Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
alex13 írta:
19ati93 írta:
alex13 írta:
Tudom nem nagyon ide való, de ahova való, az a topic nagyon inaktív.
Venni akarok egy videokamerát és találtam egyet, ami elvileg jó meg olcsó is. itt a link hozzá: [LINK]

Ezeket tudja:
Legolcsóbb ár 29 900 Ft
Gyártó BenQ
Értékelések
Átlagos értékelés nincs értékelve
Fő termékjellemzők
Technológia CMOS
Kamera típusa Belső memória
Termékadatok
Modell DV-M23
Termékleírás
Típus: Kamera
Képernyő felbontás: 230.000 p
Képernyő méret: 3 mm
LCD kijelző: 3"
Led lámpa
Vaku hatótávolsága: 1 m
Funkciók: Fehéregyensúly, HD formátum, Éjjelátó funkció, Lassú mozgás
Adattárolás: MicroSD kártya, SD kártya, SDHC
Videó felbontás: 1920x1080, 1280x720, 848x480, 320x240 képpont
Kép felbontás: 16M (4608x3456 - interpoláció) / 8M (3200x2400 - interpoláció) / 5M (2592x1944) / 3M (2048x1536)
Digitális zoom: x8
Optikai zoom: x5

És ez megéri? Vagy ez is azok közé tartozik amit megveszel és olyan kacat minőségű video-t csinál, hogy bánja a szemedet amikor nézed? Vagy ez tényleg jó?
Ha lehet olyan írjon aki tényleg ért hozzá.😀 Előre is kössz.

Vagy ha esetleg valaki tud jobbbat hasonló árban az jó lenne. Az a lényeg: Full HD video felbontás, egész jó video minősséggel, fénykép készítés, Ha lehet legyen benne vaku. A zoom-ok annyira nem fontosak.

30 ezerért az a full HD elég gyenge de házi használatra megteszi, és interpolált fényképeket készít ami szerintem bünronda lehet...! a benq-ról sokat nem tudok,de a Toshiba az alsó árkategóriába is készít türhető kamerákat!

Maximum egy 40-45k-ig mit tudsz ajánlani?

szerintem ez :
Toshiba Camileo X200
alsó árkategóriában szerintem alázza a többit!
főbb tulajdonságai:

Szenzor típusa CMOS
Rögzítés típusa Belső memória/Memóriakártya
Felvételi mód Full HD kamera
3D videokamera Nem
Kártyaolvasó Van
Felbontás 8 Mpix
Videó felbontása 1920 x 1080
Felbontás Foto módban 16 Mpix
LCD kijelző mérete 3"
Optika
Optikai zoom 12 x
Digitális zoom 60 x
Képstabilizátor Van
Képstabilizátor típusa Digitális
Legrövidebb fókusztávolság 4.4 mm
Leghoszabb fókusztávolság 52.8 mm
Lencse átmérő 37 mm
Fényerő 3.1
Csatlakozók
USB Van
HDMI kimenet Van
A/V bemenet Nincs
A/V kimenet Nincs
S-Video kimenet Nincs
Komponens kimenet Nincs
Mikrofon bemenet Van
Méretek
Szélesség 120 mm
Magasság 54 mm
Mélység 62 mm
Súly 301 g
Támogatott memóriakártyák
Secure Digital Igen
SDHC Igen
SDXC Igen
Micro SD Nem
Memory Stick Nem
Micro Drive Nem
További tulajdonságok
Segédfény Van
Vaku Van
Fényképező funkció Van
Kereső Nincs
Távirányító Van
0
0
0
0
alex13 avatar
19ati93 írta:
alex13 írta:
Venni akarok egy videokamerát és találtam egyet, ami elvileg jó meg olcsó is. itt a link hozzá: [LINK]

Ezeket tudja:
Legolcsóbb ár 29 900 Ft
Gyártó BenQ
Értékelések
Fő termékjellemzők
Technológia CMOS
Termékadatok
Modell DV-M23
Termékleírás
Led lámpa
Kép felbontás: 16M (4608x3456 - interpoláció) / 8M (3200x2400 - interpoláció) / 5M (2592x1944) / 3M (2048x1536)

És ez megéri? Vagy ez is azok közé tartozik amit megveszel és olyan kacat minőségű video-t csinál, hogy bánja a szemedet amikor nézed? Vagy ez tényleg jó?

Vagy ha esetleg valaki tud jobbbat hasonló árban az jó lenne. Az a lényeg: Full HD video felbontás, egész jó video minősséggel, fénykép készítés, Ha lehet legyen benne vaku. A zoom-ok annyira nem fontosak.

30 ezerért az a full HD elég gyenge de házi használatra megteszi, és interpolált fényképeket készít ami szerintem bünronda lehet...! a benq-ról sokat nem tudok,de a Toshiba az alsó árkategóriába is készít türhető kamerákat!

Maximum egy 40-45k-ig mit tudsz ajánlani?
0
0
0
0
19ati93 avatar
alex13 írta:

Ezeket tudja:
Legolcsóbb ár 29 900 Ft
Gyártó BenQ
Értékelések
Fő termékjellemzők
Technológia CMOS
Termékadatok
Modell DV-M23
Termékleírás
Led lámpa

0
0
0
0
alex13 avatar

Ezeket tudja:
Legolcsóbb ár 29 900 Ft
Gyártó BenQ
Értékelések
Fő termékjellemzők
Technológia CMOS
Termékadatok
Modell DV-M23
Termékleírás
Led lámpa

0
0
0
0
Matyi10 avatar
laplap: MSI 990FXA-GD65
Proci: AMD Phenon II x4 965
VGA: Sapphire 7850
RAm Kingston 8192Mb 1333 dual kit
HDD: WD caviar blue 250Gb 7200rm Sata3
Procihütő: Coolermaster Hyper TX3 EVO

ezt a konfigot ez a táp elbírja?

Enermax ELT400AWT-ECO-II
0
0
0
0
19ati93 avatar
molfer98 írta:
Valaki tudna linkelni egy fraps letöltőlinket ami nem csak 30 másodpercig vesz fel videót? 😀

a videom leirásában benne van 😆
0
0
0
0
molfer98 avatar
Valaki tudna linkelni egy fraps letöltőlinket ami nem csak 30 másodpercig vesz fel videót? 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Szabcsi írta:
Üdv!

Újratettem a gépem és fel kéne rá rakni a szükséges driver-eket,csak nem nagyon tudom mi a fontos és mi az ami elhanyagolható!
[LINK]

Jah igen és a "Video" címszó alatt található Intel915G driver telepítésénél azt írja,hogy nincsenek meg a minimum követelmények!(játékok szaggatnak is)
Előre is köszi!

Mi a fontos? Először is rákeresel az alaplapod típusára és a hozzá tartozó drivert leszeded. ez felrakja az integrált cuccokhoz tartozó drivereket.
másodszorra a VGA driverét keresed meg.
ezek után végül is már semmi nem fontos, attól függ mit dugsz a gépre. nyomtató, webcam, kormány stb...
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Üdv!

Újratettem a gépem és fel kéne rá rakni a szükséges driver-eket,csak nem nagyon tudom mi a fontos és mi az ami elhanyagolható!
[LINK]

Jah igen és a "Video" címszó alatt található Intel915G driver telepítésénél azt írja,hogy nincsenek meg a minimum követelmények!(játékok szaggatnak is)
Előre is köszi!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ezt írd be a windows súgójába:A Windows különböző verzióit futtató, hálózathoz csatlakozó otthoni számítógépek
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen ezaz. De akkor valami nem jó. Na mindjárt keresek neked valami úmutatót.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
[LINK] tessék. szerintem ezt mondtad, de ha nem akkor javíts ki😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Inkább arról csinálj shotot amit én írtam. Én ilyet nem említettem.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Az volt a neve, beírtam már a Csoport nevét ( MSHOME )
de nem változott. jelen pillanatban ez az állás.
[LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor írd be kézzel😃 Gondolom WORKGROUP a csoport neve😃 Legalábbis alapból az. Sztem csak szimplán rendszer ablaknál rámész h beállítások módosítása azután számítógépnév fülön módosításon belül munkacsoportnál beírod a munkacsoport nevét.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok Lehet rossz helyen írok, de lenne egy olyan kérdésem:

Adott egy otthoni csoport ami már régóta meg van 2 XP-s gép között + én is azon voltam amíg XP -s voltam. de most Win7-en vagyok és nem tudok csatlakozni ahoz a Csoporthoz. Egyeltalán be se jön, egy csoport se amihez csatlakozhatnék.

Ha valaki tudja megfejtést, írjon kérem😀
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Sziasztok most rakom össze az új gépem tervét.. amit majd egyszer meg fogok vásárolni.😀

Kérdés, az alaplap mennyit számít egy gépben?
0
0
0
0
19ati93 avatar
sachme írta:
az igaz h a wondows 8on majd lehet játszani xbox játékokon is???? pl. red dead redemption?

szinte biztos nem lehet majd!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
sachme írta:
az igaz h a wondows 8on majd lehet játszani xbox játékokon is???? pl. red dead redemption?

Nem. Szerintem 100%, hogy nem. Azt hiszem olvastam, hogy max az ilyen kis arcade játékokat teszik át Win8-ra is xBox-ról.
0
0
0
0
sachme avatar
0
0
0
0
no avatar
És azt hogy tudom beállítani ? Mert nekem nem sikerült :/

Szerk:Megtaláltam 😀
0
0
0
0
no avatar
Nekem úgy kellene, hogy lássam miközben játszok 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Tudna valaki egy olyan programot mondani amivel játék közben nézni tudom a videókártya hőmérsékletét 😀 Előre is köszi 😀

GPU-Z:
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Tudna valaki egy olyan programot mondani amivel játék közben nézni tudom a videókártya hőmérsékletét 😀 Előre is köszi 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
niteforce írta:
alex1997 írta:
Heló. Igen tudom hogy ez nem teljesen ide tartozik de valaki aki jol tud jáccani a Diablo 3 -on megmondaná higy mi a francot kell csinálni ha többen szeretnénk jáccani? Köszönöm előre is a bálaszt Üdv. Alex

Kérlek ezt a kérdést a Diablo 3 gépigényénél tedd fel!
https://gepigeny.hu/games.php?id=705

Jó bocs oda is írtam de még nem válaszoltak. Ne haragudjatok.
0
0
0
0
no avatar
Jééé niteforce moderátor lett, és szigorú.😆
0
0
0
0
niteforce avatar
alex1997 írta:
Heló. Igen tudom hogy ez nem teljesen ide tartozik de valaki aki jol tud jáccani a Diablo 3 -on megmondaná higy mi a francot kell csinálni ha többen szeretnénk jáccani? Köszönöm előre is a bálaszt Üdv. Alex

Kérlek ezt a kérdést a Diablo 3 gépigényénél tedd fel!
https://gepigeny.hu/games.php?id=705
0
0
0
0
The Emptiness avatar
0
0
0
0
rafferd avatar
Üdv!
Ehhez a notihoz milyen VGA-t javasoltok: Acer aspire 5720z?
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok!

Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.

Aki tud kérem segítsen, üdv Bence😀
0
0
0
0
Ducky avatar
Hello!
Miért van az hogy elküldöm alvóba a gépet, de pár másodperc múlva újra bekapcsol magától, de ilyenkor a monitor nem kapcsol be?!😕
0
0
0
0
Cooley avatar
Kmisi99 írta:
Értem. A prohardveren valaki azt mondta húzós lenne a tápnak ekkora terhelés. Szerintetek? Ugye az se jó ha állandóan terhelve van.

Azért 400W-os, hogy terhelhesd annyival... Még tuningolhatsz is bőven. 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Értem. A prohardveren valaki azt mondta húzós lenne a tápnak ekkora terhelés. Szerintetek? Ugye az se jó ha állandóan terhelve van.
0
0
0
0
Cooley avatar
Kmisi99 írta:
Ok kösz én is így gondoltam. De valamit nem értek a táp oldalán ez van írva
12v1 18A 12v2 16A
értem én hogy két ága van de ha kiszámolom akkor már a 2db 12V os ág több mint a 400W vagy hogy megy ez?

A 12V-os ágak külön max annyira terhelhetőek, de értelem szerűen a leadott összteljesítmény tartósan nem nagyon lépheti túl a 400W-ot, amibe a többi ág is beletartozik.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
12v1 18A 12v2 16A
értem én hogy két ága van de ha kiszámolom akkor már a 2db 12V os ág több mint a 400W vagy hogy megy ez?
Egyenként annyival lehet leterhelni őket. De összekötve már kevesebbel, mint 34.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
12v1 18A 12v2 16A
0
0
0
0
Cooley avatar
Kmisi99 írta:
Egy fsp 400w pnf táp elég lesz egy 5770 hez meg egy phenom x4 955 höz?

Sok is. 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egy fsp 400w pnf táp elég lesz egy 5770 hez meg egy phenom x4 955 höz?
0
0
0
0
niteforce avatar
zsubnalov írta:
Szisztok!
A processzor ventilátorának elszívni vagy ráfújni a levegőt?

ráfújni kell a bordára neki
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Szisztok!
A processzor ventilátorának elszívni vagy ráfújni a levegőt?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs valami driver ütközés esetleg?
0
0
0
0
yaap avatar
Sziasztok!
Nemtudom, hogy jó helyre irom-e ezt a problémát, de nekem az a problémám, hogy mikor feltelepitem a Windows 7 Professional x86-ot (32 bites), akkor egy idő után mindig lefagy, vagy ujrakapcsolgat a gép, vagy ilyen kék ablak jön ki az egész képernyőn és azt irja cimnek, hogy "Windows has been damaged."
Windows 7 loaderrel szoktam aktiválni, és ha először egyik probléma jön (pl. lefagy) akkor már a többi probléma nem mutatkozik csak lefagy állandóan, és csak ha ujratelepitem akkor egy idő után jön a másik probléma vagy épp ugyanaz. Nemtudom miért van ez, és még azt szerentém kérdezni, hogy Windows Vista-nál jelentkeznének-e ezek a problémák?
0
0
0
0
Athis18 avatar
A probléma időközben megoldodottt. hangszorobol jott kia fules, ezér tvolt a zugás. de bekötötttem hátra, megszunt 😀
0
0
0
0
rafferd avatar
Nekem a a gép elején is van jack dugó, és ha azt használom akkor nálam is zúg, de a hátsó az nem.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció