A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tothricsi95 avatar
Norbi1996 írta:
Hi! Tegnap raktam fel a 64-bites win 7-et... Csak egy a baj vele,nincs rajta hang,pedig a hangfalam be van dugva.... Ez mitől lehet?HELP PLS!

Realtek HD-s drivered van? Akkor lehet, hogy tudok segíteni..😊😉
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Hi! Tegnap raktam fel a 64-bites win 7-et... Csak egy a baj vele,nincs rajta hang,pedig a hangfalam be van dugva.... Ez mitől lehet?HELP PLS!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem sikerült felrakni minden gond nélkül. Csak arról hallottam, hogy az eredeti Windowsoknál volt gond az sp1 telepítésénél. 😜

Miért is jobb az eredeti? 😊
0
0
0
0
richie900812 avatar
én nem tom telepíteni a win7 service pack 1 x64-et.vmi hibát ír ki.
0
0
0
0
Killer17 avatar
Én Neroval szoktam és megvagyok elégedve vele 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
en 2x csinaltam windows telepitot Alcohol 120%-al. nagyon jo progi, eddig 2/2 sikerult 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
nLite-al lehet Boot lemezt készíteni!😃 Amúgy hasznos kis program sok mindenre jó..😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igaz én se Nero-val írtam ki. Valami boot lemez készítő programmal csináltam! 😜
0
0
0
0
pukkancs avatar
be van állítva. amúgy most pakoltam újra, csak nem rájöttem, hogy neroval nem tok így írni. haverom küldött egy progit azzal írtam ki de az a lényeg hogy már jó 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Be van állítva, hogy az elsődleges bootolás az DVD-ről menjen? (bios-ban kell beállítani)
0
0
0
0
pukkancs avatar
bfrenk írta:
pukkancs írta:
ki van írva az iso file. hogyan kell bootolni dvd-ről?

Újraindítod a gépet amikor benne van a lemez és mikor kiírja hogy nyomj meg egy gombot a bootoláshoz, megnyomsz egy gombot és már rakja is újra a Windows 7-et. Legalábbis nekem így volt. 😀

akkor sztem én szarul írtam ki a dvd-t mert nem nagyon akarja kiírni azt a cuccot.
0
0
0
0
bfrenk avatar
pukkancs írta:

Újraindítod a gépet amikor benne van a lemez és mikor kiírja hogy nyomj meg egy gombot a bootoláshoz, megnyomsz egy gombot és már rakja is újra a Windows 7-et. Legalábbis nekem így volt. 😀
0
0
0
0
pukkancs avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
pukkancs írta:
csak azt az egy iso fájlt kell kell ugye?

igen csak azt
0
0
0
0
niteforce avatar
Patrik91 írta:
xp alatt 20-30 mb/s 😆

nekem win7 64 bites alatt 100 MB/s korul van a masolas,, ugyhogy nem a winnel van a gond hanem a vinyoddal
0
0
0
0
pukkancs avatar
csak azt az egy iso fájlt kell kell ugye?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
pukkancs írta:
Üdv! Az a problémám, hogy újra akarom telepíteni a windows-t, csak nem azt ami most van rajta (home premium 32bites) hanem egy 64bites home premiumot. berakom az iso file-t daemonba, aztán megnyitom és ezt az üzit dobja ki: "A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 (32 bites) vagy x64 (64 bites) verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával."
szóval kellene egy kis segítség, hogy hogy tudnám rátenni a gépre ezt az op. rendszert.
írd ki, és bootolj be a DVDről
0
0
0
0
pukkancs avatar
Üdv! Az a problémám, hogy újra akarom telepíteni a windows-t, csak nem azt ami most van rajta (home premium 32bites) hanem egy 64bites home premiumot. berakom az iso file-t daemonba, aztán megnyitom és ezt az üzit dobja ki: "A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 (32 bites) vagy x64 (64 bites) verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával."
szóval kellene egy kis segítség, hogy hogy tudnám rátenni a gépre ezt az op. rendszert.
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Neked azért keményebb géped van!!😀A vinyom az ugy sz@r ahogy van 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem Win7 alatt annyi! 😜 Mondjuk függ a vinyótól is! 😜
0
0
0
0
Patrik91 avatar
xp alatt 20-30 mb/s 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A másolási sebesség nem hinném, hogy függ az op.rendszertől! 😉
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Már fenn volt 1.5gb on de 500kb/s volt a másolás seb meg minden gameből -(5-10) fps ezért xp-t használok most is de megpróbálom újra a win7-et Köszönöm Superlompos! 😀
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Patrik91 írta:
2.5gb rammal xp-t vagy win7-et ajánlotok???

Egyértelműen Windows7!😉 (32 bites)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Windows 7 32-bit, bármilyen verzió! 😉
0
0
0
0
Patrik91 avatar
2.5gb rammal xp-t vagy win7-et ajánlotok???
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
wandula írta:
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni ,hogy nem eredeti windows 7 op. rendszerem van (64) és , hogy erre nyugodtan feltelepíthettem a service pack 1.et? Nem fog bezavarni?
Válaszotokat előre is köszi.

Nekem nincs semmi gondom vele! 😉
0
0
0
0
cseszka avatar
Érdekes,nekem 35Gb a C,és nekem is 64bit win7 van fent,valamint kb 15progi és 8játék,bár a gamek az E-re vannak telepitve,de a C-re ment és igy is 12,7Gb hejem van.A win kb 4hónapja nemraktam ujra,tehát nem mai gyerek.Probáld ki a Tuneup 2010 v 2011-et,serial kell neki.2010hez van ha kell.
0
0
0
0
TheJoker avatar
Sziasztok!

Az lenne a problémám,hogy a C meghajtómról (50 GB-s) folyamatosan tűnik el a hely 😞 Egy játék sincs ott,a programoknak is csak egy apró hányada van a C-re telepítve,maga a Win7 64 bites 26,5 GB-t foglal,és még a játék mentések vannak itt,mert nem tudom,hogy kell beállítani,hogy máshova mentsenek a játékok. Így el kéne férnie a dolgoknak mégis a 3-4 GB szabad helyért is meg kell küzdenem. A temp és letöltés mappákat állandóan tisztítom,töredezettség mentesítést is mindig csinálok,még a hibernálást is kikapcsoltam,hogy az érte felelős 3 GB-s fájlt kitörölhessem,de állandóan csak fogy a hely 😞 CCleaner-t próbáltam,és lemezkarbantartást is csináltam,de semmi látványos. Lapozó fájlokat nem nagyon akarom babrálni,csak végső esetben.Valami ötlet?
0
0
0
0
wandula avatar
Kösz a válaszokat. Akkor inkább nem rakom fel😆
0
0
0
0
Devis avatar
én felraktam még anno amikor megjelent, jelezni nem jelez semmit ki se ír semmit, cask az a ciki hogy nem fog bootolni egy idő után x)
0
0
0
0
Killer17 avatar
Felrakni felrakhatod, csak tudtommal a Service pack 1 tartalmazza az összes frissítést amit kiadtak win 7-hez így az eredetiség vizsgálós frissítést is,úgyhogy sztem 1 idő után kiírná hogy nem eredeti a win 7.
Javítsatok ki ha rosszul tudnám.
0
0
0
0
wandula avatar
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni ,hogy nem eredeti windows 7 op. rendszerem van (64) és , hogy erre nyugodtan feltelepíthettem a service pack 1.et? Nem fog bezavarni?
Válaszotokat előre is köszi.
0
0
0
0
FBalint avatar
Hát ez nem lehet igaz...
Felraktam az xp-t, hogy onnan majd manuálisan elindítom a windows 7 telepítőt. Erre meg beraktam a win7 lemezt, indítottam volna a telepítést, erre meg befagyott a gép. 😆
Valahogy nem kedveli a windows 7-et...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Pedig ha átállítod a Bios-ban, hogy elsődlegesen a CD-ről menjen a Boot, akkor működnie kéne.
0
0
0
0
FBalint avatar
Háj! Most vettem egy új gépet, és beraktam a dvd olvasóba a telepítőt, benyomtam hogy bootolja be de egyszerűen nem indul el a telepítés!!!

Kiírja hogy tegyé be diszket a boothoz, és onnantól sz*rik a fejemre.

Pedig másik gépemen működött a telepítőlemez, bár azon már volt vindóz és manuálisan kellett elindítani.

Egyszerűen magától nem akar elindulni a telepítés!!!! Nem tudom hogy miért!! Pls help!!!
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem a regi gepemen is (geptermemben is benne van)
gond nelkul futott a 32 bittes. persze XP-t jobban szerette, AERO-t nem vitte jol
0
0
0
0
gytomi avatar
CRUCIAL 2Gb DDR3 1333Mhz
Intel Core i3-2100
Sapphire Radeon HD 5770

Ezen menne?
0
0
0
0
Ricardo avatar
niteforce írta:
nekem a stalker clear skynal volt ez. patcheltem oke. ha ezt jatek okozza, akkor patcheld a jatekot

Az a baj, hogy ha játék okozza, akkor nem tudom, hogy melyik :/ Nem írja ki, hogy hol a Cél, sőt, nem is találja.
0
0
0
0
niteforce avatar
Ricardo írta:
Hellótok,

Amikor belépek a rendszerbe, akkor azt írja ki, hogy "Vmi blokkolva lett inkompatibilisság miatt". Rákattintok, és kiírja, hogy súlyos vmit okozhat. A gyártó "Tages SA". Felmentem a honlapjukra, hogy leszedjek egy frissítést: http://www.tagesprotection.com/
"Tagès drivers version 5.5.7.2"
Letöltöm, elindítom az installert és ilyet kérdez:

" A meghajtókat installálni kell (adminisztrátori szinten) "
Igen, nem. Rányomok a nemre, előjön még egy kérdés:

"A meghajtók korábbi változatát fedeztük fel. Akardja ezeket de-installálni?"
Igen, nem.

Félek, hogy elcsöszöm a gépet, ezért nem rakom fel egyiket sem.

https://www.kephost.com/images4/2011/6/13/szzd7pyjkgux1rmairgp.png

nekem a stalker clear skynal volt ez. patcheltem oke. ha ezt jatek okozza, akkor patcheld a jatekot
0
0
0
0
Killer17 avatar
Habor írta:
niteforce írta:
azert van, mert ha kaloz verziot tettel fel, akkor engedted a KB971033 frissitest, az okozza, kilovi az aktivalt wint. rakd ujra, vagy probald meg kitorolni azt a frissitest

és hol probáljam kitörölni?😃

Vezérlőpult\Programok\Programok és szolgáltatások\Telepített frissítések megjelenítése Itt keresd ki a KB971033 frissitést és eltávolítás
Asszem ha eltávolítottad akkor újraindítást kér, aztán ha 1 win 7 aktivátorral aktiválod a wint akkor már jó lesz nem fogja kiírni hogy nem eredeti.
0
0
0
0
Ricardo avatar
Hellótok,

Amikor belépek a rendszerbe, akkor azt írja ki, hogy "Vmi blokkolva lett inkompatibilisság miatt". Rákattintok, és kiírja, hogy súlyos vmit okozhat. A gyártó "Tages SA". Felmentem a honlapjukra, hogy leszedjek egy frissítést: http://www.tagesprotection.com/
"Tagès drivers version 5.5.7.2"
Letöltöm, elindítom az installert és ilyet kérdez:

" A meghajtókat installálni kell (adminisztrátori szinten) "
Igen, nem. Rányomok a nemre, előjön még egy kérdés:

"A meghajtók korábbi változatát fedeztük fel. Akardja ezeket de-installálni?"
Igen, nem.

Félek, hogy elcsöszöm a gépet, ezért nem rakom fel egyiket sem.

https://www.kephost.com/images4/2011/6/13/szzd7pyjkgux1rmairgp.png
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igazából teljesen mind1! 😃
0
0
0
0
no avatar
home, premium, professional, ultimate Játékra melyik a legjobb ?😃 vagy az mind1?😃
0
0
0
0
ryan010 avatar
ha 2 giga ramod van akkor Windows 7 ultimate 32 bit ha legalább négy akkor Windows 7 ultimate 64 bit😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
32-bites Win7-et rakj fel. A típusát meg döntsd el te! 😉 (home, premium, professional, ultimate)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció