Just Cause 3, Mafia 3, Metro 2033 Redux, Forza Horizon 3 (mi ez a sok 3. rész 😆😉, Zelda BOTW, néha 1-2 Fortnite meccs. Emellett gondolkodom rajta, hogy hónapok után folytatom a God of War 2-t PS3-on. Hát most na, nem aprózom el, sulinak vége, szóbelikre felkészültem, szóval kezdődhet a gaming ezerrel. 😃
Na kitoltam tegnap előtt a God of War t hát aztakibeba*ta besz*rás milyen játék ez! 😲 annak is ajánlom akinek még PS4-e sincs 😃
Arról nem is beszélve hogy a story-t kivittem de még utána is vagy 3 órát gyűrtem bele és még mindig van egy csomó teendő! 😲 imádom!
@Wihay: Visszafelé mész? a 17 sokkal jobb mint a 13. Nem mondom hogy a 13 rossz lenne, mert játszottam vele, de a 17 sokkal jobb, igaz erősebb gépet is igényel.
Hát amióta megvettem a cod2- azóta szinte csak azzal 😆😆 világ legjobb fps e még mindig a mai napig!.
Meg néha lefolytom egy kis pubg vel de azt a poros ps4 et is néha bekapcsolom,főleg hogy mostanába ömlenek majd ki a jó címek rá !! 😊
Need for Speed Carbon
Delta Force Xtreme
Dragon Ball Raging Blast 2-t alkalmanként, RPCS3-ban, de mivel még nagyon hibás a játék benne és so***ashel az emu, így nem sokat tudok vele játszani.
Rise of the Tomb Raider
Batman Arkham Knight
R6 Siege
Ac: Origins
Felváltva ezek mennek, szerintem sosem végzek velük. 😃
Divinity 2 : Developer's Cut Edition
Darkest Dungeon
Arról nem is beszélve hogy a story-t kivittem de még utána is vagy 3 órát gyűrtem bele és még mindig van egy csomó teendő! 😲 imádom!
God of War (I Remastered)
Aktuálisan ezzel a két játékkal játszom, de mindig van a gépen legalább 20 játék amiből válogatok. 😃
God of War
Darksiders
Delta Force Xtreme
Need for Speed Payback
Mikor mivel. 😆
Meg néha lefolytom egy kis pubg vel de azt a poros ps4 et is néha bekapcsolom,főleg hogy mostanába ömlenek majd ki a jó címek rá !! 😊
Delta Force Xtreme
Dragon Ball Raging Blast 2-t alkalmanként, RPCS3-ban, de mivel még nagyon hibás a játék benne és so***ashel az emu, így nem sokat tudok vele játszani.
Spoiler!