Joker020 írta:
Tudnátok ajánlani max 15k forintig olyan gépházat ami jól szellőzik, és az oldalán egy szép nagy darab plexi van? Mert amit én találtam azon elég kicsi volt :/
Cooler Master Elite 430 13k
Cooler Master Elite 431 13K
Sharkoon T5 Value 14k
Sharkoon T9 Value 16k
Tudnátok ajánlani max 15k forintig olyan gépházat ami jól szellőzik, és az oldalán egy szép nagy darab plexi van? Mert amit én találtam azon elég kicsi volt :/
kicsit úgymond "tömzsi" de viszont jól szellőző ház. Árkategórában jó helyen fekszik. Régebben volt egy ilyen háza az egyik osztálytársamnak, és ahogy néztem meg volt vele elégedve.
COOLERMASTER RC-912P-KKN1-GP HAF 912 Plus ez milyen ház?van ilyen valakinek esetleg tapasztalat,vélemény,,menyire jól szelöző?bővíthető?pakolhato bele?vagy ebben az árkategoriában van jobb is?
16:30...--->>>17:55..semmi..köszi a sok választ!!!
akos328 írta:
10K alatti microATX-es lapnak kéne ház. Táp nélküli. Ha lehet legyen benne ventilátor.
Fekete, vagy vmi sötétebb színű legyen. Mérete mind1, csak mondom microATX lap beleférjen.
Szállítással együtt max 11K legyen. Tehát ha 9Ft a ház 2000Ft-nál ne legyen több a szállítás.
Normális árkategóriában nem találok normális házat, mind 15 fölött van, Vagy rondák, vagy nincs benne venti, csak 1-2 slot...
Tudtok ilyet mondani?
Ez nemrossz kis házikó,ATX lap is belemegy,meg vga-nak is van hej.Ventis,ledes,,dizájnos...
[url]http://www.***/Szamitogephaz_tap_nelkul/LC_Power_Case-Pro-920BL_Veritas_3000_szamitogephaz_kek_LED_feny-p61751.html[/url]
10K alatti microATX-es lapnak kéne ház. Táp nélküli. Ha lehet legyen benne ventilátor.
Fekete, vagy vmi sötétebb színű legyen. Mérete mind1, csak mondom microATX lap beleférjen.
Szállítással együtt max 11K legyen. Tehát ha 9Ft a ház 2000Ft-nál ne legyen több a szállítás.
Normális árkategóriában nem találok normális házat, mind 15 fölött van, Vagy rondák, vagy nincs benne venti, csak 1-2 slot...
Tudtok ilyet mondani?
cseszka írta:
Ez megér ennyit?Kb 95 EU. TT Kandalf,két TT vizhütéssel,egy a procira megy egy a chipszettre.
[LINK]
Csak procihűtő 😉
Jó nagy ház lehet bele pakolni. 😆
"Uz kuciste idu dva vodena bloka koja sam dodatno kupio kupio i to jedan potpuno nov thermaltake blok za procesor i jedan za chipset"
Magyarul:A házzal jár két vizhütés blokk ameiket külön vettem,abbol az egyik teljesen uj thermaltake az egyik blok a processzora,a másik a chipszettre.
A lényeg megérné megvenni?
zsolty87 írta:
Üdv. mindenkinek.
Tudom már fentebb kaptam rá választ, úgyhogy bocsi hogy ismétlem önmagam.
Mi a véleményed erről a házról: raidmax Tornado.
Most vettem új gépet, és azt szeretném kérdezni hogy egy Raidmax Tornado tipusú házba mekkora VGA férne bele? 440 mm hosszú a ház és felső tápos, már ha ez számít valamit.
link:http://www.raidmax.com/chassis/tornado.html
6870 vagy jobb kártyát akarok venni bele. Ilyen kártya beleférne?
Beleférne a 6870 a 6870 Hawk is és akár a Nvidia GTX580 is. De ha lehet, ajánlanék egy másik házat. Vagy is a(z) Cooler Master ELITE 370. Ebbe már nyugodt szívvel tehetnél bármilyen videókártyát, hely is lenne. Jól átjárja a levegő és jó minőségű ház.
jtrlvksz írta:
üdv! CM Elite 430 vagy CM USP 100 ( Corsair A70-el ) ?
Cooler Master Elite 430
taki10 írta:
Sziasztok! Karácsonyra be szeretnék újítani egy gépházat, és megnézném, mit ajánlotok. Nem az a fontos, hogy csiri-viri meg minden legyen, csak erős legyen, jól szellőző. Kb. 15e körül. Köszi.
Sziasztok! Karácsonyra be szeretnék újítani egy gépházat, és megnézném, mit ajánlotok. Nem az a fontos, hogy csiri-viri meg minden legyen, csak erős legyen, jól szellőző. Kb. 15e körül. Köszi.
Üdv. mindenkinek.
Most vettem új gépet, és azt szeretném kérdezni hogy egy Raidmax Tornado tipusú házba mekkora VGA férne bele? 440 mm hosszú a ház és felső tápos, már ha ez számít valamit.
- beépített HDD dokkolóval ellátott számítógépház ---- ez mi? 😃
Dokkoló:
- 1 darab SATA merevlemezt lehet villámgyorsan és egyszerűen géphez csatolni
- támogatja az összes SATA merevlemezt 2TB tárkapacitásig!
- SATA2 belső csatlakozás
- 2,5 illetve 3,5 -ös merevlemezek fogadására képes
- függőleges működés
- hot-swap, hot-plug
Cooler Master Elite 430 13k
Cooler Master Elite 431 13K
Sharkoon T5 Value 14k
Sharkoon T9 Value 16k
sorry.
mennyi venti fér bele max?
ezt irja az oldalánn.
Users can install up to 6 fans - 2 x 12cm front intake fans (optional),
1 x 12cm RED LED intake side panel fans (included),
1 x 12cm RED LED intake back panel fans (included),
1 x 14cm RED LED exhaust top panel fan (included),
1 x 12cm intake bottom fan (optional).
[LINK]
mennyi venti fér bele max?
3. (2x 12xm + 1x 14cm-es)
köszi a választ!!!!😉megérte várni rá!!de kicsit úgymond "tömzsi" ..tudsz esetleg 30-35-ig max valami nagyobb házikot?
Jóval olcsóbban is lehet venni nagy,szellözö,és dizájno gépházat.Pl nekem bejön az aerocool strike-X,vagy a TT commander is.
köszi a választ!!!!😉megérte várni rá!!de kicsit úgymond "tömzsi" ..tudsz esetleg 30-35-ig max valami nagyobb házikot?
Antec Nine Hundred II
Cooler Master CM-690 II
Thermaltake OVERSEER RX-I
NZXT Tempest EVO
nagyon köszi!meg is nézem őket
Antec Nine Hundred II
Cooler Master CM-690 II
Thermaltake OVERSEER RX-I
NZXT Tempest EVO
16:30...--->>>17:55..semmi..köszi a sok választ!!!
De még1x kössz a segítséget.
Tudtok ilyet mondani?
Ez nemrossz kis házikó,ATX lap is belemegy,meg vga-nak is van hej.Ventis,ledes,,dizájnos...
[url]http://www.***/Szamitogephaz_tap_nelkul/LC_Power_Case-Pro-920BL_Veritas_3000_szamitogephaz_kek_LED_feny-p61751.html[/url]
e.d.i.g.i.t.a.l.h.u
Tudtok ilyet mondani?
Ez megér ennyit?Kb 95 EU. TT Kandalf,két TT vizhütéssel,egy a procira megy egy a chipszettre.
[LINK]
Csak procihűtő 😉
Jó nagy ház lehet bele pakolni. 😆
"Uz kuciste idu dva vodena bloka koja sam dodatno kupio kupio i to jedan potpuno nov thermaltake blok za procesor i jedan za chipset"
Magyarul:A házzal jár két vizhütés blokk ameiket külön vettem,abbol az egyik teljesen uj thermaltake az egyik blok a processzora,a másik a chipszettre.
A lényeg megérné megvenni?
[LINK]
Sziasztok mi a véleményetek erről a házról megéri? [LINK] vagy milyet ajánlotok valami hasonló legyen 😀
Jó kis ház,én ezt venném meg most.
[LINK]
(home made 😆😉egy mezei gépháztól jóez? 😃
[LINK]
[LINK]
Üdv. mindenkinek.
Beleférne a 6870 a 6870 Hawk is és akár a Nvidia GTX580 is. De ha lehet, ajánlanék egy másik házat. Vagy is a(z) Cooler Master ELITE 370. Ebbe már nyugodt szívvel tehetnél bármilyen videókártyát, hely is lenne. Jól átjárja a levegő és jó minőségű ház.
üdv! CM Elite 430 vagy CM USP 100 ( Corsair A70-el ) ?
Cooler Master Elite 430
Ajánlom figyelmedbe:
Cooler Master ELITE 311
Cooler Master CENTURION 5
Cooler Master ELITE 335
De ha gyűjtesz egy kicsit, akkor Aerocool Strike-X. (Jól néz ki, és kíválóan átjárja a levegő.)
De azokat amiket az elöbb soroltam, azok is jól szellőznek.
Ide ugy lehet vinyót/ssd-t berakni mint USB-be a pendrive-ot 😃
de azért egy két kérdés a házzal kapcsolatban 😃
- beépített HDD dokkolóval ellátott számítógépház ---- ez mi? 😃
Dokkoló:
- 1 darab SATA merevlemezt lehet villámgyorsan és egyszerűen géphez csatolni
- támogatja az összes SATA merevlemezt 2TB tárkapacitásig!
- SATA2 belső csatlakozás
- 2,5 illetve 3,5 -ös merevlemezek fogadására képes
- függőleges működés
- hot-swap, hot-plug
wtf? 😃
Igen beleférne kurta jó ház 😀
és ebbe beleférne az ami a gépembe van?
(Black Arctic Freezer 7 Pro, HD 6950 stb?)
amúgy ilyet hol érdemes hírdetni? expressz? vagy hol?