Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A kerdesem az lenne hogy szerintetek egy i5 (4790,4770,6600) nem feltetlen K-s proci ki tud hajtani egy nagy videokarit? Ertem ez alatt mondjuk a gtx 970-et. Szeretnek gepet cserelni de nem koltenek pluszba procira (i7) ha nem muszaj es olcsobban is ugyanazt/hasonlo jatekelmenyt eltudok erni. Nem vagyok felbontas fanatikus de azt mindenkepp szeretnem hogy jopar evig minden jatek szepen fusson (a jelenlegi gtx 460 szepen kifutott ebbol az idobol). Esetleg i5 melle erdemesebb kisebb karit venni?mondjuk gtx960? Koszi
a mostani amd nem mutatott semmi újat kb csak át lettek nevezve a gpu-k
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lg-49-uf680v-uhd-smart-led-telev%C3%ADzi%C3%B3-1180000.html
Szerintem a Gigabyte féle ennyire nem volt forró, de sosem kellett mérnem. Égetni nem égetett
zsolt: Én úgy vagyok vele, ha van lehetőség rá, akkor a kártya márkára és színben passzoljon az alaplaphoz, ha ez nem lehetséges akkor legalább színben. Persze ez csak esztétikai kérdés, de aki vizuális típus, az szerintem azért törekszik erre
Én nem ragaszkodom egy márkához sem, most a 770 Gainward Phantom kivitelben lesz. Nálam még egy kártya sem döglött be szerencsére.
Igen, azokat néztem. De még semmi sincs kőbe vésve...
Tetszett volna a Te kártyád is, de nagyon félek az ASUS-októl, mióta az 5770-em hirtelen megadta magát...
Azt viszont garantálom, hogy a 7970-ben sem fogsz csalódni ha azt veszed.
Ezeket nézted, jól gondolom?
[LINK]
[LINK]
Akkor én inkább a 280X-et venném.
Bronson: Cooler Master CM 690 III, VGA venti: 60-70% (ez is hangos már...), kb átlagban 85 fok ami nekem sok, még akkor is ha ez egy meleg kártya.
(a 7970 az MSI villám, az r9 az gigabyte)
Köszönöm
A páromnak akarunk venni egy i3-as configot és abba szeretném venni mert én meg vagyok elégedve az én 750tiániummal! S mivel jó áron van ez a fél éves sima 750 kíváncsi voltam hogy mennyivel lassabb vagy hogy jó lesz e ha az ő gépébe megvesszük! S ezek szerint nem sokkal lassabb az ára meg jó és még van rá 2,5 év gari is ( a tulaj rájött neki viszont kevés mert olyan dolgokkal játszik)
Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Szép napot nektek! 😀
Köszi szépen még egyszer!!!!
Tudom a guugli a barátom olvasgattam néztem grafikonokat csak hogy nagyjából egyszerűen megfogalmazva,m ennyivel jobb az egyik a másiknál?
Köszönöm szépen előre is ! Szép estét mindenkinek!
Amúgy pár hozzászólással lejjebb beszéltünk már róla...
A GPU kihasználtságom össze-vissza ugrál 0 és 100% között játék közben, Crimson 16.3.2 van fent. Ez normális? Nem csak ezzel a Crimsonnal csinálja, régebbiekkel is ugyanez volt. Ha nem így kéne lennie, mi lehet a gondja?
Szerk.: Nem csak egy játéknál természetesen...
Privát üzenetben szabadna kérnem pár linket, hogy újonnan mit lehet 15 körül találni?
10.000 forintért találtam egy ilyet.: http://www.thermaltake.com/This/Smart_Series_/Smart_SE/C_00001964/Smart_SE_530W/Design.htm
Hacsak nem akar 2 vga-t kèsőbb.
15 körül talál újat ha akar.
De szerintem bármilyen minőségi 550-es megteszi.