eltünt a feladatkezelőm külső része szoval nm tudok benne lapozgatni, se kilépni! (kilépni is csak a taskmager leállításával!)
hogy lehet visszahozni a keretét? 😃 köszi!
zsubnalov írta:
Lehet, hogy nem ide illik, de mi az a Linux? Mert hallottam róla de nem tudom minél és miért jobb?
Az egy operciós rendszer, mint a windows, vagy a mac...
Az a jó benne hogy kicsi, gyors, nyílt forráskódú, és kevés a hardverigénye. Nehezebb kezelni mint a windowst, és nem lehet rajta bármivel játszani, de egy gyenge hardveren, egy P3-mas celeronon is tökéletesen fut.
zsubnalov írta:
Picit pontosabban le tudnád írni? (Asus lapom van)
1: megkeresed az alaplapodat a gyártó honlapján
2: ott a letöltések menüpontban kiválasztod a BIOS fájlt
3: letöltöd a legfrissebbet
4: egy USB kulcsra rámásolod ezt a BIOS fájlt (lemezképfájl)
5: Újraindítod a gépet, bemész BIOS-ba
6: Az EZ Flash menüben megnyitod az USB kulcsot, nyomsz egy entert a fájlra, és meg is csinálja.
Lehet windows alól is szoftverrel, vagy úgy is, hogy egy USB kulcsra kiírod a Boot fájlt, amit aztán BIOS-ban telepítesz pl az ASUS EZ flash funkcióval. (ha asus lapod van, de biztos hogy van más gyártónak is ilyenje)
Amúgy ehhez a sound béaster 5.1-hez nincs normális driver? Mert sem Win7-en, sem xp-n nem működik. pontosabban mindig rinyál a telepítő, hogy nincs Sound blaster hangkártya a gépben. Pedig benne van...
Melyik húz vissza jobban a teljesítményből? 2-300MHz-el kevesebb, de 3 mag vagy 2mag de 2-300MHz-el több mint, ha 3 mag lenne? Konkrétan a procim miatt kérdem, mert 4 maggal 3,2GHz-en nem merem használni mert kinyírja a lapot a 160W-os TDP-vel, Viszont 3 maggal alacsonyabb fesz+frekin kb 95W körül lenne. (Nem is bírja a lap mert kb 0,05V-ot esik a fesz terhelésnél 4 maggal) Na remélem érthető lett 😃
hát a legjobb integráltak szintjén van szerintem. De szerintem integrált és integrált közt se nagyon van különbség csak van nagyon szar meg van türhető minőség.
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Vettem egy accelero l2 pro tipusu coolert. felsezereltem, és a kártyát ne mtudom benyomni teljesen a slotbe a pci slotoktol. Lehet erre valami megoldás?
Cooley írta:
A Win7 már van annyira "okos", hogy a saját memóriafelhasználását is aszerint alakítja, hogy mennyi a teljes rendszermemória. Nekem, amikor frissen telepítettem a mostani rendszerre, ~1.2GB memót evett, míg épp tegnap tettem föl egy ismerősöm gépére, amiben 1GB-nyi memó van, és csak ~520MB-ot használt fel a vindóz. A legszemléletesebb, ha megnézed, hogy indításkor mennyit használ, majd lenyomatsz egy IntelBurnTest-et Max memóhasználásra állítva, és amikor végez, több lesz a szabad memó, mint a teszt előtt.
friss 32 bites haverom gépén volt hogy csak 230 megát evett.
A Win7 már van annyira "okos", hogy a saját memóriafelhasználását is aszerint alakítja, hogy mennyi a teljes illetve a szabad rendszermemória. Nekem, amikor frissen telepítettem a mostani rendszerre, ~1.2GB memót evett, míg épp tegnap tettem föl egy ismerősöm gépére, amiben 1GB-nyi memó van, és csak ~520MB-ot használt fel a vindóz. A legszemléletesebb, ha megnézed, hogy indításkor mennyit használ, majd lenyomatsz egy IntelBurnTest-et Max memóhasználásra állítva, és amikor végez, több lesz a szabad memó, mint a teszt előtt.
csak az volt a baj hogy nem tudtam hogy hogy tünt el!
hogy lehet visszahozni a keretét? 😃 köszi!
Lehet, hogy nem ide illik, de mi az a Linux? Mert hallottam róla de nem tudom minél és miért jobb?
Az egy operciós rendszer, mint a windows, vagy a mac...
