Milyen gépet vegyek?

2008. February 07., téma
Fórum » Asztali PC
Vásárlási tanácsadó szolgálat...:p
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok! Most vettem egy gépet és érdekelne hogy mennyire használható játékra. ill. az újak közül mik mennek rajta gond nélkül. válaszokat köszi.
0
0
0
0
AMDTuning avatar
nem tervezem tuningolni a VGAmat,majd esetleg valamikor..😃
0
0
0
0
forestgreen avatar
Az 500 wattos FSP táp bőven elég. Nekem is ilyen procim van, csak mellette 5750 VGA van. És hogy meddig bírja az 5770?

Ha élettartamra gondoltál, akkor azt tudom mondani, hogy nem lehet előre megmondani, ha nincs húzva elmegy évekig. Ha húzva van, akkor minden kártya befuccsol előbb utóbb.

Ha a tuningpotenciálra gondoltál akkor úgy tudom hogy ez a kártya nem kifejezetten tuningbajnok 😀
0
0
0
0
AMDTuning avatar
Hali biztosra akarok menyi hogy amit leírtam gép(AMD Phenom) nem e lesz semmi baj?Nem lesz kevés az 500W-os táp?5770es meddig bírja? előre is köszi 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
nem akarok beleszólni de töröld a 2hozzászólást, mert 3x irtad le
a géphez meg akkoroké vedd meg azt, szerintem is jó így 😆
0
0
0
0
no avatar
Oké köszi!

Igen használtan veszem, és most aktuális, mert el tudtam adni a procit meg a grafikust, és aki megvette, annak most kell, én pedig nem akarom váratni, mert nem olyan könnyű manapság eladni az ilyen régebbi alkatrészeket😀utánaolvstam, 8800hoz pont jó lesz a proci, és így néhány újabb játékot is tudok majd játszani😂
0
0
0
0
no avatar
Oké köszi!

Igen használtan veszem, és most aktuális, mert el tudtam adni a procit meg a grafikust, és aki megvette, annak most kell, én pedig nem akarom váratni, mert nem olyan könnyű manapság eladni az ilyen régebbi alkatrészeket😀utánaolvstam, 8800hoz pont jó lesz a proci, és így néhány újabb játékot is tudok majd játszani😂
0
0
0
0
no avatar
Oké köszi!

Igen használtan veszem, és most aktuális, mert ell tudtam adni a procit meg a grafikust, és aki megvette, annak most kell, én pedig nem akarom váratni, mert nem olyan könnyű manapság eladni az ilyen régebbi alkatrészeket😀utánaolvstam, 8800hoz pont jó lesz a proci, és így néhány újabb játékot is tudok majd játszani😂
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Néztem a géped, tetszik a vga-d régen nagyon király vga volt!
a 8800GTS jobb és igen jobban vinné a játékokat a processzor cseréről csak annyit hogy igen jobb a X3-as phenom, de gondolom használtan veszed a procit igaz? ha nem sürgős akkor szerintem gyüjsd a pénz még olyan 16-17 felé és akkor már vehetsz sokkal jobbat de ha most akarod 😆 akkor is megéri szerintem bár régi procikban nem vagyok othon...
0
0
0
0
no avatar
Hello!

Ez a vasam http://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=32080

Szerintetek megéri lecserélni a vga-m egy MSI GeForce NX8800GTS-re (11000 ft)?Mennyivel jobb az a graf, mint az ami most nekem van?

Meg gondolkodom egy proci cserén, egy AMD Phenom X3 8450-re gondoltam a 4400+ helyett( X3 8450 - 11990FT). Az már elég jól viszi a játékokat, nem?
0
0
0
0
laci503 avatar
én azért elviselném 😃
0
0
0
0
almos avatar
Én magamnak nem raknák ilyet össze. Nekem nem tetszenek a 6magos AMD-k,inkáább akkor egy i5 760.
0
0
0
0
laci503 avatar
bika lesz az a gép ha megvalósul 😃 elfogadnám 😃
0
0
0
0
almos avatar
Hát szerintem 150-be nemfér bele,mert én a legolcsóbb árakat szoktam nézni,és valószinűleg mindent egy kicsivel drágábban tudja majd beszerezni,szóval 150 lesz ez igy...😃 de ha van egy kis + lové,akkor természetesen az 1Gb-s GTX460-at vedd meg.
0
0
0
0
laci503 avatar
de ha belefér még a keretbe akkor az 1 gigás GTX460at vedd bele 😃

különben jó kis összeállítás almos 😃
0
0
0
0
almos avatar
zsolty87 írta:
130.000 - 150.000 Ft. Monitor nélkül. Ezekre szánok ennyit: Alaplap, memória, videókártya, gépház, winchester, processzor, hűtő. Minden más periféria megvan. Akarok proci és vidkari hűtőt is. milyet ajánlasz?

Alaplap:GIGABYTE GA-880GM-UD2H 17.535Ft
CPU:AMD Phenom II X6 1055T Boxed 36.976Ft
RAM:2*Kingmax DDR3 2GB 1333MHz 12.640Ft
VGA:GIGABYTE GV-N460OC-768I 768MB PCIe 36.656Ft
Ház:Cooler Master RC-690 4.990Ft
Táp:GIGABYTE Superb 550 12.290Ft
HDD:Hitachi Deskstar 7K1000.C 1TB (HDS721010CLA332) 12.405Ft
CPU hűtő:Cooler Master Hyper 212 Plus 6.256Ft

Végösszeg:140.448Ft
0
0
0
0
zsolty87 avatar
130.000 - 150.000 Ft. Monitor nélkül. Ezekre szánok ennyit: Alaplap, memória, videókártya, gépház, winchester, processzor, hűtő. Minden más periféria megvan. Akarok proci és vidkari hűtőt is. milyet ajánlasz?
0
0
0
0
forestgreen avatar
Mennyi pénzed lenne a konfigra?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok!
Írtam már ide pár nappal ezelőtt egy gépösszeállítást. De azért kérnék még pár gépösszeállítási javaslatot.
Szóval Intel Core i alapra, Intel Dual Core vagy AMD alapra érdemesebb építeni egy Gamer PC-t.
Erre kérnék pár összeállítást (alaplap, videókártya memória, winchester)
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
szerintem igen gyűjtsd majd a pénzt és majd később veszel alaplap+ram-ot...egyenlőre elég ez is, de ha felvet a pénz megveheted
0
0
0
0
MRPool avatar
köszi akkor meg hát a táp nem a vga-hoz meg a cpu huzáshoz igaz??

akkor alaplap meg memória maradhat??
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
vga+cpucooler+cpu húzás kb 3200mhz-ig már jó
ennél érthetőbben nem lehet ja és táp
0
0
0
0
MRPool avatar
köszi Lizard a választ😀!!! Akkor most tisztázzuk mit kellene vennem ujjat hogy egy GTX460 1gb vga beférjen meg mondjuk a cpu-t húzni szeretném!!?? mert már annyi mindenről volt szó😀?!
0
0
0
0
Lizard avatar
MRPool írta:
na kiderült hogy nem is mercury tápom van hanem egy unipower btx450W táp jelent más változást??😲

nem igazán..😀, jobb ha lecseréled!
0
0
0
0
MRPool avatar
na kiderült hogy nem is mercury tápom van hanem egy unipower btx450W táp jelent más változást??😲
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én a Codegen tápommal olyan tuningot vágtam le a 3870 Cf idejében, hogy mindent húztam, ami húzható volt. 😆
ÉS még plusz feszt is adtam a cpu-nak, a magasabb órajel érdekében, gyári hűtő mellett!. 😂
0
0
0
0
Osynho avatar
Miért ne próbálhatnád ki alap hűtővel? Ha meg a táp miatt aggódsz, vedd ki a 9800gt-t, és nézd igp-vel. 2,66Ghz-en nem mindig lesz elég egy GTX460 mellé. A ramok is mennek OC-val, én is 880mhz-en hajtom a 800asakat, 2V-on.
0
0
0
0
MRPool avatar
szerintem hagyom ezt a tuningolást:S
0
0
0
0
Osynho avatar
Akkor miért nem próbálod ki most, hogy mit megy a proci? 😀
0
0
0
0
MRPool avatar
bocsi kicsit értelmetlenül fogalmazok!😀 nem vettem eddig semmit!
ez a config amin szeretnék tuningolni:
-GeForce 9800GT 1GB = GTX 460 1GB
-Q9400 2,66 GHZ cpu = @ olyan 3,00 vagy ha menne 3,6 GHz és ehez a scythe mugen 2 hűtőt!
-táp lenne akkor a 450W mercury ezt ha kell lecserélném erősebbre
-alaplap GIGABYTE G31M-ES2C ez nem nagyon szeretném lecserélni
-2*2gb 800MHZ ddr2 ram ezt se szeretném lecserélni ha nem muszály

tehát vga ,cpu húzás,illetve táp ezekhez szerezném be a cuccot még nem vettem meg csak tervezem!!
0
0
0
0
Osynho avatar
Most akkor megvannak a cuccok, vagy most veszed őket? 😊 Azt nem mondtam, hogy ezekkel nem lehet tuningolni!
0
0
0
0
MRPool avatar
pedig uj alaplapot nem szeretnék venni se ramot , a vga-n gondolkodtam meg a cpu hűtőn meg hát most hogy szóba jött a tápon!nagyon sokba kerülne a tuning:S
0
0
0
0
Osynho avatar
Hát ha együtt szeretnél mindent megvenni, akkor egyértelmű, hogy 1066-os ramokat kell keresni, minimálisan drágábbak csak. Proci tuning viszont kelleni fog a GTX460 mellé... Viszont akkor másik lapot is választhatnál.
0
0
0
0
MRPool avatar
még nincs meg együtt szeretnék mindent megvenni:S az volna a gáz ha ramot is kellene vennem pluszba pedig nem akarok sokat költeni:S lehet hogy hagynom kellene a cpu huzást ?
0
0
0
0
Osynho avatar
Már megvannak? Ha igen, próbáld ki, hogy meddig bírják a húzást.
0
0
0
0
MRPool avatar
még a végén kiderül hogy ramot is kell vennem😃
0
0
0
0
Osynho avatar
Jah, ezek jó kis tápok. 😀 A G31 chipset nem pont Quad tuningra való, de kíváncsi vagyok, meddig jutsz el vele. Mivel 8-as szorzód van elvileg, 450-es fsb kellene a 3,6ghz-hez, ami nem kevés... A 800as ramok is korlátozhatnak.
0
0
0
0
Lizard avatar
MRPool írta:
konkrétan tudtok név szerint linket adni ahol árat tartalmaz hogy mennyit is adhatok ki rá??😀 f..sza ha már ennyire belejöttem a tuningba valami még?😃köszi amugy mindenkinek!!!

[LINK]

[LINK]

én ezeket ajánlanám, elég elérhető az áruk is!
0
0
0
0
MRPool avatar
konkrétan tudtok név szerint linket adni ahol árat tartalmaz hogy mennyit is adhatok ki rá??😀 f..sza ha már ennyire belejöttem a tuningba valami még?😃köszi amugy mindenkinek!!!
0
0
0
0
almos avatar
Ahogy az előttem szólók is mondták már, a Mercury magyarul mondva egy szar táp! Ilyen konfigurációt nem szabad alárakni,szóval mihamarabb cseréld le valami márkás,minőségi tápegységre. Ajánlom a Chieftech,a Cooler Master,az FSP,az Enermax,a ThermalTake,az Antec,a Corsair,az XFX,a Gigabyte vagy az OCZ tápjait. Mielőtt VGA-t veszel,mindenképpen tápcsere kötelező!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem! nem a wattal van baj hanem azzal hogy a mercury a világ legrosszabb minőségű tápjai közt elég szép helyet foglal! Nagyon könnyen tönkremennek és ki is nyírják a gépet míg egy jó minőségű táp ritkán megy tönkre és ha mégis megtörténik akkor nem vágja haza a gépet!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
az alaplap jó, a táp...az nem is táp...majd jönnek a többiek és kielemzik...ha tuning akkor vegyél egy tápot is..én nem biznám rá a gépem arra tápra....10k é már vezsel gigabyte 460W
0
0
0
0
MRPool avatar
Már írtam tegnap hogy szeretnék a gépemen tuningolni és CPU húzás mellett döntöttem 4 magos 2,66@3,66 ra meg egy GTX 460 1Gb Vga kérdés az hogy bírni fogja az alaplapom és a tápom??
GIGABYTE G31M-ES2C, 450W MERCURY TÁP!!???
0
0
0
0
no avatar
Hello!
Szeretnék venni külső merevlemezt. Amit a gépem bővítésére és filmeket szeretném róla nézni a tv keresztül. Ti melyiket ajánljátok?
Ezt a kettőt néztem ki:
1.) Samsung STORY Station 3,5" 1TB
2.) 640GB Samsung 2.5" S2 Portable
Válaszaitokat előre is köszi.
(tudom, hogy nem ide tartozik csak sürgős lenne a válasz😀😉
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Előbb lemaradt egy kérdés. Ilyen géphez milyen hűtőt javasoltok. (főleg letöltésre használnám gépet)
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Igaz, elírtam. Köszi az észrevételt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció