Hát amióta megvettem a cod2- azóta szinte csak azzal 😆😆 világ legjobb fps e még mindig a mai napig!.
Meg néha lefolytom egy kis pubg vel de azt a poros ps4 et is néha bekapcsolom,főleg hogy mostanába ömlenek majd ki a jó címek rá !! 😊
Need for Speed Carbon
Delta Force Xtreme
Dragon Ball Raging Blast 2-t alkalmanként, RPCS3-ban, de mivel még nagyon hibás a játék benne és so***ashel az emu, így nem sokat tudok vele játszani.
Sziasztok!
Tudok egyszerre 2 mentésen játszani a Witcher 3-ba annélkül, hogy valamelyiknek baja essen. Az egyikbe foglalkotam Triss-el és már visszautasítottam Yent, viszont mentettem egy manual savet akkor is mielőtt még foglalkoztam volna Trissel, így azt a vonalat Yen felé vinném el. Lehetséges, hogy egyszerre két szálon vigyem végig felváltva, annélkül, hogy kitörölné egyik a másikat véletlenül?
@bukta2: Azt hittem neked már rég megvan 😃 ... Gondolom most vetted a leárazáson, mennyi volt ha szabad tudnom? Csak hogy megnyugtassam magam hogy nem szalasztottam el egy jó lehetőséget.
God of War (I Remastered)
Aktuálisan ezzel a két játékkal játszom, de mindig van a gépen legalább 20 játék amiből válogatok. 😃
God of War
Darksiders
Delta Force Xtreme
Need for Speed Payback
Mikor mivel. 😆
Meg néha lefolytom egy kis pubg vel de azt a poros ps4 et is néha bekapcsolom,főleg hogy mostanába ömlenek majd ki a jó címek rá !! 😊
Delta Force Xtreme
Dragon Ball Raging Blast 2-t alkalmanként, RPCS3-ban, de mivel még nagyon hibás a játék benne és so***ashel az emu, így nem sokat tudok vele játszani.
Spoiler!
Tudok egyszerre 2 mentésen játszani a Witcher 3-ba annélkül, hogy valamelyiknek baja essen. Az egyikbe foglalkotam Triss-el és már visszautasítottam Yent, viszont mentettem egy manual savet akkor is mielőtt még foglalkoztam volna Trissel, így azt a vonalat Yen felé vinném el. Lehetséges, hogy egyszerre két szálon vigyem végig felváltva, annélkül, hogy kitörölné egyik a másikat véletlenül?
Elég jól sikerült a folytatás, nagyon nagy élmány a harc benne és a látvány is kellőképpen sokat fejlődött.