Devis írta:
tudom synda 😃 csak leírtam másképp, nehogy aztán itt félre értések legyenek 😀
LobiDrg: újra kéne pedig pasztázni. de ha van rá gari, akkor vidd vissza
Szerintem hiába vinném vissza.Kinevetnének ha azt mondanám, hogy 10-15 fokkal melegebb a kártya 😀
Cibáld meg az órajeleket, venti fordulatot vedd 10%-ra, kicsit megfőzöd, bios reset...aztán visszaviszed, hogy behalt.😉
Devis írta:
Szerintem hiába vinném vissza.Kinevetnének ha azt mondanám, hogy 10-15 fokkal melegebb a kártya 😀
Nem azt mondtam, hogy nem lehet több 65c-nál, 60-70c közt normális, 82c Oc mellett elfogadható.
Nála nincs húzva, igaz Giga...6-os szériát eléggé elcseszték. 😊 😶
És most akkor szerintetek mit tudok vele csinálni ? Egyébként lehet, hogy egy frissebb bios megoldja a problémát? Pasztázni nem szeretném mert fosok, hogy ugrani fog a garancia.
mehet feljebb is a hőfok, nincs kőbe vésve hogy 65 foknál megfog állni.
Azt egy szóval se mondtam h a 82 fok az kevés, tény és való hogy nem kellene ennyinek lennie.
Sziasztok.Van egy 1éves Giga 6870-em (Windforce) és a minap néztem, hogy mennyire melegszik a Sleeping Dogs alatt.82 fok volt a maximum de ennek a hűtőnek állítólag 65 fok körül kellene tartania a kártyát.A Vga szinte teljesen pormentes és semmi tuning nincs rajta.A hőfokot Msi Afterburner-el néztem 26 fokos szobahőmérséklet mellet.Lehet hogy csak elfáradt a paszta ?
nyozo írta: akos328: De ha nincs limitem akkor miért van az hogy Full HD-ban is csak 50-60%-ban használja ki a játék a vga-t és olyankor van 30fps-em kb amikor kihasználja 99%-ban akkor meg van 60fps-em
Ebből a hsz.-dből nem látom át a problémát.
hogy hány %-on mennyi fpsed van az nem köthető limithez, ez játéktól függ.
Ha a CPU 75-80%-on megy a VGA meg 99%, nem hiszem h ott limit lenne akkor. Bár a számok azt mutatják h igen, de elenyésző az amit nyernél.
Amúgy melyik VGA-ról van szó? az 5850, vagy a 6850-ről, mert sztem mind2 jó egy 4 magos Core2-höz. nem látok ebben semmi rosszat.
Az meg hogy 50-60 %-on 30 FPS-ed van, 99%-on meg 60, ez nekem nagyjából arányosnak tűnik, tehát nem tudom mi ezzel is baj.
akos328: De ha nincs limitem akkor miért van az hogy Full HD-ban is csak 50-60%-ban használja ki a játék a vga-t és olyankor van 30fps-em kb amikor kihasználja 99%-ban akkor meg van 60fps-em
nyozo írta:
Üdv! az AMD-től melyik proci egyenértékű az i5 2300-al?
*ja és még valami ha egy játék a procit átlagban CPU: 76,8 CPU1: 68,4% CPU2: 76,8% CPU3: 85,6% CPU4: 76,3% így használja akkor van cpu limitem vagy nincs?
kérdésed második felére tudok csak válaszolni.
Ez attól függ a VGA mennyin jár. Ha 100%-on akkor igen, de ha a VGA is ilyen szinten van leterhelve akkor nem. de ez az átlagos 76% nem tűnik nekem nagy limitnek még ha az is lenne.
*ja és még valami ha egy játék a procit átlagban CPU: 76,8 CPU1: 68,4% CPU2: 76,8% CPU3: 85,6% CPU4: 76,3% így használja akkor van cpu limitem vagy nincs?
SZerintetek mi éri megjobban: Venni egy jobb gépet intel i5-tel meg minden amin ultrán elmegy a bf3 vagy tuningolni a gépet és külön-külön megvenni az alkatrészeket és öszerakni? 😀
Szerintetek érdemes lenne húzni egy ASUS 8600GT?
Vagy hagyjam a pi.ába, úgy se lenne tőle több FPS-em? 😃
Mert a Battlefield 3 Minimum graffon 800x600 ban éppen hogy jól megy 😊
TaylorXIII írta:
Vagy frekvenciát kell váltani routernél bár én ilyen beállítást még egyiknél sem láttam😃 a fejhallgatónál meg pláne nincs ilyen sajnos:S Vásárlásnál kell megnézni mi hol kommunikál.
nem mindegyik router képes 5GHz-re. Nem is mindegyik eszköz.
Vagy frekvenciát kell váltani routernél bár én ilyen beállítást még egyiknél sem láttam😃 a fejhallgatónál meg pláne nincs ilyen sajnos:S Vásárlásnál kell megnézni mi hol kommunikál.
Azt sajnos nem tudom😞 De akkor megszűnt a zaj Wifi nélkül? Nem kell magát a routert kikapcsolni csak a wifi szolgáltatást routeren belül. Szóval kábelen továbbra is tudsz netezni😃
akos328 írta:
akkor bezavar vmi zaj.
nincs esetleg fém az adó és a vevő között?
úgy van elhelyezve hogy aföldön a mély nyomó tetején van a TV-m és egy szkrény között
WIFI is bezavarhat ha ugyanazon a frekvencián kommunikál mint a wireless fejhallgatód. Az adót helyezd távolabb a routertől, most így nem tudom, hogy 15 láb vagy 15 méter kell-e neki😃 bár 15 láb is elég neki már szerintem😃
inkábbaddig kikapcsolom a rutert😀
azt nem lehetne megoldani valahogyan hogy a jelet máshonnan adja le Pl:nagyobb antenna?
akos328 írta:
akkor bezavar vmi zaj.
úgy van elhelyezve hogy aföldön a mély nyomó tetején van a TV-m és egy szkrény között
WIFI is bezavarhat ha ugyanazon a frekvencián kommunikál mint a wireless fejhallgatód. Az adót helyezd távolabb a routertől, most így nem tudom, hogy 15 láb vagy 15 méter kell-e neki😃 bár 15 láb is elég neki már szerintem😃
igaza van Superlomposnak Win8-nak alapból semmi értelme nincs, inkább adnának ki Win7-re sp-ket.
32bites xp, meg 64 bites W7 az viszont remek kombó, én is így használom.
Nem azért, hanem mert a win8 töltődik be először, és már a win8-ban választhatod ki hogy a win7-et indítod vagy folytatod win8-ban. Kiválasztod a win7-et, újraindul a gép, és akkor már a win7 indul.
Nem tudom hogy a normál boot menüt is miért kellett megváltoztatni, mert ez biztos gyorsabb és egyszerűbb
Ebben a 40 fokban az a 3 venti sem tud friss levegőt fújni a kártyára.
Amúgy HD6870-ről normális, nekem is 86 fok furMark alatt.
Cibáld meg az órajeleket, venti fordulatot vedd 10%-ra, kicsit megfőzöd, bios reset...aztán visszaviszed, hogy behalt.😉
Nála nincs húzva, igaz Giga...6-os szériát eléggé elcseszték. 😊 😶
Azt egy szóval se mondtam h a 82 fok az kevés, tény és való hogy nem kellene ennyinek lennie.
lehet.
de
ez így 1:1-ben butaság.
Alapórajelen az sok, reális a 65c, 7970 is addig megy alapórajelen, húzva csillagos ég.😆
de
ez így 1:1-ben butaság.
akos328: De ha nincs limitem akkor miért van az hogy Full HD-ban is csak 50-60%-ban használja ki a játék a vga-t és olyankor van 30fps-em kb amikor kihasználja 99%-ban akkor meg van 60fps-em
Ebből a hsz.-dből nem látom át a problémát.
hogy hány %-on mennyi fpsed van az nem köthető limithez, ez játéktól függ.
Ha a CPU 75-80%-on megy a VGA meg 99%, nem hiszem h ott limit lenne akkor. Bár a számok azt mutatják h igen, de elenyésző az amit nyernél.
Amúgy melyik VGA-ról van szó? az 5850, vagy a 6850-ről, mert sztem mind2 jó egy 4 magos Core2-höz. nem látok ebben semmi rosszat.
Az meg hogy 50-60 %-on 30 FPS-ed van, 99%-on meg 60, ez nekem nagyjából arányosnak tűnik, tehát nem tudom mi ezzel is baj.
Csak összehasonlításból tettem be 😃
nyozo
Kicsit régi kép, de itt a táblázat😃
Ezzel a táblázattal mondjuk nem sok mindent tud kezdeni, mert nincs rajta az i5 2300. 😆
Kicsit régi kép, de itt a táblázat😃
kérdésed második felére tudok csak válaszolni.
Ez attól függ a VGA mennyin jár. Ha 100%-on akkor igen, de ha a VGA is ilyen szinten van leterhelve akkor nem. de ez az átlagos 76% nem tűnik nekem nagy limitnek még ha az is lenne.
Vagy hagyjam a pi.ába, úgy se lenne tőle több FPS-em? 😃
Mert a Battlefield 3 Minimum graffon 800x600 ban éppen hogy jól megy 😊
Hello!
Azt szeretném megtudni,hogy van-e olyan oldal ahol meg lehet nézni,hogy hány FPS-el futna az adott játék!?
ilyen nincs 😆 és kétlem hogy valaha lesz is 😆
Pedig esküszöm Gyakori kérdéseken múltkor valaki belinkelte fel is mentem rá csak elfelejtettem a címét...
az se volt normális 😂
Hello!
Azt szeretném megtudni,hogy van-e olyan oldal ahol meg lehet nézni,hogy hány FPS-el futna az adott játék!?
Pedig esküszöm Gyakori kérdéseken múltkor valaki belinkelte fel is mentem rá csak elfelejtettem a címét...
Hello!
nem mindegyik router képes 5GHz-re. Nem is mindegyik eszköz.
akkor bezavar vmi zaj.
inkábbaddig kikapcsolom a rutert😀
azt nem lehetne megoldani valahogyan hogy a jelet máshonnan adja le Pl:nagyobb antenna?
akkor bezavar vmi zaj.
akkor bezavar vmi zaj.
32bites xp, meg 64 bites W7 az viszont remek kombó, én is így használom.
Nem tudom hogy a normál boot menüt is miért kellett megváltoztatni, mert ez biztos gyorsabb és egyszerűbb
Ha egyszerre 2 op rendszer lenne fent a gépemen (windows 7 , 8) akkor mennyivel lassulba a net meg a játékok?
Semmivel.
csak az indulás lesz sokkal lassabb.
Ha egyszerre 2 op rendszer lenne fent a gépemen (windows 7 , 8) akkor mennyivel lassulba a net meg a játékok?
Semmivel.
Szerintetek elbírja ezt a config-ot egy 300W FSP táp?
Intel Core2Quad Q6600,
MSI P43 Neo-F,
Kingston Hyperx DDR2-1066 4GB KIT (2x2),
Ati HD 3850 Pci-e 256bit, 512mb