Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce az előbb 11.5-öt írtál, akkor most melyik a jobb ? 😆
mindegy. nekem a GPU-z most 11.6-ot ír, pedig a 11.5b-t tettem fel 😃
mindegy, mindkettő jó 😀
Sőt valaki irj ipo-n on hogy "Azthiszem ideje lesz lecserélni a 10.10e-t 😆" 😆
rakom én is vissza akkor a 11.5-öt.. ugyanolyan a vga-nk.
nekem az összes utóbbi catalyst egy katasztrófa. valami mindig lagol. pl NFS HP az néha úgy lagol hogy nem tudok multizni mert kidobnak a szeróról. meg a crysis is 10 FPS-el megy a leggagyibb grafikán kis felbontáson.
vissza fogom rakni a 11.5-öt. azzal minden ment.
eltávolítja újraindul, és akkor rakhatod az újat.
Sziaztok, hogy tudom leszedni a vga driver-ét, mert felszeretném tenni a legújabbat, thx
Jobb klikk sajátgép,eszköz kezelö-kezelés-videok.rtya jobb klikk-eltávolitás
Sapphire Radeon HD 6790 1GB GDDR5, 256bit, 2Laughing hard 😆VI, HDMI, Display Port (PCIe)
ez a vidi kártya mejik nividia kártyának felel meg?
Egy picit gyengébb a GTX460 768MB-nál.
ahhoz van a legközelebb
ez a vidi kártya mejik nividia kártyának felel meg?
Hali! A VGA-k memória órajelét hogyan számolják ki?
Vagyis oda van írva 4000MHz, akkor az gyorsabb a processzoromnál a VGA? 😀 Vagy ezt, hogy kell értelmezni?
Az csak a vram órajele, a vga memóriájának sávszélességét és elérési idejét befolyásolja. A videomemóriának semmi köze a cpu-hoz. Jaj ezt így most nagyon nehéz lenne részletesen elmagyarázni, mert úgy tűnik, hogy nem sokat értesz a dologhoz, szóval valószínűleg a magyarázatot sem értenéd. 😀
Vagyis oda van írva 4000MHz, akkor az gyorsabb a processzoromnál a VGA? 😀 Vagy ezt, hogy kell értelmezni?
Melyik progit ajánljátok hozzá?
Abból egy HD5770, HD6790, ha találsz még 30 alatti Sapphire 5830, GTX550, de 30-31 ért van GTX460 bár azthiszem 768, de az lehet h olcsóbb. Lasabb az 1GB-os testvérénél, de még így is sokkal jobb.
vagy ahogy niteforce írta HD6670
Ez jobbnak tűnik. És nem is sokkal drágább. 😀
1440x900
1440x900
Háát, HD5670 azzal már elég jól lehet játszani, jobban mint a HD5550-nel, de a GTX460- még az se közelití meg, ég és Föld...
Ez a kettő volt raktáron. 😃
olyan mint egy hangya meg egy elefánt.
az eladó biztos 480p-ben játszik 😃
GTX 460 at vetted vagy a HD5550-et?
Én 2 hónapja vettem a gépem, és 2 féle videókártya közül tudtam választani, egy HD 5550, meg egy GTX 460 között. Az eladó azt mondta, hogy a HD 5550 is megfelel a mai játékokhoz, de a GTX 460 jobb, viszont az 10k-val drágább. Mivel nem tudtam egyikről sem semmit, gondoltam jó lesz ez, nem fogok olyan drágán venni VGA-t, de megbántam, hogy megvettem. 😕
Ki akarom cserélni. Milyen videokarikat tudtok, ami ebben az árkategóriában van, és jobb?
Nem feltétlenül. Egy 9400GT 2gb ddr2 olcsóbb, mint egy 6950 1gb. 😆 És mivel több rajta a vram, ezért sokkal gyorsabb! 😂 Az év üzlete!
SZERK: Sorry. Iróniát értők előnyben! 😀
Akkor Már HD 5570 2GB, jobban megéri...😆
Nem feltétlenül. Egy 9400GT 2gb ddr2 olcsóbb, mint egy 6950 1gb. 😆 És mivel több rajta a vram, ezért sokkal gyorsabb! 😂 Az év üzlete!
kezdők beveszik ezt és mennek vásárolni már, szóval vigyázz 😃
SZERK: Sorry. Iróniát értők előnyben! 😀
mi a kulonbseg egy 1 GB-os es 2 GB-os vidikartya kozott arban?😃
Ez milyen kérdés már...😆 Hát a 2GB-s drágább.
Dragon Age 2-t frissítettem1.03-ra, meg letöltöttem az extra tartalmakat, és azt írja, hogy ha dx11-el akarok játszani, frissítsem a drivert 261... ról 267... ra.
Ha ezt megteszem, nem változik semmi azon kívül, hogy menni fog a játék dx11-gyel? Nem kell majd semmit beállítanom a vidikártyán, meg ilyesmi? És a Physix is ugyanúgy fog működni?
Előre is köszi a választ😀
köszi nektek
amugy a vga 2 hónapos sincs ezért nem hinném h vga hiba de lehet... viszont ha vga hiba akkor visszaviszem az evga-hoz 😃 😃