Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xlife avatar
Kell rá valamelyik AC venti, és meg van oldva a probléma.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát a 4870x2 nagyon rossz választás. Mivel a hűtője gyenge így a ventillátor állandóan sikít annyira pörög emellé mégse ér sokat és ezek a kártyák hullanak el a megsüléstől. Sokkal több belőlük a hibás ezért mert sokan még a kis fos házba berakják hagy főjön szét. 5850 sokkal jobb ilyen téren.
0
0
0
0
no avatar
HD5850 sztem mivel ott van már dx11 is. Meg újabb is. HD4870X2 sokat is fogyaszt de olcsóbb is.
0
0
0
0
xlife avatar
HD5850 szerintem megfelelne a célnak. Vagy egy 4870X2.
0
0
0
0
Desmond avatar
Milyen videó kártyát ajánlanál hozzá?
0
0
0
0
Cooley avatar
Desmond írta:
Sziasztok.
Két kérdéssel fordulok hozzátok.
AMD Phenom II X4 965 dobozos AM3 Black Edition és Sapphire Radeon HD6670 1GB GDDR5 együtt jó párosítás?
Nem e lenne vga vagy cpu limit?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Erősen VGA limites lenne.
0
0
0
0
Desmond avatar
Sziasztok.
Két kérdéssel fordulok hozzátok.
AMD Phenom II X4 965 dobozos AM3 Black Edition és Sapphire Radeon HD6670 1GB GDDR5 együtt jó párosítás?
Nem e lenne vga vagy cpu limit?
Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
rafferd avatar
VGA-t, meg +2GB ramot 😀
0
0
0
0
R3mZy avatar
Sziasztok, nem nagyon értek hozzá de fejleszteném a gépemet! olyan 30.35 Ft-ot szánék rá akár ujjonan vagy használtan vennék bele dolgot... de nem tudom mit vegyek hogy szinkronba legyen a proci a ram és a vga... nem tudom melyiket cseréljem ezért fordulok hozzátok! Köszi
0
0
0
0
Szilard96 avatar
akos328 írta:
H lehet rendszergazda jogosultsággal telepíteni? Van egy iso fájl be akarom mountolni, be is nyeli 😃, de amikor rámegyek az installra, kiírja, futtassam mint adminisztrátor.
"Sajátgép"-nél kerestem ilyen beállítást h futtatás rendszergazdaként de nem találtam. Gondoltam a total commanderben a setup fájlon próbálom, de nem tudom total commanderben h kel előhívnia tulajdonságokat.
Vki tudna mondani vmit?

Jobb klikk a fájlra amit futtatni szeretnél ,és ott Futtatás rendszergazdaként. Ilyen egyszerű Win7 alatt.
0
0
0
0
akos328 avatar
H lehet rendszergazda jogosultsággal telepíteni? Van egy iso fájl be akarom mountolni, be is nyeli 😃, de amikor rámegyek az installra, kiírja, futtassam mint adminisztrátor.
"Sajátgép"-nél kerestem ilyen beállítást h futtatás rendszergazdaként de nem találtam. Gondoltam a total commanderben a setup fájlon próbálom, de nem tudom total commanderben h kel előhívnia tulajdonságokat.
Vki tudna mondani vmit?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Feki1991 írta:
molfer98 írta:
Az miről lehet hogy van egy mappában 20-30 rar fájl egyben ki akarom csomagolni őket de 5 és fél órát ír ki rá? 😞

lassú a processor s a merevlemez...

De már csomagoltam ki ilyen nagy mennyiségű fájlokat és akkor fél óra alatt megvolt. Mert csak 7 giga.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
molfer98 írta:
Az miről lehet hogy van egy mappában 20-30 rar fájl egyben ki akarom csomagolni őket de 5 és fél órát ír ki rá? 😞

lassú a processor s a merevlemez...
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
Codokat ismerem.. már meguntam 😃
más ? 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
penzessandor írta:
vmi olyan játék kéne, amivel lehet ingyen multizni, és játszanak is vele.! : DD
cod2, cod4, cod5 stb
Bf p4f. Bár ez utóbbi az egyik legrosszabb multis játék.
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
vmi olyan játék kéne, amivel lehet ingyen multizni, és játszanak is vele.! : DD
0
0
0
0
no avatar
levi27 írta:
Az nem probléma szerintetek hogy alapesetben (0%os cpu terhelésnél) megvan az 1,225V amit beállítottam, de ha ráengedem a prime-ot rögtön visszaesti 1,216 vagy néha még 1,208-ra is?

Egyáltalán nem gond ezt hívják dropnak, nem létezik olyan lap ami egyfolytában ugyanazt a feszt adja(legalábbis én nem tudok róla) amíg 0,06-on belüli a változás addig nincs probléma elhiheted.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
levi27 írta:
GAMER2 írta:
levi27 írta:
Az nem probléma szerintetek hogy alapesetben (0%os cpu terhelésnél) megvan az 1,225V amit beállítottam, de ha ráengedem a prime-ot rögtön visszaesti 1,216 vagy néha még 1,208-ra is?

Ha nem kékhalálkozik akkor no problem.

Nem halálozik csak mondom olyan mint ha nem bírná a lap a procit.

eltaláltad, nem bírja a lap a procit... a deszkára ránézve látszik hogy nem erős proci alá tervezték...csak 1 CPU konektorja van s elég gyatra a VR (Voltage Regulator) felhozatalja ráadásul hűtő nélküliek...
ettől függetlenül a gép használható, csak keményebb OC-nél lehetnek problémáid...
0
0
0
0
GAMER2 avatar
levi27 írta:
GAMER2 írta:
levi27 írta:

Ahan,értem.Sztem nem lehet belőle probléma.Ha annyira nem bírná a terhelést, akkor úgyis lekapcsolná a gépet.😉
0
0
0
0
levi27 avatar
GAMER2 írta:
levi27 írta:

0
0
0
0
GAMER2 avatar
levi27 írta:

0
0
0
0
levi27 avatar
0
0
0
0
Kamaa avatar
Sziasztok! valaki segítene?:S nem indul el az egyik game... crackeltem rákattolok az exe-re és nem történik semmi 😞( (Inversion-ról van szó)
0
0
0
0
khaled98 avatar
gyenesmartin írta:
khaled98 írta:
gyenesmartin írta:
khaled98 írta:
freezer 13 pro-ra miyen lefogató keretek vannak ami jó 1156-ra?
Gondolom azok amiket adtak hozzá. De jó hozzá az 1155-ös keret is.

de az inteles részben csak egy ilyen műanyag van, és az elrepedt, és így max. terhelés alatt majdnem eléri a 100fokot (97C) ezért kéne
Azt nemhiszem, hogy lehet kapni boltokban. Esetleg használtan ha találsz ilyen műanyagot. Megragasztani nem lehet?

megragasztottam, van ilyen szar speciális műanyag, de nem érzem hogy átvenné a hőt a cooler, régen sem éreztem nagyon... valaki meg azt írja fórumokon hogy 25-30 fokos alapon (i7-860/870) nekem meg 40-45
0
0
0
0
nyozo avatar
az nem lényeg csak normálisan tudjam rátenni az oldallapot...
0
0
0
0
unknown user avatar
nyozo írta:
Üdv! az artic cooling freezer 7 pro rev 2 befér ha 13.5cm 14cm hely van neki a házban?

Hát ha 13.5 cm-es és 14 cm van a házban akkor matekkal is rá lehet jönni hogy befér. Csak kicsit szűkös lesz a helyzet.
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! az artic cooling freezer 7 pro rev 2 befér ha 13.5cm 14cm hely van neki a házban?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
khaled98 írta:
gyenesmartin írta:
khaled98 írta:

de az inteles részben csak egy ilyen műanyag van, és az elrepedt, és így max. terhelés alatt majdnem eléri a 100fokot (97C) ezért kéne
Azt nemhiszem, hogy lehet kapni boltokban. Esetleg használtan ha találsz ilyen műanyagot. Megragasztani nem lehet?
0
0
0
0
khaled98 avatar
gyenesmartin írta:
khaled98 írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
khaled98 írta:
0
0
0
0
khaled98 avatar
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
nemjó :\\\
lehet csak az lesz h veszek 1 újat, ahhoz legalább van cd.
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem vegyél inkább egy normálisat.
Nekem is volt egy ilyen C-media szörnyűségem, és szarabbul szólt mint az alaplapi.
0
0
0
0
unknown user avatar
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_gyarto_driver.php?g=131&k=10

itt nézelődj szét akkor, de szerintem az AC97-es jó lesz
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Xears3d. Ez szinte mindenre jó.
De ha win7-ed van csak beteszed rámész, hogy keressen drivert oszt jó.
0
0
0
0
unknown user avatar
[url]http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=475&k=10&g=131[/url]
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
MUL-106
ez volt rá írva
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device
ezt írja az aida
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
penzessandor írta:
nem tudom a nevét 😞
Kép róla? Mik vannak ráírva?
Gondolom valami cmediás lehet.
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
nem tudom a nevét 😞
MUL-106 ennyi volt rá írva.
0
0
0
0
unknown user avatar
penzessandor írta:
akkor ha veszek 1 hang karit jó lesz ?
amúgy van nekem 1 hang kari, csak nem találok hozzá drivert :S

mond a hangkártya nevét, adok én drivert.
0
0
0
0
khaled98 avatar
penzessandor írta:

próbáld realtek-kel, az kb mindenre jó
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
0
0
0
0
roberto888 avatar
Az alaplapi hangkártyák hátránya. Rengeteg elektromos zaj szűrődik bele a hangokba, mert fizikailag egy áramkörön van minden más alkatrésszel. Ezért jobbak a bővítőkártyás és az USB-s hangkártyák.
0
0
0
0
khaled98 avatar
penzessandor írta:
cső, van 1 olyan gondom, hogy a fejhallgatóm nagyon recseg, mitől lehet ? semmi baja a fejhallgatónak, mivel ki próbáltam telón.
talán meghal az alaplapi hang kártya? : O

nekem a hangszóróm recseg, és valahogy összeköttetésben van az egérrel, meggörgetem és recseg de csak addig amíg görgetem , ja meg a hdd-vel nem tudom mi közük van egymáshoz, másik gépnél nem csinálja ezt csak simán recseg... Ha telón jó akkor valszeg a hangkari, drivert frissíts, bár nemtom sok értelme van-e
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
cső, van 1 olyan gondom, hogy a fejhallgatóm nagyon recseg, mitől lehet ? semmi baja a fejhallgatónak, mivel ki próbáltam telón.
talán meghal az alaplapi hang kártya? : O
0
0
0
0
no avatar
khaled98 írta:
az mért van hogy ac freezer 13 pro+ mx-2-es pasztával 45 fokos alapon a procim?? lehetséges azért mert megrepedt az a műanyag keret amire rácsavarozom a hűtőt?

Nekem is olyanom van és idle-be nem változott a a hőmérséklet a gyárihoz képest, de terhelésnél viszont igen.Igazából a processzorok inkább nagyobb hőfoktól kezdenek pontosan mérni idlet nem érdemes figyelembe venni.Azt nézd meg, hogy elkezded terhelni nem-e ugrik fel a hőmérséklet nagyon, mert akkor illesztési gondok vannak az 100% pl mondjuk alapba 40 fokos és elkezded terhelni rögtön 55-60 fokra ugrik akkor rossz a felhelyezés.Remélem tudtam segíteni =)
0
0
0
0
khaled98 avatar
az mért van hogy ac freezer 13 pro+ mx-2-es pasztával 45 fokos alapon a procim?? lehetséges azért mert megrepedt az a műanyag keret amire rácsavarozom a hűtőt?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondjuk a KMplayert is sikerült feltelepítenem rá. Pedig az se támogatja a 2000-et.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció