Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
(Nem biztos, hogy ez okozza a problémádat, csak egy tipp volt...)
SZerk: Nekem is 380-am van és voltak gondjaim (összeomlások, meg játék közben monitor-lekapcsolás), de pont a DDU megoldotta, mivel az ideiglenesen használt Nvidia VGA driverének maradványai összevesztek a Radeon driverrel. Viszont nekem úgy oldódott meg, hogy leszedtem az Nvidia maradványokat, leszedtem a radeont és feltettem először az utolsó - talán 16.3-as? - whql drivert. Amíg elsőnek a legújabb, béta drivert akartam feltenni, nem működött rendesen a gép.
Köszönöm a segítséget.
,hát azért most jobb a hangja !😀az elsőnél kicsit meg ijedtem !el szavaltam egykét phu bakkert ...azért az ijesztő lett volna így játszani.a volt párom ,már azért válni akart mikor anno...beindítottam a gépem !erre tuti előbb elköltözött volna 😀 ...tt
32500+szállítás volt 33800FT! Nem csináltunk rajta semmit, csak kivettük a gépből meg vissza raktuk 😆
Valami nem érintkezett volna rajta ? vagy lehet csak az egyik ventilátor pörgött volna?
De az R9 280X XFX hűtése azért hatékonyabb... 😆
Mennyibe is fájt neked ez?
Esetleg alulfeszelés + kis venti profil állítgatással talán el tudod némítani próbálj meg egy fix venti fordulatot ahol még számodra mondhatni tűrhető és nézd meg úgy milyen hőfokot produkál.
Engem mondjuk nem zavar, annyira nem vészes legalábbis szerintem.. 😀
Khmm hangerő 😃 6 giga ram elfogyott ezért volt pár lagg 😞
Csak a gpu mellet volt az a keret arra raktam, azt hittem azt is segít a hővezetésbe, utána letöröltem és jó volt 😀
Ajánlom a vidit
jet/sugárhajtású van olyan hangja tényleg nehéz elviselni neki a hangját 😃 Sugárhajtású vga-m van 😃
de legalább fűtené a házat de még azt se csinálja, télire jó lett volna 😆
De minjár kaptok egy videót és aki ilyen zaj mellet élvezi kalapom emelem előtte 😆
Utána megnézzünk milyen
Üres járati terhelés javult, de 38-ról lement 30-ra 😀
remélem lessz HYBRID MERT NAGYON BEVÁLT !
[LINK]
most a Titan X mehet a kukába?😞?
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Most látom,hogy mányikATI már írt róla tegnap 😀
érdemes az X-et lecserélni egy vagy kettő ilyenre ?
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
[LINK]
csaknem 70%ot esett az ára !
Azt a MINDENIT !s már a kutya sem veszi !
asszem buktam egy kicsit 😀
Szerk: Persze nem akarok általánosítani, valószínűleg én nyúltam bele két "muzsikus" példányba. 😀
Szóval, ha cserélsz, akkor x-es legyen szerintem a fentiek miatt, így azért elégedettebb leszel a csere után. A másik, tudom, hogy a Sapphire kvázi "házi gyártó" az AMD-nél, de épp ezért, a hűtés miatt, én inkább Gigabyte, vagy MSI gaming-et nézegetnék.