Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
molfer98 avatar
ximo írta:
molfer98 írta:
ximo írta:
Sziasztok!
Éppen Risen 2 című game-el szeretnék játszani, másik gépen már elkezdtem, és elhoztam magammal egy-két mentést, hogy majd onnan folytatom, otthoni gépen Win7 van amin szertnék játszani azon xp. Na most bárhogy keresem nem találom hova pakolja a mentési file-okat a játék, valakinek van ötlete?

Ha jól tudom akkor ezt nem lehet megcsinálni. Csak úgy ha win 7-es gépről win7-es gépre lehet rakni

😞 Azért köszi a választ!

De jobb ha mást is megkérdezel mert nem 100%-ra mondom 😀
0
0
0
0
ximo avatar
molfer98 írta:
ximo írta:
Sziasztok!
Éppen Risen 2 című game-el szeretnék játszani, másik gépen már elkezdtem, és elhoztam magammal egy-két mentést, hogy majd onnan folytatom, otthoni gépen Win7 van amin szertnék játszani azon xp. Na most bárhogy keresem nem találom hova pakolja a mentési file-okat a játék, valakinek van ötlete?

Ha jól tudom akkor ezt nem lehet megcsinálni. Csak úgy ha win 7-es gépről win7-es gépre lehet rakni

😞 Azért köszi a választ!
0
0
0
0
molfer98 avatar
ximo írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
ximo avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
molfer98 avatar
molfer98 írta:
Sziasztok. Mi annak a kábelnek a neve amivel össze tudom kötni az xbox360 gamepadom és a gépet?
0
0
0
0
sisko avatar
nem winampra kell, hanem mp3 lejátszóra

Én is így értettem,és arra mondtam,hogy régebben a winamppal konvertáltam át az audio cd-t mp3-ba 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
alex1997 írta:
Heló valaki megtudná nekem mondani hogy ha van 2 videókártya akkor hogy tudom eldönteni hogy meik za erősebb ? Mit kell rajtuk nézni elsődlegesen illetve a fontossági sorrent. Anyit tudok hogy a video memoria nagysága és hon ddr 3 vagy 5 az is számít de csak enyit tudok valaki megtudná mondani hogy mit kell nézni legfőbb képpen a teljesítmény szempontjából? Köszönöm előre is Üdv Alex

nem kell semmit sem eldönteni...rájuk dobod az SLI/CF hidat engedélyezed driverben s kész...lehetnek akár különböző frekijűek is, nem történik semmi...PhysXnél lehet állítani hogy 1es vagy a 2es karin számloja e (ha auton hagyja az ember akkor a 2esen fogja számolni)

a memória nagyságához pedig annyit hogy ha pl az egyik 1GB-os a másik 2GB-os akkor a játékok 1GB-t fognak tudni használni...szóval mindegy hogy hogyan kombinálsz...
0
0
0
0
akos328 avatar
keress a 2 kártyáról teszteket, összehasonlításokat és akkor ott végülis az FPS szám fontos, amelyik a nagyobb FPS-t érei el az a jobb.
Aztán jön a fogyasztás, majd a melegedés.
ha kb ugyan olyan árban, és teljesítményben vannak akk az a jobb, amelyiknek kisebb a fogyasztása, majd ha ez is nagyjából megegyezik, ami azért már nem igazán szokott, akkor jön hogy mennyire melegszik az adott kártya, és természetesen az jobb, ami ugyan akkor terhelésnél hűvösebb tud maradni.

2 kártyánál, GPU ebességet, Memória sebessége, ami a DDR3-5 kel elsősorban nézni, vmint a memóriabusz sebességet ami még nagyon fontos de ez végülis változhat majdnem hogy gyártónként is, mellesleg lehet a kártyákat húzni.

Am köszönöma segítséget, írtam h zenei, tehát audió cd, ezzel sokat nem segítettek 😃, de Kmisi mondta h audio cd to mp3 így már találtam olyan progit ami megcsinálta.
am nem winampra kell, hanem mp3 lejátszóra és a cda-t nem játssza le...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló valaki megtudná nekem mondani hogy ha van 2 videókártya akkor hogy tudom eldönteni hogy meik za erősebb ? Mit kell rajtuk nézni elsődlegesen illetve a fontossági sorrent. Anyit tudok hogy a video memoria nagysága és hon ddr 3 vagy 5 az is számít de csak enyit tudok valaki megtudná mondani hogy mit kell nézni legfőbb képpen a teljesítmény szempontjából? Köszönöm előre is Üdv Alex
0
0
0
0
sisko avatar
Pedig az audio CD-t még a media player vagy a winamp is fel tudja tenni a gépre mp3-ban 😲
0
0
0
0
alex13 avatar
Szerintem is audio CD az.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az nem audio cd? akkor audio cd to mp3 azt meg is van oldva.
0
0
0
0
akos328 avatar
Gyors segítségre lenne szükségem!
Kaptam egy másolt zenei CD-t, amit még ma átkell nyomnom mp3 lejátszóra, de a cd-n csak cda fájlok vannak ráadásul 44 byte 1-1 szám... 😲 nah mind1
kérdésem az hogy tudom a cda-t mp3-ra kovertálni?
leszedtem már 2 cda to mp3 convertert, de fel sem ismerik fájlokat.
tényleg sürgős lenne, még ma meg kell csinálnom!!!
Előre is köszönöm a helpet.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Mi annak a kábelnek a neve amivel össze tudom kötni az xbox360 gamepadom és a gépet?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor tényleg csak a youtube szórakozik hogy mindenkinek küldözget én is kaptam furcsálltam is hogy a szinte 0 nézettségemmel (20k) felkeltem az érdeklődésük.
0
0
0
0
19ati93 avatar
hector maio írta:
Akkor nem lehet vele pénz keresni?

