Milyen gépet vegyek?

2008. February 07., téma
Fórum » Asztali PC
Vásárlási tanácsadó szolgálat...:p
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akinho94 avatar
gyenesmartin írta:
akinho94 írta:
gyenesmartin írta:
akinho94 írta:
Davezorrr írta:
egy ilyen configra :
Processzor: Intel Core 2 duo E7400 2,8GHz
Memória: Kingston 2gb 800MHz
Videókártya: ATI Radeon 5770 1GB
Alaplap: Gygabite Ga-EP35 DS4 rev.:2.1
Merevlemez: 81gb
Hangkártya: SB Audigy 2 ZS
Tápegység: 500 W Maxpower
elég az a táp ????? nem egy márkás táp,mondjuk eddig semmi hibája nem volt de megkérdem mert tápnál mindig elakadok :S 😃 ja és a proci kihajtaná a grafot ????

A táp kuka. A proci nem lesz elég csak húzva. És nem hajtja ki a grafot hanem előszámmol a VGA-nak ami ezt az adatot feldolgozza. Ha a proci nem tud elég adatot előállítani akkor szoktak arról beszélni, hogy "nem hajtja ki" de ez így helytelen na mind1. 😃 vinyó kevés. 😉
táp pont hogy elég.A vinyó pedig annak kevés aki sokmindent rak rá a gépre.

😆 thx.
Mivel egy HD5770 lesz a kártya gondolom játszani fog 😃 és hát az új játékok nem éppen kis helyet foglanak szal...
Táp? 😆 egy noname '500' W-os mire elég? Elfüstölni a gépet arra. Ne a W-ot nézd légyszives.
mégegy 400w-os codegen is elbírná azt a vga-át mivel csak 100w-ot fogyaszt terhelve.

Ha Te mondod. 😃 Bár ezt a tudást ne hireszteld oylan helyen ahol értenek a géphez (komolyabb fórum pl.) thx. 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
akinho94 írta:
gyenesmartin írta:
akinho94 írta:
Davezorrr írta:
egy ilyen configra :
elég az a táp ????? nem egy márkás táp,mondjuk eddig semmi hibája nem volt de megkérdem mert tápnál mindig elakadok :S 😃 ja és a proci kihajtaná a grafot ????

A táp kuka. A proci nem lesz elég csak húzva. És nem hajtja ki a grafot hanem előszámmol a VGA-nak ami ezt az adatot feldolgozza. Ha a proci nem tud elég adatot előállítani akkor szoktak arról beszélni, hogy "nem hajtja ki" de ez így helytelen na mind1. 😃 vinyó kevés. 😉

😆 thx.
Mivel egy HD5770 lesz a kártya gondolom játszani fog 😃 és hát az új játékok nem éppen kis helyet foglanak szal...
Táp? 😆 egy noname '500' W-os mire elég? Elfüstölni a gépet arra. Ne a W-ot nézd légyszives.
mégegy 400w-os codegen is elbírná azt a vga-át mivel csak 100w-ot fogyaszt terhelve.
0
0
0
0
DMSASD avatar
totya22 írta:
Helló!Van egy kérdésem!Jövő Hónap elején veszek videókártyát csak nem tudom eldönteni milyet vegyek.Nézegettem már pár helyen.

http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd5850_1gb_gddr5_hdmi_pcie/127930
http://www.ipon.hu/webshop/product/powercolor_hd5870_1gb_ddr5_md5_g_pcie/128004
http://www.ipon.hu/webshop/product/asus_eah5850_g_2dis_1gd5_pcie/128583

Meg ezek mellé kellene (még nem tudom melyiket vegyem meg) egy tápegység is. Azt Írták a gyártó honlapján hogy elég neki az 500w-os tápegység de, én legalább egy 600w-ost akarok venni:: segítsetek köszi

Elsősorban ez a pénztárcádtól és tőled függ meiket akarod megvenni a sapphire hd5850 is jo választás de ha neked megéri az a + teljesitmény magasabb áron és megtod venni akkor a powercolor hd5870 is jo választás az asus 5850 megoldása kicsit drágának tünik a sapphire-hez képest és sztem külömbség meg nemsok van én ezt nem venném meg (saját vélemény), a táp-al kapcsolatban meg anyit tudok javasolni hogy arra sose szabad spórolni legyen mindig márkás és minőségi mert egy noname 500w-os nemtugya leadni akár a 400w-ot sem akkor meg minek de én aztmondom hogy ehez a vga-khoz meg attol füg a gép továbi elemei cpu, mbo, winyok elég egy jobbminőségü 500w-os is sztem a 600w-os pénzkidobás ugyseeszik meg a gép 3-450w-nál többet egyik tezstbe core i7 procival egy 5770-es evet játékok alatt 300w-ot max a legtöbb ijen hardvernél csak "parasztvakitás" h naygtápot kell venni mert nembirja el a gépet, feleselges 600 és fölötti tápokra beruházni elég egy jominőségü 500w-os bármijne confighoz ami ténylegesen le is tugya adni a nagyteljesitnényt elenben egy noname táppal.
0
0
0
0
sagesz93 avatar
egyértelmű hogy 5870, mivel erösebb mint az 5850-es.
de az e8200-asod, nem fog kihajtani egy ilyet....
tápból elég egy márkás 450-es./de legyen 500/
600-as csak pazarlás.
0
0
0
0
no avatar
Helló!Van egy kérdésem!Jövő Hónap elején veszek videókártyát csak nem tudom eldönteni milyet vegyek.Nézegettem már pár helyen.

http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd5850_1gb_gddr5_hdmi_pcie/127930

http://www.ipon.hu/webshop/product/powercolor_hd5870_1gb_ddr5_md5_g_pcie/128004

http://www.ipon.hu/webshop/product/asus_eah5850_g_2dis_1gd5_pcie/128583

Meg ezek mellé kellene (még nem tudom melyiket vegyem meg) egy tápegység is. Azt Írták a gyártó honlapján hogy elég neki az 500w-os tápegység de, én legalább egy 600w-ost akarok venni:: segítsetek köszi
0
0
0
0
akinho94 avatar
gyenesmartin írta:
akinho94 írta:
Davezorrr írta:
egy ilyen configra :

😆 thx.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
akinho94 írta:
Davezorrr írta:
egy ilyen configra :

0
0
0
0
akinho94 avatar
Davezorrr írta:
egy ilyen configra :

0
0
0
0
Lizard avatar
Davezorrr írta:
hát köszi a választ 😃 majd ha meglesz a graf akkor majd rádirok mert nem tudom h kell huzni a procin :S 😃 vagyis sejtem de nem vagyok benne biztos.

írjál nyugodtan😉
0
0
0
0
Davezorrr avatar
hát köszi a választ 😃 majd ha meglesz a graf akkor majd rádirok mert nem tudom h kell huzni a procin :S 😃 vagyis sejtem de nem vagyok benne biztos.
0
0
0
0
Lizard avatar
Davezorrr írta:
egy ilyen configra :

hát elég lesz a táp ,de ha lesz rá pénzed szerintem cseréld le vmi jobbra,én már szívtam rossz táp miatt 2-szer csak azért mondom!😀
én azért picit húznék a procin biztos ami biztos, ennél a procinál ez nem is probléma😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
egy ilyen configra :
0
0
0
0
akinho94 avatar
norbi6 írta:
én azt javaslom nvidiat vegyél mindenféleképpen 512mb alul viszont az kb 22-ezer sztem

NVidia-t??? 😲 mire? a polcra..
Ha vki most normális áron normális teljesítményt akar akkor az ATI-t vesz ennyi. Ha vki AutoCAD-ezik vagy csak olyan játékokkal játszik ami támogatja a PHysX-et akkor vegyen Nvidiát.. 512MB GDDR3 alatt pedig egyenesen tilos bármit is megvenni. Akkor inkább már alaplapi.
0
0
0
0
Lizard avatar
fsp, gigabyte, enermax, seasonic, corsair, chieftec, thermaltake, ezek közül bármelyik tápot választhatod, a pénztárcádtól függ!
400w-os táp már bőven elviszi a konfigot, amúgy jó összeállítás😉
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Kíváncsi lennék a véleményekre a kövi konfigurációval kapcsolatban meg feltenném a kérdést h ehhez milyen tápot ajánlatok?Előlre is köszi
Konfig:ASUS P5KPL-AM SE alaplap, Intel Core2 Duo 2,8GHz 3MB dobozos Socket 775 E7400, Galaxy GeForce 9600GT 512MB DDR3 TV DVI PCIExpress , 2 X 1GB 1066MHz DDR2 RAM Kingmax.
0
0
0
0
norbi6 avatar
én azt javaslom nvidiat vegyél mindenféleképpen 512mb alul viszont az kb 22-ezer sztem
0
0
0
0
akinho94 avatar
Davezorrr írta:
okok akk majd irok és kösszi a választ.
ez milyen : ThermaltakeTR2 470W W0089 ???

TT táp hát.. Inkább ezen az áron FSP vagy Corsair ha találsz.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Lizard írta:
Davezorrr írta:

ezt a tápot nyugodtan megveheted..jó, minőségi táp!

kössz 😃
0
0
0
0
Lizard avatar
Davezorrr írta:

ezt a tápot nyugodtan megveheted..jó, minőségi táp!
0
0
0
0
BlackHouse avatar
szevasztok! végre kialakult a végleges konfigurációm😃 nézzétek meg pls és irjatok komit. hogy milyen lett.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Davezorrr írta:
ok kösszi szépen a gyors választ.....amm. havernak állitottam össze és sajnos nem az enyém :S 😃 de majd átmegyek hozzá gamelni 😜 még tápot nézünk akkor mert az nincs még konkrét

majd irj hogy milyet néztetek, mivel nem egyforma a noname 450W és a márkás 450W.
FSP, gigabyte, seasonic, corsair, chieftech, enermax, hirtelen ezek jutottak eszembe, ezeket érdemes.
codegen, lc power, mercury, és azok a tápok amik olcsón sok wattot kínálnak, kuka.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ok kösszi szépen a gyors választ.....amm. havernak állitottam össze és sajnos nem az enyém :S 😃 de majd átmegyek hozzá gamelni 😜 még tápot nézünk akkor mert az nincs még konkrét
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Davezorrr írta:
következő config van elképzelve :
*ASUS M4A785TD V EVO
Phenom II X4 955 proc.
4GB DDR3
ATI Radeon HD 5770 (1GB) graf.
500-550 W táp
500GB HDD
véleményeket pls 😃 ja és 500eurobol kikell jöjjön

zsír, de a tápból elég egy 450-es corsair. még egy 5770-el is kihajtaná.
Ha van konkrét tápod is , (nehogy 550-es lc power meg hasonlókat vegyél!) akkor lerendelheted.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
következő config van elképzelve :
*ASUS M4A785TD V EVO
Phenom II X4 955 proc.
4GB DDR3
ATI Radeon HD 5770 (1GB) graf.
500-550 W táp
500GB HDD
véleményeket pls 😃 ja és 500eurobol kikell jöjjön
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Bizony a TDP 125W az elég sok!!!
0
0
0
0
roberto888 avatar
Igen, mondjuk úgy, hogy veszel bele egy újabb procit, mondjuk egy Athlon II-est, ami kevesebbet fogyaszt! És még gyorsabb is!
0
0
0
0
Peterboy90 avatar
sziasztok van az a gépem ami be van irva 😃 és az a helyzet hogy naponta irto sokat fogyaszt hogy lehetne beállitani hogy kevesebbet fogyasszon vagy nem létezik ilyen?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Én is támogatom az AMD-t! 😀
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Juventino87 írta:
sagesz93 és gyenesmartin,köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. sagesz: az a baj hogy én új alkatrészeket akarok a gépbe, 2-3 éve egy 40-50 körül összeállítottunk egy akkor igen jónak nevezhet gépet,csak az a baj hogy azóta kiestem ezekből a dolgokból.Ezért gondoltam hogy most is ilyen árban csak lehetne összehozni valamit. gyenesmartin: egész jó áron jó gépet raktál össze, ezeket majd még átnézem csak én amd gondolkoztam eddig mert eddig az volt nekem és jól bevált de lehet elgondolkozok intelen. Még egyszer köszönöm nektek. Üdv

Szerintem is jobb ha amd-s platformot választasz, az olcsóbb szegmensben eléggé verhetetlenek árban(ahogy az ati karik is, de azok felsőbe is erősek)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Juventino87 írta:
sagesz93 és gyenesmartin,köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. sagesz: az a baj hogy én új alkatrészeket akarok a gépbe, 2-3 éve egy 40-50 körül összeállítottunk egy akkor igen jónak nevezhet gépet,csak az a baj hogy azóta kiestem ezekből a dolgokból.Ezért gondoltam hogy most is ilyen árban csak lehetne összehozni valamit. gyenesmartin: egész jó áron jó gépet raktál össze, ezeket majd még átnézem csak én amd gondolkoztam eddig mert eddig az volt nekem és jól bevált de lehet elgondolkozok intelen. Még egyszer köszönöm nektek. Üdv
Szívesen.Mondjuk én másnak 40-ből mondtam ezt a gépet úgyhogy megvollt már az alaplap.
0
0
0
0
Juventino87 avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Alaplap:gigabyte ga vm900m 8-9 000ft
Processzor:intel e5200 15 000ft
ram:2gb kingmax:10 000ft
eddig35 000ft
vga:hd 4650 10 000ft
táp:codegen 400w. 3000ft.De lehet olcsóbb fsp350w-os is.
és a codegen nem olyan rossz mint mondják.
És megis van 48 000ft ment rá eddig.
Ja és ez nem használlt alkatrészekből van.Maximum az alaplapot lehet nehéz találni.
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Juventino87 írta:
Sziasztok! Szeretnék egy új gépet venni, csak az a baj hogy 40-50 ezer forintom lenne rá. Arra kérnélek titeket ha valakinek van egy kis ideje,leírhatná nekem hogy milyen cuccokat pakoljak bele(ami kéne a gépbe:alaplap,táp,processzor,videókártya,ram)Monitor,vinyó és ház az van. Fontos tudni hogy főleg játszani szeretnék a gépen. Próbáltam én is nézegetni csak az a baj hogy nem tudom mihez mi lenne jó, mert egyes alaplapoknak más a csatlakozója meg ilyenek. Szóval ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.... Üdv

Csak használt dolgokból sikerülne, ha sikerülne. Sajnos a ddr2 ram árak nagyon felmentek, a többivel nincs gond.
AM2-s procifoglalatban kell gondolkozni.
Szóval: 6k körül kapsz olcsó am2-s integrált lapot, pci-e,ddr2, minden. Am2-s procit 4000-4200+-t kapsz 8ért.
Táp: 4-5kért kapsz egy márkás 350-es FSP-t, Chieftech-et.
VGA: 8-9k a 2600XT-8600gt, eléggé alapszint, de minimumon visz mindent. 3850-4670 van talán 13körül/fölött, azok már komolyabb teljesítményt tudnak.
Ram: Na ez az ami gázos, eléggé felment az ára. Ha 2gigát tudsz szerezni 10000körül, akkor ha összeszámolod amiket irtam talán bennevagy 50k-ba.
Mod: ahogy látom ez 40-be is bennevan.
mod2: minden kezdőnek nagyon érdemes elolvasni a 2-3. oldalt: [LINK] levan írva minden, nézzétek meg milyen géphez ajánlanak 350W-s tápot, elég sokan el vannak szállva ezekkel a dolgokkal!
mod3: tessék, összeszedtem a dolgokat, olcsóbb is mint irtam, igaz a vga 2600xt, de lehet bele erösebbet tenni mert kijön, és akkor futna rajta minden új game.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
hupsz: 23600 a vége, meg gondolom valahova kell a postaköltség is... 😃 egy jobb vga, meg amd5000+ proci, és muzsikálni fog minden.
0
0
0
0
akinho94 avatar
Kmisi99 írta:
annyit mondok hogy jelenleg túl drágák a dx11 es karik nem érik meg megf hát úgysem sokkal szebb szerintme csak parasztvakítás

Oké hogy drága de az újdonságot mindig is meg kellett fizetni. Ezt nézegesd [LINK] nekem kénének azok az effektek.

50ből játékos gépet táppal együtt sztem lehetetlen.
Bár vmi olcsó LGA775ös Intel konfigot DDR2vel. De inkább veszel AM3at DDR3al egy integrált vidikaris lappal és később bele egy jó videókártyát. Mond melyik érdekel aztán kiötlök valamit.
0
0
0
0
Juventino87 avatar
Sziasztok! Szeretnék egy új gépet venni, csak az a baj hogy 40-50 ezer forintom lenne rá. Arra kérnélek titeket ha valakinek van egy kis ideje,leírhatná nekem hogy milyen cuccokat pakoljak bele(ami kéne a gépbe:alaplap,táp,processzor,videókártya,ram)Monitor,vinyó és ház az van. Fontos tudni hogy főleg játszani szeretnék a gépen. Próbáltam én is nézegetni csak az a baj hogy nem tudom mihez mi lenne jó, mert egyes alaplapoknak más a csatlakozója meg ilyenek. Szóval ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.... Üdv
0
0
0
0
no avatar
moat azon vagyok h inkább AMD-t kellene neki összeállítani x4 3200mhz 955 valami vga nem tudom még, ram az biztos h 4gb-ot akar (2x2gb) de akkor már DDR3-ast
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
annyit mondok hogy jelenleg túl drágák a dx11 es karik nem érik meg megf hát úgysem sokkal szebb szerintme csak parasztvakítás
0
0
0
0
no avatar
helló! az egyik haverom szeretne venni egy gépet, játékra. 250.000FT-ból tud gazdálkodni😃 azt szeretném kérdezni h szerintetek mien gépet állítsak neki össze? ha amd-t mondtok akkor a legerősebb jöhet ha intel akkor min 4x 2800mhz core i7 . a videókártyából szerintem egy ati 5850-et kellene mert hát DX11 meg eléggé erős kártya de mondhattok más javaslatokat is na meg ha ramokat mondtok h kell-e 1333mhz-es vagy elég a 1066mhz 2x2gb ... szerintem valamit írjatok THX!!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zola82 írta:
Kmisi99 írta:
Jó gép csak most nem tudom mi zajlik itt a videó kártya piacon kevés a kínálat és magasak az árak mert azért az árért nemrég még ati 4850 is lehetett venni ami fölényesen leverte a 9800gt-t
Amúgy érdeklődtem egy helyen szakértőktől és azt mondták hogy a a qtec 450w os táp nem lenne elég egy ilyesmi gépnek azt mondták róla hogy a ráírt értékek több mint túlzóak

Az alapot(alaplap, processzor(E6300), ram), amit először akarok módosítani, annak még elég kell hogy legyen a Q-TEC, nem? Utána a következő a táp és azután a többi.

Itt megkérdezgettem a tápot hogy jó e
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12782&st=340
itt az oldal alján van
És itt is ott körül
http://www.ipon.hu/forum/hozzaszolasok/1696/tapegysegrol/oldal_13#comment179934
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
akinho94 írta:
gyenesmartin írta:
melyik a jobb táp?Corsair 400w vagy chieftec chp 450?

Corsair CX400 😃 Ilyenem van 0 a hangja és 12V-os ágon le tud adni 360W-ot. Chieftecek általába hangosabbak bár erősek de amit írtál annak elég kevés a csatlakozója pl. PCI-E nincs is neki szal a Corsair igaz kicsit drágább..
A chieftec-nek is van pci-e csatlakozója.Akkor melyiket a legérdemesebb megvenni?Mindkettőre van pénzem.A dugók száma sem számít.
0
0
0
0
zola82 avatar
barathimre86 írta:
Nem rossz, de én azt mondom hogy vegyél inkább egy Q9550 (2,83 GHZ, 12 MB L2 cache)-t. jelenleg 50.750 Ft-ba kerül. Nem sokkal rosszabb mint a Q9650 (3,00 GHz, 12 MB L2 cache). Szóval nem éri meg a Q9650. A plusz 20.000 Ft-ot fordítsd inkább videókártyára (ASUS GTX 260). 39.650 Ft-ért lehet kapni. Vagy mivel látom hogy majdnem 30.000 Ft-ot áldoztál volna kártyára, ezért ha GTX260-t vennéd akkor elviekben még 10.000 Ft marad a tervezett pénzből, amit fordíts memóriára. Memóriából vegyél inkább 4 GB 800 MHz DDR2-t ha mindenképpen DDR2-nél maradsz. A módosítások mind beleférnek abba a költségbe amit elvileg rászántál volna. Ha komolyan érdekel a dolog akkor dobj meg Privát üzenettel és folytatjuk.

A Q9550-el igazad van. Videokártya ügyben túl nagy a káosz. Függ a gyártótól, a gyártás idejétől és az alkalmazott gyártási folyamattól is, hogy a konkrét kártya mit is tud. GTX 260 név alatt találtam pár változatot. Még nem eldönntött milyen kártya legyen. De mivel ez a későbbi projekt, ezen még úgyis ráérek gyúrmázni. Eredetileg is 4GB (csak 1066-os) RAM-ot terveztem 2GB + 2GB 2 lépcsőben.
0
0
0
0
zola82 avatar
Kmisi99 írta:
Jó gép csak most nem tudom mi zajlik itt a videó kártya piacon kevés a kínálat és magasak az árak mert azért az árért nemrég még ati 4850 is lehetett venni ami fölényesen leverte a 9800gt-t
Amúgy érdeklődtem egy helyen szakértőktől és azt mondták hogy a a qtec 450w os táp nem lenne elég egy ilyesmi gépnek azt mondták róla hogy a ráírt értékek több mint túlzóak

Az alapot(alaplap, processzor(E6300), ram), amit először akarok módosítani, annak még elég kell hogy legyen a Q-TEC, nem? Utána a következő a táp és azután a többi.
0
0
0
0
barathimre86 avatar
zola82 írta:
Erről az olcsó fejlesztésről a gépemhez mi a véleményetek?
Most:
-(alaplap)ASUS P5QPL-AM ~11000
-(CPU)IDC E6300 ~17000
-(RAM)Kingston HyperX 2GB 1066 ~15000
Összesen: ~42000

És ezt folytatva a későbbiekben időrendi sorrendben…
Később:
-(táp)FSP SAGA II 500W ~13000
-(videókártya)ASUS EN9800GT 1GB ~29500
-(HDD)Western Digital SATAII 500GB ~11500
-(CPU)IC2Q Q9650 ~70000
Összesen: ~139000

Nem rossz, de én azt mondom hogy vegyél inkább egy Q9550 (2,83 GHZ, 12 MB L2 cache)-t. jelenleg 50.750 Ft-ba kerül. Nem sokkal rosszabb mint a Q9650 (3,00 GHz, 12 MB L2 cache). Szóval nem éri meg a Q9650. A plusz 20.000 Ft-ot fordítsd inkább videókártyára (ASUS GTX 260). 39.650 Ft-ért lehet kapni. Vagy mivel látom hogy majdnem 30.000 Ft-ot áldoztál volna kártyára, ezért ha GTX260-t vennéd akkor elviekben még 10.000 Ft marad a tervezett pénzből, amit fordíts memóriára. Memóriából vegyél inkább 4 GB 800 MHz DDR2-t ha mindenképpen DDR2-nél maradsz. A módosítások mind beleférnek abba a költségbe amit elvileg rászántál volna. Ha komolyan érdekel a dolog akkor dobj meg Privát üzenettel és folytatjuk.
0
0
0
0
akinho94 avatar
gyenesmartin írta:

Corsair CX400 😃 Ilyenem van 0 a hangja és 12V-os ágon le tud adni 360W-ot. Chieftecek általába hangosabbak bár erősek de amit írtál annak elég kevés a csatlakozója pl. PCI-E nincs is neki szal a Corsair igaz kicsit drágább..
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0
akinho94 avatar
AsRockot az Asus gyártja teljesen jó cucc nem kell tőle félni. [LINK] Ezt olvasd el megéri! Így már egyértelmű sztem, h az újabb jobb 😊
Tápon nem szabad spórolni az én Corsair CX400am hülyére veri a noname 600W-os tápokat. Vinyóból WD is megbízható. De most az F3as Samuk a leggyorsabbak.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a processzor résszel egyet értek de videó kártyából a 4850 az nagyon is jó olcsó és erős
amúgy már ilyen 47 000Ft körül lehet olyan 4 magos amd-t venni ami veri a quadokat
[LINK]
itt egy részletes teszt egy 3Ghz es amd pehnom II 4 amgos 3ghz es proci elveri az erős procikat
[LINK]
0
0
0
0
sagesz93 avatar
zola82 írta:
Most:
-(CPU)IDC E6300 ~17000

Később:
-(CPU)IC2Q Q9650 ~70000

Az intel felejtős. Az amd mindig újjal jön ki, ami olcsóbb és jobb is. Én vennék egy 4magosítható x2-s 550-t(valaki ezeket tesztelve szokta árulni), aztán egy lapot amibe lehet négymagosítani, és akkor megvan a phenom. Meg egy 4850, 9800gt nagyon drága, főleg az 1gigás, amit a gpu úgyse hajt ki. 4870től érdemes az 1 giga, és 1650-es felbontás felett.
mod: meg az AM3-s lapba ddr3 kell, ami már eléggé egyárba van a ddr2-vel, és jobban megéri mivel gyorsabb is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zola82 írta:
Most:
-(CPU)IDC E6300 ~17000

Később:
-(CPU)IC2Q Q9650 ~70000

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció