cseszka írta:
Ehe.Hát mindegyy,ez a philips lesz,már levan rendelve.mikell ahhoz h fullHD legyen,v csak bekötöm a gépembe és már az is,ill videokártyánn meik csatiba kell bekötni?
Elméletileg kapsz egy DVI kábelt és azt bekötöd a vga-d DVI kimenetébe és alapból full hd lesz, ha nem akkor catalyst-ban beállítod a felbontást.
Ehe.Hát mindegyy,ez a philips lesz,már levan rendelve.mikell ahhoz h fullHD legyen,v csak bekötöm a gépembe és már az is,ill videokártyánn meik csatiba kell bekötni?
zsiro írta:
Sziasztok! LCD monitort szeretnék venni!! 20e-nél többet nem szeretnék rá költeni! Ezt a tipust néztem ki:BENQ 18,5" G925HDA! Főként játékra használom a gépet!!szerintetek ez jó? nem sokat értek hozzá. eddig crt monitorom volt!
Ez a monitor, abban az árkategóriában talán a legjobb. Gyors válaszidő, 1366x768-as felbontás. Úgy hogy megéri!
Sziasztok! LCD monitort szeretnék venni!! 20e-nél többet nem szeretnék rá költeni! Ezt a tipust néztem ki:BENQ 18,5" G925HDA! Főként játékra használom a gépet!!szerintetek ez jó? nem sokat értek hozzá. eddig crt monitorom volt!
Devis írta:
van átalakítóm rá, csak azért nézek monitort mert ma megnyomtam a monitorom bekapcsoló gombját aztán totál benyomtam a burkolat mögé... pedig nem is nyomtam erősen, szal úgy gondoltam h kéne venni egy újat 😃
na de akkor itt a következő kiszemelt 😃: Philips 224CL2SB
Olyan nincs, hogy led monitor. Az a háttérvilágítás. Csak a marketing rizsa megvezeti a fogyasztókat. A ledes is lcd monitor, a paneltípusokban van igazán különbség. TN, MVA, IPS. Előbbi a tucatmonitorokban van (mindegy, hogy CCFL, vagy LED háttérvilágítással), és kompromisszumokat jelemnt képminőség terén (kontraszt, színhelyesség, betekintési szögek). A másik két technológia fejlettebb, és bár rendelkeznek ezek is hibákkal, sokkal jobb képet adnak, ezért érdemes ilyet venni. Létezik pl LED háttérvilágítású IPS-es monitor is. A gyártók mostanában kezdenek IPS paneles modellekkel előrukkolni, ami örvendetes, mert így lejjebb mentek az árak.
Devis írta:
van átalakítóm rá, csak azért nézek monitort mert ma megnyomtam a monitorom bekapcsoló gombját aztán totál benyomtam a burkolat mögé... pedig nem is nyomtam erősen, szal úgy gondoltam h kéne venni egy újat 😃
Az egy dolog, hogy a dvi kimenetet átalakítóval összekötöd a dsub bemenettel, de az nem ugyanaz, mintha dvi-dvi lenne az kapcsolat. 😀 Minden vga-hoz adnak átalakítót, ellenkező esetben nehéz lenne összekötni a mai vga-kat az analóg bemenetes monitorokkal, mivel az új karikon csak dvi kimenet van. A digitális bemenet szerintem fontos dolog, főleg, ha nem drágább tőle a monitor.
Osynho írta:
Nagyobb betekintési szög (oldalról nézve se csökken a kontraszt jelentősen), jobb színhelyesség, mélyebb fekete, magasabb kontraszt. Google kidob egy rakás leírást a témában.
Ma már érdemes ilyen monitort venni a TN panelesek helyett, mivel nem olyan nagy az árdifferencia. Persze ez is igényfüggő, nekem megérte a csere. 😀
Köszi a választ! 😀 Rendben akkor veszem ezt, vagy ha még látok vmi IPS panelost akkor azt.
Nagyobb betekintési szög (oldalról nézve se csökken a kontraszt jelentősen), jobb színhelyesség, mélyebb fekete, magasabb kontraszt. Google kidob egy rakás leírást a témában.
Ma már érdemes ilyen monitort venni a TN panelesek helyett, mivel nem olyan nagy az árdifferencia. Persze ez is igényfüggő, nekem megérte a csere. 😀
jtrlvksz írta:
Valaki http:// i s h o p . n a y . sk/sk/catalog/products-list?node=531&page=3 innen tudna nekem ajánlani max 200 Euróig 23-24" -os monitort?
pl: [LINK]
IPS panel, olyan rossz nem lehet, de nem ismerem. Nálunk olcsóbb azért jóval. 😕
Monitorokhoz nagyon hülye vagyok, kb mit tesz az, h IPS panelos? Hallottam már róla, de sehol nem találtam felvilágosítást ez ügyben 😃
jtrlvksz írta:
Valaki http:// i s h o p . n a y . sk/sk/catalog/products-list?node=531&page=3 innen tudna nekem ajánlani max 200 Euróig 23-24" -os monitort?
Üdv!
Tudna valaki mondani olyan LCD monitor-t aminek:
A felbontása: 1440 x 900(minimum 1280 x 80)
Van PS2/PS3/PC csatlakozója
Lehetőleg 30.000 körül
Van beépített hangszórója.
Cooley írta:
Szerintetek Dell U2311H vagy LG IPS231P? Ugyan úgy 40eFt-ért tudnám beszerezni mindkettőt zsír újan, 3év gyártói garanciával. Vagy maradjon a BenQ G2222HDL? Esetleg alternatíva? (a terv gépemnél is feltettem a kérdést, oda is válaszolhattok 😀 terv gépem)
Szerintetek Dell U2311H vagy LG IPS231P? Ugyan úgy 40eFt-ért tudnám beszerezni mindkettőt zsír újan, 3év gyártói garanciával. Vagy maradjon a BenQ G2222HDL? Esetleg alternatíva? (a terv gépemnél is feltettem a kérdést, oda is válaszolhattok 😀 terv gépem)
Elméletileg kapsz egy DVI kábelt és azt bekötöd a vga-d DVI kimenetébe és alapból full hd lesz, ha nem akkor catalyst-ban beállítod a felbontást.
[LINK]
Erröl a monitorrol mit mondtok?Joleszz gamelni,meg netelni,filmelni?
Akkor inkább ezt: BENQ GL2240M
http://i p o n.hu/webshop/product/benq_gl2240m/165926
Erröl a monitorrol mit mondtok?Joleszz gamelni,meg netelni,filmelni?
LG 3D monitor D2342
Acer LED 24" Full HD
Benq 24" G2420HDB Full HD
SAMSUNG LED TFT 24" SyncMaster S24A300BL
ezek közül melyik a legjobb?
Acer LED 24" Full HD, de a Benq G2420HDB is nagyon jó. A LG 3D D2342 csak akkor éri meg, ha 3D hatással akarsz játszani/szerkeszteni.
LG 3D monitor D2342
Acer LED 24" Full HD
Acer LED 24" Full HD 😃 szerintem ez
Ez a monitor, abban az árkategóriában talán a legjobb. Gyors válaszidő, 1366x768-as felbontás. Úgy hogy megéri!
Acer LED 24" Full HD
http://www.debo. ro/acer-48-3cm-v193wlaobmd-16-10-dvi-led-schwarz-speaker.html
Sziasztok! Én is monitort készülök venni. A lényeg, hogy lapos legyen és max. 50 ezer pénz.
Vmilyen IPS paneles modell.
Az meg mi a szösz? Hogy lehet megállapitani, hogy IPS?
Sziasztok! Én is monitort készülök venni. A lényeg, hogy lapos legyen és max. 50 ezer pénz.
Vmilyen IPS paneles modell.
az igaz 😃 tudnál olyat ajánlani amin van DVI bemenet olyan 30-35ezerért?
a rgep.hu, kiválasztod a 22colos wide kategóriát, és találsz egy csomót. 😀
vélemény erről a monitorról? -> SAMSUNG E2220N
többet sajna nem ige, tudok monitorra költeni a pénz többsége a gépbe lesz befektetve 😃
Nincs rajta dvi bemenet.
többet sajna nem ige, tudok monitorra költeni a pénz többsége a gépbe lesz befektetve 😃
Nekem pont ilyenem van. Jó.
Az egy dolog, hogy a dvi kimenetet átalakítóval összekötöd a dsub bemenettel, de az nem ugyanaz, mintha dvi-dvi lenne az kapcsolat. 😀 Minden vga-hoz adnak átalakítót, ellenkező esetben nehéz lenne összekötni a mai vga-kat az analóg bemenetes monitorokkal, mivel az új karikon csak dvi kimenet van. A digitális bemenet szerintem fontos dolog, főleg, ha nem drágább tőle a monitor.
vkinek van vmi véleménye erről a monitorról?
LG W2240S-PN
Olcsó. 😀 Ahogy látom csak d-sub van rajta, én tuti dvi-set vennék.
LG W2240S-PN
Ez a monitor hány HZ-en megy???
http://www.arg ep.hu/main.asp?suche=BenQ+GL+941&x=0&y=0
DVI-n 60hz-en.
http://www.arg ep.hu/main.asp?suche=BenQ+GL+941&x=0&y=0
Hello!
Kérdés:
2ms és 5ms között mennyire érezhető a különbség?
Az emberi szem nem érzi a különbséget benne.
Kérdés:
2ms és 5ms között mennyire érezhető a különbség?
A kérdésem hogy a sima plasma és a neo plasma között mi a különbség?
milyen monitorra lehetne cserélni , kritériumok : full HD , és hogy legyen minimum 20 colos.
Köszi a választ! 😀 Rendben akkor veszem ezt, vagy ha még látok vmi IPS panelost akkor azt.
Szerk: Nincsmit. 😀
Monitorokhoz nagyon hülye vagyok, kb mit tesz az, h IPS panelos? Hallottam már róla, de sehol nem találtam felvilágosítást ez ügyben 😃
Most még az U2412M-en gondolkozom, az ára(54eFt) még belefér a keretbe. 😀
Honnan tudsz te ilyen olcsón mert akkor szóljál nekem is kéne egy u24- es 😃 csak 70k körül látok mindenhol😃
Tudna valaki mondani olyan LCD monitor-t aminek:
A felbontása: 1440 x 900(minimum 1280 x 80)
Van PS2/PS3/PC csatlakozója
Lehetőleg 30.000 körül
Van beépített hangszórója.
Válaszoltam profilhoz!