!Srácok!Tesoméknál ikerházban lakunk van a vezetéknélküli net upc és azt szoktam használni.Eddig okés volt de most csatlakozik a jelerösség 3-4 de azt írja nincs internet kapcsolat vagy néha azt ,hogy korlátozott hozzáférés.De a mobiltelefon wifije azonal kapcsolodik és van net is rajta mert tudok böngészni!Mi lehet a gebasz?
Előre is köszi a segitséget
Koppy96 írta:
Alpenföhn-ről még életemben nem hallottam 😕 Jó márka ?
CM, Arctic, ASUS én ezeket pártolom. Xilencel és Spire-al tele van a piac, azokat nem ismerem, de szerintem azok sem lehetnek nagy és megbízható márkák.
az Alpenföhn is egy nagyon jó márka, főleg a felsőbb kategóriában vannak jelen, de az Alpenföhn sella egy megfizethető, halk és jó cooler. Nekem is ilyen van
Koppy96 írta:
CM, Arctic, ASUS én ezeket pártolom. Xilencel és Spire-al tele van a piac, azokat nem ismerem, de szerintem azok sem lehetnek nagy és megbízható márkák.
az Alpenföhn is egy nagyon jó márka, főleg a felsőbb kategóriában vannak jelen, de az Alpenföhn sella egy megfizethető, halk és jó cooler. Nekem is ilyen van
Koppy96 írta:
CM, Arctic, ASUS ez mind belépőkategória, nincs normális "tuning" hűtőjük.
Topp légkavarók: be quiet!, Corsair, EKL, Noctua, Scythe, Thermalright, ThermalTake.
nyozo írta:
Üdv! ma bekapcsoltam a gépet és ezt írta ki "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" ez mitől lehet? újraindítottam utána jó lett
Szia! Ezt akkor szokta csinálni, ha a winyó tápkábele/ SATA kábele kilazul menet közben, és emiatt kifagy/ ha nagyobb fálj másolása közben elmegy az áram, vagy a nem normál "Leállítás"-al kapcsolod ki a gépet, hanem lekapcsolod a tápját/ kinyomod a bekapcsológombbal.
Valamiért nem tudott a hdd ről bootolni lehet csak érintkezési hiba lehetett vagy egyszerű bug ha többet nem jön elő nem is igazán gond. De nem találta a HDD-t valószínű.
Koppy96 írta:
Tehát a mostani procim helyett vennék egy 995 vagy 965-t akkor az mekkora előrelépés lenne ?
Guild wars 2-nél 85% a cpu használat.
játéknál szinte semmi
Hogy-hogy nem lenne változás ? Azért a 995 erősebb mint a mostani athlon II
igen, de játéknál VGA a fontos, és ha az teljesen ki van használva, a CPU pedig nincs, akkor VGA limit van, vagyis annak a cseréje hoz több FPS-t. De ez csak játékokban, CPU igényes programoknál előjönne természetesen
Legtöbben a Sony Vegas-t szokták ajánlani, sajnos nekem nincs saját tapasztaltom vele, mert egyszer leszedtem egy rossz verziót, s azóta nem is próbálkoztam leszedni egy jót.
Melyik jobb otthoni videoszerkesztésre? Adobe Premier vagy a Sony Vegas? Mert valamelyiket leszedném, csak nem tudom melyiket, mindkettőt viszont nem akarom 😜
Szerk: hallottam még egy olyanról, hogy Avid Studio. Az is elég jó?
Koppy96 írta:
Üdv.
Milyen prcoesszorral érdemes fejlesztenem a gépemet ? Én egy Phenom II X4 955 Black Edition-ra gondoltam. Hasonló árkategóriában van obb választás ? Több meg, kisebb fogyasztás magasabb órajel stb...
965 jobb választás, 25k nem pénz érte, csapj le rá gyorsan.😀
Üdv.
Milyen prcoesszorral érdemes fejlesztenem a gépemet ? Én egy Phenom II X4 955 Black Edition-ra gondoltam. Hasonló árkategóriában van obb választás ? Több meg, kisebb fogyasztás magasabb órajel stb...
Régebbi játékok mi a retekért nem futnak normálisan a gépemen, rengeteg játék "érvénytelen memória hozzáférés" hibaüzenettel kidob, el sem indul.😕
Minden driver a legújabb !
Friss címekkel semmi gond.😢
Quad ram lenne a hibás, megőrülök Segítség ! 😆
Superlompos a tápnak nem volt semmi baja amióta megvettem a gépet rendesen müködött csak én elálitottam ezért ment meg úgyhogy nem a táp volt a hulladék csak én voltam a hülye,hogy elálitottam 230V-ról 115V-ra amúgyis ugyan ilyen tápot szerettem volna bele venni.
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Panasonic RP-HT 161-es fejhallgatót, de sajnos nem igazán tetszik a hangzása ami előtte volt az sokkal jobban szólt. Nem lehetne valahogy több basszust ráadni?
davidm123 írta:
Nekem is volt egyszer hogy szikrázott eggyet a tápom de az ehez képest semmi nem volt azóta nem megy a gépem.Megadta magát a gép?Vagy csak a táp ment meg?Csak nekem nem felmelegedéstöl szikrázott hanem véletlenül a hülye fejemmel átálitottam a táp müködését 230V-ról 115V-ra.
Előre is köszi a segitséget
igen, az Alpenföhn az EKL alvállalata, vagy fordítva, nem tudom 😃 lényeg jók a coolerek 😀
+1 Szerintem is nagyon jók! Nekem egy EKL AG -m van és nagyon meg vagyok vele elégedve! 😀
Elírtam EKL Alpenföhn akart lenni.😆
CM, Arctic, ASUS ez mind belépőkategória, nincs normális "tuning" hűtőjük.
Topp légkavarók: be quiet!, Corsair, EKL, Noctua, Scythe, Thermalright, ThermalTake.
Az elég hozzá vagy majd egy phenom x4 965-höz ?
Egy Arctic Cooling Alpine 64 GT megfelelne a procimhoz ?
elég karcsú lenne hozzá sajnos.
Üdv! ma bekapcsoltam a gépet és ezt írta ki "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" ez mitől lehet? újraindítottam utána jó lett
Szia! Ezt akkor szokta csinálni, ha a winyó tápkábele/ SATA kábele kilazul menet közben, és emiatt kifagy/ ha nagyobb fálj másolása közben elmegy az áram, vagy a nem normál "Leállítás"-al kapcsolod ki a gépet, hanem lekapcsolod a tápját/ kinyomod a bekapcsológombbal.
Mit jelent az,hogy multi CPU?
többmagos processzor, esetleg 2 processzoros rendszer
Tehát a mostani procim helyett vennék egy 995 vagy 965-t akkor az mekkora előrelépés lenne ?
játéknál szinte semmi
igen, de játéknál VGA a fontos, és ha az teljesen ki van használva, a CPU pedig nincs, akkor VGA limit van, vagyis annak a cseréje hoz több FPS-t. De ez csak játékokban, CPU igényes programoknál előjönne természetesen
játéknál szinte semmi
Valaki valami jó videó konvertáló programot tudna mondani?😃
Format Factory. Best!
Valaki valami jó videó konvertáló programot tudna mondani?😃
Ultra video joiner.
játéknál szinte semmi
Szerk: hallottam még egy olyanról, hogy Avid Studio. Az is elég jó?
Az hogy van hogy a 965 3.4 ghz-es a 955 3.2 ghz-es de a 965 mégis olcsóbb ?
A black edition jelző mit takar ?
Szorzózármentes. Tuningolható.
Üdv.
965 jobb választás, 25k nem pénz érte, csapj le rá gyorsan.😀
Minden driver a legújabb !
Friss címekkel semmi gond.😢
Quad ram lenne a hibás, megőrülök Segítség ! 😆
Szerk: Semmi ötlet...szomorú vagyok.😞
Nekem is volt egyszer hogy szikrázott eggyet a tápom de az ehez képest semmi nem volt azóta nem megy a gépem.Megadta magát a gép?Vagy csak a táp ment meg?Csak nekem nem felmelegedéstöl szikrázott hanem véletlenül a hülye fejemmel átálitottam a táp müködését 230V-ról 115V-ra.
Annak a tápnak akkor kuka.