Hali! Nem tudom eldönteni , higy új gépet vásároljak, vagy egy Playstation 3-t. A tervezett gép konfigja:
Proci: Intel i5
Ram: 3GB
VGA : Egx dx 11 vga(ezzel várnék míg lemenének a a dx 11 kártyák árai.
Vagy inkább a PS3-t éri meg?
Tudnátok segíteni?
sziasztok gépvásárlás elött állok van rá 75ezrem..videokártya nélkül..alaplapi vgaval...sztetek ez jó konfig + majd késöbb veszek bele egy hd5770eset..
igen tudom... csak még nagyon kevés gyártótól és nagyon kevés üzletben... ez még semmi... az ati árakat is alig mozditotta meg... meg elég borsós árúak ezek az nvidiák a gtx470 93e a gtx480 130e... meg egyenlőre csak ez a 2db van... pedig az egész nvidia kollekciót le fogja váltani úgy mint az ati... sztem május elején lesz meg a teljes kollekció kb 😀
az intel erősebb sztem 😀 de az amd is nagyon jó de semmiképpen sem azzal a vga-val... már elavult... és az intel-nél is akk inkább már egy HD5750 vagy HD5770 😀 gts250-et már nem vennék..
Hali. Osztálytársam gépvásárlás előtt áll, és engem kért meg h nézzek neki 1-et 😆, szerintetek melyik a jobb? Játékra, netezésre és filmnézésre kellene neki!
AMD:
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 GHZ
Gigabyte MA785GT-UD3H
2 DB : Kingston 2GB DDR3 1600MHz
Sapphire 4850 1GB DDR3 HDMI : Grafikus mag órajele: 625MHz
Memória: 1GB DDR3 256 bit
Memória órajele: 993MHz
vagy Intel:
Intel Core i5-750 2667 Mhz
Gigabyte GA-H55M-UD2H
Asus GTS250 DK/DI/512MD3/A : Grafikus processzor órajele: 740 MHz
Optimusz08 írta:
Helló
Haveromnak néztem procit de nem tok valamit!!!
Mi a külömbség a :
Intel Pentium Dual-Core E6600 2x 3.06GHz
Intel Core 2Duo E6600 között?????
Van-e valami nagy külömbség??
Előre is köszönöm válaszotokat
Helló
Mi a külömbség a :
LobiDrg írta:
Hali.Megkérnélek titeket hogy légyszíves megnéznétek a tervezett gépemet hogy mennyire lenne életképes mert elég kezdő vagyok ilyen téren 😀 Előre is köszi 😀 http://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=22811
nagyon jó benne minden, de a VGA picit gyengécske szerintem, ennyiért már lehet kapni HD4730at ,ami hát megeszi a gt220-at! szerintem gondolkozzál el rajta😉
http://www.argep.hu/main.asp?suche=hd+4730&x=0&y=0
makkolo írta:
Helo!
Szerintetek jó videokártya a 9600gt 1gb-ddr 3 -as jáékra vagy cseréljek???
ha van rá és szánsz is rá pénzt mér ne, cseréljél 😆
persze a 9600gt-vel még azért el lehet játszani nem rossz még az, ez csak a te igényeidtől függ hogy milyen beállítások mellett akarsz játszani!
Köszönöm a válasz 😃 Még csak anyit kérdeznék hogy szerinted medig lesz még időt áló a videokártyám??ugyértem a játékok ha ujak jönek ki???És te mijen videokártyát ajánlasz ami már elégé jó a max beálitásokhoz?és kb menyibe kerül?
inkább mondj egy árat amennyit max szánnál rá és úgy könnyebb lesz😀meg hogy most maxon mivel tudsz játszani majd az függ attól is hogy miylen felbontásban játszol!
a lényeg hogy írj egy összeget és ajánlunk neked😉 a 9600gt-n még sokáig el fognak indulni a játékok azonban a grafikai beállítások korlátozottak lesznek!
Én ojan 60000-70000ft-körülire gondoltam.
Radeon 5850, ezzel nagyon sokáig ki fogod húzni! mellesleg én is egy ilyet tervezek beújítani majd nyáron!😉
makkolo írta:
Helo!
persze a 9600gt-vel még azért el lehet játszani nem rossz még az, ez csak a te igényeidtől függ hogy milyen beállítások mellett akarsz játszani!
Köszönöm a válasz 😃 Még csak anyit kérdeznék hogy szerinted medig lesz még időt áló a videokártyám??ugyértem a játékok ha ujak jönek ki???És te mijen videokártyát ajánlasz ami már elégé jó a max beálitásokhoz?és kb menyibe kerül?
inkább mondj egy árat amennyit max szánnál rá és úgy könnyebb lesz😀meg hogy most maxon mivel tudsz játszani majd az függ attól is hogy miylen felbontásban játszol!
a lényeg hogy írj egy összeget és ajánlunk neked😉 a 9600gt-n még sokáig el fognak indulni a játékok azonban a grafikai beállítások korlátozottak lesznek!
Gigabyte GA-EP45-UD3LR
Q9550 2.83Ghz
2x2GB DDR2 800Mhz (ez már megvan rég óta)
de gondoltam rászánok még pár 10ezrest és megveszem ezt:
Gigabyte P55-USB3
Intel core i5-750 2.67Ghz
2x2GB DDR3 1333Mhz
az új komfigot jobban megéri megvenni?
Proci: Intel i5
Ram: 3GB
VGA : Egx dx 11 vga(ezzel várnék míg lemenének a a dx 11 kártyák árai.
Vagy inkább a PS3-t éri meg?
Tudnátok segíteni?
1.
CPU: AMD Phenom II x4 925 @ 2,8GHz
Alaplap: GA MA770-UD3
Ram: Kingmax 2x2GB DDR2 1066MHz
VGA: GeForce 9800GT OC 512MB GDDR3
2.
CPU: Intel Core I3 530 @ 2.93GHz
Alaplap: MSI H55M-E33
Ram: 2x1GB DDR3 1600MHz
VGA: GeForce 9800GT OC 512MB GDDR3
Várjon még esetleg pár hetet mert asszem már ebben a hónapban megérkeznek a boltba az új nvidiak amik lenyomjál majd az árakat
már megérkeztek....de eddig még semmi 😀
Már meg jelentek és itt a hangsúly léteznek készen vannak ez ezt jelenti a forgalmazás még nem kezdődött el
Már elkezdödött a forgalmazás könyörgöm ..szted minek linkeltem be azt a cimet ?
Várjon még esetleg pár hetet mert asszem már ebben a hónapban megérkeznek a boltba az új nvidiak amik lenyomjál majd az árakat
Már meg jelentek és itt a hangsúly léteznek készen vannak ez ezt jelenti a forgalmazás még nem kezdődött el
az is igaz... bár én minden nap nézem a webáruházakat... mert elvileg márc.26.-án megjelentek az új nvidiák de eddig sehol semmi...
http://www.argep.hu/main.asp?suche=gtx+470&x=0&y=0 <- már lehet kapni
AMD:
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 GHZ
Gigabyte MA785GT-UD3H
Sapphire 4850 1GB DDR3 HDMI : Grafikus mag órajele: 625MHz
Memória: 1GB DDR3 256 bit
Memória órajele: 993MHz
vagy Intel:
Intel Core i5-750 2667 Mhz
Gigabyte GA-H55M-UD2H
Asus GTS250 DK/DI/512MD3/A : Grafikus processzor órajele: 740 MHz
Memória órajele: 2200 MHz
Szerintetek melyik lenne neki jobb?
cm-eken meg 1700-n vinnyog a venti 😃
DE amugy jók a cm cuccok is.
ahol vettem: [LINK]
Nem nyáron hanem most már elkezdődött a forgalmazás
Ja köszi,én nyarat láttam,de akkor mégjobb😆
Helló
Mi a külömbség a :
Mi a külömbség a :
De amint a fermi forgalmazása elkezdődik nagy iramban az ati leviszi az árakat a fenébe legalábbis általában ezt teszi 😆
Igen azt mondták hogy nyáron már majd lesz a boltokban,remélem leviszi legalább 5-10 000 az 5770-et!😆
Hali.Megkérnélek titeket hogy légyszíves megnéznétek a tervezett gépemet hogy mennyire lenne életképes mert elég kezdő vagyok ilyen téren 😀 Előre is köszi 😀 http://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=22811
nagyon jó benne minden, de a VGA picit gyengécske szerintem, ennyiért már lehet kapni HD4730at ,ami hát megeszi a gt220-at! szerintem gondolkozzál el rajta😉
http://www.argep.hu/main.asp?suche=hd+4730&x=0&y=0
Köszi a segítséget 😀
Helo!
Radeon 5850, ezzel nagyon sokáig ki fogod húzni! mellesleg én is egy ilyet tervezek beújítani majd nyáron!😉
Én ezt ajánlom: Gigabyte 5850 1GB 😉 [LINK]
Helo!
A 9600gt már elavult, és játékra csak kompromisszumokkal és kis felbontásba jó.
És az 1-el nagyobbja a 9800 GT az is gyenge már?