Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Nem ír ki CMOS error szöveget?
0
0
0
0
no avatar
helotok.nekem lenne egy olyan kerdesem,h.a regi gepemet ah.bekapcsolom allandoan hibat ir ki,es 2fajta lehetosegem van.F1 setup,F2 resume.na most ha F2-est nyomok,akkor elindul a gep,de a 3giga rambol csak 2-ot ismer fel,vagyis ugy irja ki,h.annyi hasznalhato.ha pedig F1-et nyomok,belemegy a biosba,es csak nyomok egy F10-et,ujraindul a gep,es mar minden jo.de ezt minden egyes bekapcsolasnal meg kell ismetelnem.valakinek valami otlete?nekem lenne egy,de eloszor megvarom a ti velemenyeteket
0
0
0
0
niteforce avatar
molfer98 írta:
Windows 7 x64 alienware edition. Ez miben más a többi win7-től?

elcseszte mindenféle lassító vackokkal meg témával egy modder. Semmiképpen ne ilyeneket rakj fel.

Robiika: Ha a hűtést így megoldottad, akkor a táp lehet.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Windows 7 x64 alienware edition. Ez miben más a többi win7-től?
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Sziasztok! Kellene egy kis segítség.

Van egy gépem,ami Windowsba belépésnél kikapcsol. Én felmelegedésre tippeltem,így cseréltem a pasztát,raktam mellé egy szoba ventit,meg raktam bele más cuccokat.
Esetleg tudjátok mi lehet a hiba???? Ugyanúgy fent áll paszta és minden egyéb hűtés berakása után is.
Gépem konfigja:
AMD Athlon X2 6000+
Kingmax 2gb RAM
ATI RADEON HD 3870
80 gb-os Samsung vinyó
Codegen 480W-os táp
MSI alaplap

Nagyon megköszönném,ha valaki segítene. Előre is köszi!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Használt HD 4870 szerintem jó lenne. Processzort most így nem tudom. Azt majd mond más. De fontos lenne tudni azt is h hány Wattos és MILYEN MÁRKÁJÚ tápod van. RAMot sem ártana tudni. Ezért előbb töltsd ki a géped adatait. Új processzorhoz új alaplap is kell s ha új alaplap kell akkor új RAM is. Szóval ez a 30 ezer elég szűkös. Vagy többi cucc már megvan? ha igen akkor azokat írd le.
0
0
0
0
no avatar
Hello!
Nekem kéne egy nagyon jó proci és videó kártya a mostani játékokhoz.
nekem van egy AMD Sempron 1800Mhz (9 x 200) cPU-m
meg egy Ati Radeon Xpress 1150 32Mb
amit ráköltök max 30 ezer
Segítség kéne mien procit és videó kártyát vegyek ?
0
0
0
0
1337Kenji avatar
van nekem 1 ilyen routerem: TP-LINK TL-WE340GD
nekem jó a net, de bátyámnak a wifi istenért se akar jó lenni.
magyarul *** lassú a nete, nincs valami megoldás ?
kb. 10 méterre van a wifi a gépről (lehet sokat mondtam).
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem sikerült telepítenem az SP1-et Win7-re, de utána megnőtt a boot idő. De most már alapból SP1-es Win7-et telepítek fel, így ezzel már nincs gond.
0
0
0
0
Cooley avatar
asus1650: Nekem is ez volt, és sajnos az egyetlen megoldás, hogy eleve SP1-es Win7-et raksz föl.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
asus1650 írta:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120929/Az_a_baj_www.kepfeltoltes.hu_.png

Erre elképzelhető h nincs megoldás még😞 Volt egy csávó aki azt írta, hogy rengeteg időt töltött ezzel és sehol sem talált működő megoldást. Egyszerűbb lenne egy windows újrarakás😃 Persze ha több partíciód van😃 Ha csak egy van az gáz mert akkor mentegetni kell😃 Vagy próbáld ki ezeket amiket itt tanácsoltak a az illetőnek:[LINK]
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120929/Az_a_baj_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
asus1650 írta:
Köszi a segítséget de nem akar felmenni az sp1 bármit is teszek 😢 Lehet valami hiányzik vagy sérült fájl van a rendszerben , azt olvastam javítsam ki a telepítő lemezzel. Volt már ilyen valakinek probléma ?

Az élet szép 😎 Sőt az is lehet hogy a Norton kavar be ? én már nem tudom....

Hát én is azt küldtem végül is nem? Lemezről a frissítés opciót választva frissíted, de mivel ott a lemez így a javítás is elérhető valószínűleg😃
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget még pedig abba hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy két gépet összekötni ruter segítségével.
Mind a kettőhöz internet kábel megy és az egyiken XP másikon pedig Win7 van és csak az akadályoz meg hogy az első ruter össze van kötve egy másodikkal ami jön be hozzám és az első ruter pedig a fentihez megy mid a kettő ruter TP-Link.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Köszi a segítséget de nem akar felmenni az sp1 bármit is teszek 😢 Lehet valami hiányzik vagy sérült fájl van a rendszerben , azt olvastam javítsam ki a telepítő lemezzel. Volt már ilyen valakinek probléma ?

Az élet szép 😎 Sőt az is lehet hogy a Norton kavar be ? én már nem tudom....
0
0
0
0
Cooley avatar
iowa95 írta:
Sziasztok. Szeretném kérdezni hogy ez mit jelent és mire jó?
APS (Active Phase Switching)

Az MSI egyik energiagazdálkodási technológiájának a fantázianeve. 😀 Lényegében annyit tesz, hogy terheléstől függően használja a tápellátó fázisokat. Szinte mindegyik gyártónál van ilyen, csak más néven.
0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok. Szeretném kérdezni hogy ez mit jelent és mire jó?
APS (Active Phase Switching)
0
0
0
0
Thomech avatar
benc33 írta:
Ez a gép, szerintetek jó lenne?
AMD Athlon-II X3 AM3 (455) box processzor
Asus EAH6670/DI/1GD3 AMD DDR3 1GBB 128bit PCIe videokártya
Kingmax 4GB/1333MHz DDR-3 memória
Gigabyte 78LMT-S2P AMD 760G/SB710 SocketAM3+ mATX alaplap
Seagate 3,5" 500GB belső SATAII 7200rpm 16MB HD502HJ refurbished winchester
Cooler Master Elite Power 500W 12 cm ventillátorral dobozos tápegység
Mtech M-Tech AS08A-BK BLUE LED táp nélküli fekete ATX ház

Szép napot! 😀
Bence

Jó az elképzelés, szerintem egyedül a proci ami helyett minimum egy Athlon X4 650 3,2GHz esett, ha tudsz találni egy olcsó helyett mint ahogy én is 15E Ft ért vettem 1 év garanciával Amerikából behozottat! 😃
És így a proci biztos ki fogja hajtani a karit!
0
0
0
0
no avatar
benc33 írta:

Szép napot! 😀
Bence

Menyi pénzed van rá?
Működne ,de elég gyenge lenne szeringem.
0
0
0
0
benc33 avatar

Szép napot! 😀
Bence
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
Driverből kikapcsolható általában. De akár a játék megfelelő fájljának átírásával is ki lehet kapcsolni. De azt nem tudom melyik fájl, meg kell keresni ha van.

C++-hz ez a videó lehet, hogy segít. Tudom, hogy angol de van Google Fordító és használandó.

😆 tudok angolul. A haveromeknak az a furcsa szokasa,hogy ha kimegyunk angolul beszelunk egyfojtaba..nem tudom miert
Mainap megprobalom es akkor visszajelzek mi lett a vegeredmeny.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
asus1650 írta:
Sziasztok "WindowsUpdate_80073712" "WindowsUpdate_dt000" ezt a hibát kapom mikor fel akarom tenni az sp1-et a win7-re Valaki tudna segíteni ebben mit tehetnék , hogy fel tudjam telepíteni ? 😢

Mindkét hibát egyszerre kapod vagy egyszer ezt egyszer azt?
Ez szerintem meg fogja oldani mindkét hibát.
[LINK]
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Sziasztok "WindowsUpdate_80073712" "WindowsUpdate_dt000" ezt a hibát kapom mikor fel akarom tenni az sp1-et a win7-re Valaki tudna segíteni ebben mit tehetnék , hogy fel tudjam telepíteni ? 😢

Köszönöm megprobálom

Igen sajnos egyszerre mind a kettőt
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Driverből kikapcsolható általában. De akár a játék megfelelő fájljának átírásával is ki lehet kapcsolni. De azt nem tudom melyik fájl, meg kell keresni ha van.

C++-hz ez a videó lehet, hogy segít. Tudom, hogy angol de van Google Fordító és használandó.
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
Hát ilyen dolgok törlésénél illetve telepítésénél nem árt ám újraindítani a gépet. De főleg törlésnél. Anti-aliasingot próbáltad? Meg rendszergazdaként futtatni? Ablakban futtatni? Vsync nélkül futtatni?

Anti-aliasingot és a Vsync-ot hol kell kikapcsolni...(ha arra célzol,hogy a játékban,akkor csak annyit,hogy nem is viszi bele,csak amikor rákattintok az exe-re akkor kiírja azt a szarságot)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát ilyen dolgok törlésénél illetve telepítésénél nem árt ám újraindítani a gépet. De főleg törlésnél. Anti-aliasingot próbáltad? Meg rendszergazdaként futtatni? Ablakban futtatni? Vsync nélkül futtatni?
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
Konkrétan a Torchlight 2-höz még ilyen problémát nem sikerült találnom de az is jó ha más játéknál volt valami megoldás. Az ilyen problémák soxor azonosak. Darksiders 2-nél azt írják, hogy azért írja ki mert be van kapcsolva az anti-aliasing.

Én istalálom C++-ot és a végén azt írja ki,hogy valamit nem kapott meg és kezdi előről.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Konkrétan a Torchlight 2-höz még ilyen problémát nem sikerült találnom de az is jó ha más játéknál volt valami megoldás. Az ilyen problémák soxor azonosak. Darksiders 2-nél azt írják, hogy azért írja ki mert be van kapcsolva az anti-aliasing.
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
Oh, bocs, updated nem láttam. Akkor nem tudom, egyenlőre.

Az enyém SP1-es.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Oh, bocs, updated nem láttam. Akkor nem tudom, egyenlőre.
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
Olyat találtam, hogy távolítsd el C++ 2005-öt vagy C++2008-at vagy mindkettőt.

Miért?...nem istudtam felrakni őket.

Na letörültem.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Olyat találtam, hogy távolítsd el C++ 2005-öt vagy C++2008-at vagy mindkettőt.
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
Akkor x86-os Visual C++ kell. Olyat raktál?

Igen a 2010-est...de ugyan az

És amikor a 2005-ös vagy 2008-ast rakom fel akkor kap valamit s kezdi el előröl az updatet! WTF?!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor x86-os Visual C++ kell. Olyat raktál?
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
Mejiket...mert felraktam a 2010-est de akkor is ez a baj...és a 2008-at meg nem akarta felrakni.

Gondolom most a Vista-s gépről van szó. Am az 64 bit vagy 32 bit?

32bit-es
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
Mejiket...mert felraktam a 2010-est de akkor is ez a baj...és a 2008-at meg nem akarta felrakni.

Gondolom most a Vista-s gépről van szó. Am az 64 bit vagy 32 bit?
0
0
0
0
ors11 avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Tegyél fel újabb Microsoft Visual C++ -t
0
0
0
0
ors11 avatar
Segítség....ide írom,mert ahova írnám,nem válaszolnánk csak max. napok múlva.

A Torhlight 2-es nem megy! Ezt írja ki:
The application has failed to tart because its side-by-side confuguratin is incorrect.Please see the application event for more detail.
Meg van crack-elve és az update is fel van rakva.
0
0
0
0
benc33 avatar
Ezeket néztem ki,szerintem jó lenne.Pár ismerősnek is írtam, mondták,hogy jó.
0
0
0
0
akos328 avatar
benc33 írta:
Tápom: M-Tech 420W (ATX)
Ismerős boltja,(3mernok.hu) innen vásárolnék. 😃
Nem vagyok még annyira nagyon nagy gépzseni, ezért kértem a segítségeteket! Amit kinéztem processzor, az Intel G870 megnevezésű. min. 250GB HDD-t szeretnék, a sok képek, zenék, filmek, játékok, miatt. 😀

De miben szeretnél segítséget kérni? mert csak leírtad mit néztél ki.
Először is a tápot cseréld le, mert az imádja hazavágni a gépeket, M-tech, Codegen, és hasonló márkákat kerüld.
Középkategóriában FSP-t, Chieftec-t lehetne ajánlani.
Intel processzor terén nem mozgok otthon, de egy AMD platfor sokkal olcsóbb, mág alaplap cserével együtt is. 15-18K-ért már lehet kapni MSI, Asus, Gigabyte AM3+ lapot, amibe majdnem csak az összes AMD proci belemegy.

A HDD végülis a te döntésed mennyit szeretnél, azt csak így mondom, h van kb 30-40 filmem, de 200GB körül foglalnak és ezeknek csak 1 része HD.
Mellesleg mennyi lenne a keret és mire? csak CPU, meg HDD?
0
0
0
0
Thomech avatar
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Végül meg mondtam neki vegyen egy Blu-ray lejátszót és vegye meg eredetibe 6000Ft ért ha már volt pénze 200E Ft os TV-re! 😀 😆 Mivel ha a warez mindig két esélyes vagy működik vagy nem! 😊 😆
0
0
0
0
benc33 avatar
Tápom: M-Tech 420W (ATX)
Ismerős boltja,(3mernok.hu) innen vásárolnék. 😃
Nem vagyok még annyira nagyon nagy gépzseni, ezért kértem a segítségeteket! Amit kinéztem processzor, az Intel G870 megnevezésű. min. 250GB HDD-t szeretnék, a sok képek, zenék, filmek, játékok, miatt. 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
HDD is kéne belé, hacsak nem Live ubuntut akarsz használni...
0
0
0
0
Sanchez avatar
Alaplap: ASROCK 970 Extreme3 - 18k
Processzor: AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX - 28k
Videókártya: SAPPHIRE 11201-00-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE - 30k
Memória: KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz KIT 9.5k

18+28+30+10 = 86 ezer
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akkor felejted is ezt el. A pdualcore egy rohadt régi cucc. Már ha nem egy pentium g640 vagy ilyesmiről van szó mert az türhetőbb de így is 90k ból sokkal jobbat ki lehet hozni. Tápod milyen nem a wattra vagyok kíváncsi hanem márkára.
0
0
0
0
benc33 avatar
Sziasztok! Gépet szeretnék vásárolni, játékra. Max. 90ezer forint, amit erre szánnék. Ház, táp, optikai meghajtó az van.Alaplap, processzor,ram, és videókártya. A processzorként én egy Intel Pentium Dual Core 3,1GHz-ra gondoltam. Játékok amit futtatni szeretnék: CoD: MW3(illetve a régebbiek, MW2, BO,stb..), F1 2012, és még a BF3-at is, de az elég full minimumon is.. Milyen cuccok kellenének bele? Köszönöm előre is a segítséget. 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Warrior1001HD írta:
igen látom támogatja a 6 magot f4 biosal

de ez a RAM-ot 1333 támogatja nekem meg 1600MHz ha belerakom akkor mi lesz működni fog 1600-on?

1333-on fog majd menni!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció