Red Dead Redemption is elég véres, bár nem tom ki jáccott vele közületek 😀
Meg ma láttam ahogy apám belezte a halat, meg emlékszem még a régi szép nyuszika levágására is 😆
A Manhunt egyértelmű, illetve a Dragon Age: Origins. Az utóbbiban egyet ütsz, és az egész csapat tetőtől talpig vérbe borul, meg egy keményebb csata után 100négyzetméteres körzetben a talaj egy nagy vértócsa. 😆 De a Fallout 3/New Vegas se kutya. 😜
Na az egy .... 😃 azthittem először h marha jó de eljutottam egy olyasmihez hogy a pali tankban ül lő engem egy rakétavetővel és mindig elbújik mikor megsebzem eléggé 😃 a főmuftikat nehéz kinyírni 😃
SoF 2 is 😆 az olyan h lősz egyet shotgunnal a szerencsétlen hasába és szakad szét az ember mája veséje szive röpül, üvölt mint állat és a fél szoba tiszta vér mint a fűrészben 😆 😆 😃 😆 ja am a Saw: The Videogame is elég félelmetes és véres 😃 😆 😆 😆
A legveresebb jatek szerintem a Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy a Bloodplus nevu moddal sokkal veresebb mint a Postal2 meg a prototype eggyutveve 😆😆😆!!
jah😆 még a cigit meg a piát is kiadják vhol! Igaz én cigit nm igen vennék de multkor Summerfest-en gond nélkül kiadták a sört meg az ieneket! 😆
Meg mien lenne már megveszed a GTA 4-t sunyulsz vele az utcán megállítanak a zsaruk és elkobozzák és leállnak vele Game-ni! 😆
madchief írta:
Hát azért az tényleg érdekes lenne hogy bemész 1 576Kb-ba akarsz venni 1 Gta 4-et vagy 16éves elkérik a szemályid és mondja az eladó:
Te még kiskorú vagy ehez!Gyere vissza 2 év múlva.
Nah ez lenne akkor az igazi torrent generáció😆
Hát azért az tényleg érdekes lenne hogy bemész 1 576Kb-ba akarsz venni 1 Gta 4-et vagy 16éves elkérik a szemályid és mondja az eladó:
Meg ma láttam ahogy apám belezte a halat, meg emlékszem még a régi szép nyuszika levágására is 😆
Total overdose
Doom 1,2,3
Postal
Serios Sam 1,2
Tényleg jó véres?😜 Akkor szeretni fogom😃
Egyszer mindenkinek ki kell próbálnia magyar szinkronnal! 😃😃
Meg nm csak azért! 😆
MIvel nm veszek játékot letöltöm azt csá! 😆
ÁÁá nm hiszem meg pár év mulva nekem akk már mind1 😆
Jah, mivel addigra betöltöd😆
Meg mien lenne már megveszed a GTA 4-t sunyulsz vele az utcán megállítanak a zsaruk és elkobozzák és leállnak vele Game-ni! 😆
jah hát nem volna jó😆DDD
PC játék vételnél tuti nem kérik el a személyigazolványt.😃
jah az is biztos vagy a obcsanszkit😆😂
A Dead Rising 2-re vagyok kiváncsi,de nem biztos,hogy 16 éves kor alatt ajánlott! Najó 14. 😆
Az csak útmutató, nem fontos betartanod😆
a microsoftnek van egy pillangó szimulátora értelmetlen de jó a grafikája 😃
Pillangó szimulátor ? 😂 Meg tudnád mondani a címét?