Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pukkancs avatar
KuTYanMajOM írta:
Már nincs is itthon a router.😕 😃
Egyébként az új modem, amit hozott a t-home, azon van wifi is és adja is a jelet, csak a jelszavát nem tudjuk. 😕 A szerelő sem mondott semmit. Pedig wifin keresztül könnyebb lenne szedni az alkalmazásokat.

pukkancs: Tegnap bátyám Samsung I9000-se is ezt írta. Be állítottam a mobilnetet és jó lett!
Gondolom valahol be kell állítani, hogy a wifi-t használja a kapcsolat létrehozásához.

nem tudod véletlenül ogy ezt x10 mini-nél hol lehet beállítani, amúgy tegnap még semmi baja nem volt neki
0
0
0
0
pukkancs avatar
őő lehet h ez kicsit off, viszont a telómmal lenne egy kis probléma.
az van h ugye wifi-re rácsatlakozok itthon, kiírja a teló h csatlakozva van, a böngészőben az oldalakat lassan tölti be, az android market-et nem tölti be, ad egy ilyen üzenetet: Attention! A network error has been occurred. Retry or cancel and return to the prevorious screen.
akkor a youtube alkalmazásnál: Attention Timed out.
tegnap még szépen működött a market is meg a youtube is meg minden. valaki help pls!
0
0
0
0
azbizony avatar
Vagyis most nekem 2 telóm van 😃
Nokia C6:
https://thenokiablog.com/wp-content/uploads/2010/08/Nokia-C6.jpg
Nokia 6131:
https://logout.hu/dl/upc/2010-01/86666_nokia-6131-g.jpg
0
0
0
0
bfrenk avatar
Nekem Nokia 6303i Classicom van fekete színben. 😀
0
0
0
0
no avatar
Core 2: mond miben segítsek és milyen telód van!
0
0
0
0
Slier avatar
Sony Ericsson Satio/Idou
0
0
0
0
Core2 avatar
Akinek HSDPA képes telefonja van az segíthetne nekem, hogy hasznalni is tudjam.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Már nincs is itthon a router.😕 😃
Egyébként az új modem, amit hozott a t-home, azon van wifi is és adja is a jelet, csak a jelszavát nem tudjuk. 😕 A szerelő sem mondott semmit. Pedig wifin keresztül könnyebb lenne szedni az alkalmazásokat.

pukkancs: Tegnap bátyám Samsung I9000-se is ezt írta. Be állítottam a mobilnetet és jó lett!
Gondolom valahol be kell állítani, hogy a wifi-t használja a kapcsolat létrehozásához.
0
0
0
0
azbizony avatar
https://www.callingallgeeks.org/wp-content/uploads/2010/08/NokiaC6white.jpg
Nokia C6 az új telóm 😃
0
0
0
0
pukkancs avatar
KuTYanMajOM írta:
Nekem jövőhónapban X10 minim lesz és azt akarom kérdezni a hozzáértőktől, hogy gépre le tudok tölteni programokat az android market-ről, majd ezután rárakni a telefonra és azon feltelepíteni? Sajnos nem akaródzik sikerülni megcsinálni a wifi routeremet, ezért azon keresztül nem tudok töltögetni. 😕

én úgy csináltam meg, hogy először letöltöttem az astro file managert beload-ról, aztán azt rátettem faterom telefonjára, átküldtem az enyémre, föltettem, aztán létrehoztam egy mappát amibe majd belerakom a .apk fájlokat, aztán az astro file managerrel szépen megnyitottam a fájlokat és föltelepítettem. amúgy wifi routert nem nehéz beállítani! én spec hétvégén csináltam meg a TP-LINK WR340GD routeremet. csak annyi volt h a felhasználónevemnek meg a jelszómnak azt kellett megadni amit a Tonline adott anno mikor a netet vettük meg! de ha írsz egy pm-et leírom részletesen

MELLESLEG nem tudja valaki h miért nem engedett föl a marketre a telóm? rá vok csatlakozva wifi-re, rámek a marketre és ezt írja: Attention! A network error has been occurred. Retry or cancel and return to the prevorious screen.
mit tok csnálni ezzel?
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nekem jövőhónapban X10 minim lesz és azt akarom kérdezni a hozzáértőktől, hogy gépre le tudok tölteni programokat az android market-ről, majd ezután rárakni a telefonra és azon feltelepíteni? Sajnos nem akaródzik sikerülni megcsinálni a wifi routeremet, ezért azon keresztül nem tudok töltögetni. 😕
0
0
0
0
sata avatar
Vodafone-nál 55ezer ft előfizetésbe
0
0
0
0
pukkancs avatar
durva 😃 és mennyibe került? melyik szolgáltatónál vetted ?
0
0
0
0
sata avatar
pukkancs írta:
az a vízálló teló?

Igen az és már teszteltem is ilyen szempontból😃
0
0
0
0
sata avatar
Jelenleg egy Motorola Defy-t koptatok már amennyire lehet😃
0
0
0
0
attila421 avatar
hali valaki tudna segiteni omnia 2re androidot telepiteni elöre thx
0
0
0
0
thug85 avatar
Hát nagyon szeretném megtartani, de viszonylag sokat tudnék rajta nyerni ha eladnám, így még alszom rá párat! Jól jönne most a pénz, de a telefon is igen jó lenne!😀
0
0
0
0
Ferrari avatar
thug85 írta:
Ferrari írta:
thug85 írta:
Kmisi99 írta:
thug85 írta:
Tegnap vettem egy HTC Desire-t!

Az egy nagyon jó telefon! Használd egészséggel! Ha valami kérdésed lenne az android oprendszerrel nálam felteheted😃

Rendben, köszönöm!😉

Mik a tapasztalataid a telefonról? Mert lehet h én is olyat veszek majd hamarosan. Gondolkodok még a Desire HD-n is 😃

Tapasztalatok még egyelőre nincsenek, mert még ki sem bontottam! Kicsit összetett a története a telefonnak, nagyon olcsón jutottam hozzá és lehet, hogy eladom! Még nem tudom mi lesz a sorsa, de hamarosan eldől!

jah, mind1 akkor, ha esetleg lesz vmi tapasztalatod vele akkor megoszthatnád majd 😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Ferrari írta:
thug85 írta:
Kmisi99 írta:
thug85 írta:

Az egy nagyon jó telefon! Használd egészséggel! Ha valami kérdésed lenne az android oprendszerrel nálam felteheted😃

Rendben, köszönöm!😉

Mik a tapasztalataid a telefonról? Mert lehet h én is olyat veszek majd hamarosan. Gondolkodok még a Desire HD-n is 😃

Tapasztalatok még egyelőre nincsenek, mert még ki sem bontottam! Kicsit összetett a története a telefonnak, nagyon olcsón jutottam hozzá és lehet, hogy eladom! Még nem tudom mi lesz a sorsa, de hamarosan eldől!
0
0
0
0
Ferrari avatar
thug85 írta:
Kmisi99 írta:
thug85 írta:

Rendben, köszönöm!😉

0
0
0
0
huncut123 avatar
HTC Legend + HTC Magic (32A HERO hardver, ami eladó 😀 )
0
0
0
0
AMDTuning avatar
én nyíáron tervezek venni egy HTC HD7 PRO-t..mi a véleményetek róla?
0
0
0
0
thug85 avatar
Kmisi99 írta:
thug85 írta:

Rendben, köszönöm!😉
0
0
0
0
szabyy avatar
gynorbi írta:
NOkia 5230 😃

Olyan van a tesómnak is, nagyon szereti, csak a wifit hiányolja😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
thug85 írta:

0
0
0
0
thug85 avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mondjuk az ügyes programozók már rég megoldották egy moddolt szoftverrel a feloldást!
0
0
0
0
maniacc avatar
LG GD 510 POP - Black 😀
0
0
0
0
pakai93 avatar
pukkancs írta:
Kmisi99 írta:
épp pár hsz e írtam! Igaz én úgy tudtam hogy csak a nagy x10 en oldja fel azok a lusta takony gyártó! Nem tudom miért volt jó nekik hogy több mint fél évig anélkül küldte ki a telókat!

mondjuk furcsa lenne az x10 mini vagy a pro-n multitouch 😃 de semmi sem lehetetlen. jól össze van dobva ez a kis teló, de ha erre is tesznek multitouc-ot akkor le a kalappal 😃

lesz rájuk, csak idő kérdése 😉
0
0
0
0
pukkancs avatar
Kmisi99 írta:
épp pár hsz e írtam! Igaz én úgy tudtam hogy csak a nagy x10 en oldja fel azok a lusta takony gyártó! Nem tudom miért volt jó nekik hogy több mint fél évig anélkül küldte ki a telókat!

mondjuk furcsa lenne az x10 mini vagy a pro-n multitouch 😃 de semmi sem lehetetlen. jól össze van dobva ez a kis teló, de ha erre is tesznek multitouc-ot akkor le a kalappal 😃
0
0
0
0
no avatar
az tök jó teló, nagyon sokat tud 😀
0
0
0
0
no avatar
😆 ott nem is kerestem😆
osztáltársamnak is ilyen van😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
geriboy05 írta:
az X8 tudtok valami hasonló jó hírt??
amúgy kmisi99: neked milyen telód van?

Nekem ZTE Blade van a gépeim közt be is van írva!😀
0
0
0
0
no avatar
az X8 tudtok valami hasonló jó hírt??
amúgy kmisi99: neked milyen telód van?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
pukkancs avatar
ti amúgy mit tudtuk arról h az x10 sorozatra multitouch-ot akarnak? vagyis lessz vmi frissítés szerű.
0
0
0
0
no avatar
jó kicsit túloztam, de nagyon jó kis telefon😆
0
0
0
0
szabyy avatar
Hát, én azért már nem biztos...
0
0
0
0
no avatar
hát igen nekem se ártana multitouch😆 Sony-ból a legjobb jelenleg szerintem a C510i nagybátyámnak az van és rohadt jó most helyben adnék érte 40k-t
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
énse veszek már soha sony-e már nem olyan mint a fénykorába amikor kiadta a k700i től a k800i ig már a 6. hely körül kullog! Kezd leáldozni! Olyan rohadt lasúak hogy a szaros X10 ben vagy fél év után oldották fel a multi touchot
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Én a büdös életbe többet sony nemveszek, hiába minöség amit gyárt... egyszerüen a softverek szarok... 1éve nem adtak ki javitást a satiomhoz... pedig hibás a softver... k.a.kat
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
geriboy05 írta:
Nekem sony xperia x8-am van és a kamerán kívül semmi nagy gyengeségét nem veszem észre😆 azt magyarázza már meg valaki hogy az android 2.2 nem jelenik meg rá, mert gyenge hozzá, erre azt olvasom hogy a 3.0 meg jön rá? most akkor mi van?

Dehogy genge hozza attol csak gyorsabb lenne csak a sony e lusta diszno es alig fejleszti a szoftvert a telora a 3.0 meg fokepp nem jelenik meg mert aztebletekhez keszult
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció