hát pedig ha lehet így mondani ati minőségibb nvidiának rendszerint van trágyaszar hűtésű kártyája ami zabálja az áramot is mint a szar és melegszik és volt már egy egész szériája ami 1 év után feladta ez volt asszem a g80 as vagy milyen mag a 8800 asok sorra haltak
Nem, a HD6970 CF kicsit erősebb mint a HD6990.
KB ugyanannyit fogyaszt, de így sokkal hidegebb a két kártya, mert nem 2 GPU-t kell lehűteni 1 hűtőnek. Ráadásul így nem kell egyszerre megvenni, hanem elég akkor is, ha már egy darab kevésnek bizonyul.
johnny63 írta:
Szerintetek mitől lehet az, hogy nagyban játszok a bf 3-mal, eleinte tökéletesen megy majd egy idő után elkezd lagolni? Alapból olyan a vidikarom, amivel full grafon simán kéne fusson, de 1280x1024-be átlagban 40fps amit ki lehet hozni belőle. ez egy GTX560-as és a gépemet láthatjátok a profilomban.
havernak ugyan ilyen gépe van csak 6850el és neki 45-60 FPS között mozog Ultrán...a felbontást nem mondta de sztem 1280x1024en játszik 😜
Szerintetek mitől lehet az, hogy nagyban játszok a bf 3-mal, eleinte tökéletesen megy majd egy idő után elkezd lagolni? Alapból olyan a vidikarom, amivel full grafon simán kéne fusson, de 1280x1024-be átlagban 40fps amit ki lehet hozni belőle. ez egy GTX560-as és a gépemet láthatjátok a profilomban.
Azt értem , és tudom is csak ezt most úgy kérdeztem hogy ez az asus engtx460 directCU 1gb lenne-e egy normál gtx 460 1gb szintjén vagy csak egy SE szintet hozna ki?
gisti írta:
helló ha vennék még egy olyan videokarit ami most a gépemben van avval milyen videokártya teljesitményt érnék el?mármint magasabb kategoriákban lévö kártyák közül
GTX550 SLI, az kb 6950/GTX570 szintjén lenne,de kellene egy jó processzor mellé,mondjuk 4GHz-n elég lenne talán a PII,meg SLI kompatibilis lap is kell hozzá 😀
Na, azért a GTX570 és a HD6950 ne legyenek egy szinten! 😀
Jah,az 6970 akart lenni 😆
De jobban utána nézve,inkább a 6950/GTX560Ti/5870 körül tanáyzik egy 550SLi.
gisti írta:
helló ha vennék még egy olyan videokarit ami most a gépemben van avval milyen videokártya teljesitményt érnék el?mármint magasabb kategoriákban lévö kártyák közül
GTX550 SLI, az kb 6950/GTX570 szintjén lenne,de kellene egy jó processzor mellé,mondjuk 4GHz-n elég lenne talán a PII,meg SLI kompatibilis lap is kell hozzá 😀
bukta2 írta:
Üdv, melyik a jobb VGA? Gigabyte 9600 GT 512 Mb(Passive Hütéses,2008 körül vette haverom,nemtom milyen ddr-es) vagy Sapphire Radeon HD 5670 1GB DDR3//775-1600MHz)(Persze játékokról van szó)
5670 egyértelműen jobb,és avval már alacsonyabb felbontás mellett közepes beállitásokkal lehet játszani a legújabb játékokkal is,egész tűrhető teljesitménye van,haverom is azzal játszik minden új játékot, persze nem kell csodára számitani 20 ezerért...
gisti írta:
bukta2 írta:
Üdv, melyik a jobb VGA? Gigabyte 9600 GT 512 Mb(Passive Hütéses,2008 körül vette haverom,nemtom milyen ddr-es) vagy Sapphire Radeon HD 5670 1GB DDR3//775-1600MHz)(Persze játékokról van szó)
HD 5670! De ezért a pénzért inkább vegyél vagy HD5750 Vapor-X-et vagy Asus HD5770 CuCore-t!
tib87 írta:
A Garival nem foglalkozok, ha beszarna valami akkor visszaraknám a gyári procit. Bár kicsit félek hogy fölöslegesen dobom ki a pénzt. Mert az i3 32nm, az i7 pedig 45 nm. Nem tudom, hogy ez jelzi-e, de lehet bele sem menne a notimba? 😲
Hogy ha belemegy és műxik mennyi változás lenne játékok terén?
Már portalanítottam a hűtőt 😆 Akkor lehet hogy már elszállt. Bár én nem vettem észre hogy lett volna valami matrica, vagy olyasmi dolog. Az előző Acer laptopomat is tisztogattam belül, fél év után azt viszont szervizelték és semmi gáz nem volt vele.
Hát de amint megbontod a burkolatot tök mindegy mit csinálsz nincs gari és a laptopok nem épp a probléma mentességükről híresek 1-1,5 év után kezdenek előjönni apró gondok amihez jól jönne a gari. És hiába csinálod óvatosan tuti lesz valami matrica vagy ragasztás és tuti észreveszik hogy belenyúltál amikor garanciáztatnád és akkor azt mondják csókolom így jártál.
A Garival nem foglalkozok, ha beszarna valami akkor visszaraknám a gyári procit. Bár kicsit félek hogy fölöslegesen dobom ki a pénzt. Mert az i3 32nm, az i7 pedig 45 nm. Nem tudom, hogy ez jelzi-e, de lehet bele sem menne a notimba? 😲
tib87 írta:
Lenne egy nagy kérdésem:A Dell inspiron N5010 notimban van egy i3 380M proci. Lecserélném egy i7 720QM procira. Szerintetek tudna működni ez a dolog? A Chipset HM 57 -es.
Köszi előre is a választ.
A dolog működne,de értelmét nem látom....
Főleg,hogy szerintem elveszne a Dell 3 éves garija.....
Lenne egy nagy kérdésem:A Dell inspiron N5010 notimban van egy i3 380M proci. Lecserélném egy i7 720QM procira. Szerintetek tudna működni ez a dolog? A Chipset HM 57 -es.
szilver írta:
VGA Vásárlás előtt állok és érdekelne hogy ki melyik gyártó HD 6950 2GB VGA-ját ajánlaná.
Sapphire.
http://***/termekek/reszletek/7859_asus_eah6950_dcii_2di4s_2gd5-hd6950_2gb/ én ezt néztem ki.a hűtés miatt.
Ez egy szar... 3 szlotos, és nem dual bios-os, úgyhogy nem érdemes kísérletezni shader feloldással. Egyetlen pozitívuma, hogy ráköthetsz 6 monitort, de ezt csak nagyon kevesen használják ki...
mit más téma egyértelmű hogy ennek a hátterében az nvidia áll szidom is mint a ********* mégis milyen módszerekkel akar ez a cég a piacon maradni el mehet jó *******-ába soha nem fogok venni nvidias cuccon nem is értem h lehetnek olyan pc-sek még akik ki állnak mellette
itt leírtam még pár dolgot [url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=73&rowstart=575#post_259394[/url]
NVidia ha az ember gémelni akar akk inkább az NVidiát válassza.NVidia GeForce 9500GT <3 😆
Na ez értelmes és okosan alátámasztott hsz 😃
NVidia ha az ember gémelni akar akk inkább az NVidiát válassza.NVidia GeForce 9500GT <3 😆
és miért?
a 9500 GT pedig gyenge játékra.
KB ugyanannyit fogyaszt, de így sokkal hidegebb a két kártya, mert nem 2 GPU-t kell lehűteni 1 hűtőnek. Ráadásul így nem kell egyszerre megvenni, hanem elég akkor is, ha már egy darab kevésnek bizonyul.
6950 v 6970 Cf gondoltam😃
LOL ! Minek neked 6970 CF? az egyen lő egy 6990 el. inkább vegyél egy darab 6990 -est 😀 Ja, szerintem kevesebbet is fogysztana így😀
havernak ugyan ilyen gépe van csak 6850el és neki 45-60 FPS között mozog Ultrán...a felbontást nem mondta de sztem 1280x1024en játszik 😜
GDDR3 512MB ram
GPU:550Mhz
Memoria:1600Mhz
Ez jó videokártya?
Ez a típus amúgy egyszinten van a a sima 256 bitessel?😀
http://hardv erapro.hu/apro/asus_gtx_460_nem_refes_elado_budapesten/hsz_1-50.html
Asus ENGTX460 DirectCU 1gb
Van PONTOSAN egy szinten az "atis haverjával" a hd 6850 szintjén?
Szerk: Úgy is megkérdezem 36 ezret megér-e?
FONTOS LENNÉ KÉRNÉK SÜRGŐS VÁLASZT
Jah,az 6970 akart lenni 😆
De jobban utána nézve,inkább a 6950/GTX560Ti/5870 körül tanáyzik egy 550SLi.
5670 egyértelműen jobb,és avval már alacsonyabb felbontás mellett közepes beállitásokkal lehet játszani a legújabb játékokkal is,egész tűrhető teljesitménye van,haverom is azzal játszik minden új játékot, persze nem kell csodára számitani 20 ezerért...
HD 5670! De ezért a pénzért inkább vegyél vagy HD5750 Vapor-X-et vagy Asus HD5770 CuCore-t!
Játékok miatt felesleges procit cserélned!!
VGA-t cserélj
A dolog működne,de értelmét nem látom....
Főleg,hogy szerintem elveszne a Dell 3 éves garija.....
VGA Vásárlás előtt állok és érdekelne hogy ki melyik gyártó HD 6950 2GB VGA-ját ajánlaná.
http://***/termekek/reszletek/7859_asus_eah6950_dcii_2di4s_2gd5-hd6950_2gb/ én ezt néztem ki.a hűtés miatt.
Ez egy szar... 3 szlotos, és nem dual bios-os, úgyhogy nem érdemes kísérletezni shader feloldással. Egyetlen pozitívuma, hogy ráköthetsz 6 monitort, de ezt csak nagyon kevesen használják ki...
MSI Twin Frozr III Power Edition
itt leírtam még pár dolgot [url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=73&rowstart=575#post_259394[/url]