Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://p cx.hu/termek/sapphire-6870-2gb-ddr5-11179-18-20g-videokartya-96651
Ahogy utánanéztem , észrevettem , hogy a régi gépekben bukkan fel ez a dolog : http://www.techspot.com/vb/topic15072.html
Képek:
Meg még találtam másikat is , de már ellapoztam arról , valami tanács , ezek szerint az újratelepítés nem fog segíteni.
Nagyon erősen gondolkodok a garanciális cserében.
Driver uninstall, Registry Cleaner-t lefuttatod aztán Eszközkezelőben a videokártyára jobb klikk majd Eltávolítás. Ezután újrainditod a gépet és felteszed ezt a drivert: [LINK] (Win7 64bit)
mathejocy: tehát mielőtt felraknám az ATI drivert rakjam fel a régebbit, s majd utána jöhet vissza a c++2010?
Szóval:Szedd le [LINK] Ha megvan a 109MB akkor töröld ki a Microsoft Visual C++2010 X64 -et a programok telepítése törlése alatt.
Telepítsd a drivert,ami visszateszi a MV C++ 2010-et.
Így jónak kell lennie.
Ha jobban megnéztem szinte mindegyik generációba előfordul ez , nem értem miért a hiba üzenet: inf error video driver not found
Hát ez gáz , na mind1 , úgy látszik nincs mit tenni.
És driver nélkül meg se moccan / el se indul?
Mert én ezt tapasztaltam.
Képek:
Meg még találtam másikat is , de már ellapoztam arról , valami tanács , ezek szerint az újratelepítés nem fog segíteni.
Nagyon erősen gondolkodok a garanciális cserében.
telepíts másikat.
Akartam írni hogy már lehoztam netről a 6xxx szériához a drivert pontosan win7 64bit-re és annak is ezt írja ki , mi lehet a gond?
lehet hogy a hiba a windowsban van, telepítsd újra a cuccost. de egy másik verzióval mint ami most van
Azaz tegyem újra a gépet?
telepíts másikat.
Akartam írni hogy már lehoztam netről a 6xxx szériához a drivert pontosan win7 64bit-re és annak is ezt írja ki , mi lehet a gond?
lehet hogy a hiba a windowsban van, telepítsd újra a cuccost. de egy másik verzióval mint ami most van
Akkor ez jó??!!!![LINK]
telepíts másikat.
Én azt olvastam hogy 266mm pont annyi helyem van😃
De akkor jó lesz a táp?
Bőven! 😀
Most jött meg a hd 6850 , telepíteném a szoftverét , erre az írja ki hogy a videókártya illesztőprogram telepítésénél hogy :
: Illesztőprogram telepítés : nincs ilyen INF fájl .
Mi lehet a gond , utána feltelepít még pár dolgot az oké , de amikor pl játékra rámennék egyből kidob belőle .
De akkor jó lesz a táp?
Köszi,én 1 Gigásat néznék,az jobb lenne esetleg?
Elég lesz bőven az 512MB-os is mert mire olyan beállításokkal menne a játék hogy elfogyhatna az 512 memória addig a GPU rég feladja a harcot... Ebben a kategóriában teljesen felesleges az 1GB memória. Milyen áron nézted a GT430-at? Mert 12-13k körül lehet még kapni 1-2 helyen GT240-et ami kicsit gyorsabb a 430-nál...
Mikor kiverte 06-ban a 11e pöttyöt,csak néztem ki a fejemből.
[url]http://hwbot.org/compare/videocards#1770_1,1820_1-12,17,24[/url]
És még 6450-ből a DDR5-öst választottam.Azt hiszem elég jól látszik az 50% különbség.
Ha csak Mw3-azni meg Skyrimezni akarok, akk elég a HD6450 is nem?
Nem csak egy x2 260-as cpu mellé akarom mert régi de erős vga és dx10 is elég lenne amúgy chieftec 400w tápom van.
és ez mekkora hány centi hosszú???
előre is köszi
Pontosan 26,7cm hosszú a GTX260.
és ez mekkora hány centi hosszú???
előre is köszi
Másik kérdésem pedig, hogy ennek az sávszél levételnek köze van ahoz hogy mostanában a játékokon belül van egy furcsa csikozódás? Mintha fodrozódna a kép, nem pixel hiba, csak furcsa a kép, mintha akadna, de az FPS meg 50-60.
Kapcsold be a Vsync-t.
A GTX 260-nak 400W táp elég😕
??
Minőségi tápból még a 350-es is elég feltéve ha nem egy szénné húzott i7 9xx (Bloomfield) vagy FX-81xx procival használod majd... 😀
QX6850 Core2 Quad (3 GHz) procival:
Bár max terhelésen már le lenne terhelve, de szerintem vinné.
??
[LINK]
Videokártya vásárlás előtt állok, már ki is szemeltem az áldozatot,de még egy olyan kérdésem lenne, h ez a proci ami nekem van(Intel P4 521), ez megtudja-e hajtani,bírni fogja-e a Gigabyte Hd6450 1Gb DDR3-as kártyát?
Helló! Kis segitseget kernek. Most nem olyan rég vettem egy új videokartyát, eddig minden oké. Működik is, de mikor eliniditom a GPU Z-t, akkor a Bus Interfacenel PCI-E 1.1 X16ot ir, kozben 2.0kellene, vagy 2.1. Mi lehet a gond? lehet e ezen segiteni?
Aggodalomra semmi ok. Semmi hiba nincs a rendszerben, csak amikor a videókártya nincs terhelés alatt, akkor visszaveszi 1.1-re. Próbáld meg úgy, hogy elindítod a GPU-Z-t és közben futtatsz egy játékot vagy egy Furmarkot.
ez 32 bites XP-hez. A lap alján lehet letölteni.