Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
nekem csak egy Nokia 1110-es van 😞
0
0
0
0
mtrelax avatar
mtrelax írta:
Hát ha érdekel: LG GD880 MINI elég viseletes már és 4 darabba van törve az üveg az elején de még bírja...😕

ez már múltidő 😞 most már vagy 20 darabba van az elején törve az üveg! Lányom megnézte 😆 de még műxik
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Feki1991 írta:
MaximumGame írta:
Amugy emberek jön az új iPhone 5 😃

ami ugyanolyan hulladék készülék lessz (a túlzottan magas árához képest) mint az elődei... 😀

az azelöteket megütötted le is fagyot.... na ennyit az amcsi márkárol
0
0
0
0
matyi1591 avatar
Nóném Kínai sz*r 😃 de am Tv mobil zt999 végülis ugyan az 😜
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Hitoshi: Van androidra bechmark! 😃 Azt megpróbálhatod!
0
0
0
0
G_Isti avatar
nekem jelenleg Nokia N95 8G-ém van én meg vagyok elégedve vele
0
0
0
0
Hitoshi avatar
3dmark ? 😂 Bár ez eleve hülyeség. 😆
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Hát a mai telefonok már inkább kis számítógépek, úgyhogy nem csoda , hogy sokan beírják. 😃 Köztük én is! 😀
0
0
0
0
pukkancs avatar
lehet, hogy én is beírom gépnek a telómat csak h ne lógjak ki a sorból 😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Höh gépek mellett a telefonokat is szokás már beírogatni a gépekhez ? 😃
Én mostanság egy ilyet nyúzok. [LINK]
😀
0
0
0
0
Rex007 avatar
nekem Samsung Omnia 2-őm van nagyon jóóóóóó gyors praktikus és még a zsebedben is elfér!!!!!
0
0
0
0
Nedadam avatar
de nemtudom frissiteni az androidot valahogy nem sikerül pedig végigmegcsináltam a lépéseket
0
0
0
0
pukkancs avatar
népszerű az x8 úgy látom 😃 jó is az!
am x10mini van nekem
0
0
0
0
Nedadam avatar
ixperia iksz 8 😆 vann
0
0
0
0
Feki1991 avatar
MaximumGame írta:

ami ugyanolyan hulladék készülék lessz (a túlzottan magas árához képest) mint az elődei... 😀
0
0
0
0
jasko avatar
nekem egy ócska sony w880i 😃
iphone-t akarok venni majd vmikor 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
0
0
0
0
dave180 avatar
iPhone 3GS 8GB és gy Sony Ericsson W610i 😃
Szigorúan trémobilosok.
Előtte volt:
SE K510i
SE K700i
SE K300i
SE T230
valamilyen kék kijelzős Samsung
és egy Alcatel One Touch nemtomhanyas 😃
0
0
0
0
mtrelax avatar
Hát ha érdekel: LG GD880 MINI elég viseletes már és 4 darabba van törve az üveg az elején de még bírja...😕
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Nokia N73... amíg a nokia kiadja az új elit telefonjait addig ez lepipálja mindenben... csak szoftver csere kell rá és 6 évig is kibírja, úgy hogy csak kopik. Az Nk5 még ami ilyen megbízható, az N97 mini pedig 3 hónap alatt meg is hal. Nem vagyok egy nokia ellenes, sőt, én azt tartom mai napig a legjobb telefongyártónak. De a mostaniak eléggé ratyik
0
0
0
0
MrSonic avatar
sony erccsony w300 meg samsung d900
de majd lesz másik😃
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Én tegnap megkaptam az új telefonomat, ami nem más, mint egy Samsung Galaxy S! 😃 Már agyon nyomkodtam szerencsétlent, de bírja a gyűrődést.
Nagyon frankó telefon, tud mindent, még azt is amit én nem, úgyhogy teljes a megelégedés. 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
A hirtelen jött Desire-em hirtelen el is adtam, így most ismét N82-t nyúzom!
De hamarosan lesz egy Samsung Galaxy Ace-em! Nagyon olcsón jutok hozzá!😜 Ez most már marad is! (remélem)
0
0
0
0
szabyy avatar
Domee írta:
Sony Ericsson XPERIA X8😃

Az fain teló, én is olyat akarok majd😃
0
0
0
0
Domee avatar
Sony Ericsson XPERIA X8😃
0
0
0
0
pakai93 avatar
szerdán megvettem az új telóm 😀 Sony Ericsson XPERIA X10 😉 gépeim közt megtaláljátok, pár képet is mellékeltem hozzá 😉
0
0
0
0
no avatar
Bár nem teló, de nekem iPod Touch-om van, azt használom játékra, netre wifivel (mivel T-Home netünk van, abban meg van wifi 😀😉, de telózásra meg Sony Ericcson k320i. 😃
0
0
0
0
funk648 avatar
Nekem Xperia x8-am van 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
na az jó akkor örülök : )
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
tényleg jókis progi! jó nekem is!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
lg-re jó csak a nevéből is adódik: lgCamera
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
mi az app(program) neve?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
na mostmár tudom hogy tényleg megérte androidos telefont vennem.... eddig 3gp-ben vette fel a teló a videókat, írtó ronda volt, de az android markettel leszedtem egy ingyenes alkalmazás, amivel sokkal több beállítást csinálhatok videózásnál, és engedi mp-4-be menteni, és ezáltal mostmár gyönyörű képe van : )))))

Android, én így szeretlek !!!! 😃
0
0
0
0
KTM520 avatar
Nekem Samsung sgh f480i telom van😉
0
0
0
0
pakai93 avatar
péntekig a jó öreg Nokia N95, de mivel már 2 éves, megérett a cserére. jelenleg egy Sony Ericsson XPERIA X10 a kiszemelt példány, Ha minden jól megy pénteken meg is veszem 😉
0
0
0
0
pukkancs avatar
jelerősség erős, mivel a router itt van a szobámban
0
0
0
0
pukkancs avatar
már megoldódott. ma mikor hazaértem megpróbáltam fölmenni és csatlakozott mindenhová....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
KuTYanMajOM írta:
Nekem jövőhónapban X10 minim lesz és azt akarom kérdezni a hozzáértőktől, hogy gépre le tudok tölteni programokat az android market-ről, majd ezután rárakni a telefonra és azon feltelepíteni? Sajnos nem akaródzik sikerülni megcsinálni a wifi routeremet, ezért azon keresztül nem tudok töltögetni. 😕

Persze csak googleba beírod az adott cucc nevét és letöltöd! Sajnos a marketről gépre nem lehet tölteni csak egyéb honalpokról! De nem kell azt úgy komplikálni mint pukkancs csak letöltöd az apk fájlt a telóra rakod és elindítod a telepítést ennyi!
Ja és írd le nekem a tmobilos modem pontos nevét mert a neten fenn szokott lenni a gyári jelszó általában amúgy felhasználó név admin jelszó admin ha gyári de meglesem a neten ha leírod

pukkancs Feladatkezelőben lődd ki majd indítsd el újra és akkor elvileg jó lesz! Vagy pedig kattintgass a retry re egy darabig nekem is van hogy még kattintgatni kell rá párszor. Bár most olvasom hogy máshol is van gond! Milyen a jelerősség? Töltsd le a wifi analyzert az kiírja pontosan
0
0
0
0
pukkancs avatar
KuTYanMajOM írta:
Már nincs is itthon a router.😕 😃
Egyébként az új modem, amit hozott a t-home, azon van wifi is és adja is a jelet, csak a jelszavát nem tudjuk. 😕 A szerelő sem mondott semmit. Pedig wifin keresztül könnyebb lenne szedni az alkalmazásokat.

pukkancs: Tegnap bátyám Samsung I9000-se is ezt írta. Be állítottam a mobilnetet és jó lett!
Gondolom valahol be kell állítani, hogy a wifi-t használja a kapcsolat létrehozásához.

nem tudod véletlenül ogy ezt x10 mini-nél hol lehet beállítani, amúgy tegnap még semmi baja nem volt neki
0
0
0
0
pukkancs avatar
őő lehet h ez kicsit off, viszont a telómmal lenne egy kis probléma.
az van h ugye wifi-re rácsatlakozok itthon, kiírja a teló h csatlakozva van, a böngészőben az oldalakat lassan tölti be, az android market-et nem tölti be, ad egy ilyen üzenetet: Attention! A network error has been occurred. Retry or cancel and return to the prevorious screen.
akkor a youtube alkalmazásnál: Attention Timed out.
tegnap még szépen működött a market is meg a youtube is meg minden. valaki help pls!
0
0
0
0
azbizony avatar
Vagyis most nekem 2 telóm van 😃
Nokia C6:
https://thenokiablog.com/wp-content/uploads/2010/08/Nokia-C6.jpg
Nokia 6131:
https://logout.hu/dl/upc/2010-01/86666_nokia-6131-g.jpg
0
0