap amiben van usb-pci-e- és sata 3 egyben? 😲 Jobb lenne az asus márka, az nekem nagyon begyütt
0
0
0
0
akos328 avatar
Értem most már minden megvan, még1x köszönök mindent
0
0
0
0
Sanchez avatar
Így kell konzolos applikációt kezdeni.

https://www.kephost.com/images4/2012/7/7/b4qsvvagkpfu90clbaem.jpg

A többi menüt ami nálam van azért nem látod mert neked csak Expressz van nekem meg Studio.
0
0
0
0
akos328 avatar
Sanchez nagyon szépen köszönöm a segítséget, fel se tűnt h windows formában kezdtem el.
De most már megoldódott
0
0
0
0
Sanchez avatar
Persze, hogy az a hiba. A WinForm-os és a Consolos nem ugyanaz. WinFormosba az a lényeg, hogy van Form.

Írd be ezt a Form1 Loadba:

this.Text = "Hello";

Ilyenkor a formod neve lesz Hello.

GokuTM: Hehe, én imádom a C#-t. 😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
De te miért WinFormosba akarsz Consolt iratni? Consolos projectet kezdj.

Ha Winformosat szeretnél akkor az ablak nevét pl így tudod átírni kóddal:

this.Text = "Szia";
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció