Szevasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy AMD RX480 8GB 256Bites VGA elférne e egy Cooler Master Elite Black 430-as házba?
A válaszokat előre is köszönöm!
BUÉK mindenkinek!
Koni:
- Elsőre BIOS default, azaz CMOS reset, aztán BIOS frissítés, alaplap chipset driver frissítés.
- BIOS beállítások? Turbo boost, C-state...stb.
- Feladatkezelőben megnézni, hogy mi pörgeti a processzort. Ha ez megvan, akkor írd meg.
Helló az egyik ismerősömnek i5 4590 processzora van. Gigabyte b85-hd3 legfrísebb biossal. Ment jól neki a gép egy fél évig aztán egyszer csak nagyon belassult. Se Windows csere nem segített, a Hdd tesztek nem mutatnak merevlemez hibát, viszont a hwinfo64 azt mutatja h a 4 mag c3 residency 100% pörög. Nekem ez 0-1,2%, ha ez a hiba akk volna ötlete valakinek,hogy mi lehet a hibás? Esetleg processzor hiba? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, mert minden garancia alatt van csak tudni kéne, hogy ha hibás akkor mit küldjön vissza
ddkk22:
Ahogy kolléga is írta, az új MSI AB tudja, de kell hozzá a legfrissebb Riva Tuner is!!! Plusz infó: elvileg megoldották, de pl. BF1 rendre kifagyott, ha futott az AB. Majd tesztelem otthon, de szerintem orvosolták már. (és ettől még lesznek "lázadó" játékok, de ez mindig is így volt)
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy milyen programmal tudnám nézni hogy hány fps-el megy dx12 alatt az adott játék? Jelenleg msi afterburnert használok, de az csak dx11-et mutatja.
Na fórumtársak. Köszönöm hogy páran válaszoltatok, de végül is szerviz lesz a dologból.
Ahogy itt nézegettem, nyomtattam vele pár oldalt ki írta 2 színnél is hogy cserés.Így úgy döntöttem, megy vissza a szervizbe ahol volt is és jól letolom érte az üzletet, mert 2016. 7.25.én volt bent.Akkor azt mondta a szervizes hogy 1500 oldalig baja nem lehet.Erre amiért bevittem elsősorban(A nyiszorgó hang amit kérdeztem is.), nem lett kijavítva és még 2 toner is üres lett, pedig a konfigurációs lapja szerint 90 oldalt nyomott ki azóta.(Arról a lapról tudom mikor volt javíttatva.)
Egy streamer PC nek, milyen erőségekkel kell hogy rendelkezzen?
pl.: egy render PC nek, ahhoz kell a CPU meg a RAM és abból sose lehet elég, de mi a helyzet a streamer PC nél? (külön stream PC) ott is ugyanezek a legfontosabbak, vagy kell VGA ból is egy baxó?
Második kérdésem, hogyan lehet beüzemelni egy külön stream PC-t? Mármint hogyan lehet átvinni oda egy gameplayt mondjuk? Nem a games gépről hanem egy másik gép foglalkozzon a streamel.
Kicsit lehet kelekótya lehet a kérdés, de hátha valaki tud választ!
Köszi!
Helló olyat fogtok olvasni amit még soha szerintem 😆
Van x y program igazábol mind 1 hogy mi. Telepítek a gépre akármit szépen felrakja írja hogy a telepítés sikeres és utána semmi tehát sehol sem találok egy bitet sem a programbol egy mappát sem semmi. pedig 12 percig eltökölt vele de ugyan ez van egy 4 megás programnál is az aida 64-et nem akarja felrakni.. vagyis igen de sehol semmi. Na erre mondjatok valamit 3 hónapos a windoes 3 játékon meg pár kötelező programon kívül semmi ncisn rajra. Crackelf frissített no virus... Én már nem értek semmit.
Köszi előre is 😀
Egyenlőre maradok annál hogy magam oldom meg, mivel már írtam hogy volt szervizben pont emiatt. Sőt kértem hogy töltsék meg a tonereket is ha már bent van és 1000 oldalig legalább nem lesz vele gond, de erre hogy ma kb 30 lapot ki kellett neki nyomni 2 színnél is jelezte hogy kevés a szint benne.Spoiler!
Ha nem kerülne bele a gyári 4 toner 73 rugóba gondolkodás nélkül rendelném hozzá, de maga a nyomtató került 46-ba anno.
Hülye azért nem vagyok, hogy trombitáljak mögötte.Spoiler!
Nincs is meg nem is tudnék vele hangot kiadni szerintem.
Én is gondoltam a mechanikájára, de nem merek hozzákezdeni szétszedni, nehogy nagyobb kárt tegyek benne.
Rálátni meg egyáltalán nem lehet, ahhoz darabokra kéne szedni.
Ugye tényleg nem te trombitálsz a háttérben? 😊
Több mint valószínű, hogy a mechanika adja akkor ezt a csodálatos hangzavart.
Valószínű fogaskerekes hajtás van benne. Max egy kis gépzsírral bekened, ha könnyen hozzáférsz.
Viszont lézernyomtatóval kimondottan dolgom sosem volt, úgyhogy én is csak találgatok.
Vicces, de nagyon. Egyszer már emiatt volt javításon, de kb 4 lapig bírta hangtalanul.Ezért is kérdezem mi lehet a gond mert akkor inkább magam javítom. Spoiler!
Mint mondani szokás felénk: Amit magad nem tudsz megcsinálni az nem is lesz megcsinálva normálisan.
A javítás még kora ősszel volt, de azóta nem nagyon használtam, de por nem igazán lehet benne mert állandóan le van takarva egy vastag nejlon zsákkal.A nyomtató volt vele becsomagolva amit én méretre vágva ráengedtem.
Szép napot mindenkinek. 120/50mb-os netem van eddig speedtestel 100/50et mértem mindig torrentbe pedig 10mb/s-al szedtem. Nos egy hete kezdődött ,hogy 30/25 öt mérek és 3-3,5 el szedek. Mi lehet a probléma? 😲
Ugye ez volt a problémám
Gép újratelepítés + vírusírtás is volt ( nem talált semmit)
router resi is
T-home hoz is betelefonáltunk - azt mondták kivizsgálták - nem találtak semmit
A probléma még mindig fentáll.. szóval ilyen mi a teendő?
el mondom hogy még egy 300w-s is elég lenne húzott 2500k mellet nem vagyok 270w felett szóval egy alap skylake i5-el sztem te még 250 felett se lennél 😃 pedig nekem van bent + hangkártya 4 vinyó stb 😃
Beírtam meg is néztem, de nem bírtam elhinni ezeknek a teszteknek hogy már jobb egy integrált kártya mint ez a hd4670(igaz hogy régi) aztán gondoltam megkérdezem itt is 😀
Az i3 6100 integrált videó kártyája (Intel® HD Graphics 530) vagy a radeon hd 4670 a jobb? Mert itt: http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-HD-530-Desktop-Skylake-vs-ATI-Radeon-HD-4670/m33102vsm8077 azt látom hogy az integrált jobb, de nem tudom 😃
A kérdés lentebb volt, csak valaki nem értette hogy mit kérdezek arra válaszoltam neki, egyébként köszönöm a segítséget!
Most készült el az uj gép és szeretném megdobni ahogy lehet a lassan induló programokat
VeNtRaX: esküszöm nem értem. Ez most kérdés volt? 😉 Az a Kingston amúgy sem combosan gyors...
Szerk: ja, ez egy következő hsz volt, lejjebb láttam, hogy kérdezel. Szerintem nem éri meg 120GB alatt venni, az árkülönbözet nem osztódik arányosan. Ha mindenképpen kis méret kell, akkor ADATA [LINK] vagy 3 ezerrel többért [LINK] Utóbbi viszont szintén nem a gyorsaságáról híres. Ha viszont gyors, új, és jó kell, és még mindig nincs 17k, Silicon Power [LINK]
Egy kingston v300as ssd-m van rendszernek, de másodlagos ssd-nek kéne hogy ami kell hogy hamarabb induljon külön meghajtorol menjen, photoshop, premier pro, stb
Hello, nagy kérdés lenne, másodlagos ssd-t keresen 60-120 gigás és ha lehet olcsó legyen és jo írási olvasási sebrsségge legyen, tudnátok ajánlani valamit? (nem rendszernek kell)
Aha,a Gaming Evolved meg a Raptr volt az "elődje", de szerintem ez a Relive kifejezetten jó lett. Múltkor kipróbáltam,szinte észre sem lehet venni,hogy felvétel megy játék közben.Igaz,nem fogom használni,de akinek AMD kártyája van,az is kapott egy tisztességes videofelvevőt.
Nekem nem tűnik olyan 'kicsi' kártyának 😃
Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy AMD RX480 8GB 256Bites VGA elférne e egy Cooler Master Elite Black 430-as házba?
A válaszokat előre is köszönöm!
BUÉK mindenkinek!
- Elsőre BIOS default, azaz CMOS reset, aztán BIOS frissítés, alaplap chipset driver frissítés.
- BIOS beállítások? Turbo boost, C-state...stb.
- Feladatkezelőben megnézni, hogy mi pörgeti a processzort. Ha ez megvan, akkor írd meg.
Ahogy kolléga is írta, az új MSI AB tudja, de kell hozzá a legfrissebb Riva Tuner is!!! Plusz infó: elvileg megoldották, de pl. BF1 rendre kifagyott, ha futott az AB. Majd tesztelem otthon, de szerintem orvosolták már. (és ettől még lesznek "lázadó" játékok, de ez mindig is így volt)
Olyan kérdésem lenne hogy milyen programmal tudnám nézni hogy hány fps-el megy dx12 alatt az adott játék? Jelenleg msi afterburnert használok, de az csak dx11-et mutatja.
Ahogy itt nézegettem, nyomtattam vele pár oldalt ki írta 2 színnél is hogy cserés.Így úgy döntöttem, megy vissza a szervizbe ahol volt is és jól letolom érte az üzletet, mert 2016. 7.25.én volt bent.Akkor azt mondta a szervizes hogy 1500 oldalig baja nem lehet.Erre amiért bevittem elsősorban(A nyiszorgó hang amit kérdeztem is.), nem lett kijavítva és még 2 toner is üres lett, pedig a konfigurációs lapja szerint 90 oldalt nyomott ki azóta.(Arról a lapról tudom mikor volt javíttatva.)
pl.: egy render PC nek, ahhoz kell a CPU meg a RAM és abból sose lehet elég, de mi a helyzet a streamer PC nél? (külön stream PC) ott is ugyanezek a legfontosabbak, vagy kell VGA ból is egy baxó?
Második kérdésem, hogyan lehet beüzemelni egy külön stream PC-t? Mármint hogyan lehet átvinni oda egy gameplayt mondjuk? Nem a games gépről hanem egy másik gép foglalkozzon a streamel.
Kicsit lehet kelekótya lehet a kérdés, de hátha valaki tud választ!
Köszi!
Van x y program igazábol mind 1 hogy mi. Telepítek a gépre akármit szépen felrakja írja hogy a telepítés sikeres és utána semmi tehát sehol sem találok egy bitet sem a programbol egy mappát sem semmi. pedig 12 percig eltökölt vele de ugyan ez van egy 4 megás programnál is az aida 64-et nem akarja felrakni.. vagyis igen de sehol semmi. Na erre mondjatok valamit 3 hónapos a windoes 3 játékon meg pár kötelező programon kívül semmi ncisn rajra. Crackelf frissített no virus... Én már nem értek semmit.
Köszi előre is 😀
Spoiler!
Maximum el kell vinni megint egy szervizbe.
Én is gondoltam a mechanikájára, de nem merek hozzákezdeni szétszedni, nehogy nagyobb kárt tegyek benne.
Rálátni meg egyáltalán nem lehet, ahhoz darabokra kéne szedni.
Több mint valószínű, hogy a mechanika adja akkor ezt a csodálatos hangzavart.
Valószínű fogaskerekes hajtás van benne. Max egy kis gépzsírral bekened, ha könnyen hozzáférsz.
Viszont lézernyomtatóval kimondottan dolgom sosem volt, úgyhogy én is csak találgatok.
A javítás még kora ősszel volt, de azóta nem nagyon használtam, de por nem igazán lehet benne mert állandóan le van takarva egy vastag nejlon zsákkal.A nyomtató volt vele becsomagolva amit én méretre vágva ráengedtem.
Adott a színes lézer nyomtatóm: Canon I-SENSYS LBP5050.
Na most működik, nyomtat, de kalibráláskor és nyomtatások közt ilyen hangot ad ki magából.:
Mitől van ez? Házilag én meg tudom oldani?
Ugye ez volt a problémám
Gép újratelepítés + vírusírtás is volt ( nem talált semmit)
router resi is
T-home hoz is betelefonáltunk - azt mondták kivizsgálták - nem találtak semmit
A probléma még mindig fentáll.. szóval ilyen mi a teendő?
Egy i5 6400 és gtx 1060 mellé elegendő egy be quiet! Pure Power 9 400W táp?
[url]https://www.google.hu/search?q=(Intel%C2%AE+HD+Graphics+530&oq=(Intel%C2%AE+HD+Graphics+530&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=Intel+HD+Graphics+530+vs+radeon+hd+4670[/url]
Most készült el az uj gép és szeretném megdobni ahogy lehet a lassan induló programokat
Szerk: ja, ez egy következő hsz volt, lejjebb láttam, hogy kérdezel. Szerintem nem éri meg 120GB alatt venni, az árkülönbözet nem osztódik arányosan. Ha mindenképpen kis méret kell, akkor ADATA [LINK] vagy 3 ezerrel többért [LINK] Utóbbi viszont szintén nem a gyorsaságáról híres. Ha viszont gyors, új, és jó kell, és még mindig nincs 17k, Silicon Power [LINK]
(nekem 500gigáson vannak a játékok installálva)
[LINK]
Samsung 750 Evo 120GB, 0 perces, doboz nélkül
Adatírási sebesség (MB/s): 540
Adatolvasási sebesség (MB/s): 520
15500Ft
Egyszer régen volt egy amd gépem radeon kártyával, soha többet. 😀