Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok... nekem valami gondom akadt a GTA IV-el ha játszok vele akkor akadt a cucc... de csak akkor akad mikor kanyarodok szal nem értem mi a hiba pedig a gépen tökéletes jó hozzá...valaki tudna segíteni mi lehet a hiba ?? a választ előre is köszönöm 😀
Próbáltad már a patcheket?
na most hogy be raktam a Patchet igy most tökéletes de viszont most meg az árnyék ilyen szar... :S lehetséges hogy a video karim nem bírja el ? :S a választ köszi és a segítséged is
Sziasztok... nekem valami gondom akadt a GTA IV-el ha játszok vele akkor akadt a cucc... de csak akkor akad mikor kanyarodok szal nem értem mi a hiba pedig a gépen tökéletes jó hozzá...valaki tudna segíteni mi lehet a hiba ?? a választ előre is köszönöm 😀
Próbáltad már a patcheket?
2. hogy tudja mindenki hogy futattás-->regedit-ben van ez : (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows-nál CSDVersion értékét
de sehol nem találom a CSD értékett amit átkénne írni !
valaki (K) segítsen 😀 HellllP
A rippelt verzió se megy .. nm szereti a gépemet ez a játék ... 😞
ha te voltál az utolsó hozzászóló,akkor használd a szerkesztés gombot😉
U.I.: 1000 bocs, elnézem a szerk. dolgot. Sry. 😀
lehet hogy crack baja van:S
Hát csk Reloaded cracket találtam a neten, leszedtem vagy 3 félét, azt 1ikkel se megy. 😢
Na mos nem tom hogy de már nekem is jobb lett 😆
Akkor jó! Mert nekem az előzőnél akadt a Shift... De már jól fut!
Mivel nem volt ehhwez normális téma ezért itt kérdezem meg most raktam fel az 9.10 es ati driver és néhol elég homályos a kép főleg itt a gépigényen szembetűnő
Nem tudom hogy lehet ez nálad! Nálam normálisan működik!
köszi mindenkinek.ja igen
és procinál???
mert akkor már érdemes egyszerre kicserélnem.....😕
Annál se kell sztem, mint ahogy videokari cserénél sem, de azért én alkatrész cserék után újraszoktam tenni mindig 😃
azért egy vga más mint egy proci😉
köszi mindenkinek.ja igen
és procinál???
Annál se kell sztem, mint ahogy videokari cserénél sem, de azért én alkatrész cserék után újraszoktam tenni mindig 😃
és procinál???
Megkérdeztem az unokatesómat, Ő számítógép szerelő. Azt mondta, hogy nem minden esetben kell újrarakni, de Ő azt javasolja, hogy rakd újra. Okot nem mondott, mert gyorsan le kellett raknia!
az a baj,hogy ha újra kell raknom,akkor a kedvenc játékomra kell várnom 1 hónapot,hogy újra játszak vele online!!
és azért ennyit kibirni......😉
csak ezért volt a kérdés
Szerintem alaplap csere után újra kell, mert más alaplap, más csipkészlettel, más drivereket használ. De majd kiderül bootoláskor!
én is így gondolom,bár mikor öcsémnek raktam fel az op rendszert akkor az én gépemben volt a winyoja,és tökéletessen elindult és müxik a mai napig./De viszont ugyanaz az alaplapunk,és a többi alkatrész is hasonlít.ugyanaz a driver mindenhez/
Nem kell feltétlen újra tenni... nekem volt alaplap cserém és ugyanúgy működött, csak az új alaplap drivereit kell feltenni és már jó is😀
Szerintem alaplap csere után újra kell, mert más alaplap, más csipkészlettel, más drivereket használ. De majd kiderül bootoláskor!
én is így gondolom,bár mikor öcsémnek raktam fel az op rendszert akkor az én gépemben volt a winyoja,és tökéletessen elindult és müxik a mai napig./De viszont ugyanaz az alaplapunk,és a többi alkatrész is hasonlít.ugyanaz a driver mindenhez/
ha alaplapot illetve ramot cserélek,újra kell rakni az op rendszert?😳
Lehet hogy ez nem pont ide illik
valaki tudna segíteni miért van az hogy nekem elveileg 100%-kal fut agépemen viszont a hang szarakodik mindig késik és mikor megszólal akkor akadozik meg késik???
van valakinek ötlete ez miért van és mi a megoldás???
előre is köszi
Nekem olyan gondom van, hogy a tűzfal (Comodo Firewall) az uTorrentet (1.8.5) állandóan letiltja, arra hivatkozva, hogy "gyanús viselkedés!" Most újra feloldottam a tiltást, de nem indul a feltöltés bármit is csinálok a tűzfallal! Gondolom, hogy most a Router tűzfala tiltotta le, de kihúztam a Routert, majd újra üzembe helyeztem, és még mindig semmi! Aki tud, segítsem! 😞
U.i.: Próbáltam más, új portot nyitni, de megint csak semmi!
hát nem tudom,de ha én frissítek az 1.8.4-re,nekem azt írja hogy nincs frissítési lehetőség😕
azaz vagy nincs 1.8.5 vagy még csak béta,és ugye azokkal probléma szokott lenni.
javaslatom:rakd vissza az 1.8.4-est😉
Elvileg nem béta. Azthiszem a 2.0 a béta. De amire rájöttem, az összes port, amit nyitok, hibás!
"Egy hiba történt!
46.456 nyitott port nem látszanak.
Kérjük, olvassa el www.portforward.com további információért, ha meg kell térkép a kikötő
Kérjük, győződjön meg róla, hogy teljesen PeerGuardian 2 vagy Protowall is, amely lehetővé teszi utorrent.com (IP Cím) sem az adott programok. Akik ezt használja ipfilter.dat kell tenni róla, hogy a lista nem tartalmazza a honlap VI. Miután ügyelve erre, újra futtatni ezt a tesztet az üdítő az oldalt (F5)." Google Fordító.
Szóval minden porttal ez a hiba van! Mit csináljak? Már at 1.8.4-es is voltak problémáim! 😕
http://www.utorrent.com/downloads
µTorrent Release Candidate (1.8.5 build 16977)
ez bizony béta,ha ez van meg......
És itt pedig a 2.1 esről írnak:http://utorrent.hu/
ezt: elérhető a 2.1 első alfa verziója. A kliens nem működik megfelelően, ezért szigorúan csak tesztelés céljából próbáljátok ki, valamit az összes újítás sincs még benne.
Nekem olyan gondom van, hogy a tűzfal (Comodo Firewall) az uTorrentet (1.8.5) állandóan letiltja, arra hivatkozva, hogy "gyanús viselkedés!" Most újra feloldottam a tiltást, de nem indul a feltöltés bármit is csinálok a tűzfallal! Gondolom, hogy most a Router tűzfala tiltotta le, de kihúztam a Routert, majd újra üzembe helyeztem, és még mindig semmi! Aki tud, segítsem! 😞
hát nem tudom,de ha én frissítek az 1.8.4-re,nekem azt írja hogy nincs frissítési lehetőség😕
azaz vagy nincs 1.8.5 vagy még csak béta,és ugye azokkal probléma szokott lenni.
Elvileg nem béta. Azthiszem a 2.0 a béta. De amire rájöttem, az összes port, amit nyitok, hibás!
"Egy hiba történt!
46.456 nyitott port nem látszanak.
Kérjük, olvassa el www.portforward.com további információért, ha meg kell térkép a kikötő
Kérjük, győződjön meg róla, hogy teljesen PeerGuardian 2 vagy Protowall is, amely lehetővé teszi utorrent.com (IP Cím) sem az adott programok. Akik ezt használja ipfilter.dat kell tenni róla, hogy a lista nem tartalmazza a honlap VI. Miután ügyelve erre, újra futtatni ezt a tesztet az üdítő az oldalt (F5)." Google Fordító.
Szóval minden porttal ez a hiba van! Mit csináljak? Már at 1.8.4-es is voltak problémáim! 😕
Lehet hogy a microsoft windows telpitéséhez használt termékazonosító kulcs érvénytelen.
További info arról hogy miért jelent meg ez a hibaüzenet, és arról hogy hogyan lehet megoldani a próblémátt a www.howtotell.com webhelyen található.
valaki segítsen helllp 😞
akkor most mit csináljak 😃 😀 ??? most nem akarom újra rakni az xp-tt 😃
Start menü - Futtatás... - regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE - System - CurrentControlSet - Control - Windows - itt a CSDVersion értékét 100-ról 200-ra írod át - restart
(ez SP2-nél működik, ha SP3-at akarsz csinálni belőle.)
nah azt akarom mondani hogy SP1EM van fenn és a msn 9hez sp2kell letőltőem az sp2tt oasmit ir kihogy érvénytelen vmi 😃 gondoom az hogy nem eredeti a xp-m és nem tudja igy feltenni aztán letőltőm a sp3at és azt irja ki hogy : telptő azt észlelte hogy rendszere telpitett szervíz csomag verziószáma kisebb mint a javishoz szükséges szervizcsomag verizószáma legalább a sp1 szervizcsomagra van szükség 😆DD mit csináljak hellllp 😀
a win7-es ötletet támogatom😉
csak megjegyzem hogy lehet az xp-khez legalizáló "reg.fájlt" is leszedni./vagy egy kis programocska/
Ezt bármelyik nagyobb torrent oldalról megteheted. 😀
Vagy válts Win7-re. 😆