Én szerverházat használok..nehéz vasból van ..nem csicsás..viszont használható..
Ja és bitangolcsón hozzá lehet jutni használtan...na most egy szerver nem szokott rugdosva lenni..portalanitás mosás és vadiúj...
A sajátomat 6500ft-ért vettem...ennyiért max egy pléhdobozt lehet kapni..
Üresen 10-11 kg de nem nagyon rezonál :-)
Meguntam már a csicsás házakat ..használhatót akartam ..
azzal ne törődj mekkora lehet a vga-d. nekem se férne be ha 1 szinten lenne a vinyóval érőrébb is tolhatnám a vinyót de nem lehet mert ott a ventinek kell a hely.
ha szemem nem csal akkor több csavar lyuk is van a HDDn. Vagyis az enyémen van rengeteg, gondolom oda lehet behajtani ergo előrébb lehet tolni. Az más tészta hogy akkor hogy fog melegedni meg hogy egyáltalán elfér e a ház előlapjától. Ez ház kérdése.
én most cooler master 335-öt gondoltam ki magamnak, de szerintetek elég a 252 mm-es hosszúság a videokártyának?
és a videokártyáknak van más-más fajtája (pl. Zotac, Gigabyte) ugyanolyan hosszúságú vagy különböző?
Igazából ez izlés kérdése. Kinek melyik tetszik jobban. Kb egy szinten van a 2 ház, teljesen rajtad múlik melyiket veszed meg 😀 Én személy szerint ebben az árkategóriában a Thermaltake V3-at venném, a V4 nem igazán tetszik. A kettő közül pedig az Elite 430-at.
Kmisi99 írta:
hát ő az nem biztos még Feki1991 tagnak volt vidije itt is van
[LINK]
amiben 3 pwm re kötött gondolom arctic (arctic imádó szóval csak az lehet) és nem indult a gép
Jó, én a hivatalos specifikációt mondtam. Amúgy simán mennie kellene 3 ventivel, nem fogyasztanak olyan sokat együtt. Persze ez lehet, hogy az adott alaplap/konfiguráció sajátja, hogy nem tetszett neki ez a megoldás.
matyu20:
Egy van hátul, tehát előre mindenképpen vegyél egyet, hogy legyen kerszethuzat. Meg tehetsz felülre is, te tudod. Oldalra én nem tennék, mert szerintem megtöri a levegő elölről, hátulra áramlását, viszont a vga-ra fúj hideget, tehát megintcsak ízlés dolga. Nekem 2db 12-es van elől, 1 hátul + 1db 17es felül és nincsenek túlmelegedési problémáim. 😜
[LINK]
amiben 3 pwm re kötött gondolom arctic (arctic imádó szóval csak az lehet) és nem indult a gép
Ja most nézem, te a Pro-t linkelted, az nem jó, mert az csak hátsó ventiként alkalmazható. A sima F12-t vedd! Ez viszont 3-pines csatlakozójú, úgyhogy az alaplapodon múlik, hogy hányat tudsz rákötni. Ha molex csatlakozósat szeretnél, az ennél drágább lesz.
gta4vevo: Nem, csak elölre kapsz 1 db ventit
matyu: Arctic Cooling F12
Gerdzso: Mennyiért szeretnél? Mert szerintem CM HAF-X -et érdemes veni 😜 Najó viccet félretéve, 30 alatt kicsivel a Cooler Master CM 690 II Advanced, 10k körül CM Elite 430, vagy Tt Commander MS-I, 15k-nél Tt Dokker BlacX 😀
Ja és bitangolcsón hozzá lehet jutni használtan...na most egy szerver nem szokott rugdosva lenni..portalanitás mosás és vadiúj...
A sajátomat 6500ft-ért vettem...ennyiért max egy pléhdobozt lehet kapni..
Üresen 10-11 kg de nem nagyon rezonál :-)
Meguntam már a csicsás házakat ..használhatót akartam ..
Aki a ph-n veszi, annak is 15k. Mi ebben a ráció? 😕
Az 3 napig volt Akcióba 😃 15k ért 😃 17-18k helyett 😃
Cooler Master Elite 430
vs
Raidmax Tornado
Eladó a Thermaltake V9 BlackX Edtion Házam! Budapesten Átvehetö !
Aki innen veszi meg annak 15k ! Személyes átvétel a fő cél 😀
😜
http://www.argep.hu/trend/THER/Thermaltake-V9-BlackX-Edition.html
itt írja hogy maxmimum 252 mmes lehet a VGA :
Én azt nem értem hogy olyat lehet e csinálni, hogy a merevlemezt lejjebb lehet e pakoljuk és akkor lesz hely a videokártyának is.
Ez lehetséges?
és a videokártyáknak van más-más fajtája (pl. Zotac, Gigabyte) ugyanolyan hosszúságú vagy különböző?
Mit gondoltok erről a házról?Megér 10700 Ft-t?
Cooler Master Elite 430
Thermaltake V4 Black Edition
Köszi előre is a válaszotokat !
Igaz ez kicsit több az általad megadott összegnél de sokkal mutatósabb!!!😃
Coolermaster elite 430 10k
[LINK]
Jó, én a hivatalos specifikációt mondtam. Amúgy simán mennie kellene 3 ventivel, nem fogyasztanak olyan sokat együtt. Persze ez lehet, hogy az adott alaplap/konfiguráció sajátja, hogy nem tetszett neki ez a megoldás.
matyu20:
Egy van hátul, tehát előre mindenképpen vegyél egyet, hogy legyen kerszethuzat. Meg tehetsz felülre is, te tudod. Oldalra én nem tennék, mert szerintem megtöri a levegő elölről, hátulra áramlását, viszont a vga-ra fúj hideget, tehát megintcsak ízlés dolga. Nekem 2db 12-es van elől, 1 hátul + 1db 17es felül és nincsenek túlmelegedési problémáim. 😜
[LINK]
ez elbírja őket? CM GTX450
Persze 100db-ot is... 😃
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=133828103&pnr=10001
Ebből hány?
3 biztos, és további 1 alulra, ha a táptól még elfér, és 2 a tetejére, ha a procihűtőtől még elfér, így összesen 6.
Ebből hány?
tudnál hozzá ajánlani ilyen árban?
ARCTIC COOLING F12 TC
[url]http://www.argep.hu/popup.asp?pid=108305916&pnr=10001&foto=1
[/url]
hány férne bele?
matyu: Arctic Cooling F12
Gerdzso: Mennyiért szeretnél? Mert szerintem CM HAF-X -et érdemes veni 😜 Najó viccet félretéve, 30 alatt kicsivel a Cooler Master CM 690 II Advanced, 10k körül CM Elite 430, vagy Tt Commander MS-I, 15k-nél Tt Dokker BlacX 😀
szeretném lecserélni a mostani gépházamat... milyet lenne érdemes venni?
mostani: LC Power Case-Pro-906B ON Midi W/O PSU
amúgy olyat nem lehetne hogy a régit beszámítanák? 😃