Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ja, megérem, a gtx480 sli-n akad a passziánsz. 😃
A pasziánsz talán nem szaggat de marioban nincs mindig meg a 60 FPS. 😆
viszont gépembe csak 650/400 on megy OC vel 480 ig tom felvinni ( gamerhud) az miért van? annyit még jó tudni h 2x 1GB 800 MHz ram van betéve gépbe, Dual -channel 400 MHZ módba ha valaki tud seigteni az plz help
Most még sajnos igen. 😕 Nem érdemes még pár hónapig ilyet venni. Igazából a 7950-es lesz izgi szerintem, főleg, ha valami unlock móka is befigyel. 😀
Ha 100 alá tornázzák a 7950 árát és ismét lesz lehetőség unlock-ra akkor lehet hogy ismét Crossfire-re váltok...😀
Gaboo7: Gyári hűtéses tuningról beszéltem, az, hogy rekordokat döntögetnek vele, csak érdekesség. 😀
Az a lényeg, h nagyon sok van még ebben az architektúrában, és magában a 28 nm-es gyártástechnológiájában is.
Gyári hűtéssel 1100Mhz-et simán megy a kártya a tesztek alapján ami nagyon szép de még úgy sem éri utol a 6990-et sem a GTX590-et ráadásul mindkét kártya olcsóbb nála. Viszont végre ha emelik a GPU órajelét akkor láthatóan növekszik a teljesítmény is, ez biztató jel, mert a 69xx szériánál annyit ért a tuning mint halottnak a csók. 😀
Az a lényeg, h nagyon sok van még ebben az architektúrában, és magában a 28 nm-es gyártástechnológiájában is.
Az is igaz amit Gaboo mondd,eddig ez volt a tendencia,csak lenne már egyszer az NV is időben kész 😃
Azért azt ne felejtsük el, hogy a 7970 gpu-ját visszafogták 925Mhz-re , hogy ne szálljon el a fogyasztás. Bár, ez az nVidiát is érintheti. Amint sikerül megoldani a tranzisztorok bekapcsolásához szükséges energia csökkentését, meg lehet emelni az órajeleket, + ott van még az új memóriatípus támogatása, amit bármikor elővehetnek.
Elég szépen lehet húzni ezt a karit, ha nem zavar a megnövekedett étvágy. 😀
[LINK]
És ha nem zavar hogy folyékony nitrogén hűtés kell a procihoz és a GPU-hoz hogy elérd ezeket az órajeleket... 😀
Így a GTX580-ból is ki lehet préselni 12000 pontot:
Alap órajeleken kb 20%-al gyorsabb mint a GTX580 és 60-70%-al drágább, egyenlőre nem a legjobb vétel, de ha később normalizálódik az ár és beesik 140k alá úgy már más lesz a helyzet.
Elég szépen lehet húzni ezt a karit, ha nem zavar a megnövekedett étvágy. 😀
[LINK]
Kíváncsi leszek hogy az Nvidia mit tud majd felmutatni 😃
Még nem sok mindent hallottam az új kártyáikról.
Nagyon lapulnak....Ellentétben a 7000 szériával, amiről minden héten jön valami hír .
Szóval ezekből indulj ki... 😀
erős lett.😂
[LINK]
😆
hát ez nem semmi 😃
6Mag 12Szál-as Proci?😲
3GB-os VGA?😲
A RAM-ról ne is beszélve😲
EZ a legerősebb Vas amit valaha láttam😎😉
Ennyit még az enyém is tud 4 magos procival. 😀 A 6 magos intel proci nagyot dob az eredményen de inkább csak a Physx pontot dobja meg az FPS-t annyira nem, de egy 2600k-val is lenne 8-9000 pont körül.
Találtam is ilyen eredményt:
de nem titok bárki megnézheti itt a webshopban 😃
190k-ért már lehet rendelni,aki hülye meg is veszi...😆
még egy 40K-t rádobsz és meg is van az amit én ráköltök a gépemre 😜 ki az az elmebeteg aki ennyiért vesz kártyát? 😜 ennyiért komplett gépeket lehet kapni....😃😃
😆 rég lezárult a szavazás(8 perces volt)e még utána irtak vagy 20-an de már rég vége volt...ááááh ez kész vicc X D
én még időben tippeltem 😜
de sajnos nem nyertem 😞 😂
197 ezret tippelt 😲😲
az már azért ár ! 😃
hát jah 200 kilóért már rakok össze valami uj gépet
😆 rég lezárult a szavazás(8 perces volt)e még utána irtak vagy 20-an de már rég vége volt...ááááh ez kész vicc X D
én még időben tippeltem 😜
de sajnos nem nyertem 😞 😂
197 ezret tippelt 😲😲
az már azért ár ! 😃
Tegnap volt a start,itt kb 1-2 hét 😀
De 180k lesz.😜
i p o n facebook oldalán volt tippverseny hogy a HD7970 mennyibe fog kerülni, a nyeremény egy pendrive 😀
186 ezret tippeltem 😜
erős lett.😂
[LINK]
😆
hát ez nem semmi 😃
6Mag 12Szál-as Proci?😲
3GB-os VGA?😲
A RAM-ról ne is beszélve😲
EZ a legerősebb Vas amit valaha láttam😎😉
Akkor vedd azt, én az javaslom hogy még így gyűjts valamennyit és akkor már van pl egy HD6790
Ezzel a vidikarival mennének szépen a játékok?
COD MW2, MW3, Fifa 12, és a hasonló játékok!
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1430
Köszönöm szépen!
Hát...Milyen felbontáson akarsz játszani és milyen beállításokkal( high, 4×AA, AF, Vsync stb) ?
Nem tudom! Nem értek én ezekhez.
Most egy 9600GT van és megy rajta 1440x900 az MW2, MW3, Black ops, Fifa 12 MAX-on! Szóval ezen mennének ezek a játékok? Max 25ezerig!
Sürgősen kellene, mert a 9600GT csíkos!
Vagy valami másik vidikari ami jó lenne? Geforce is jó!
meg egy HD6850 és egy fx-4100 az úgy jó lesz szerintetek??😀
vagy
MSI 970A-G45
akkor nem lesz cf de mi a baaj a gigabyte alaplapokkal??
eléggé levitték a minőséget, sok elfüstölt, van videó is.