Az a jó benne hogy kicsi, gyors, nyílt forráskódú, és kevés a hardverigénye. Nehezebb kezelni mint a windowst, és nem lehet rajta bármivel játszani, de egy gyenge hardveren, egy P3-mas celeronon is tökéletesen fut.
Picit pontosabban le tudnád írni? (Asus lapom van)
1: megkeresed az alaplapodat a gyártó honlapján
2: ott a letöltések menüpontban kiválasztod a BIOS fájlt
3: letöltöd a legfrissebbet
4: egy USB kulcsra rámásolod ezt a BIOS fájlt (lemezképfájl)
5: Újraindítod a gépet, bemész BIOS-ba
6: Az EZ Flash menüben megnyitod az USB kulcsot, nyomsz egy entert a fájlra, és meg is csinálja.
Hogyan kell BIOS-t frissíteni?
Lehet windows alól is szoftverrel, vagy úgy is, hogy egy USB kulcsra kiírod a Boot fájlt, amit aztán BIOS-ban telepítesz pl az ASUS EZ flash funkcióval. (ha asus lapod van, de biztos hogy van más gyártónak is ilyenje)
[LINK]
Na xp-n már jó, viszont a Windows 7 folyton kékhalálozik a sound blaster 5.1-től.
Valami típusszámot keress.
Az mitől lehet hogy van egy sd átalakítóban egy micro sd és amikor berakom a gépbe nem ismeri fel? 😞
ha bent van a gépben az átalakító, és csak a micro sd-t cseréled ki benne akkor nem ismeri fel.
Kiveszed az átalakítót, belerakod az újat, és vissza
A gépben csak egy sd olvasó van. És az adapter azt kilehet venni
[LINK]
Az mitől lehet hogy van egy sd átalakítóban egy micro sd és amikor berakom a gépbe nem ismeri fel? 😞
ha bent van a gépben az átalakító, és csak a micro sd-t cseréled ki benne akkor nem ismeri fel.
Kiveszed az átalakítót, belerakod az újat, és vissza
A Sound Blaster 5.1 live hangkártya kb. milyen integrált hangkártyával ér fel?
hát szerintem egy VIA VT1705-el ér fel. De ez az integrált még jobb is (szerintem).
Integrált hangkarik között is van sz*r és jó is, természetesen.
Szerk.: megoldva 😀
Valaki remélem tud segíteni. Van egy vezeték nélküli xbox 360 kontrollerem és azt hogyan tudnám összekötni a géppel?
lehet kapni azthiszem ilyen USB-s adaptert hozzá
A ddr2-es lapomba belemegy a ddr3-as ram? 😀
nem, csak DDR2 megy bele.
megpróbálom
csak ott lehet egyébként? ott biztos nem kapcsoltam ki
a legegyszerűbb ha CPU-z ben megnézed alul hogy hány mag, és hány szál aktív.
csak ott lehet egyébként? ott biztos nem kapcsoltam ki
Szerintem kikapcsolhattam a másik 3-at.
Nem tudjátok hol kapcsolhatom vissza?
megmondaná valaki hogy hogyan tudom megnézni a használatban lévő procimagok számát ? 😀
régebbi nvida chipsetes lapokon jól működnek az ati vgak?
persze
Nekem is nforce 630a van, és már a 2. ati megy benne hibátlanul 😀
Ez, hogy lehetséges amikor csak DX10.1-es a videokártyám?
Ez csak a telepített verzió.
Oké. Köszi 😉
Ez csak a telepített verzió.
sziszike22:elvileg, ha normálisan működik, akkor meg kéne jelenjen, úgy mint bármi más.
Milyen márka/típus?
Samsung! De már tökéletesen működik,megtudtam csinálni!
kep megint nincs..:S
A Win7 már van annyira "okos", hogy a saját memóriafelhasználását is aszerint alakítja, hogy mennyi a teljes rendszermemória. Nekem, amikor frissen telepítettem a mostani rendszerre, ~1.2GB memót evett, míg épp tegnap tettem föl egy ismerősöm gépére, amiben 1GB-nyi memó van, és csak ~520MB-ot használt fel a vindóz. A legszemléletesebb, ha megnézed, hogy indításkor mennyit használ, majd lenyomatsz egy IntelBurnTest-et Max memóhasználásra állítva, és amikor végez, több lesz a szabad memó, mint a teszt előtt.
friss 32 bites haverom gépén volt hogy csak 230 megát evett.