Számítógép hűtése

Szerző: skinny, 2009. April 11., téma
Fórum » Asztali PC
A téma a gép vagy részegység hűtése.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ddkk22 avatar
Szerintem ha befelé, mert így friss levegőt fúj rá, de az se rossz ha kifelé fújja, mert akkor meg a meleg levegőt fújja el onnan. De inkább befele, azt olvastam hogy az úgy jobb a kártyának. Gondolj csak az első ventire az a vinyót hűti, és az is befele szívja a levegőt, és hűvösen is tartja azt, elég ha csak a hátsó és a felső venti fújja kifelé a levegőt.
0
0
0
0
Puffin avatar
Sziasztok!
Szerintetek a gépházamban hogy lenne jobb a videókártyának? Ha az oldalsó 20-as venti kifele vagy befele fújja a levegőt?
0
0
0
0
no avatar
Tegyük bele egy fagyasztóládába ! 😀 😃 szépen hűti az a gépet 😃
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
remélem ha végleg behal akkor veszek másikat

azé kár mert csak 1 éves
0
0
0
0
cseszka avatar
Akkor valószinüleg romlik,bár lehet csak a led "része".Lehet h egy idö utánn majd nemfog világitani,de a venti attol még majd dolgozik...
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
most néztem meg ahogy leirtad és ott is villog állandoan

és ráadásul 2 hónapja járt le a gari is
0
0
0
0
cseszka avatar
Lehet a venti haldoklik már.Vedd ki,és próbáld ki egy autó akumlátoronn,vagy egy adapterenn,hogy ott rendesen dolgozik el.
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
üdv mindenkinek

olyan problémám lett hogy van egy 12cm es piros led es venti ami a furcsán viselkedik hol rendesen van féya hol alig látszik és villodzik állandoan ez mitöl lehet? árram nincs gond a többi tökéletesen megy
0
0
0
0
BakerClive avatar
rendben köszi a választ
0
0
0
0
cseszka avatar
Olcsón CM Hyper TX3,biztos elég neki,még akkor is ha huzod is a procit.
0
0
0
0
BakerClive avatar
sziasztok lenne 1 kérdésem vettem 1 fx 4130 3.8ghz amd procit nem nagyon értek a gépekhez csak kicsit de a gyári hűtője az valami gáz hangos meg szerintem alig hűti tudnátok valami jó hűtőt mondani rá?
0
0
0
0
barnav avatar
Van Helsing 25: akkor elnézést 😀
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
nem mert bövithetö a vizhütés rendszerem a procit is hüti és a vga át is thermaltake bigwater 760 plus

sajna a vidkarimra nemlehet kapni olyan block ot ami mindnet hüt csak universalis van rá sajnos ezé csak a gpu ut tudom hüteni vele a a ramokat és a vram ot a saját dual ventije hüti a hütöborda nélkül

a gépem képei fentvannak meglehet nézni hogy hogy is értem pontossan
0
0
0
0
barnav avatar
Van Helsing 25: szerintem videokártyának elmegy a 65 fok bár lehetne egy picit kevesebb
de biztos hogy a videokártyán van a vízhűtés? Nem a processzort akartad írni véletlenül?
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
kerdes

a vidkari alapon 30-32fok ha filmet nezek akkor felmegy 45 fok ra ha viszont jatszok akkor 65 fok a vege pedig vizhutes van rajta igaz csak a gpu un mert erre a seriara nincs mas universalis van rajta

lehetseges hogy hosszutavaon lesz valami baja?
0
0
0
0
no avatar
60 fok még nem gáz??
mármint a cpu ventijét kéne kipucolni??
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
az alap i3 hűtése rohadt halk, és úgy is jól hűt, szóval érdemes megnézni. lehet, hogy kezdi megadni magát a venti..
ki kell pucolni 😀
0
0
0
0
no avatar
Cpu ha felmegy 60-ra az még okés? persze alapjáraton 42, de hamar felment 60-ra mk9.nél... hűtési gond lehet?? bugó hang jön...
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
gyerekek.. festéshez készülünk elő, szoval tiszta por minden...
lehúztam a 2 JetFlo-t, hogy ne fújja tele a gépet porral.. Játék közben a procihő felment 29ről 67re, a VGA 40 helyett 72.. a táp szinte lángol..

akik 120mm-es ventillátort akar, annak 100%ig ajánlom.. lehet, hogy picit hangos, de brutális amit egy zárt házzal tud művelni.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
HyperxPlus Ha meglehetne meg csinálnám! 😉 Csak vaszleg tiszta pára lenne a gép és hát tudjuk hogy az áramkörök nem bírják a vizet 😃D
0
0
0
0
no avatar
Tedd be a fagyóba 😀 szórakoztok itt a fokokkal 😃
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Nekem az alján van még egy ami be fúj így kb játék alatt minden kb. 60fokos.. esetleg egy proci hűtőben gondolkodom de nem tudom melyik lenne jó választás. 10 ezer forintig kb.
0
0
0
0
cseszka avatar
Nekem is van a tetejénn egy,meg hátul is,és nem melegszik.De igazad van,a meleg levegö mindig felfelé megy,igy könnyebben tudja a tetejénn kitolni,mint hátul.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Hali. Ha van a hátatok tetején ventinek hely mindenképpen tegyetek egyet oda! Játék alatt megfogtam a gép tetejét annyira forró volt hogy az nem igaz..A gép hátuljából raktam felülre mert ott egyszerűen nem bírta ki húzni a meleg levegőt... de ez meg oldotta a problematikát!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Köszi szépen mindent 😀
0
0
0
0
SCoreblack avatar
ddkk22 küldtem privátot.
Valaki videójában, ha jól emlékszem hangosnak lett mondva a H55,de ha nem javítson ki olyan akinek van.

"Sajnálom, hogy a Corsair i-re végződő termékeivel ennyi baj van. Ott van pl. a H100i, ami a gépet fagyasztotta le folyamatosan pont az i-s digitális vezérlés miatt. Nekem 2008 nyara óta egy HX450-es táp van a gépemben, Seasonic belsős, ezzel bizonyított nekem a Corsair, de i-s terméket nem vennék az egyszer biztos."
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Corsair Hydro H55-ről van valakinek valami tapasztalata? Vagy ti milyen vízhűtést ajánlotok 25ezerig?
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Szia beírtam a googlebe:Corsair Hydro H105
és kiadott egy teszt oldalt ahol összehasonlítja őket lapozd végig,és várd a véleményeket hátha van ilyen valakinek:
[LINK]
Én lehet a 105-öt választanám,meg mintha halkabb is volna.Én a boltot is megkérdezném ahonnét veszem.
0
0
0
0
Puffin avatar
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, akinek esetleg van tapasztalata vagy ért hozzá.
Corsair Hydro H105 vagy Corsair Hydro H100i ? Melyik jobb?
0
0
0
0
Axon95 avatar
kmetovics:nincs mit tényleg egy nagyon jó hűtő 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
Axon95: Köszi szépen a segítséged 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Ha jól tudom nem ezt az igényt nem tudtam bocsi 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Axon95 : Ezt lehet kapni ledes ventikkel is?
0
0
0
0
Axon95 avatar
Cooler master evo 212 legjobb ennél megbízhatóbbat nem találsz 😃
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Arctic Freezer 13 v Cooler Master Gemini II
Fugg,hogy mennyid van ra...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok!
Épp gépépítésben vagyok,és szeretném kikérni a véleményeteket,hogy a AMD FX-Series X8 8350 4.0GHz-es procihoz milyen hűtőt ajánlotok? 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sziasztok.
Én ehhez a procihoz keresek vmi jó kis ventillátort: AMD Phenom II X4 965 AM3 3,4GHz BOX Black Edition
Tudnátok ajánlani vmi jófélét 5000-10000Ft között? Mert már a gyári kezdi bemondani az unalmast 😆
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Ajánlanátok nekem egy proci hűtőt? I5-4460 10000Ft kb
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
Kérdés.. FX6350re procihűtő.. elég a Cooler Master Hyper TX3 EVO, vagy Cooler Master Hyper T4, vagy pedig érdemes beruházni egy zárt rendszerű vízhűtésre (például Cooler Master Seidon 120V) ?
0
0
0
0
no avatar
köszi annyi bőven elég 😃
0
0
0
0
no avatar
5-10 fokot dobott nálam kb. Nem márkás hűtő ez.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy, ha notebook hűtőt használok laptop mellé hány fokot megy lejjebb a hőmérséklet?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Hát nem tudom, nekem a karácsonyfa elég decemberben 😃
0
0
0
0
Puffin avatar

Nekem 2 ilyen van elöl a házban! 😃
0
0
0
0
Zsolt19892 avatar
Látom, szépen világít! 😀 Nekem azért lett ilyen, mert ez az egy volt a boltban, és ez lett!
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
nekem is van 3 darab a házban. 😀 pont a kék fény miatt.. a Jetflo mellett pont jó.
0
0
0
0
Zsolt19892 avatar
NeTuddMeg: Igen, figyel! Amikor megy, akkor szép kéken világít. Volt már olyan hogy odatévedt egy légy, és berepült azon a kis rácson. Néha ilyen recsegő, kerregő hangokat halottam...mondom mi a fa...erre látom hogy egy légy éppen mászik ki a rácsok közül. Lehet kicsit elszédült a ventilátorban, de könnyebb volt lecsapni. 😀
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
jó kis Xilence venti befigyel. 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció