hory írta:
vki segitene?? 60-65 ezer forintbol szeretnek egy egesz jó gépet összerakni
pls segitsetek
én összedobtam neked annyiból egy egész tuti kis gépet... sőt... 😃 igaz h csak az alap cuccok vannak benn... de gondolom winyód meghajtód meg házad van... a többit meg beleraktam... 😃 😆
Processzor: AMD Athlon 64 X2 6000+ dobozos 16,938 Ft
Alaplap: Asrock A770DE+ 14,588 Ft
Memória: Apacer 2GB DDR2 800MHz 10,863 Ft
Videokártya: Asus 4670 512MB DDR3 DI 17,950 Ft
Kmisi99 írta:
már 18 000 ér 9600gt t vehet
[LINK]
ja és thug85 ha van készleten a rendelés napján beszerzik átadják a futárnak és másnap hozza ki elvileg
Kmisi99 írta:
Hát csak jó hűvös ami neki jó lenne mert valami hulladék gépházba raja ami valami pentium 3 mas ház 😆 mert a gyors hdd-k alég melegek de mondjuk pár száz ft ér vehetne akkor hdd hűtőt is már
A jelenlegi gépházamat éppen ezért vettem, mert az előzőben nem szellőzött rendesen a vinyó, és 65 fokon üzemelt. Ha valami régi betontömbbe akarod rakni a vinyót, akkor feltétlen kell neki plusz szellőzés.
Hát csak jó hűvös ami neki jó lenne mert valami hulladék gépházba raja ami valami pentium 3 mas ház 😆 mert a gyors hdd-k alég melegek de mondjuk pár száz ft ér vehetne akkor hdd hűtőt is már
Kmisi99 írta:
És szerintetek ne jobb lenne egy mert ez hűvöseb és ő egy alumínium szarkupacba rakná 0 szellőzéssel és így csak nem főne meg
[LINK]
Meg az előző hozzászólásomban lévő vidi kari?
Ja és thug ésem akarok vitatkozni de már látom hogy írtad
És szerintetek ne jobb lenne egy mert ez hűvöseb és ő egy alumínium szarkupacba rakná 0 szellőzéssel és így csak nem főne meg
[LINK]
Kmisi99 írta:
[LINK]
ja és thug85 ha van készleten a rendelés napján beszerzik átadják a futárnak és másnap hozza ki elvileg
Most ezen nem fogok veled vitatkozni!
Úgy legyen!
De én is ezt mondtam, hogy attól függ nekik mikor jön le az áru.
Kmisi99 írta:
amikor vettem a gépet akkor is a rendelés követően már másnap hozták
Én is vettem már ipontól, konkrétan a gépházat. Kedden rendeltem, és pénteken mehettem érte.
Erre azt tudom mondani, hogy szerencséd volt. De ettől még nem általános.
thug85 írta:
kisborda: Ha ma megrendeled, akkor holnap reggel regisztrálják a rendelést. Így lehetséges, hogy keddig megkapod. Ha személyesen vennéd át, akkor biztosan meglenne keddig, de házhoz szállítással nem biztos!
Rendelés utáni nap már kiviszik az iponon épp ma reggel rendeltem hangfalat és már holnap hozzák szóval ha ma rendeli holnap felveszik a rendelés és szombaton hozzák neki
Te egy hangfalat rendeltél. Ez egy komplett gép. Ők sem raktárról dolgoznak, hanem ha van rendelés, akkor lekérik maguknak. Attól függ a kiszállítás ideje, hogy mikorra érkezik meg hozzájuk az adott tétel. Hétvégén pedig nincs rendelésfelvétel, és kiszállítás!
thug85 írta:
kisborda: Ha ma megrendeled, akkor holnap reggel regisztrálják a rendelést. Így lehetséges, hogy keddig megkapod. Ha személyesen vennéd át, akkor biztosan meglenne keddig, de házhoz szállítással nem biztos!
Rendelés utáni nap már kiviszik az iponon épp ma reggel rendeltem hangfalat és már holnap hozzák szóval ha ma rendeli holnap felveszik a rendelés és szombaton hozzák neki
kisborda írta:
Na, most így állok a géppel és azt kérdezném, hogy ezen lehetne-e spórolni valamennyit?
Gép:
- alaplap: MSI 770-C45 15 850FT
- proci: AMD Athlon-II X2 245 dobozos 13 962FT
- VGA: Gigabyte 4670 1GB DDR3 18 112FT
- RAM: KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz 12 732 FT
- Táp: Gigabyte Superb 460W 9 237FT
- HDD: Samsung 500GB 16MB SATA Eco-Green 12 465FT
- DVD író: LG GH-22NS50 Fekete OEM 5 425FT
- kábel: OEM SATA kábel 0,5m 788FT
Össz.: 88 573FT +kiszállítási díj(2500FT)
A válaszokat előre is köszi.😃😃
Honnan rendeled? A legtöbb helyen egy bizonyos ár felett ingyenes a házhoz szállítás. Azon is lehet spórolni.
Az iponról rendelem és ott (sajnos) nem ingyenes a kiszállítás.😞
Akkor még ma érdemes megrendelni?
Szállítás, fizetés és teljesítés feltételei
Az iPon.hu webáruház kedvezményes szállítási költsége 2500Ft kiszállásonként (minden más esetben 12500Ft). A kiszállítási díj a rendelt áru mennyiségétől, súlyától független, s magában foglalja GaranciaFutár szolgáltatásunkat is. Csak könyv rendelés esetén a szállitás költsége rendelési összegenként változó, bruttó 4999Ft-ig 780Ft, 6999Ft-ig 420Ft, 9999Ft-ig 240Ft, efelett ingyenes. Amennyiben könyveken kívül mást is tartalmaz a kosár, úgy az eredeti, kedvezményes szállítási költség, a 2500Ft érvényes.
Scribble írta:
akkor jó lesz a 4 magos ha megéri köszönöm szépen😉😃be is írom a konfigomhoz tesztelni...annyival talán jól járok hogy 1-2 10essel kevesebbet fizetek mert sógorom rakja össze és a kapcsolatai miatt olcsóbban meglesz.Mégegyszer kösz😃
vki segitene?? 60-65 ezer forintbol szeretnek egy egesz jó gépet összerakni
pls segitsetek
én összedobtam neked annyiból egy egész tuti kis gépet... sőt... 😃 igaz h csak az alap cuccok vannak benn... de gondolom winyód meghajtód meg házad van... a többit meg beleraktam... 😃 😆
Processzor: AMD Athlon 64 X2 6000+ dobozos 16,938 Ft
Alaplap: Asrock A770DE+ 14,588 Ft
Memória: Apacer 2GB DDR2 800MHz 10,863 Ft
Videokártya: Asus 4670 512MB DDR3 DI 17,950 Ft
Összesen: 60,338 Ft
pls segitsetek
Ezekhez milyen videókártya szükséges,hogy szépen fusson??
Akkor most milyen legyen a gép?
Gép:
- HDD: SEAGATE 500GB 7200rpm 16MB SATA2 12 126FT
Írjátok meg hogy mit cseréljek ki, csak lehetőleg ne legyen drágább!😃😃
Erősebb, de akkor már inkább a 4730-as atit vedd! Az erősebb a 9600GT-nél!
És mennyivel drágább?
Nem akarok árban fentebb menni, már ez is nagyon szoros, több pénzem meg nincsen!😢
és aztán lehet akár 10 gigás ha gyengébb
amúgy itt van 1-2 olcsó hdd hűtő
[LINK]
[LINK]
Azt mondod a 9600gt erősebb?
Melyik a jobb hűtő?
amúgy itt van 1-2 olcsó hdd hűtő
[LINK]
[LINK]
[LINK]
De ez többe kerül meg ez 512-es.
Utólag majd veszek majd vmi ventit.
A jelenlegi gépházamat éppen ezért vettem, mert az előzőben nem szellőzött rendesen a vinyó, és 65 fokon üzemelt. Ha valami régi betontömbbe akarod rakni a vinyót, akkor feltétlen kell neki plusz szellőzés.
[LINK]
Alapból ez a vinyó van!😃
[LINK]
[LINK]
Most ezen nem fogok veled vitatkozni!
Úgy legyen!
De én is ezt mondtam, hogy attól függ nekik mikor jön le az áru.
Nem ez drágább vagy 800FT-tal.😆
De erősebb a proci!😉
[LINK]
Meg a pcx-en nincs olyan video kari ami nekem kell.
amikor vettem a gépet akkor is a rendelés követően már másnap hozták
Én is vettem már ipontól, konkrétan a gépházat. Kedden rendeltem, és pénteken mehettem érte.
Erre azt tudom mondani, hogy szerencséd volt. De ettől még nem általános.
csal itt 512mb os karit van+ még kell egy sata kábel mert az iponon olvastam tesztet az alaplapról és csak egy sata kábel van hozzá
Vinyóhoz is adnak Sata kábelt! Amúgy meg nem sokat számít hogy 512MB vagy 1024MB.
Asus 4670 512MB DDR3 DI 3 év gar. 17,950 Ft
Gigabyte Superb 460W 2 év gar. 9,275 Ft
Kingston 2x1GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9K2/2G 10 év gar. 13,763 Ft
LG GH22NS50RBBB Fekete OEM 2 év gar. 5,325 Ft
MSI 770-C45 3 év gar. 15,750 Ft
Seagate 500GB 16MB SATA2 ST3500418AS 13,050 Ft
Összesen: 90,500 Ft *
PCX-ről ennyibe kerül! Ugyanott vagy, mivel ingyenes a posta!
És a proci is jobb egyel!
Te egy hangfalat rendeltél. Ez egy komplett gép. Ők sem raktárról dolgoznak, hanem ha van rendelés, akkor lekérik maguknak. Attól függ a kiszállítás ideje, hogy mikorra érkezik meg hozzájuk az adott tétel. Hétvégén pedig nincs rendelésfelvétel, és kiszállítás!
Szombaton vasárnap nem szállítanak!
De szombat az most munka nap.
Az úgy jól van minden amit leírtam?
De ott valamelyiket nem árulják ahogy én láttam.
De én azt hallottam, hogy nem ingyenes.😲
nem is az!😆 Csak könyv esetén, 10.000FT felett! PCX-en viszont jobb árak vannak, és 50.000FT felett ingyenes a posta!!! Jobban megéri!
Na, most így állok a géppel és azt kérdezném, hogy ezen lehetne-e spórolni valamennyit?
Gép:
Honnan rendeled? A legtöbb helyen egy bizonyos ár felett ingyenes a házhoz szállítás. Azon is lehet spórolni.
Szállítás, fizetés és teljesítés feltételei
Az iPon.hu webáruház kedvezményes szállítási költsége 2500Ft kiszállásonként (minden más esetben 12500Ft). A kiszállítási díj a rendelt áru mennyiségétől, súlyától független, s magában foglalja GaranciaFutár szolgáltatásunkat is. Csak könyv rendelés esetén a szállitás költsége rendelési összegenként változó, bruttó 4999Ft-ig 780Ft, 6999Ft-ig 420Ft, 9999Ft-ig 240Ft, efelett ingyenes. Amennyiben könyveken kívül mást is tartalmaz a kosár, úgy az eredeti, kedvezményes szállítási költség, a 2500Ft érvényes.
Szerintem PCX_en jobban járnál!
Gép:
akkor jó lesz a 4 magos ha megéri köszönöm szépen😉😃be is írom a konfigomhoz tesztelni...annyival talán jól járok hogy 1-2 10essel kevesebbet fizetek mert sógorom rakja össze és a kapcsolatai miatt olcsóbban meglesz.Mégegyszer kösz😃
Ugyan!😀