Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
timon5000 avatar
Sziasztok csináltam egy videót a problémámról nézzétek már meg kérlek!

[url]http://www.youtube.com/watch?v=YcpNKqxiTxA&feature=channel&list=UL[/url]
0
0
0
0
Bicike avatar
A Facebook-ot hogy lehet letiltani véglegesen?
0
0
0
0
Thomech avatar
nyozo írta:
Thomech írta:
Sanchez, nyozo Oké, csak még mióta win7 ett használok azóta soha nem adott nekem még ki ilyet! Hát akkor ez nem fontos értesítés ugye?!
Köszi mind2nek a gyors választ! 😃

én nem foglalkoztam vele amikor kiadta akkor rámentem hogy tartsa meg a színösszeállítást és ha megint "lassul" akkor újra előjöjjön

Értem, akkor legközelebb én is így teszek! 😃
Köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
nyozo avatar
Thomech írta:
Sanchez, nyozo Oké, csak még mióta win7 ett használok azóta soha nem adott nekem még ki ilyet! Hát akkor ez nem fontos értesítés ugye?!

én nem foglalkoztam vele amikor kiadta akkor rámentem hogy tartsa meg a színösszeállítást és ha megint "lassul" akkor újra előjöjjön
0
0
0
0
Thomech avatar
0
0
0
0
nyozo avatar
Sanchez írta:
Az aero videókártya kérdése.

Volt olyan hogy ezt nálam HD 5770-nel is beadta
0
0
0
0
Sanchez avatar
Az aero videókártya kérdése.
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok skacok 😃
Egy hónapja javult meg a gépem úgy hogy kivettem a ramokat és meg tisztítottam mert kék halált dobogatot percenkénti rendszerességgel, most el telt pár hét nagyon jól ment minden dirt 3, dirt 2, MOH 2010, de aztán máma fel tettem a Batlefield Bad Company 2 őt és 10 percig játszottam és kék halált dobott, és még a mentésem is el veszett, aztán a szerintem hibás ramot kivettem és azóta megint jó minden! Csak most meg ezt adta ki a játék ez a kevés ram miatt adta ki?
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/Nvtelen-11.jpg
0
0
0
0
Bajusz avatar
Sziasztok !

A következp lenne a problémám remélem tudtok segíteni .

isdone.dll hiba black boxos játékoknál .

Letöltöttem a dll-t bemásoltam a system 32 mappába de még mindig kiírja a problémát a telepítés felénél.

Van valami módszer rá ? :/
--Köszönöm--
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
és a torrent is? Azaz rendes oldalról szeden nem pedig ilyen piratebayról?
0
0
0
0
no avatar
Az mi a kurva életért van, hogy már a negyedik játékot akarom letölteni, de nem birom mert a rohadt torrent szar nem megy fel a sebesség hét-nyolc kiloájtnál jobban???? nincs le korlátozva és a net is jó😠😠😠😠😠😞
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Primera írta:
hali
van vmi baj a fülesemmel igazából nem nagy a baj,csak ha maxra felveszem a hangot a FÜLESEN,nem a gépen,hangfalon akkor elkezd búgni vagy vmi ilyesmi hangot kiadni nem tudjátok lenne erre vmi megoldás?
Ugye nem egy elosztóval van rákötve a gépre a füles, meg a hangfal is egyszerre? Mert akkor nem csoda. A fülesnek sokkal kissebb az impedanciája, mint a hangfalnak, ilyenkor erőlködik a hangkártya, amit nálad búgás kísér.
Megoldás:
Egyszerre csak az egyik legyen bedugva.
0
0
0
0
Adzarb avatar
hali
van vmi baj a fülesemmel igazából nem nagy a baj,csak ha maxra felveszem a hangot a FÜLESEN,nem a gépen,hangfalon akkor elkezd búgni vagy vmi ilyesmi hangot kiadni nem tudjátok lenne erre vmi megoldás?
0
0
0
0
no avatar
Gyenes07 írta:
Szevasztok! Ez egy általam összeállított gép (főleg játékokhoz), szerintetek milyen, nem lesz vele fennakadás? illetve milyen tápegységet ajánlanátok hozzá?
Gépem adatai

Gondolom az "új" gép lenne, "gépem adatai" alatt főoldalt dobja be.😜

s775-re butaság építeni, esetleg használtan, új hardverek nagyon drágák, inkább 1155-re építs, mezei cuccokból kb ugyanaz az ár, teljesítményben viszont fényévekre vannak.😀
0
0
0
0
no avatar
Szevasztok! Ez egy általam összeállított gép (főleg játékokhoz), szerintetek milyen, nem lesz vele fennakadás? illetve milyen tápegységet ajánlanátok hozzá?
Gépem adatai
0
0
0
0
nyozo avatar
gyenesmartin írta:
nyozo írta:
gyenesmartin írta:
Ha már 9centis kell akkor Xigmatek Loki. A bordánál az oldala le van zárva, így nem megy szanaszét a levegő, tehát elvileg jobb, mint a TX3 vagy a freezer 7. Meg olcsóbb is.

és a xigmatek az mennyire hangos?
Maximum fordulaton hallkabb, mint a tx3 közepesen.
28db vs 35db

hát akkor lehet a xigmatek-re esik a választásom remélem rendessen lehűti majd a q6600-at😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nyozo írta:
gyenesmartin írta:
Ha már 9centis kell akkor Xigmatek Loki. A bordánál az oldala le van zárva, így nem megy szanaszét a levegő, tehát elvileg jobb, mint a TX3 vagy a freezer 7. Meg olcsóbb is.

Maximum fordulaton hallkabb, mint a tx3 közepesen.
28db vs 35db
0
0
0
0
nyozo avatar
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
nyozo avatar
gyenesmartin írta:
nyozo írta:
gyenesmartin írta:
nyozo írta:
Üdv! az lenne a kérdésem hogy egy Cooler Master Hyper TX3 vagy Evo beleférne egy ilyen ADVANCE Turboost 8702B házba az oldalsó hűtőtől?

498 x 430 x 190 mm
Ebből lejön a venti, alaplap, másik oldal stb.. Számoljunk 160mm-el.
A TX3 kerek 136mm magas, befér.
De már egy 212-es az már kétes.

és ha egy tx3 evo befér akkor elvileg egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-nek is bekell férni-e nem?
Igen. De még a freezer 13 is befér 😉.

a cooler master tx3 evo és az arctic cooling freezer 7 pro közül az arcit cooling az jobb nem?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nyozo írta:
gyenesmartin írta:
nyozo írta:
Üdv! az lenne a kérdésem hogy egy Cooler Master Hyper TX3 vagy Evo beleférne egy ilyen ADVANCE Turboost 8702B házba az oldalsó hűtőtől?

498 x 430 x 190 mm

és ha egy tx3 evo befér akkor elvileg egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-nek is bekell férni-e nem?
Igen. De még a freezer 13 is befér 😉.
0
0
0
0
nyozo avatar
Primera írta:
egy cooler master elite 334ben elfér egy sapphire hd6850?

szerintem el a Sapphire HD 6850 23cm szóval nem egy hosszú vga
0
0
0
0
Adzarb avatar
egy cooler master elite 334ben elfér egy sapphire hd6850?
0
0
0
0
nyozo avatar
gyenesmartin írta:
nyozo írta:

498 x 430 x 190 mm

0
0
0
0
levi27 avatar
Szerintetek egy PII B55 ös proci három maggal 3000MHz-en 1,2V-on mennyit fogyaszt kb?
0
0
0
0
Ducky avatar
Ducky írta:
GokuTM írta:
Ducky írta:
Hogyan lehetne tuningolni a kártyám? hd 4670, mert szerintem már kezd lassú lenni.
https://kepkezelo.com/images/fxzcotykympl4mpbr08h.png

Azt a 2 csúszkát elkezded emelni 10MHz-enként, és minden emelés után 2-3 perc Furmark teszt. Ezt addig tenni, amíg stabil 😉

Köszi! Most 780MHz a GPU, memória 805, de nem akar játék közben felmenni csak 801-ig. De amúgy egész stabil.

És a procit hogyan? 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nyozo írta:

498 x 430 x 190 mm
0
0
0
0
nyozo avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát elméletben még talán bírnia kellenem mert ha jól tudom két kari eszik vagy 400w ot összesen. De ha nem bírja azt tudtodra adja. Amúgy semmi értelme +150w fogyasztást a gépbe vinni vacak physx ért ami semmit nem ér és alig van játék amiben van is.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem azokhoz akik értenek a tápokhoz!😃
Az lenne a helyzet hogy szeretnék egy physx segédkarit venni a gépbe és kaptam egy 9800GX2 őst ami viszonylag elég olcsó..
Egyedül csak attól tartok hogy a tápom nem birja meg igy a gépet.. Légyszi nézzetek be a jelenlegi gépem oldalára és adjatok tanácsot hogy megvegyeme vagy ne azt az nvidia karit..Hozzátenném hogy fontos számomra hogy legyen egy fizikát számoló karim és 9800GT alatti modell meg nem tudna lépést tartani a HD6970 esemmel fizikát számolva..A tápom Chieftec 650w os és 85% os hatásfokot ir rajta. 12v+, 12v- 552wattot ir.Légyszi adjatok minél hamarabb választ hogy megbirnáe a tápom vagy hagyjam mert elszálhat ..
A választ privát üzibe adjátok meg ,, köszi!!😃😃
0
0
0
0
Ducky avatar
GokuTM írta:
Ducky írta:
Hogyan lehetne tuningolni a kártyám? hd 4670, mert szerintem már kezd lassú lenni.

Azt a 2 csúszkát elkezded emelni 10MHz-enként, és minden emelés után 2-3 perc Furmark teszt. Ezt addig tenni, amíg stabil 😉

Köszi! Most 780MHz a GPU, memória 805, de nem akar játék közben felmenni csak 801-ig. De amúgy egész stabil.
0
0
0
0
Ducky avatar
0
0
0
0
XHTX avatar
gyurmi írta:
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a különbség az OCZ Wertex 3 és Agility 3 között? Mert én valahogy nem látok különbséget közöttük csak színben 😀

Felmész az OCZ hivatalos oldalára ott megvannak a technikai adatok.
0
0
0
0
khaled98 avatar
gyurmi írta:
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a különbség az OCZ Wertex 3 és Agility 3 között? Mert én valahogy nem látok különbséget közöttük csak színben 😀

Szerintem a max iops-ban kulombozik a ertex tovabb birja :S
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
matyosowski avatar
media marktról no comment pendrivet majdnem dupla áron adnak meg a lemezeket is, ugyan ez a helyzet a headsettel + van hogy garis cuccot nem akarják bevizsgálni. Az antennák amiket meg ott árulnak egy kalap .... 1 szó mint száz Kmisinek igaza van inkább nézegess PC, Elektronikus boltokban mert ott az eddigi tapasztalataim alapján segítőkészebbek is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja leg átverőbb legszutyokabb helyek. A nagyobb ismertebb pc boltok a legjobbak.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Bicike írta:
Ducky: lehet venni antennát, a Media Markt-ban, meg az Auchan-ben 1800 körül láttam, de hogy jó-e azt nem tudom.

Media Markt, Auchan felejtős. Ezeken a helyeken adják legdrágábban az ilyen termékeket.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
Phenom újonan

Kösz ez is gyors volt :-)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
asdmoo írta:
üdv ez megér 50k-t?
CPU típusa:QuadCore AMD Phenom, 3415 MHz (17 x 201)
Alaplap: GIGABYTE 78LMT-S2P
Merevlemez: 450gb
Memória: Kigmax 1x4gb DDR3 1.333
VGA: ATI readon 3000 (521Mb alaplapi)
1 dvd író, olvasó
Hiba mentes.
Tavaly szeptember vége fele lett vásárolva.Mindenre van garancia 2 év.Posta játszik saját költségre.

Használtan nagyon is de ha uj akkor el nem hiszem hogy enyiért iet tucc venni :-)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Amd Fenom. vagy Amd Buldozer ha nagyolbb fps t.akarok elérni ?? és árba meik jobb?? ujonnan
0
0
0
0
BudayT avatar
Sziasztok
AODDriver4.1 eszközkezelőben felkiáltójeles és ezt írja: Az eszköz nincs a számítógépben, nem működik megfelelően vagy nincs telepítve hozzá az összes illesztőprogram.
Tud valaki segíteni, hogy mit kell ilyenkor tenni? Köszi előre is.
0
0
0
0
Bicike avatar
Hohohohó lehet, hogy nagy antennád volt, de azt is kell nézni, hogy a routerod hány dB-es, lehet hogy 3 dBhez 2-est vettél.
0
0
0
0
Ducky avatar
Kmisi99 írta:
Hát a nagyobb antenna nem ér sokat. én is vettem egy ilyet nem ért kb semmit
http://p c x.hu/termek/tp-link-tl-ant2408cl-antenna-44480

én olyasmire gondolok, hogy van egy másik router, ami kommunikál a fentivel, így nagyobb lesz lent a jel. létezik ilyen, és mi a neve? 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát a nagyobb antenna nem ér sokat. én is vettem egy ilyet nem ért kb semmit
http://p c x.hu/termek/tp-link-tl-ant2408cl-antenna-44480
0
0
0
0
Bicike avatar
Ducky: lehet venni antennát, a Media Markt-ban, meg az Auchan-ben 1800 körül láttam, de hogy jó-e azt nem tudom.
0
0
0
0
rafferd avatar
Ducky:a vasbeton gerenda a hibás 😀
0
0
0
0
no avatar
Ducky írta:
Hello!
Van egy tp-link routerem, de a földszinten már nem erős a jel...mit lehetne tenni?

Mekkora távolságba viszi a jelet? Ez a routertől függ vagy ha sok a fal attol is gyengül.
0
0
0
0
Ducky avatar
Hello!
Van egy tp-link routerem, de a földszinten már nem erős a jel...mit lehetne tenni?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció