Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Lehet a wifi kártya talán kimozdulhatott.
0
0
0
0
Pisuka avatar
!Srácok!Tesoméknál ikerházban lakunk van a vezetéknélküli net upc és azt szoktam használni.Eddig okés volt de most csatlakozik a jelerösség 3-4 de azt írja nincs internet kapcsolat vagy néha azt ,hogy korlátozott hozzáférés.De a mobiltelefon wifije azonal kapcsolodik és van net is rajta mert tudok böngészni!Mi lehet a gebasz?
Előre is köszi a segitséget
0
0
0
0
tatos14 avatar
sziasztok az intel pentium D 925 ez két magos vagy csak ht-és?
0
0
0
0
Thomech avatar
niteforce írta:
igen, az Alpenföhn az EKL alvállalata, vagy fordítva, nem tudom 😃 lényeg jók a coolerek 😀

+1 Szerintem is nagyon jók! Nekem egy EKL AG -m van és nagyon meg vagyok vele elégedve! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
igen, az Alpenföhn az EKL alvállalata, vagy fordítva, nem tudom 😃 lényeg jók a coolerek 😀
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Koppy96 írta:
Alpenföhn-ről még életemben nem hallottam 😕 Jó márka ?
CM, Arctic, ASUS én ezeket pártolom. Xilencel és Spire-al tele van a piac, azokat nem ismerem, de szerintem azok sem lehetnek nagy és megbízható márkák.

az Alpenföhn is egy nagyon jó márka, főleg a felsőbb kategóriában vannak jelen, de az Alpenföhn sella egy megfizethető, halk és jó cooler. Nekem is ilyen van

Elírtam EKL Alpenföhn akart lenni.😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:
CM, Arctic, ASUS én ezeket pártolom. Xilencel és Spire-al tele van a piac, azokat nem ismerem, de szerintem azok sem lehetnek nagy és megbízható márkák.

az Alpenföhn is egy nagyon jó márka, főleg a felsőbb kategóriában vannak jelen, de az Alpenföhn sella egy megfizethető, halk és jó cooler. Nekem is ilyen van
0
0
0
0
no avatar
Koppy96 írta:

CM, Arctic, ASUS ez mind belépőkategória, nincs normális "tuning" hűtőjük.
Topp légkavarók: be quiet!, Corsair, EKL, Noctua, Scythe, Thermalright, ThermalTake.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
az is ugyanúgy hűt, csak a műanyag rögzítő helyett fém van. Minimum egy Alpenföhn Sella kéne, annak az ára sem túl magas.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Akkor egy Arctic Alpine 64 Pro Rev 2 ?
Az elég hozzá vagy majd egy phenom x4 965-höz ?
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:
Egy Arctic Cooling Alpine 64 GT megfelelne a procimhoz ?

elég karcsú lenne hozzá sajnos.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Egy Arctic Cooling Alpine 64 GT megfelelne a procimhoz ?
0
0
0
0
nyozo avatar
Köszi a válaszotokat! remélem többször nem fog előfordulni....
0
0
0
0
dave500 avatar
nyozo írta:
Üdv! ma bekapcsoltam a gépet és ezt írta ki "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" ez mitől lehet? újraindítottam utána jó lett

Szia! Ezt akkor szokta csinálni, ha a winyó tápkábele/ SATA kábele kilazul menet közben, és emiatt kifagy/ ha nagyobb fálj másolása közben elmegy az áram, vagy a nem normál "Leállítás"-al kapcsolod ki a gépet, hanem lekapcsolod a tápját/ kinyomod a bekapcsológombbal.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Valamiért nem tudott a hdd ről bootolni lehet csak érintkezési hiba lehetett vagy egyszerű bug ha többet nem jön elő nem is igazán gond. De nem találta a HDD-t valószínű.
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! ma bekapcsoltam a gépet és ezt írta ki "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" ez mitől lehet? újraindítottam utána jó lett
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok írta:
Mit jelent az,hogy multi CPU?

többmagos processzor, esetleg 2 processzoros rendszer
0
0
0
0
Sziasztok avatar
Mit jelent az,hogy multi CPU?
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:
niteforce írta:
Koppy96 írta:
Tehát a mostani procim helyett vennék egy 995 vagy 965-t akkor az mekkora előrelépés lenne ?
Guild wars 2-nél 85% a cpu használat.

játéknál szinte semmi

Hogy-hogy nem lenne változás ? Azért a 995 erősebb mint a mostani athlon II

igen, de játéknál VGA a fontos, és ha az teljesen ki van használva, a CPU pedig nincs, akkor VGA limit van, vagyis annak a cseréje hoz több FPS-t. De ez csak játékokban, CPU igényes programoknál előjönne természetesen
0
0
0
0
Koppy96 avatar
niteforce írta:
Koppy96 írta:
Tehát a mostani procim helyett vennék egy 995 vagy 965-t akkor az mekkora előrelépés lenne ?

játéknál szinte semmi

Hogy-hogy nem lenne változás ? Azért a 995 erősebb mint a mostani athlon II
0
0
0
0
roberto888 avatar
hector maio írta:
Valaki valami jó videó konvertáló programot tudna mondani?😃

Format Factory. Best!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Amit én ajánlottam, azkonvertáló is egyben. Sokféle formátumot támogat az a program.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Köszi mindkettőtöknek 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
az any video converter is jó, csak annyi a baja, hogy a video bitarányt nem lehet eredetin hagyni 😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
hector maio írta:

Ultra video joiner.
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:

játéknál szinte semmi
0
0
0
0
Adam996 avatar
0
0
0
0
Koppy96 avatar
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Sony Vegas-t használok. Sok mindent tud. Én azt ajánlom
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Legtöbben a Sony Vegas-t szokták ajánlani, sajnos nekem nincs saját tapasztaltom vele, mert egyszer leszedtem egy rossz verziót, s azóta nem is próbálkoztam leszedni egy jót.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát nem tudom😃 Örülj neki😃
0
0
0
0
alex13 avatar
Melyik jobb otthoni videoszerkesztésre? Adobe Premier vagy a Sony Vegas? Mert valamelyiket leszedném, csak nem tudom melyiket, mindkettőt viszont nem akarom 😜

Szerk: hallottam még egy olyanról, hogy Avid Studio. Az is elég jó?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Az zsír.
Az hogy van hogy a 965 3.4 ghz-es a 955 3.2 ghz-es de a 965 mégis olcsóbb ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Koppy96 írta:
A black edition jelző mit takar ?

Szorzózármentes. Tuningolható.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
A black edition jelző mit takar ?
0
0
0
0
no avatar
Koppy96 írta:
Üdv.
Milyen prcoesszorral érdemes fejlesztenem a gépemet ? Én egy Phenom II X4 955 Black Edition-ra gondoltam. Hasonló árkategóriában van obb választás ? Több meg, kisebb fogyasztás magasabb órajel stb...

965 jobb választás, 25k nem pénz érte, csapj le rá gyorsan.😀
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Üdv.
Milyen prcoesszorral érdemes fejlesztenem a gépemet ? Én egy Phenom II X4 955 Black Edition-ra gondoltam. Hasonló árkategóriában van obb választás ? Több meg, kisebb fogyasztás magasabb órajel stb...
0
0
0
0
no avatar
Régebbi játékok mi a retekért nem futnak normálisan a gépemen, rengeteg játék "érvénytelen memória hozzáférés" hibaüzenettel kidob, el sem indul.😕
Minden driver a legújabb !
Friss címekkel semmi gond.😢
Quad ram lenne a hibás, megőrülök Segítség ! 😆

Szerk: Semmi ötlet...szomorú vagyok.😞
0
0
0
0
Sirpsychosexy avatar
Erre gondoltál?RX-500 500W ATX12V Power
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Milyen márkájú táp volt?
0
0
0
0
Sirpsychosexy avatar
Superlompos a tápnak nem volt semmi baja amióta megvettem a gépet rendesen müködött csak én elálitottam ezért ment meg úgyhogy nem a táp volt a hulladék csak én voltam a hülye,hogy elálitottam 230V-ról 115V-ra amúgyis ugyan ilyen tápot szerettem volna bele venni.
0
0
0
0
cseszka avatar
A hangkártyád driverében kell hogy legyen hangszin szabályzó,ott lehet.
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Panasonic RP-HT 161-es fejhallgatót, de sajnos nem igazán tetszik a hangzása ami előtte volt az sokkal jobban szólt. Nem lehetne valahogy több basszust ráadni?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor ne az olcsó hulladékot vegyed. Tanulj ebből az esetből!
0
0
0
0
Sirpsychosexy avatar
Gondoltam csak féltem hogy a gépnek is annyi. Legalább igy megúszom csak egy sima táp cserével,ami erre felé eléggé olcsón beszerezhetö.
0
0
0
0
roberto888 avatar
davidm123 írta:
Nekem is volt egyszer hogy szikrázott eggyet a tápom de az ehez képest semmi nem volt azóta nem megy a gépem.Megadta magát a gép?Vagy csak a táp ment meg?Csak nekem nem felmelegedéstöl szikrázott hanem véletlenül a hülye fejemmel átálitottam a táp müködését 230V-ról 115V-ra.

Annak a tápnak akkor kuka.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció