Nekem hatalmas nagy problémám volna...
Letöltöttem egy 64 bites Gamer Edition Windows 7-t...
Volt egy ISO fálj, az azon lévő fáljokat írtam ki DVD-re, a kiírásnál semmi gond nem volt, beraktam a DVD-t, behozta az autorunt, meg minden.... mondom akkor most mehet a telepítés, újraindítottam a gépet, a HARD DISKET, átállítottam CD-ROM-ra... hogy tudjak bootolni, bejön a bootolos kép vagy micsoda, kiírja boot from cD-ROM... és bejön a windows töltőképernyő... nem tudom bebootolni....
Pedig jól lett kiírva, mert az autorun az bejön... WIN7 32 bitet pedig bootolja...
A segítséget előre is köszönöm.
Szerk: Lenne egy olyan problémám hogy:
Az APB Reloadet játéknál, pár perc vagy óra után kidob a játék OUT OF MEMORY hiba üzenettel... de nem csak ilyen van, van D3DX... pontosan nem tudom, de a legelső hiba üzenet az elterjedtebb.
Megkérdeztem egy gyereket, és azt mondta rakjak Windows 7 64 bitet, és ott nem lesz hiba üzenet...
Superlompos írta:
Én torrentről kaptam le külön az sp1-et és gond nélkül felment, de lassabb lett tőle az op.rendszer! Mondjuk írták, hogy kell néhány újraindítás mire visszagyorsul, de nem történt meg. Nem fog megjelenni a kalózkodásos felirat. Csak torrenről szedd le, mert a microsoft oldaláról csak eredeti Win7-tel lehet leszedni! 😉
CHIP DVD-n rajta van, az nem gond, de ha torrentrol lasabb akkor kell a francnak 😃
kosz a valaszt!
Én torrentről kaptam le külön az sp1-et és gond nélkül felment, de lassabb lett tőle az op.rendszer! Mondjuk írták, hogy kell néhány újraindítás mire visszagyorsul, de nem történt meg. Nem fog megjelenni a kalózkodásos felirat. Csak torrenről szedd le, mert a microsoft oldaláról csak eredeti Win7-tel lehet leszedni! 😉
Superlompos írta:
Én is újrahúztam az egészet! 😆 Nálam ez mostanában elég gyakori! Ha 3 hónapig fent van egy Op.renszer az már csoda! 😃
1.a régi gépemen xp fut 2007 május óta újratelepítés nélkül
2.a laptopon 2007.12.22 óta megy ugyanaz-erről netezek
3.a mostanin meg 2009.11 óta van win 7-ez a játékosom.
Egyik sem volt még újrarakva 😂 - remélem,így is marad.
Nálam ez elképzelhetetelen! A Windows-ok nem erre lettek kitalálva! 😉 Hamar meghalnak! Bár ha már a játékok egy kicsit rosszabbul mennek, akkor Windows reinstall van. 😃
richie900812 írta:
nekem 21,5 GB a windows mappám.miért????😲
Előfordul (nálam ez történt) hogy a frissítések biztonsági mentéseviel van tele
Nyomj egy takarítás, jobb gomb tulajdonságok, lemezkarbantartó a Windows partícióra.
Superlompos írta:
Én is újrahúztam az egészet! 😆 Nálam ez mostanában elég gyakori! Ha 3 hónapig fent van egy Op.renszer az már csoda! 😃
nekem kék halálom nem volt csak spontánn lelassult a gépem nemkivánom senkinek ezt a problémát mert csak az uhraisntalálás segitt megoldani nekm is az segitett bérmi más sajna haszontalan :S
Akkor nem lehet, hogy valami driver hiba? Met nekem volt, hogy letöltöttem a gigabyte oldaláról drivereket, de pár percc után játék közben kékhalálom lett egyfolytában.
Davezorrr írta:
AVG-t nem ajánlom vírusírtónak :S nekem 2évig volt gépen aztán lecseréltem Avastra.USB-n volt egy vírus ami azt csinálta h nem lehetett megnyitni az USB-t.AVG nem csinált vele semmit,fórumon utánnaolvastam és akk. láttam az avast-t.Felraktam + USB be és az avast egyből elkapta.Azóta avastot használok.Kevesebb ramot is fogyaszt a scan gyorsabb benne.Próbáld meg,lehet h vírus.
Hát nálam pont az AVG vált be,Win 7-et már lassan másfél éve raktam fel és azóta AVG-t használok,minden vírust kiszűrt még ezt az új facebook dislike vírust is.
AVG-t nem ajánlom vírusírtónak :S nekem 2évig volt gépen aztán lecseréltem Avastra.USB-n volt egy vírus ami azt csinálta h nem lehetett megnyitni az USB-t.AVG nem csinált vele semmit,fórumon utánnaolvastam és akk. láttam az avast-t.Felraktam + USB be és az avast egyből elkapta.Azóta avastot használok.Kevesebb ramot is fogyaszt a scan gyorsabb benne.Próbáld meg,lehet h vírus.
hellosztok egy nagy problémában szeretnék segitséget kérni nemrég vettem egy gépet amire win7-et telepitettem ment ios a gép pár hónapig gond nélkül aztánn az utóbbi hónapokban a gépemen a wifi jel erőssége lement maximálisról 3-as jelerősségre ami épp csak megfelelő pedig a rooter itt van a géptől 3m-re és nincs szinte semmi köztük, a net is gyakran megszakad vagy épp nagyon lassú. És az még nem minden az utóbbi 1 hétben annak ellenére hogy a net szarozott hol jó volt hol nem jött a nagyobb gond a gépem mindha belassult volna amin eddig hasitott a win 7 most oltári lassan tőlt mindent minden balak program vagy böngésző lefagy és az ablak nem válaszol üzenetet ir nemtudom mitől lehet ez eddig minden jó volt az AVG Internet Security 2011 nem talál fertőzést a gép meg hihetetlen szar lett minden kattintásnál lefagy és perceket kell várnom hogy válaszoljon és annak ellenére hogy mindig lefagy az proci meg a memória szinte nem is dolgozik... játékok viszont mennek rendesen csak az asztalon ha dolgozok vannak a gondok kérlek segitsetek szinte mindent kipróbáltam már csak az újratelepitést nem de azt nem is nagyon szeretném
Szerintem nem! nekekm működött, bár én egy témával együtt szedtem le. Nem a hivatalos oldalról. Csak nem tudom, hogy honnan kaptam le, mert utána bellasult a gép az új témától.
Először is Üdv mindenkinek!
Remélem választ kapok majd a kérdésemre. A problémám az lenne hogy a Windows bizonyos alkalmakkor lefagy. Se kép se hang a naplófájlok között egy bizonyos Kernel 41-es problémát mond nekem a gép. CSAK és kizárólag akkor fagy le a gép amikor játszok valamelyik játékkal. Na de itt jön a csavar ugyanis semmi átmenet nincs a játékok között. Az Assassins Creed összes része a Wowal együtt tökéletesen fagyás nélkül fut de például a minecraft ami valljuk be nem egy nagy gépigényt kérő játék lefagy. Szóval a hiba adott (kernel-41 vagy valami más). Remélem tudtok nekem segiteni! Ja és ha számit akkor elmondom, hogy Windows 7 Enterprise operációs rendszert használok.
Az XP mar biztonsag szempotjabol sem jo, hardverkezeles szempontjabol sem, es kevesbe takarekosan banik az akksival. a masik hogy az Xp-bol 64 bites kellene akkor neked, viszont azt nehez szerezni, es mivel az a mikros fos elso 64 bites OS-e, ezert nem is tul jo, sok a kompatibilitasi problema.
Érdeklődni szeretnék a windows 7-ről...
Venni szeretnék egy laptopot, amin nincs op. rendszer, és a win7-re fog a választásom esni. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezen az operációs rendszeren mennyire régi játékok futnak el? Gyakran szeretek retrózni és 2003-2004-től szoktam játékokat kipróbálni...
Engedi majd futtatni, vagy inkább másik op. rendszer után nézelődjek?
A laptop, amit szeretnék venni, Dell Inspiron N5110, és ha a Dell oldalán jól láttam, csak 64-bites win7 driver-eket lehet letölteni......
A másik op. rendszer az a jó öreg XP lenne... Mi a tanácsotok? Melyik legyen?
Válaszotokat várom!
Nos hát nem pontosan ide tartozik a kérdésem, de nem találtam megfelelő topicot, úgy gondoltam hogy akik a Win7ről beszélgetnek, biztos tudnak programot mondani nekem.
Tehát a következő a helyzet:
Bulikat szoktunk csinálni haverokkal sz.gépről, virtual dj progival.
Adott a videokarim, egy hd5750 hdmi és dvi kimenettel is.
Otthon ágyból a tv-men netezek egy led tv, lg. ha játszok a csével, akkor a monitoron.
Amire nem találtam megoldást:
-Hogy lehetne egy buliban a monitort és a tv-t is egyszerre használni úgy, hogy a monitoron a virtual dj megy, és a többi progi, azaz az asztalt lássam, a tv-n meg egy vizuál program a képi anyaggal fusson?
Kmisi99 írta:
Nem az ultimate a legjobb az a legszarabb minden hülyeséget meg feleslegest tartalmaz amit az életben nem használ ki az ember. Egy home premium tökéletesen elég
Nem az volt a kérdés hogy te mit nem használsz, hanem hogy melyik nyújtja a legjobb/legtöbb lehetőséget, és az az ultimate, nem beszélve a memóriakezelésről...
Na de ez két oldalú! Átlag használatra sokkal jobb egy alapabb! Ha tele van rakva csomó hülyeséggel akkor már nem jó! Nekem is ultimate van fenn alapjáraton maga megeszik 2GB ramot. Na meg gondolom nem a 35 extra nyelvre kíváncsi meg a hasonló jó dolgokra az ultimate ben.
Alapjáraton 2 GB ??.Már nem azért,de másfél éve van használom a win7 64bit ultimate-t,átlagban kb 900-950 MB ramot zabál.
hogy kell windows 7-ben beallitani hogy amikor benyomom a gepet, magatol felkapcsolodjon a netre? Jelszo van, de meg van jegyeztetve. Akkor lehet?
koszi elore is.
Kmisi99 írta:
Nem az ultimate a legjobb az a legszarabb minden hülyeséget meg feleslegest tartalmaz amit az életben nem használ ki az ember. Egy home premium tökéletesen elég
Nem az volt a kérdés hogy te mit nem használsz, hanem hogy melyik nyújtja a legjobb/legtöbb lehetőséget, és az az ultimate, nem beszélve a memóriakezelésről...
Na de ez két oldalú! Átlag használatra sokkal jobb egy alapabb! Ha tele van rakva csomó hülyeséggel akkor már nem jó! Nekem is ultimate van fenn alapjáraton maga megeszik 2GB ramot. Na meg gondolom nem a 35 extra nyelvre kíváncsi meg a hasonló jó dolgokra az ultimate ben.
Kmisi99 írta:
neked 32 bitest ajanlom. diablotorrenten fent van. Ha te nem vagy fenn, elkuldom a belepesi adataimat, csak majd a bittorrent propertiesbol torold ki az eleresi helyet, mert akkor nem szamolja fel a letoltest (igy kell, mert szar az aranyom😃😉
Letöltöttem egy 64 bites Gamer Edition Windows 7-t...
Volt egy ISO fálj, az azon lévő fáljokat írtam ki DVD-re, a kiírásnál semmi gond nem volt, beraktam a DVD-t, behozta az autorunt, meg minden.... mondom akkor most mehet a telepítés, újraindítottam a gépet, a HARD DISKET, átállítottam CD-ROM-ra... hogy tudjak bootolni, bejön a bootolos kép vagy micsoda, kiírja boot from cD-ROM... és bejön a windows töltőképernyő... nem tudom bebootolni....
Pedig jól lett kiírva, mert az autorun az bejön... WIN7 32 bitet pedig bootolja...
A segítséget előre is köszönöm.
Szerk: Lenne egy olyan problémám hogy:
Az APB Reloadet játéknál, pár perc vagy óra után kidob a játék
OUT OF MEMORY hiba üzenettel... de nem csak ilyen van, van D3DX... pontosan nem tudom, de a legelső hiba üzenet az elterjedtebb.
Megkérdeztem egy gyereket, és azt mondta rakjak Windows 7 64 bitet, és ott nem lesz hiba üzenet...
Valakinek más javaslat?
nem találkoztam nagyon ilyennel, de ha a windows leállása közben van ez, akkor valszleg oprendszer hibája, tedd újra
Hali ! 😀 Azert probalkozzon elotte 1 rendszer-visszaallitassal is, ha korabban jo volt. 😉
Abban az esetben, ha szoftveres tenyleg a gond, meg sikerulhet is a dolog, igy Windows-telepites nelkul is megoldodhat a problemaja. 😀
kiirja h stop services aztán shutting down és le kéne kapcsolni erre nem áll le vagy ujraindul...
Nem áll le gép:S
monitor fekete villog a gomb:S
milehet baj?
CHIP DVD-n rajta van, az nem gond, de ha torrentrol lasabb akkor kell a francnak 😃
kosz a valaszt!
kosz a valszt!
Nálam ez elképzelhetetelen! A Windows-ok nem erre lettek kitalálva! 😉 Hamar meghalnak! Bár ha már a játékok egy kicsit rosszabbul mennek, akkor Windows reinstall van. 😃
nekem 21,5 GB a windows mappám.miért????😲
Előfordul (nálam ez történt) hogy a frissítések biztonsági mentéseviel van tele
Nyomj egy takarítás, jobb gomb tulajdonságok, lemezkarbantartó a Windows partícióra.
Hát nálam pont az AVG vált be,Win 7-et már lassan másfél éve raktam fel és azóta AVG-t használok,minden vírust kiszűrt még ezt az új facebook dislike vírust is.
hali!
kellene egy kis segítség! hogyan kell windows témát telepíteni?
itt a téma amit fel akarok telepiteni:
http://windows7themes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=90😃euce-for-vista-theme&catid=34&Itemid=53
Le kell tölteni a windows theme installer nevű programot!
[LINK]
letöltöttem de nem jó, theme fájl nincs is, meg explorer sincs, a másik meg amikor elinditom ez jön be:
"nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban. .... érvénytelen eljáráshivás vagy argumentum "
ez normális?
hali!
http://windows7themes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=90😃euce-for-vista-theme&catid=34&Itemid=53
Le kell tölteni a windows theme installer nevű programot!
[LINK]
http://windows7themes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=90:deuce-for-vista-theme&catid=34&Itemid=53
Köszönöm szépen a gyors választ! Megfontolom a lehetőséget.
Remélem választ kapok majd a kérdésemre. A problémám az lenne hogy a Windows bizonyos alkalmakkor lefagy. Se kép se hang a naplófájlok között egy bizonyos Kernel 41-es problémát mond nekem a gép. CSAK és kizárólag akkor fagy le a gép amikor játszok valamelyik játékkal. Na de itt jön a csavar ugyanis semmi átmenet nincs a játékok között. Az Assassins Creed összes része a Wowal együtt tökéletesen fagyás nélkül fut de például a minecraft ami valljuk be nem egy nagy gépigényt kérő játék lefagy. Szóval a hiba adott (kernel-41 vagy valami más). Remélem tudtok nekem segiteni! Ja és ha számit akkor elmondom, hogy Windows 7 Enterprise operációs rendszert használok.
Segitségeteket előre is köszönöm.
Ajánljatok egy zsír rendszer tisztító programot x86-os win7-hez legyetek szívesek 😀
CCleaner az például jó.
Venni szeretnék egy laptopot, amin nincs op. rendszer, és a win7-re fog a választásom esni. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezen az operációs rendszeren mennyire régi játékok futnak el? Gyakran szeretek retrózni és 2003-2004-től szoktam játékokat kipróbálni...
Engedi majd futtatni, vagy inkább másik op. rendszer után nézelődjek?
A laptop, amit szeretnék venni, Dell Inspiron N5110, és ha a Dell oldalán jól láttam, csak 64-bites win7 driver-eket lehet letölteni......
A másik op. rendszer az a jó öreg XP lenne... Mi a tanácsotok? Melyik legyen?
Válaszotokat várom!
Dell Ispiron N5110: Processzor: Core i3 2310M (2100)
Memória: 4096 (DDR3) MB
Merevlemez: 500 GB
Videokártya: 1024 MB NVIDIA GF GT 525M
Nos hát nem pontosan ide tartozik a kérdésem, de nem találtam megfelelő topicot, úgy gondoltam hogy akik a Win7ről beszélgetnek, biztos tudnak programot mondani nekem.
Tehát a következő a helyzet:
Bulikat szoktunk csinálni haverokkal sz.gépről, virtual dj progival.
Adott a videokarim, egy hd5750 hdmi és dvi kimenettel is.
Otthon ágyból a tv-men netezek egy led tv, lg. ha játszok a csével, akkor a monitoron.
Amire nem találtam megoldást:
-Hogy lehetne egy buliban a monitort és a tv-t is egyszerre használni úgy, hogy a monitoron a virtual dj megy, és a többi progi, azaz az asztalt lássam, a tv-n meg egy vizuál program a képi anyaggal fusson?
Van erre valami progi? Ötlet?
Help me ! 😀
Alapjáraton 2 GB ??.Már nem azért,de másfél éve van használom a win7 64bit ultimate-t,átlagban kb 900-950 MB ramot zabál.
koszi elore is.
XP mod?
ilyenek vannak benne, es ez a lenyeg, nem az hogy akar oheberul is megjelenhet neked.