iPhone 3GS 8GB és gy Sony Ericsson W610i 😃
Szigorúan trémobilosok.
Előtte volt:
SE K510i
SE K700i
SE K300i
SE T230
valamilyen kék kijelzős Samsung
és egy Alcatel One Touch nemtomhanyas 😃
Nokia N73... amíg a nokia kiadja az új elit telefonjait addig ez lepipálja mindenben... csak szoftver csere kell rá és 6 évig is kibírja, úgy hogy csak kopik. Az Nk5 még ami ilyen megbízható, az N97 mini pedig 3 hónap alatt meg is hal. Nem vagyok egy nokia ellenes, sőt, én azt tartom mai napig a legjobb telefongyártónak. De a mostaniak eléggé ratyik
Én tegnap megkaptam az új telefonomat, ami nem más, mint egy Samsung Galaxy S! 😃 Már agyon nyomkodtam szerencsétlent, de bírja a gyűrődést.
Nagyon frankó telefon, tud mindent, még azt is amit én nem, úgyhogy teljes a megelégedés. 😃
A hirtelen jött Desire-em hirtelen el is adtam, így most ismét N82-t nyúzom!
De hamarosan lesz egy Samsung Galaxy Ace-em! Nagyon olcsón jutok hozzá!😜 Ez most már marad is! (remélem)
Bár nem teló, de nekem iPod Touch-om van, azt használom játékra, netre wifivel (mivel T-Home netünk van, abban meg van wifi 😀😉, de telózásra meg Sony Ericcson k320i. 😃
na mostmár tudom hogy tényleg megérte androidos telefont vennem.... eddig 3gp-ben vette fel a teló a videókat, írtó ronda volt, de az android markettel leszedtem egy ingyenes alkalmazás, amivel sokkal több beállítást csinálhatok videózásnál, és engedi mp-4-be menteni, és ezáltal mostmár gyönyörű képe van : )))))
péntekig a jó öreg Nokia N95, de mivel már 2 éves, megérett a cserére. jelenleg egy Sony Ericsson XPERIA X10 a kiszemelt példány, Ha minden jól megy pénteken meg is veszem 😉
KuTYanMajOM írta:
Nekem jövőhónapban X10 minim lesz és azt akarom kérdezni a hozzáértőktől, hogy gépre le tudok tölteni programokat az android market-ről, majd ezután rárakni a telefonra és azon feltelepíteni? Sajnos nem akaródzik sikerülni megcsinálni a wifi routeremet, ezért azon keresztül nem tudok töltögetni. 😕
Persze csak googleba beírod az adott cucc nevét és letöltöd! Sajnos a marketről gépre nem lehet tölteni csak egyéb honalpokról! De nem kell azt úgy komplikálni mint pukkancs csak letöltöd az apk fájlt a telóra rakod és elindítod a telepítést ennyi!
Ja és írd le nekem a tmobilos modem pontos nevét mert a neten fenn szokott lenni a gyári jelszó általában amúgy felhasználó név admin jelszó admin ha gyári de meglesem a neten ha leírod
pukkancs Feladatkezelőben lődd ki majd indítsd el újra és akkor elvileg jó lesz! Vagy pedig kattintgass a retry re egy darabig nekem is van hogy még kattintgatni kell rá párszor. Bár most olvasom hogy máshol is van gond! Milyen a jelerősség? Töltsd le a wifi analyzert az kiírja pontosan
KuTYanMajOM írta:
Már nincs is itthon a router.😕 😃
Egyébként az új modem, amit hozott a t-home, azon van wifi is és adja is a jelet, csak a jelszavát nem tudjuk. 😕 A szerelő sem mondott semmit. Pedig wifin keresztül könnyebb lenne szedni az alkalmazásokat.
pukkancs: Tegnap bátyám Samsung I9000-se is ezt írta. Be állítottam a mobilnetet és jó lett!
Gondolom valahol be kell állítani, hogy a wifi-t használja a kapcsolat létrehozásához.
nem tudod véletlenül ogy ezt x10 mini-nél hol lehet beállítani, amúgy tegnap még semmi baja nem volt neki
őő lehet h ez kicsit off, viszont a telómmal lenne egy kis probléma.
az van h ugye wifi-re rácsatlakozok itthon, kiírja a teló h csatlakozva van, a böngészőben az oldalakat lassan tölti be, az android market-et nem tölti be, ad egy ilyen üzenetet: Attention! A network error has been occurred. Retry or cancel and return to the prevorious screen.
akkor a youtube alkalmazásnál: Attention Timed out.
tegnap még szépen működött a market is meg a youtube is meg minden. valaki help pls!
Hát ha érdekel: LG GD880 MINI elég viseletes már és 4 darabba van törve az üveg az elején de még bírja...😕
ez már múltidő 😞 most már vagy 20 darabba van az elején törve az üveg! Lányom megnézte 😆 de még műxik
Amugy emberek jön az új iPhone 5 😃
ami ugyanolyan hulladék készülék lessz (a túlzottan magas árához képest) mint az elődei... 😀
az azelöteket megütötted le is fagyot.... na ennyit az amcsi márkárol
Én mostanság egy ilyet nyúzok. [LINK]
😀
am x10mini van nekem
Amugy emberek jön az új iPhone 5 😃
ami ugyanolyan hulladék készülék lessz (a túlzottan magas árához képest) mint az elődei... 😀
iphone-t akarok venni majd vmikor 😀
Szigorúan trémobilosok.
Előtte volt:
SE K510i
SE K700i
SE K300i
SE T230
valamilyen kék kijelzős Samsung
és egy Alcatel One Touch nemtomhanyas 😃
de majd lesz másik😃
Nagyon frankó telefon, tud mindent, még azt is amit én nem, úgyhogy teljes a megelégedés. 😃
De hamarosan lesz egy Samsung Galaxy Ace-em! Nagyon olcsón jutok hozzá!😜 Ez most már marad is! (remélem)
Sony Ericsson XPERIA X8😃
Az fain teló, én is olyat akarok majd😃
Android, én így szeretlek !!!! 😃
Nekem jövőhónapban X10 minim lesz és azt akarom kérdezni a hozzáértőktől, hogy gépre le tudok tölteni programokat az android market-ről, majd ezután rárakni a telefonra és azon feltelepíteni? Sajnos nem akaródzik sikerülni megcsinálni a wifi routeremet, ezért azon keresztül nem tudok töltögetni. 😕
Persze csak googleba beírod az adott cucc nevét és letöltöd! Sajnos a marketről gépre nem lehet tölteni csak egyéb honalpokról! De nem kell azt úgy komplikálni mint pukkancs csak letöltöd az apk fájlt a telóra rakod és elindítod a telepítést ennyi!
Ja és írd le nekem a tmobilos modem pontos nevét mert a neten fenn szokott lenni a gyári jelszó általában amúgy felhasználó név admin jelszó admin ha gyári de meglesem a neten ha leírod
pukkancs Feladatkezelőben lődd ki majd indítsd el újra és akkor elvileg jó lesz! Vagy pedig kattintgass a retry re egy darabig nekem is van hogy még kattintgatni kell rá párszor. Bár most olvasom hogy máshol is van gond! Milyen a jelerősség? Töltsd le a wifi analyzert az kiírja pontosan
Már nincs is itthon a router.😕 😃
Egyébként az új modem, amit hozott a t-home, azon van wifi is és adja is a jelet, csak a jelszavát nem tudjuk. 😕 A szerelő sem mondott semmit. Pedig wifin keresztül könnyebb lenne szedni az alkalmazásokat.
pukkancs: Tegnap bátyám Samsung I9000-se is ezt írta. Be állítottam a mobilnetet és jó lett!
Gondolom valahol be kell állítani, hogy a wifi-t használja a kapcsolat létrehozásához.
nem tudod véletlenül ogy ezt x10 mini-nél hol lehet beállítani, amúgy tegnap még semmi baja nem volt neki
az van h ugye wifi-re rácsatlakozok itthon, kiírja a teló h csatlakozva van, a böngészőben az oldalakat lassan tölti be, az android market-et nem tölti be, ad egy ilyen üzenetet: Attention! A network error has been occurred. Retry or cancel and return to the prevorious screen.
akkor a youtube alkalmazásnál: Attention Timed out.
tegnap még szépen működött a market is meg a youtube is meg minden. valaki help pls!
Nokia C6:
Nokia 6131: