Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HD7000 széria
A 28 nm-es gyártástechnológiának hála azonban alacsonyabb fogyasztás és több hely várható, ami lehetővé teszi az AMD számára, hogy több shader egységgel szerelje fel a HD 7000-es kártyákat. Ez akár igen komoly teljesítménynövekedéssel is járhat, például egyetlen HD 7900-as GPU hozhatja a jelenlegi csúcsragadozó HD 6990 teljesítményét.
Ez nagyon optimista kijelentés volt... Ez olyan mint a 6970 megjelenése előtti legendák hogy majd hozza az 5970 szintjét... Lesz egy +20-25% a 6970-hez képest szerintem még az 5970 sebességét sem éri majd el a 7970.
De egy GT 520 közel sem visz minden játékot fullon, még minimumon is beszaggat néha
Chieftec A-80 CTG-500-80P 500W 12cm ATX2.0 APFCErP BOX
akkor ez a táp jó lesz neki ugye?
Természetesen. 😀
akkor ez a táp jó lesz neki ugye?
Üdv! Egy geforce gtx 560 nak egy vagy kettő pci táp kábel kell?
2 6-pines.
Persze, lesz 7990 is,de teljesitményben gondoltam,hogy a 7970 lesz a 6990 utódja,mivel kb ugyanazt a teljesitményt hozza 😀
A 28 nm-es gyártástechnológiának hála azonban alacsonyabb fogyasztás és több hely várható, ami lehetővé teszi az AMD számára, hogy több shader egységgel szerelje fel a HD 7000-es kártyákat. Ez akár igen komoly teljesítménynövekedéssel is járhat, például egyetlen HD 7900-as GPU hozhatja a jelenlegi csúcsragadozó HD 6990 teljesítményét.
meg megnéztem, ami a cd-n volt az vmi 8. valahányas verzió, de van már 11. vhányas is
Ha feltetted a cd-n lévőt,utána elindítod a CCC-t onnan tudod direktbe frissíteni a drivert.
Vagy utána leszeded az ATI/AMD lapról.
azt a catalystot telepítettem, ami a vga-hoz adott cd-n volt
Logen33: és játék közben hogy látom azt? 😀 mint FRAPS-nél az FPS-t? 😃
igen úgy! :-D
[url]http://***/hir/megjelent_a_colorful_kulonleges_videokartyaja/18225[/url]
Sziasztok.
Mit jelentenek ezek:
Core Clock
Memory Clock
Shader Clock
Memory Interface
Melyik a legfontosabb tényező ezek közül, amit figyelembe kellene vennem a vásárláskor.
Főleg ezek együttesét kell, mivel a GTX570 kb 4szer jobb mint a HD5770 pedig alacsonyabb órajelen üzemel
Sziasztok.
Mit jelentenek ezek:
Core Clock
Memory Clock
Shader Clock
Memory Interface
Melyik a legfontosabb tényező ezek közül, amit figyelembe kellene vennem a vásárláskor.
Helló!
Szerintem inkább nézz teszteket megbízható oldalakon és az alapján dönts milyen VGA a számodra megfelelő!
Mit jelentenek ezek:
Core Clock
Memory Clock
Shader Clock
Memory Interface
Sztem MW3 akart lenni 😀
Amúgy a HAWK a legjobb 😀
CoD3-ra és MW3-ra is gondoltam. Mindkét játékot ki akarom majd próbálni, úgyhogy erre kéne valami erős kártya.
Sztem MW3 akart lenni 😀
Amúgy a HAWK a legjobb 😀
CoD MW3-ra és Battlefield 3-ra is gondoltam. Mindkét játékot ki akarom majd próbálni, úgyhogy erre kéne valami erős kártya.
Sztem MW3 akart lenni 😀
Amúgy a HAWK a legjobb 😀
CoD3-ra és MW3-ra is gondoltam. Mindkét játékot ki akarom majd próbálni, úgyhogy erre kéne valami erős kártya.
megpróbálom
Sziasztok mivel nem tudtam hova írjam így ide írom. Az lenne a kérdésem hogy hol lehet bekapcsolni azt egy videó karinál hogy mutassa az FPS értéket?? Egy ATI HD 5750-em van. Válaszokat előre is köszönöm.
Töltsd le a fraps nevű kis progit az mutatni fogja neked .
http://mplanet.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=407&category_id=140&option=com_virtuemart&Itemid=7
http://mplanet.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=407&category_id=140&option=com_virtuemart&Itemid=7
Amúgy a HAWK a legjobb 😀