Magam sem tudom hanyadszor pörgetem végig újra a Far Cry 3-ik epizódját. Bár fent van a Far Cry 4 is de valamiért mégsem szippant annyira magába mint a 3. Ezek mellett AC IV Black Flag és DiRT 3. Igazából mikor melyikhez van kedvem.
Jah az lemaradt még, ha hazajutottam hétvégére nekiülök a Horizon Zero Down TFW-nek is, még a megjelenés napján megvettem csak még nem jutottam oda h játszak is vele pedig egyik kedvenc játékom csak tudom ha leülök elé akkor az minimum egy fél nap mire elszabadulok onnan így inkább eddig le sem ültem mert tudtam h úgy sincs ennyi időm 😂
Az Old Blood-ot kipörgettem, a New Colossusban már csak a vezetőket vadászom, illetve nekiálltam ismét a New Ordernek. (Természetesen "über" szinten álltam neki...Kivéve a Colossust. Azt "Call me Terror-Billy" fokozaton) Ezek után majd a Crysis 3nak állok neki
Illetve feltettem a GTA V-t ismét (Persze azért egy honosítást telepítek rá, hogy értsek minden párbeszédet)
A Battlefield Vietnammal szoktam elütni ezen kívül még az időt.
@reszler112233: Átküldheted nekem is, neten annyi balfszság kevereg, hogy az értelmes infót nehéz kiszűrni.. Értek hozzá, de azért néha jól jönne egy kézikönyv, vagy hasonló, előre is köszi. 😃
kenyerlangoss: Neked is Simsonod van? Lehet már kérdeztem, csak szar a RAM-om aztán elfelejtettem 😆
Ja amúgy én is mennék már motorozni a jó időbe. (nem mintha most nem motoroznák minden nap, meló miatt.
Csak azért Írtam mert én is simsonozom. 😀
1 videó,1 élmény.
https://www.youtube.com/watch?v=uYqaaQfDLUQ
@V1VOnX: Szerintem is, egyébként némely sziget a tengerparttal együtt olyan jól néz ki hogy kedvem támadna utazási irodát nyitni és a játék screenshot-okkal reklámozni vagy csak szimplán elmenni nyaralni 😂
Cod WW2-től most elment a kedvem a csalók miatt úgy rendesen... főleg hogy a fejlesztők fűt fát beígértek hogy élesbe nem lesz ennyi csaló... ennyit a szavukról...
Most megvettem a Doom-ot meg az YS Origin-t mind a kettő játék nagyon jó!!!
@FoLey: háát, néha néha azért megnyitom a multit de nem viszem túlzásba 😃 jó játék lenne de sok benne az érdekesség. mostanában szerencsére nem találkoztam csalóval, nem tudom miért ennek csak örülök csak furcsállom hogy először televolt most meg hirtelen eltűntek. 😃
Van a gépemen vagy 40 játék , de egyre nehezebben kap el a játékszenvedély, lehet kiégtem, de még a Just cause 3-at nyomom , néha a Resident 5-öt Mercenarisban a no mercy módban, néha Malzbie flipper , de igazából már egy játék sem izgat, mondjuk az elmúlt 35 évben ki is játszottam magam rendesen.
Illetve feltettem a GTA V-t ismét (Persze azért egy honosítást telepítek rá, hogy értsek minden párbeszédet)
A Battlefield Vietnammal szoktam elütni ezen kívül még az időt.
kenyerlangoss: Neked is Simsonod van? Lehet már kérdeztem, csak szar a RAM-om aztán elfelejtettem 😆
Spoiler!
Csak azért Írtam mert én is simsonozom. 😀
1 videó,1 élmény.
https://www.youtube.com/watch?v=uYqaaQfDLUQ
Azok a "hagyma vágó ninják" 😢
Most megvettem a Doom-ot meg az YS Origin-t mind a kettő játék nagyon jó!!!
Én már legelején megmondtam,hogy annyit nem ér a játék csak singleben. 😃