Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soko avatar
Gyerekek végig néztem a Soul Eater NOT-ot !
Véleményem imádtam szerintem minden téren jó volt 😆 Persze ez az állításom hazugság volt 😃
Őszintén azt se értem miért kapta a Soul Eater nevet ...
Komolyan max annyi köze van hogy néha megjelennek a régi szereplők 1-2 percre .
A másik a karakterek,jézusom ...teljesen ki ábrándító a másik hogy teljesen leszbikus az egész team komolya..Ezzel általában nincs is bajom 😃 Csak ez nem az a kategória .
A történet már ha lehet annak nevezni szintén egy vicc volt ....
Nah mindegy is tudnák még írni róla egy két sort hogy mennyire egy gusztustalan anime de inkább kihagyom hátha van olyan ember akinek tetszik 😀
10/1 AZ első anime amit nem dropoltam (fogalmam sincs miért ...) ami kapott 1 pontot 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
dispPaP:
Nem lesz megvágva! Hisz a 2 és fél óra teljes mértékben ki van töltve, a filmbarátok podcast is szokott lenni 3 órás is, mégis végighallgatják!
Az most teljesen mindegy, hogy nekik van egy hallgatóságuk, majdan nekünk is kialakul egy 😃

Ez a podcast nem arra szolgál, hogy te azt gép előtt végighallgasd, hanem telefonon munka, utazás közben stb... Én se szoktam filmbarátokat csak úgy gép előtt hallgatni.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Sudosu, egy tipp, vágjátok már meg. Még a Riczék fél órát verzióját is hosszúnak tartom, nem hogy 7x annyit... :/
0
0
0
0
sudosu avatar
[LINK]

Filfthyfrank-nek a videójában is elhangzik hogy mi-mit jelent. 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Fly, Akuma no Riddle helyett jobban ajánlom a Gilette pengét gyors öngyilkossághoz. 😆

https://www.youtube.com/channel/UC47IcY90CJo4o😆3siBt5eg
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: Ja, jó kis anime. Mondjuk a vége lehetett volna jobb is...

Btw érdemes megnézni (angol tudás szükséges, van hozzá angol felirat, ha hallás után nem megy, úgy nem nehéz a szöveg)

ja hogy miért: mert pl elhangzik benne az otaku nagyon egyszerű leirása, valamint a weeaboo é is... stb
0
0
0
0
norbli01 avatar
Szerintem nem feltétlen baj, ha valami beteg, nekem kifejezetten tetszett 😃 Egyébként mind a kettőben találhatsz valami jelentést, attól függ, hogyan nézed 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát azért ez nem annyira beteg.😃 Meg ha nagyon-nagyon elvontan gondolkodsz akkor még mondanivalót is felfedezhetsz a videóban. Az elsőben nem nagyon tudtam.😃d
Akuma no Riddler-t elkezdtem, megéri végignézni? Be van fejezve az anime?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne, de ez is nagyon tetszik 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Új ME!ME!ME! videó.

Az elsőnél sokkal jobb.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Bármennyit is kerestem, nem sikerült megtalálnom a telómon, hogy hol vannak a képek (😆😉 úgyhogy kerestem google-ön egy képet, ezzel kell be érnetek 😃
https://kepfeltoltes.hu/150913/free-shipping-anime-bag-school-messenger-bag-laptop-bag-Unbreakable-Machine-Doll_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
SuperPuma avatar
soko: Kertvárosi gettó. A mindenféle ugrabugrálást nem kellett volna átvenni a verekedős/harcolós animéktől.
0
0
0
0
soko avatar
Jöhet egy kép is 😃 !
0
0
0
0
norbli01 avatar
Black Bullet, Unbreakable Machine-Doll és még nem tom mi... Sora no Ottoshimono... esetleg..
Btw. megjött az Unbreakable Machine-Doll-os táskám, féltem hogy gagyi lesz de egész jó anyagból van és minőséginek tűnik, ráadásul elég nagy is 😃
0
0
0
0
soko avatar
Mellesleg nektek is volt olyan anime ami jó lett volna de teljesen elkúrták ?
Most így eszembe jutott és pl : Az akame ga kill (ha nem *** el a végkifejletet egy egész jó anime lett volna ! )
Legalább is az elje nekem egész jól indult a közepéig kb vagy csak a negyedéig utána egy pofon az anime .
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mi a top x animétek a nyári szezonól eddig?
Hát a mostani szezonból semmi. Ellenben a Chihiro a Top nálam...csak az 14éves mozi 😊
0
0
0
0
norbli01 avatar
Egyet sem néztem 😜 Ahhoz előbb még el kéne jutni 😆
0
0
0
0
xoki avatar

1. Working!!! - 3. évada már de még mindig 10/10
2. Gakkou gurashi! - moe majd felfedi a valódi titkát az anime világának, egyszerűen epic. Még az openingje is változik részenként, attól függően hogy mi történt. Mangáját is elolvastam már. Egy jó befejezéssel 10/10 De tuti nem birja feldolgozni mindet, főleg hogy fut még a mangája
3. Non non biyori repeat - 2. évad, best slice of life
4. Himouto! Umaru-chan - ez meg a nagyon kawaii közé tartozik
5. Okusama ga Seitokaichou! - ez meg a nagyon perverzek közé 😆 Sajnos csak 8 perc/ rész, de jó. Egy hajszálnyi változtatással néhány jelenet már hentai lenne lol 😃
0
0
0
0
soko avatar
Jelenleg zero 😆 Nem azért mert egyik se tetszett hanem még egyik sincs befejezve 😃
Már majdnem mindegyikből csak 1 hét és meg van rájuk a magyar felirat 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar

Volt pár nyári szezon az évtizedben amúgy.

Ideiről semmi. Az Ushio to Torat meg a Gangstát egyszer végignézem... egyszer.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Látom egy kicsit elapadt a komment csap. Akkor jövök egy kérdéssel és hátha egy kicsit beszédesebbek leszünk.
Mi a top x animétek a nyári szezonól eddig? (az x egy szám, ami azt jelenti, hogy annyit irtok amennyit akartok)

Top 5:
-Ushio to Tora: Amint kijön az új rész mindig meg is nézem. Arra a 20 percre szépen le tud kötni.
-Charlotte: Mióta a második felébe lépett azóta minden egyes rész leköt.
-Rokka no Yuusha: Ez az eleje óta érdekelt.
-Gangsta: Az utóbbi időben elég gyengus, mert úgy érzem nem haladunk semerre.
-Jitsu wa Watashi wa: A végére pedig egy könnyű rom com, ami mindig megmosolygtat.
0
0
0
0
soko avatar
xoki megnyugtatlak elolvastam igen szép kis regény lett 😃 !
Engem annyira a nyomozós anime-k nem kötnek le . Még a Hyouka-val is szemezek 😃
A másik sajnos nem sok időm volt az elmúlt napokba így anime nézés is kimaradt minden esetre most eszembe jutott hogy a Soul Eater NOT-ot meg kéne néznem elkezdtem jelenleg 3 résznél tartok de úgy érzem hogy eddig arcon köpött az anime 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Kamisama no Memochou
El se hiszem, de ez nagyon jó volt! Már rég láttam ilyen jó animét, szóval lehet kicsit e miatt is de elég nagy pontszámot fog kapni. Na de lássuk miről is szól:
Elején megismerkedünk kicsit főhősünkkel Narumi -val
https://cdn.myanimelist.net/images/characters/3/122405.jpg
Aki egy érdekes jelenetbe csöppen bele, épp látja ahogy egy lány kiugrik az ablakon, egy " nee hagyj békén" sikoly után. Később rájön hogy ez a lány próbálja megtalálni egy ismerősét. Na már most mennék bele a részletekbe mivel történetközpontú dolgokról van szó. Mindenesetre eme információkhoz fontos hozzákapcsolni hogy segitségét kéri majd egy nyomozó lánynak. Tehát ez egy nyomozós anime, van benne kis moe, igazából néhány poén és kész. Az anime többi része különösen izgalmas, nem túl komoly, de pont annyira igen hogy ne legyen az ecchi meg a full fanservice animék soraiban.
Térjünk vissza a nyomozó lányhoz. Ő Alice
https://cdn.myanimelist.net/images/characters/9/120047.jpg
Először is ő a moe poénok központja, valamint kicsit tsundere. Másodszor ő nem nyomozó hanem egy NEET nyomozó. 😃 Ő tőle kérnek különböző kéréseket hogy oldja meg a talányokat stb. Köztük az elején emlitett eltűnt lány ügyét is. Ezen kivül még lesz még jó pár érdekes történetszál, kb olyan 4-5 ről lesz szó az egész animében. Különösen tetszett az utolsó 3. Azok már elég komoly szintet képviseltek. Nos ennyit irnék erről, nem akarok lelőni semmilyen történetdarabkát.
Karakterek között lesz pár érdekes figura, különösen fontos megjegyezni hogy van benne Yakuza, végén drogról is szó. A yakuza tagokkal majd lesz sok fontos rész. Ráadásul van benne verés, vér is nem csak karcolás. Nos mindezt azért irom igy mivel ugyebár köztudott hogy comedyket nézek szóval ráakarok mutatni hogy még ha nem is túl komoly animéről van szó, akkor se egy comedyre hajazó animéről beszélünk hanem egy pici történetekből álló nyomozósról van szó...
Tehát visszatérve a karakterekre: egyediek, viszont az anime nem ad elég infót róluk. Ez az egyik negativum. A másik meg, szép befejezést kapott, viszont kicsit üresnek érzem. Ugyebár tettek a végébe egy is drog központú részt, e mellé egy kis drámai részt. De úgy érzem hogy kicsit gyorsan vége lett. Igazából na, befejezett, elég jól is meglett oldva, ahhoz képest hogy nem követ az anime egy konkrét történetet. (igen több rész akarok, ezt akarom mondani 😃 )
És gondolom feltűnt hogy na de mi van a főszereplőnkkel. Nos szerintem nyápic volt és az is maradt adtól függetlenül hogy néha begurult akkor leordibált mindenkit, de elverni nem tudott volna senkit ha nem szalad mindig valaki neki segiteni. Szóval nálam Alice a főszereplő és nem Narumi...
Összesitve tehát egy jó animéről van szó, ajánlom mindenkinek. Szerintem mindenképpen érdemes neki adni egy esélyt.
Maga a tömör/nem elhúzott de mégis bő történetvezetés is egy + pont, és a befejezés is jó volt ezért kap tőlem 9/10 Nem egy erős 9es de mindképpen megérdemli, azokhoz képest amiket eddig néztem...

JA és akkor leirnám még azt a kettőt is amelyiket droppoltam hátha valaki megnézné 😃
Kitakubu Katsudou Kiroku
Full iskola comedy. azt mondanám a dropp okának hogy próbál vicces lenni de nem sikerül neki..

Asobi ni Iku yo!
ez pedig a tömeg fanservice animékhez tartozik. Ilyen macskafülü szuperkütyüs mittoménmilyen fansevice karakter lányok jönnek földre, először csak egy. Ezeket elakarják fogni néhányan a harem központban lévő fiú meg ugye védeni akarja őt. Végül mind beköltöznek hozzá.... És akkor innen már droppoltam mert, már túl sok volt benne a mindf*ck 😃
Ha hasonlitani kéne akkor kicsit olyan mint a sora no otoshimono, aminél az első évadot végigszenvedtem de a másikat már nem fogom 😃
-btw most már elkezdtem több animét droppolni és nézni inkább azokat amelyekre már egy 7-8 pontot simán adnék. Úgyis tengernyi anime van 😃

Na remélem valaki elolvasta ezt a kis regényt 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Rakd fel orosz megosztóra.
0
0
0
0
xoki avatar
Jogtulajdonos leszedettetheti (remélem van ilyen szó, mivel aláhúzza 😆😉. Általában olyan animéket szokták amelyeknek úgymond van magyar forgalmazó is valamiféle kapcsolatban azzal az animével. Pl árulják a mangáját stb. De akár külföldi is megteheti ugyanezt. (legtöbb esetben ez az oka) Honnan tudom ? Innen: [LINK]
One piecen kivül mindet törölték amit felraktam 😆 Mivel olyanokat pakoltam fel amelyeket nem lehet megtalálni. 😃

norbli01: hát akkor várhatod egy ideig 😃 Még nincs btw.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Gőzöm sincs... de az gáz, mert akkor nem sok esély van rá, hogy végig tudom nézni őket 😜
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki: Nem sajnos. De amúgy elég fiatal. 25-30 közötti kis csinos tanárnéni.😆
Baráti körömből nekem csak 1 ember szereti az animéket. Több mint a semmi.😃
Valaki tudja, hogy miért van az, hogy az indavideón szerzői/tartalmi okokból le vannak tiltva az animék? Igaz eddig csak a Charlotte-nál és a Durarara-nál találkoztam ezzel a problémával.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: én magyarul olvasom 😃

flyaway2: Mázlid van 😃 nekem csak általánosba volt olyan tanárom aki animézett, osztálytársam meg nem nagyon 😃 sőt, legjobb barátaim sem szeretik az animéket 😆
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: pont ezért mondtam hogy szeretni kell ezt a stilust 😃
Btw ha minden igaz ma jön az új fairy tail manga, késő délután már biztos lesz angol felirattal 😃

flyaway2: Nem igy néz ki véletlen a tanárnő? 😆
https://www.kephost.com/images/2015/09/11/Komoe.png
(aki nem ismerné. To aru majutsu no index loli tanárnője 😃 )

Egyébként a legtöbb helyen azt olvasni hogy pocsék lett a film.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Pont ott tartok az animébe ahol a képet csináltad 😆 Nekem a végén nem tetszett meg a játék, nem volt túl változatos 😃 helyette megint a Final Fantasy XIV-re kattantam rá... havidíjas, de lehet megéri 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Pedig igen. 3-4 ilyen mesélés van minden játék kezdés előtt, és ugyebár amikor a kezembe adja az irányitást akkor a harcokat élem át, közbe pedig magyaráznak a karakterek a fő ellenségeknek egy kicsit.
https://www.kephost.com/images/2015/09/11/oppw32015-09-1113-43-01-00.png

Mondjuk nem tudom meddig dolgozza fel a történetet a játék...
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
xoki: Hát én eléggé kétlem, hogy egy játék jobban összefoglalná az egészet, mint maga az anime (vagy a manga).

dispPaP: A bejelentéséről semmit sem tudok, csak azt tudom, hogy megnéztem és 27 perces. Sokkal jobb lett volna egész estésnek...

btw: Még egy anime, amit nagy nehezen sikerült ma reggelre befejeztem a Kimikiss Pure Rouge. Ez egy Románc és Slice of Life anime. Mint a legtöbb ilyenben most is több iskolás fiatal mindennapjait követjük és a szerelmi bajaikat. Már a legelejétől lehetett tudni, hogy ki kivel lesz majd együtt a legvégén, habár néha elbizonytalanodtam, de ez a végkifejleten nem változtatott. Fogalmam sincs mit mondjak még, mert az anime dióhéjban ennyi. Ez szerelmes Abba. Ez rájön, hogy Mást szereti ezért otthagyja Abbát....
Talán mondhatom, hogy románc main vagyok, de azok után, amiket már láttam ez nem sok újat nyújt szóval eszerint fogom értékelni. 6/10
0
0
0
0
xoki avatar
jozsefgyorfi: hát azért ezt a részt jól elhúzzák nem mondom... Lassan már 100 megnézetlen rész lesz.

Egyébként szerencsére a pirate warriors 3 játék miatt nem kell újranéznem azt a rengeteg részt mivel szépen összefoglalja 😃

Ó hát nekem a Yuushibu le van töltve. Megkéne már azt is nézni, mostmár muszáj lesz bevezetnem a létöltési sorrendben való nézést...

Egyébként most egy jó nyomozós animét nézek, Kamisama no Memochou
Nekem nagyon bejön eddig. Megj: Semmi komolyra nem kell itt gondolni, kb olyan mint a nanana csak super erők nélkül, leglább is is eddig nem volt de nem is hiszem hogy lesz.
0
0
0
0
soko avatar
Yuushibu AZ anime amin annó kiégtem 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
LOL A Taifuu no Noruda 27 Perces???? Az wut? Féléve még úgy jelenteték be hogy egy egész estés mozi lesz nem?
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
xoki: Nézem a One Piecet, de a kérdésedre a válasz nem. Még mindig Doffy-val harcolnak és még nem tartanak a vége fele. Még a manga sem fejezte be csak annyi, hogy már a boss fight-nak vége és készülnek elmenni a szigetről (jobban mondva menekülnek...).

btw: Befejeztem a Yuushibu-t. Őszintén szólva az első 8 rész az elég kuka. Nagyon csak az alapokat épitgetik még ott és azt is iszonyat lassan és talán sok dolog nincs is jól kivitelezve. Itt jön az, hogy DE a 8. résztől kicsit felpörögnek a dolgok egészen az utolsó rész első feléig, ahol tökéletesen elcseszve megszakitják ezt a ritmust azért, hogy az anime egy klisé végződést kapjon ahol az utolsó pár percben újra látunk minden karaktert egyesével, de semmi lényegeset nem csinálnak. Az a pár rész, ami jó volt kb kiegyenliti azt, hogy az első 8 rész mennyire unalmas volt. Most nem akartam igy lehordani, mert egyszer megnézhető és nem is olyan rossz. 6/10 Ja és lenne benne potenciál.

btw2: Ráadásul pedig megnéztem egy idézőjeles Movie-t is, mivel annak van titulálva, de igy is csak 27 perces. Taifuu no Noruda . Abban a 27 percben, amiből 4 perc az ending szinte semmit sem láthattunk. A film felvet kis millió kérdést és tesz a megválaszolásukra. Hihetetlen potenciál lett volna az egészben, ha egy animét csinálnak belőle vagy leglább egy másfél órás filmet, de sikerült elszúrják és 23 perce beletömtek pár dolgot, ami miatt 10x annyi dolog nem lett megválaszolva. 3-4/10 (de ezt sem érdemli meg)
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Na, mindig kések a Fairy Tail mangával, és már azt sem tudom mikor jelenik meg 😃 Spoiler!
Valahogy sejtettem, hogy Natsu jobb karja nem csak design-ból van be kötve 😃 és remélem nem valami egyszer használatos dologra készül 😃 Valahogy látszik rajta kicsit hogy idősebb és erősebb lett 😃 Mavis még engem is érdekel, de most már azt szeretném látni, ahogy Natsu a legyőzhetetlenek után Zeref fejét is szét üti 😆 😃

Oké, szóval ez a sok hasonlóság már hátborzongató, nem ismerem a Rave master-t de akkor a Fairy Tail az egy újrafeldolgozása? 😆 Na mindegy, a lényeg, hogy ilyen sok hasonló karakter ritkán van egy helyen 😃
[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
F*ck véletlenül kitöröltem egyik kommentemet, mert szerkeszteni akartam ... 😃
Na mindegy...

norbli01: fairy tail manga: lehet már láttad de kitöröltem véletlen 😃 Spoiler!
alig várom natsu másik keze mit rejt 😃 Meg hogy hogy üti szét zeref fejét. De igazából még mindig Mavis re vagyok kiváncsi hogy mi lesz most vele a jelenbe.

soko: szintén. nem volt olyan rossz anime, viszont egy jelenetet sem tudok felidézni belőle 😃 Viszont a karakterekre emlékszem 😃
0
0
0
0
soko avatar
xoki 😃 danke és igen még pedig az anime-t is láttam 😃 Bár annyira nem lehetett jó mert nem emlékeztem rá 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hát nem 😃 De mindenki "loli with big boobs" ként hivja gondolom ezért került erre a listára is 😆

norbli01: én se, de azt tudom hogy Show by rock ból van, meg kéne azt is néznem már 😃

Btw valaki tudja hol tart a one piece? Véget ért már a dressrosa arc? Kezdeném már nézni 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hestia nem is loli... 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nekem March de nem ismerem, szóval.. 😆
0
0
0
0
xoki avatar
soko: ő az 😃 [LINK]
0
0
0
0
soko avatar
June fogalmam sincs melyik 😃 mellesleg lehet szemétnek tűnök de örülök hog megosztottam a videót legalább nem csak én hőböröktem 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ehehehe... Akame ga Kill top 1-nek 😆D
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Jah... Ennyi erővel kis millió más anime van ami tele van vérrel... Szép indoklás a sráctól... Mondjuk ha neki ez jön be, akkor pont nem érdekel.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Tudom, hogy jó anime nekem is tetszett de nem azért mert véres. De a srác a videó végén ezzel indokolta, hogy neki miért is tetszett az anime és, hogy miért a top 1-e.
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: Azért a Mirai Nikki-nek nem csak annyi az értelme, hogy véres, nekem kifejezetten tetszett a története, és a szereplők is, az az OVA, azzal a befejezéssel meg pláne tetszett 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Az MTZ-t eltudja vezetni? 😊
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Megnéztem a videót én is és, hogy legyen viszonyítási alapom megnéztem a top 10-et is. Arra a következtetésre jutottam, hogy ezek az emberek degeneráltak.
Nem is az, hogy olyan animéket szidtak amikről eddig életemben nem olvastam semmi rosszat, meg nem is az, hogy azokat az animéket szidják amiket még nem néztem végig (Code Geass) de az, hogy az egyik személyes kedvencemmel kezdik a sort... A Durarara agyi szinten nulla... nincs főszereplő... nem követünk történetszálat... Amikor az első 2 évad kb arra van, hogy megismerjük a történetet és az összes karaktert... MIAZ HOGY NEM KÖVETÜNK TÖRTÉNETSZÁLAT??? Egyszerre követünk kb 10 történetszálat ami mind-mind egymásba fut. Ha meg nem találják a főszereplőt akkor elég nagy problémák vannak agyi szinten.
De megnéztem a top 10-et és onnantól kezdve nem is érdekel, hogy ezek mit gondolnak.
Attack on Titan??? Attack on Titan??????!?!?! Unbreakable Machine-doll?!?!?!?!(nincs bajom vele de azért egy top10-be miután a legjobb animéket leselejtezik...) Szénné dícsérte az emberünk az AoT-t. És két külön kiejtéssel kimondani egy videóban ugyan azt a címet azért már botrányos...Teszem hozzá mind a 2 rossz de az a kisebb baj... Ja és ez többször is megtörténik a videóban.
ÉS BERAK EGY ECCHI-T A TOP10BE! tabzs tabzs.... édesanyád biztos szeret.
És miért tetszik neki a mirai nikki? Mert véres... oké kész vége ennyi volt nem érdemelnek több szót...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció