Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jó fajta ez a PSU vagy komolyabb után leskelődjek?
Köszönöm
De èn csak ezt a 2 játèkot játszom mostanában. 😀
Ja ès az èn vga-m sokkal erősebb is.
A chrimson az energiafelhasználás miatt veszi le az orajelet is.
Nekem is ugrál de a játèkokban megvan a fix 60fps.
(BF4/hardline)
De a molex átalakító pár száz forint csak.
Am èn sem mernèm jószível ajánlani azzal a táppal.
Mert erre az FX 8150-est és a 280X-et véletlenül se dugd rá!
Ugyebar a 6pin csak 75w-ot ad at, nem neztem pintosan utana. Otletek? Chieftec gps 550w-os szerias a tapom.
1; VGA driver, próbáld meg régebbivel,
2; Terheld a VGA-d, vannak rá software-k!,
3; Próbáld ki másik HDMI-vel, mondjuk játék közben, akár alacsonyabb felbontásokon is...
4; Próbáld ki a kártyád valamelyik haverod gépében is.
GPU hőmérséklete terhelés alatt?
Hirtelen ennyit tudok javasolni, 😀
VGA hiba? tegnap kezdődött filmezés közben lefagyott a gép és fehér fekete csikok voltak a monitoron.
Igaz, háttérben futott a nfs rivals, alt+tab lépem ki filmezni. Eddig semmi gond sem volt géppel, nem rég lett újra rakva. AC Unity, NFS sokat játszva sem volt gond. Ma is előjött F1 nézés közben gép bekapcsolása után. Hiba után alig birtam bekapcsolni gépet. x16 slotban. átrakva x4 be, ott nem jelentkezett eddig hiba. Játék alatt sem, eddig csak x16 pci-e csatlakozóban jelentek hibák. MSI 7970 Lightning 925 gpu 1375 mem clock. asus m5a97 r9.0 lap. lefagy a gép, monitor meg villog. vagy csikozás hibajelenség van. 5let?
290mm-ig megy bele kártya. ha a matx lapon van pcie csati, belemegy abba is.
Gyors es megbizhato valasz kene,elore is koszonom szepen 😀
És azt veszem észre mintha a gtx 980Ti-nél élénkebbek lennének a színek...
Lehet ilyen eltérés, hogyha minden ugyan az a gépben még a monitor is ugyan az és a beállítások is azonosak akkor az egyik kártyával jobban néz ki pl élénkebbek a színek mint a másikkal?
Lehet hülye kérdés csak ésdekel.. 😀
[LINK]
Spoiler!
Spoiler!
Nálam is 285 (Tonga)-ként ismerte fel az AIDA. Felcsaptam a legfrissebb driver-t, majd az alaplap drivereket is frissítettem (persze Win 10 x64 melett) és máris a 300-as széria tagjaként ismerte fel a system. 😀
Most mi*** van???