A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MickyTG avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.
Nemrég lett újrarakva a win7-em és most kezd megbolondulni a gépem.Folyamatosan dobja a kékhalálokat :/.Először azt hittem hogy a proci/vga tuning miatt van ez de ha mindent visszavettem alapórajelre akkor is ezt csinálja.De az a legérdekesebb hogy csak netezés közbe csinálja ezt.Meg akkor hogyha több dolgot csinálok egyszerre pld.zenét hallgatok netezek egyszerre.Egyébként SP1-es a Win7.Kérlek titeket segítsetek mert már nagyon idegesít 😞
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
LobiDrg:Sztem akár lehet ram hiba is.Esetleg próbálj meg egy rendszervisszaállítást.Nem telepítettél föl vmilyen programot mostanában a gépre?Csökkentett módban működik rendesen?Mert akár egy program is bezavarhat,nekem is régebben dobálta a kékhalál mert vmelyik progi szívózott(persze csak futó program miatt szarakodhat)Amikor feláll a winfos alapból elindit
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
15-öt foglal alapból. Tegnap tettem újra. Feltelepítetem néhány programot és máris 20 gigát foglal. Hamar betelne a 20-30 gb. Még akkor is, ha nem odatelepítesz. Inkább 40 gb-osat keress, vagy nagyobbat. Persze ha van rá keret.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Minimum azthiszem 20Gb de akkor már egy 30GB os elég lesz neki
Ha majd meglesz az ssd ezt mindenképp végezd el ajánlatos
[url]http://logout.hu/bejegyzes/gaabbaa/ssd_beutemezese_a_gyakorlatban/hsz_1-50.html#rel_msgs
[/url]
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
64 bites Win7-nek mekkora ssd vinyót érdemes venni?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Nemrég lett újrarakva a win7-em és most kezd megbolondulni a gépem.Folyamatosan dobja a kékhalálokat :/.Először azt hittem hogy a proci/vga tuning miatt van ez de ha mindent visszavettem alapórajelre akkor is ezt csinálja.De az a legérdekesebb hogy csak netezés közbe csinálja ezt.Meg akkor hogyha több dolgot csinálok egyszerre pld.zenét hallgatok netezek egyszerre.Egyébként SP1-es a Win7.Kérlek titeket segítsetek mert már nagyon idegesít 😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs rajta skin. Csak egy Objectdock van felül! 😆
0
0
0
0
foxbet avatar
zsoltkacso írta:
foxbet írta:
Szevasztok. A laptopomban van 4GB ram és mikor 64 bites windows7-et raktam fell akkor csak 3,5GB ram használható írt ki.
Minek tárolja el magának a maradék 512MB-ot ez a köcsög windows? Mert az kell nekem a játékhoz.

hany megas a vidokarid?mert lehet hogy a videokarid veszi el
ja es az is lehet hogy azert veszi el mert anyit hasznal altalaban vagy anyit lat.

Nvidia Gefore GT 330M 1GB-os alapból de ha akarom akkarom akkor 1,5 Gb-ot is adhatok neki.
0
0
0
0
zsoltkacso avatar
foxbet írta:
Szevasztok. A laptopomban van 4GB ram és mikor 64 bites windows7-et raktam fell akkor csak 3,5GB ram használható írt ki.
Minek tárolja el magának a maradék 512MB-ot ez a köcsög windows? Mert az kell nekem a játékhoz.

hany megas a vidokarid?mert lehet hogy a videokarid veszi el
ja es az is lehet hogy azert veszi el mert anyit hasznal altalaban vagy anyit lat.
0
0
0
0
foxbet avatar
0
0
0
0
super88 avatar
Scoutmap300 írta:
az én gépemen menne a windows 7?

Windows 7 rendszerkövetelményei
1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor
1 gigabájt (GB) RAM (32 bites) vagy 2 GB RAM (64 bites)
16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) szabad lemezterület
DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal
A te géped
Intel [R] Pentium [R] Dual core
Ram 512 mb DDR2-533 DDR2 2x
Gigabyte Geforce 8400 GS
DELL OPTIPLEX 320
SOUNDMAX HD AUDIO

Tehát a lényeg el döcögne a gépeden, de elég lassú lenne.
2 giga memóriával már más lenne a helyzet.
Ahogy Superlompos említette a memória miatt felesleges lenne felrakni.
0
0
0
0
no avatar
értem kösz a gyors választ 😞 majd talán egyszer veszek bele még 2 gb ramot...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Menne, de felesleges lenne 1 GB Ram miatt rárakni.
0
0
0
0
no avatar
az én gépemen menne a windows 7?
0
0
0
0
niteforce avatar
de igencsak hizik, szoval minimum 32 GB-s particiora kell telepiteni! De inkabb 64 legyen.
0
0
0
0
gytomi avatar
A Windows 7-hez pontosan hány MB hely kell?

Bocs, h ide: A Samsung SSD-k jók?
0
0
0
0
Devis avatar
hát engem csak meglepett h 2 hónap használat után ezt így kiírta 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem szerencsére nincs ilyen gndom, mert nekem alapból aktivált verziót rak fel. Az sp1 is lazán felment! 😆
0
0
0
0
akos328 avatar
off, de nem találtam más helyet.: http://index.hu/tech/2011/06/02/videon_a_windows_8/
másfél év ls jön a win8😃
0
0
0
0
Devis avatar
teljesen mind1 mert úgyis újra kell majd raknom 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akkor csak újra aktiváltasd valami loaderrel. Amúgymeg az egyik windows update buktat le
0
0
0
0
Devis avatar
bevolt 😆 aktivator+loader 😀
0
0
0
0
Devis avatar
nekem olyan aranyos volt a win7-em 😀 2 hónap használat után kiköpte h nem eredeti a windows és hogy vegyem meg az eredetit 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
niteforce írta:
vezerlopult -> megjelenes es beallitasok -> temak

valassz egy olyat ami nem aero.

köszi!
a 3d Mark 11et akarnám futtani, eddig ment is, de midnig kidobott egy hibával. Rákerestem azt írták h vmi zavarja , vmi futó progi. bezártam mindent, most ezzel dobál kifele: Workload work failed with error message: window_focus_lost

erre is rákerestem, azt írták offoljam az aero-t, kikapcsoltam , de továbbra is ez van.
Mi legyen?
0
0
0
0
niteforce avatar
vezerlopult -> megjelenes es beallitasok -> temak

valassz egy olyat ami nem aero.
0
0
0
0
akos328 avatar
aero-t hol lehet kikapcsolni???
0
0
0
0
laci503 avatar
Ranger17 írta:
Win7 tartalmazza DX 11-et?

igen
0
0
0
0
Ranger17 avatar
Win7 tartalmazza DX 11-et?
0
0
0
0
akos328 avatar
nekem is 4 Gb van és zenehallgatás, netezés, torrentezés, 3 minialkalmazás, mellett is a 4-ből csak 1,4-et használ. 2Gb Rammal már hasít a win7, csak ne akarj vele Black Opsozni, vagy F1 2010-el játszani. tehát ha veszel még 1 gigát akkor már tökéletes lesz otthoni használatra. Bár ha belegondolok még játék alatt is csak 2,1 volt a max amit használt.
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
nekem isodarabolásnál van hogy 98%on jár a kihasználtság
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Dehogy kell ide 4GB Sokan azt hiszik hogy hú de szétzabálja a ramot a windows7 és az ég világon semmire se marad. Nos annyit kell mondanom hogy 512 rammal is megy a windows 7 úgy hogy mellette lehet böngészni vagy filmezni zenélni és igen még játékra is lehet használni persze nem mai csúcsjátékokhoz. Persze ha játékra kell akkor 4GB bőven elég még most kezdegeti néhány játék igényelni a ramot de nekem is 4GB van de eddig még semmi se volt ami kihasználta volna az összes ramomat
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Akkor is elég ha a lehető legszebb grafikai megjelenítéssel futtatnám a Win 7 plusz tele lenne pakolva minialkalmazásokkal az asztalom a képernyő széle? Mostani gépemen csak 1 gb ram van meg vista, minden le van butítva win 98as szintűre és még mindig várnom kell arra is hogy a winamp elinduljon.
0
0
0
0
niteforce avatar
annyi a minimum szerintem mar ma a 4 GB, az mar eleg mindenre.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Szerintetek mennyi ram kellene ahhoz hogy a Win 7 szépen menjen a gépen, és még maradjom elég memória a többi hétköznapi program futtatásához? Én 4 Gb-re gondoltam. Elég lenne neki?
0
0
0
0
akos328 avatar
lehet h csak crack hiba, mert nekem nincs ilyen gond, és én is Win7en CoD-zok.
próbáljátok meg másik crackel, ha nem, akkor töltsetek le másikat, ha az sem akkor vmi OP rendszer baja lesz.
0
0
0
0
gytomi avatar
A WIndows 7-en haveromnak a cod2 ki szokott lépni magától ezzel a felirattal: A cod2mp.exe fájl leáll.

Ez gép hiba, vagy os hiba.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
😆 orulj akkor neki 😀 😀

hát nem örülök 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
😆 orulj akkor neki 😀 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam: azt hogy?
160-as vinyo leformazva 148 GB 😃😃😃

anyit írt ki az ellenörzésnél az AVAST... én nem tudom 😃

az a lényeg hogy szabad hely van vagy 5 giga 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam: azt hogy?
160-as vinyo leformazva 148 GB 😃😃😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ryan010 írta:
CCleanert futtasd le és tiltsd le az autómatikusan induló programokat,töredezettségmentesítsd a meghajtód,töröld a nemhasznált programokat

160 gigás vinyóm van ebböl 150 giga foglalt 😃
torrentezik tesóm ezért szeretnék neki egy gépet öszerakni hogy ne az enyémet terrolizálja

ja és az MSNest már megoldottam és elvileg már azt a .sys file-t viszaállította a win7 magának tegnap este
0
0
0
0
ryan010 avatar
CCleanert futtasd le és tiltsd le az autómatikusan induló programokat,töredezettségmentesítsd a meghajtód,töröld a nemhasznált programokat
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
nekem mostanába meghülyült a win7... eddig mindig elindult magátol az msn meg az qtorrent... tegnap 34szer indult el az msn és 25ször a torrent.
leállítottam mind a 2-t elindítottam újra és megint.
Víruskeresőztem egyet és csak egy vírust talál (karácsony óta nincs vírusirtóm) és az sem msn vagy qtorrent volt
0
0
0
0
cseszka avatar
Érdekes,probáld meg még a sata,ata kábleket kicserélni(komplett másik kábelre),vagy másik portokra átdugni üket.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció