Újratettem a gépem és fel kéne rá rakni a szükséges driver-eket,csak nem nagyon tudom mi a fontos és mi az ami elhanyagolható!
[LINK]
Jah igen és a "Video" címszó alatt található Intel915G driver telepítésénél azt írja,hogy nincsenek meg a minimum követelmények!(játékok szaggatnak is)
Előre is köszi!
Mi a fontos? Először is rákeresel az alaplapod típusára és a hozzá tartozó drivert leszeded. ez felrakja az integrált cuccokhoz tartozó drivereket.
másodszorra a VGA driverét keresed meg.
ezek után végül is már semmi nem fontos, attól függ mit dugsz a gépre. nyomtató, webcam, kormány stb...
Újratettem a gépem és fel kéne rá rakni a szükséges driver-eket,csak nem nagyon tudom mi a fontos és mi az ami elhanyagolható!
[LINK]
Jah igen és a "Video" címszó alatt található Intel915G driver telepítésénél azt írja,hogy nincsenek meg a minimum követelmények!(játékok szaggatnak is)
Előre is köszi!
Akkor írd be kézzel😃 Gondolom WORKGROUP a csoport neve😃 Legalábbis alapból az. Sztem csak szimplán rendszer ablaknál rámész h beállítások módosítása azután számítógépnév fülön módosításon belül munkacsoportnál beírod a munkacsoport nevét.
Sziasztok Lehet rossz helyen írok, de lenne egy olyan kérdésem:
Adott egy otthoni csoport ami már régóta meg van 2 XP-s gép között + én is azon voltam amíg XP -s voltam. de most Win7-en vagyok és nem tudok csatlakozni ahoz a Csoporthoz. Egyeltalán be se jön, egy csoport se amihez csatlakozhatnék.
alex1997 írta:
Heló. Igen tudom hogy ez nem teljesen ide tartozik de valaki aki jol tud jáccani a Diablo 3 -on megmondaná higy mi a francot kell csinálni ha többen szeretnénk jáccani? Köszönöm előre is a bálaszt Üdv. Alex
alex1997 írta:
Heló. Igen tudom hogy ez nem teljesen ide tartozik de valaki aki jol tud jáccani a Diablo 3 -on megmondaná higy mi a francot kell csinálni ha többen szeretnénk jáccani? Köszönöm előre is a bálaszt Üdv. Alex
Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.
Kmisi99 írta:
Ok kösz én is így gondoltam. De valamit nem értek a táp oldalán ez van írva
12v1 18A 12v2 16A
értem én hogy két ága van de ha kiszámolom akkor már a 2db 12V os ág több mint a 400W vagy hogy megy ez?
A 12V-os ágak külön max annyira terhelhetőek, de értelem szerűen a leadott összteljesítmény tartósan nem nagyon lépheti túl a 400W-ot, amibe a többi ág is beletartozik.
Kmisi99 írta:
12v1 18A 12v2 16A
értem én hogy két ága van de ha kiszámolom akkor már a 2db 12V os ág több mint a 400W vagy hogy megy ez?
Egyenként annyival lehet leterhelni őket. De összekötve már kevesebbel, mint 34.
12v1 18A 12v2 16A
Sziasztok!
Nemtudom, hogy jó helyre irom-e ezt a problémát, de nekem az a problémám, hogy mikor feltelepitem a Windows 7 Professional x86-ot (32 bites), akkor egy idő után mindig lefagy, vagy ujrakapcsolgat a gép, vagy ilyen kék ablak jön ki az egész képernyőn és azt irja cimnek, hogy "Windows has been damaged."
Windows 7 loaderrel szoktam aktiválni, és ha először egyik probléma jön (pl. lefagy) akkor már a többi probléma nem mutatkozik csak lefagy állandóan, és csak ha ujratelepitem akkor egy idő után jön a másik probléma vagy épp ugyanaz. Nemtudom miért van ez, és még azt szerentém kérdezni, hogy Windows Vista-nál jelentkeznének-e ezek a problémák?
Sziazstok!
Olyan problémám van, hogy ha fejhallgatot használok, és ha nem szol semmi zene stb, akkor ilyen zugás hallatszik vmitöl. Most vettem egy uj fülest, és ugyanez a probláma áll fent. MI lehet a probléma?
a mikrofonommal baj van(asztali) nem müxik(megint) recsegő hangot ad ki próbakor és néha a rendszer magától lenémítja. microphone boostal is recsegett.
jah szoftveres gond lehet, mert látja a wifit, csak vmi korlátozza a kapcsolatot.
tűzfal? beállítás? vírus? hirtelen ez a 3 jut eszembe.
vagy driver lehetséges még.
Valaki tudna linkelni egy fraps letöltőlinket ami nem csak 30 másodpercig vesz fel videót? 😀
a videom leirásában benne van 😆
Üdv!
[LINK]
Előre is köszi!
Mi a fontos? Először is rákeresel az alaplapod típusára és a hozzá tartozó drivert leszeded. ez felrakja az integrált cuccokhoz tartozó drivereket.
másodszorra a VGA driverét keresed meg.
ezek után végül is már semmi nem fontos, attól függ mit dugsz a gépre. nyomtató, webcam, kormány stb...
[LINK]
Előre is köszi!
de nem változott. jelen pillanatban ez az állás.
[LINK]
Adott egy otthoni csoport ami már régóta meg van 2 XP-s gép között + én is azon voltam amíg XP -s voltam. de most Win7-en vagyok és nem tudok csatlakozni ahoz a Csoporthoz. Egyeltalán be se jön, egy csoport se amihez csatlakozhatnék.
Ha valaki tudja megfejtést, írjon kérem😀
Kérdés, az alaplap mennyit számít egy gépben?
az igaz h a wondows 8on majd lehet játszani xbox játékokon is???? pl. red dead redemption?
szinte biztos nem lehet majd!
az igaz h a wondows 8on majd lehet játszani xbox játékokon is???? pl. red dead redemption?
Nem. Szerintem 100%, hogy nem. Azt hiszem olvastam, hogy max az ilyen kis arcade játékokat teszik át Win8-ra is xBox-ról.
Szerk:Megtaláltam 😀
Sziasztok.Tudna valaki egy olyan programot mondani amivel játék közben nézni tudom a videókártya hőmérsékletét 😀 Előre is köszi 😀
GPU-Z:
[LINK]
Kérlek ezt a kérdést a Diablo 3 gépigényénél tedd fel!
https://gepigeny.hu/games.php?id=705
Jó bocs oda is írtam de még nem válaszoltak. Ne haragudjatok.
Kérlek ezt a kérdést a Diablo 3 gépigényénél tedd fel!
https://gepigeny.hu/games.php?id=705
Ehhez a notihoz milyen VGA-t javasoltok: Acer aspire 5720z?
Olyan problémám lenne , hogy Win7-et telepítek. ok. eljut valameddig aztán újra indul, ez természetes is eddig. de nem folytatódik a telepítő hanem az írja ki hogy BOOTMGR hiányzik.
Nos én utánna jártam természetesen máshol is,de konkrétan erre nem találtam semmit. Biosban elsődleges a DVD boot. 2 féle Win7-el is próbáltam, hátha.
Aki tud kérem segítsen, üdv Bence😀
Miért van az hogy elküldöm alvóba a gépet, de pár másodperc múlva újra bekapcsol magától, de ilyenkor a monitor nem kapcsol be?!😕
Értem. A prohardveren valaki azt mondta húzós lenne a tápnak ekkora terhelés. Szerintetek? Ugye az se jó ha állandóan terhelve van.
Azért 400W-os, hogy terhelhesd annyival... Még tuningolhatsz is bőven. 😀
12v1 18A 12v2 16A
A 12V-os ágak külön max annyira terhelhetőek, de értelem szerűen a leadott összteljesítmény tartósan nem nagyon lépheti túl a 400W-ot, amibe a többi ág is beletartozik.
12v1 18A 12v2 16A
12v1 18A 12v2 16A
Egy fsp 400w pnf táp elég lesz egy 5770 hez meg egy phenom x4 955 höz?
Sok is. 😀
Szisztok!
A processzor ventilátorának elszívni vagy ráfújni a levegőt?
ráfújni kell a bordára neki
A processzor ventilátorának elszívni vagy ráfújni a levegőt?
Nemtudom, hogy jó helyre irom-e ezt a problémát, de nekem az a problémám, hogy mikor feltelepitem a Windows 7 Professional x86-ot (32 bites), akkor egy idő után mindig lefagy, vagy ujrakapcsolgat a gép, vagy ilyen kék ablak jön ki az egész képernyőn és azt irja cimnek, hogy "Windows has been damaged."
Windows 7 loaderrel szoktam aktiválni, és ha először egyik probléma jön (pl. lefagy) akkor már a többi probléma nem mutatkozik csak lefagy állandóan, és csak ha ujratelepitem akkor egy idő után jön a másik probléma vagy épp ugyanaz. Nemtudom miért van ez, és még azt szerentém kérdezni, hogy Windows Vista-nál jelentkeznének-e ezek a problémák?
Olyan problémám van, hogy ha fejhallgatot használok, és ha nem szol semmi zene stb, akkor ilyen zugás hallatszik vmitöl. Most vettem egy uj fülest, és ugyanez a probláma áll fent. MI lehet a probléma?
Kiprobáltam a mobilnetet beledugtam azzal simán fut most is azzal netezek.
tűzfal? beállítás? vírus? hirtelen ez a 3 jut eszembe.
vagy driver lehetséges még.
Wifi kánrtya a notiban?
van benne 😃
De le van csavarozva 2 csavarral, úgyhogy szerintem nem az. valami beállítás lehet.