nagy szerencsével biztosan! de átlag usernek biztos nem ahhoz tényleg kell minden videora a sok sok száz de inkább ezres nézettség naponta
0
0
0
0
Adam996 avatar
Akkor nem lehet vele pénz keresni?
0
0
0
0
19ati93 avatar
hector maio írta:
Ezt nem tudom hova tegyem szóval ide beteszem 😃

https://www.kepfeltoltes.hu/120922/250229780N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

Kaptam ma egy ilyen levelet a youtube-tól ez most mit jelentsen?😃

sok értelmét nem látom 😃 ilyet mindenki kap mostanában! 😆 én is kaptam 3 csatornára 2 nap alatt 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Ezt nem tudom hova tegyem szóval ide beteszem 😃

https://www.kepfeltoltes.hu/120922/250229780N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

Kaptam ma egy ilyen levelet a youtube-tól ez most mit jelentsen?😃
0
0
0
0
alex13 avatar
Athis18 írta:
Hali! Felmerult egy probléma, miszerint a gép nem ismer fel vmi cumó! Vga, proci, hang, hálo ilyenek mind megvannak. Ötleteket várok, hogy mik lehetnek. ÉS csatolnám a képet is.
https://kepfeltoltes.hu/120921/115843745601_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Te is nézd meg azzal a programmal amit Matyi10-nek írtam.
0
0
0
0
alex13 avatar
Matyi10 írta:
tudtok mondani kérlek egy olyan programot ami megnézi hogy milyen driver kell még a gépre?

ezer hála

Tess itt van 2db is: Driver Updater,Driver Detective
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy videokat akarok összevágni, sony vegas-al azt írja ki ha be akarom rakni a videókat, hogy:
An error occurred while opening one or more files
An error occurred while opening a codec.

Valaki tud rá megoldást? Vagy valami másik értelmes program amivel meg tudnám csinálni? Előre is ty.😀
0
0
0
0
alex13 avatar
Pisuka írta:
Remélem jó helyre írok!
Letöltöttem az agymenők sorozat 4 évadját de most vettem észre,hogy a részek x264 formátumban vannak és így az asztali dvd lejátszom nem játsza le.Mivel tudnám konvertákni,hogy az asztali dvd lejátsza?

köszi a segitséget előre is köszi4

Szerintem Format Factory-val át tudod konvertálni, méghozzá magyar és a kezelhetősége is könnyű a programnak.😉
0
0
0
0
Pisuka avatar
Remélem jó helyre írok!
Letöltöttem az agymenők sorozat 4 évadját de most vettem észre,hogy a részek x264 formátumban vannak és így az asztali dvd lejátszom nem játsza le.Mivel tudnám konvertákni,hogy az asztali dvd lejátsza?

köszi a segitséget előre is köszi4
0
0
0
0
Bicike avatar
Mindegy, azért köszi 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
akinek otthon van nete akkor sztem utp kábele is van, tehát vigye mindneki a sajátját.
hálózatot még nem építettem, sőt így nem is lanoztunk csak suliba uh nem tudom mi a teendő sajnos 😞
0
0
0
0
Bicike avatar
Egy sima UTP kábelt kérjek a boltban?
Összekötés után mi a teendõ?
0
0
0
0
akos328 avatar
utp kábel, switcher, vagy router.
vki csinál szervert, és a LAN fülnél elvileg látnotok kell egymást.
0
0
0
0
Bicike avatar
Sziasztok!
Elég kezdõ vagyok a LAN témán, s lenne egy kérdésem. Haverom le akarja hozni a laptopjáy, hogy CS-zünk. Mivel lehetne összekötni és hogy? Internet kell hozzá?
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Hali. Lenne egy problémám. A gépembe van 2x1 giga 1066Mhz-es ram és egy 2 gigás 800Mhz-s modul , 800Mhz-ra vannak beállítva a ramok. És a 4 giga rammal sokszor kapok kékhalált , hibaüzeneteket telepítés , másolás közben és a játékok is elég rosszul futnak. Viszont , a a 2x1 giga 1066Mhz-es ramok vannak a gépbe akkor semmi gond nincs és még a játékok is jobban futnak. Az lenne a kérdésem , hogy lehetne-e tenni valamit , hogy 4 giga rammal is rendesen menjen a gép.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
tudtok mondani kérlek egy olyan programot ami megnézi hogy milyen driver kell még a gépre?

ezer hála
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hali! Felmerult egy probléma, miszerint a gép nem ismer fel vmi cumó! Vga, proci, hang, hálo ilyenek mind megvannak. Ötleteket várok, hogy mik lehetnek. ÉS csatolnám a képet is.
https://kepfeltoltes.hu/120921/115843745601_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
19ati93 avatar
philips20 írta:
frapsel veszifel és már alapból ilyne.

a monitor képaránya 4:3 vagy 16:9?? ha 4:3 magyarul kocka akkor nem vág le semmit!!! és ez tök normális hogy a youtubeos 16:9-es lejátszóban nincs úgymond széle
0
0
0
0
philips20 avatar
frapsel veszifel és már alapból ilyne.
0
0
0
0
19ati93 avatar
philips20 írta:
Srácok kéne egy kis segítség van egy vidi (ismerősömé)

ez lenne, csak az a baj hogy a fraps levágja a szélét ez miért van ?

vagy ajánlanátok olyan progit ami jóbb mint a fraps, vagy csak beállításba, mert szeretne bf3 bol valami videot csinálni.

előre is kössz.

Ja és miért hullámzik a kép ?

ha 4:3-as monitora van akkor nem vág le semmit! ha 16:9 akkor gondolom valami programmal konvertálja vagy vágja nem tom és az kavarhat be
0
0
0
0
philips20 avatar
Srácok kéne egy kis segítség van egy vidi (ismerősömé)

ez lenne, csak az a baj hogy a fraps levágja a szélét ez miért van ?

vagy ajánlanátok olyan progit ami jóbb mint a fraps, vagy csak beállításba, mert szeretne bf3 bol valami videot csinálni.

előre is kössz.

Ja és miért hullámzik a kép ?
0
0
0
0
no avatar
Rendben köszönöm mindenkinek 😃 amugy kb 8 gb lesz majd ram-ból
0
0
0
0
sisko avatar
GamEger : Az csak az alaplapi vga-ra(Integrated ATI Radeon™ HD 4250 GPU ,ami csak dx 10.1 és játékhoz nagyon gyenge) érvényes,azzal osztoznak a ramon,amiből ha elegendő van,akkor tud 1 gb-t hozzárendelni a vga-hoz.
Természetesen bármilyen vga-t tehetsz bele,még nagyobbat is.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Egy kártya nem attól lesz jó, hogy 2-3GB-os. Az alaplapon van "1x PCIe 2.0 x16" foglalat szóval az összes PCIE foglalatú kártyát bele tudod tenni.
0
0
0
0
no avatar
Üdv mindenkinek. Új felhasználó és gépnézegető vagyok 😀....
Na szóval ha ezt az alaplapot :http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A88TMUSB3/#specifications megveszem, akkor tudok belerakni egy 2 gb-os vga-t? mert oda van irva, hogy max. shared memory vagy mi a graphic hoz és 1gb-al egyenlő lécci segítsetek
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Gondot nem hinném hogy jelent, mindenesetre gyanús a dolog.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
apetit1989 írta:
Én ahány procit kibontottam, egyiken sem volt paszta nyom.
Akkor maradt két lehetőség. Pont egy olyat fogtam ki amit leteszteltek és jó volt. Vagy pont olyat amit nem győztek garanciáztatni. Nemsokára kiderül, ha meglesz hozzá az alaplap.
Mármint olyan paszta nyom, alig látni, de kivehető, meddig ment szét a paszta. Nagyon kicsit sötétebb ott.
(Procit még újonnan nem bontottam ki.)
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Én ahány procit kibontottam, egyiken sem volt paszta nyom.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Egy kérdés. Az AMD le szokott tesztelni minden egyes processzort, mielőtt piacra dobna?
Csak mert amit vettem 631-est azon pontosan olyan paszta nyomok vannak, mint anno amikor vettem használtan egy az E2180-ast illetve amikor az azelőttiről letöröltem a pasztát. A doboz bontatlan, le volt matricázva.
0
0
0
0
niteforce avatar
Csak rosszabbul hűtenek ezek sajnos 😞 Amúgy nem olyan oriási 😃
de ezek közül is inkább az alpenföhn-t ajánlom.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Tudom, hogy neked is az van meg nagyon jó hűtő de én nem szeretem ( mondhatnám utálom ) ezeket az óriási hűtőket, pont ezért ezt a két hűtőt néztem ki magamnak, mert ezek alacsonyak és tetszenek, csak nem tudom melyik érné meg jobban.
0
0
0
0
niteforce avatar
Koppy96 írta:
Üdv.
Melyik procihűtőt éredemesebb venni ?
Alpenföhn panorama-t vagy Thermaltake CL-P0537D ISGC 100-at.
Egy árban vannak, csak nem tudom melyiket érdemes megvennem...

Inkább alpenföhn Sella
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció