Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
most épp ilyen 😀
Egy Win7 Ultimate SP1 RTM 32bit-es rendszerhez az a 674Mb RAM "zabálás" tökéletes..😃
Update 😃
royal1993 amúgy royal 😃 észrevetted hogy túlságosan hasonló gép configunk van? 😃 GTS450,8gb ram, a proci is majdnem ugyanolyan 😃D hdd- is 1 terra mindkettőnknek 😃
royal1993 engem csak az a google kereső, meg a facebook applikáció érdekel. azokra tudnál adni esetleg egy linket? 😲
persze , privátban elküldöm 😀
Application Launcher néven 😀
Jó kis verda 😂
[LINK]
Nemtom miaz,sokmindenben nemvagyok jártas,engem se érdekel ki mit gondol rola,akinek nemtetszik ne nézze.Kül mi az az illuminati?
Szerk: ja és még annyi hogy eléggé sátánisták!
csak nyugodtan tedd ki.Énse vagyok BMW fanatik,de ez a kép tetszik.
[LINK]
Itten van!
egy linket is írsz
azt nem tudom honnan töltötök ilyen képeket! 😆
[quote][b]uisztibor írta:[/b]
Hali! Kezdő vagyok ebben segítsetek hogyan tudom az enyémet ide kitenni es mivel?[/quote]
Van a billentyűzeten egy olyan gomb,hogy print screen azt nyomd meg utana nyisd meg a paintot es nyomj egy ctrl+v es mensd el. Utana a kepet tedd fel egy kepfeltolto oldalra es a linket [img]ide tedd, csak szokoz nelkul.[ /img][/quote]
Köszi! 😉
Hali! Kezdő vagyok ebben segítsetek hogyan tudom az enyémet ide kitenni es mivel?[/quote]
Van a billentyűzeten egy olyan gomb,hogy print screen azt nyomd meg utana nyisd meg a paintot es nyomj egy ctrl+v es mensd el. Utana a kepet tedd fel egy kepfeltolto oldalra es a linket [img]ide tedd, csak szokoz nelkul.[ /img]