Ami a gépemben van minden a PCX-től van. Kivéve a VGA.Az amikor vettem kivételesen az Iponnál olcsóbb volt így onnan vettem.Nekem semmi bajom nem volt még a PCX-el kapcsolatban.Általában mindenben olcsóbb az Ipontól.
Szerintetek érdemes a pcx-en gépet vásárolni? :/ most olvasgattam elég sok negatív komenteket, sokan inkább az ipont ajánltok de ott meg többe lenne a gép :S valakinek esetleg van személyes tapasztalata? csak mert nem akarom hogy elromoljon valami és akkor majd várjak heteken hogy hátha megcsinálják vagy nem :/
street100:
Aqua-n olcsóbb, és PickPack Pontra most ingyenes a szállítás, kb. 2 ezret megfogsz ha onnan veszed, de személyes átvételnél is majd' ezret.
[LINK]
Amúgy jó lett volna ide írni: https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=277
HDD-ben WD10EZEX 14-15 ezer
Gépházban: Bitfenix Nova + két hűtővel megúszod 10 ezer körül, vagy Zalman Z3 (sima nem plus) 10 500 Ft PCX-en (annyi hogy ennek nincs oldalablaka, és egy ventivel kevesebb). Szóval arra 25-öt számolj.
PCX-en nem is találtam most 6300-át csak 6350-et, de azzal is 158-ban állt meg. :/ Nem tudom hol lehetne ezen még faragni... ha lenne RAM-od simán kijönne.
Gigabyte 970A-DS3P
FX-6350
2x4GB HyperX Fury black 1600 Mhz
Gigabyte GTX 950 OC (GV-N950OC-2GD) vagy MSI R7 370
WD10EZEX
FSP HEXA+ 400w
Zalman Z3
LG GH24NSD1 SATA
Ez össz. 158 plus szállítás. De ha a régiből ki tudod menteni a RAM-ot és a DVD olvasót, simán bent vagy a 150-es keretben, RAM ebben 13,5e; optik 3,5e, úgy 17.000-et megfognál.
Szerk.:
Aqua-n még van, és olcsóbb is pár dolog, és most ingyenes a kiszállítás PickPack Pontra.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ez így össz.: 153.620 és nincs szállítási költség ha PickPack-ra kéred.
Ház, táp, optik olcsóbb PCX-en, de ott van szállítási költség.
Hát én úgy akarom hogy most veszek kompletten egy újat 150ért max, és többet nem akarok rákölteni :S nem lesz pénzem mindig a 30-40ezer forintos videókártyára, legalább 4-5 évig nem akarok rá költeni.
MFeri4615: Nálunk van két 860K. Kipróbáltam az r9 270-el és hát elég sarkos. Inkább a 6300 és azt még később fejleszteni is tudnád, csak eleve vegyél alá rendes alaplapot. VGA-t meg úgy is sűrűbben cserél az ember, mint processzort, tehát eleve érdemes kezdésnek jobb processzort venni, hogy később ne kelljen vele foglalkozni, hacsak nem komplett gépet szoktál mindig cserélni.
Nem tudom hogy vegyek gyengébb procit hozzá erősebb videókártyát vagy erősebb proci gyengébb videókártyával.
Ja és még annyit hogy athlon x4 kibirná hajtani rendesen a r7 370es vga-t egyáltalán ? :/ csak mert nem akarok potyára ennyi pénz kidobni.
MFeri4615: Én AMD-t vettem, szóval szerintem megéri. Adott árban jobb, persze ez függ az árkategóriától is. Van ahol Nvidia a nyerő, vagy ahol az AMD. Az AMD mellett szól az is, hogy még az olcsóbbak is jobban támogatják a dx12-t, mint az Nvidia a legújabb szériát (10xx) kivéve.
Arra viszont ne számíts, hogy nem lesz vele gond. Például az én r9 380-am sokaknál fekete halált dob rendszeresen. Mondjuk nálam szerencsére nem, de ez is lutri, nincs hibátlan VGA. Ilyen értelemben mindegy, melyik GPU fejlesztő kártyáját választod.
Ismét egy kérdésem lenne, most figyeltem meg valamit.
Ez a táp FSP Raider 550W kompatibilis ezzel a videókártyával Gtx 970 oc, csak azért kérdem mert olvasom a csatlakozást és a videókártyának 6pin +6-os a táp-on meg nem látom feltüntetve.
Videókártyába jelenleg milyet érdemes venni ? már mint AMD vagy nvidia?
Eddig nvidiát használtam, de már 2x is volt valami vele így azon agyalok hogy áttérek az amd,re de nem tudom megérné-e.
NoobHUN: Ha nem hiszed, letöltöd a demót és kipróbálod, de Krisz-nek tényleg igaza van, a géped nemhogy a DOOM-hoz, de a mai játékokhoz úgy általában gyenge.
Valóban nem menne, el sem indulna! Harmat gyenge hozzá a géped, kb úgy minden alkatrésze!
RAM is kevés, legalább 8GB kellene, akkor a Proci is, VGA rol nem is beszélve!
Azért i5-4440-nek semmi értelme nincs, a 4460-as kopp ugyanannyiba kerül, de az már Haswell Refresh, nincsenek hűtési gondjai mint a 4440-esnek. És egy hangyaf*sznyival még magasabb is az órajele.
Stefanio
Nem feltétlenül a processzor a mérvadó ha a flx 60 fps kell neked. Először is VGA ami számit. Meg peraze a grafikai beállítások. High? VeryHigh/Ultra?
Asrock B85 Pro4
Core i5-4440
2x4GB Corsair 1866
Sapphire R9 380 2GB
1 TB Seagate 32MB
FSP HyPer M 500W
LG DVD Iró/Olvasó
Ház nincs benne mert az nagyon szubjektív mi tetszik. Így 175 ezer pcxen. A helyedben megvárnám az RX 480ra hogyan reagálnak az árak. Lehet AMD konfigot is épiteni de hamaroaat itt a ZEN amely tudja majd lehetőleg a i5 szintjét es valóazínűleg nem lesz 52 ezer. De ha maradsz ez melett amely abazolút nem rossz választás meg szedj össze kis penzt es 190ig told ki a kereted. De ez csak az igényeidtől függ.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni egy kis gép konfigban? 150-170 ezer forintból szeretnék a nyáron összetenni egy gépet amin fut a GTA V, Rainbow Six Siege, Mad Max és legyen meg fix 60 fps az se baj ha több van 😃
(ha lehetne akkor ne AMD-s processzor legyen mert a fogyasztása és a "fűtése" nem igazán tetszik, de meghalgatom az AMD-s konfigokat is. (Érdeklődés: Intel Core i5-ből melyik a legerősebb illetve a legjobb választás amin ugyanezek a játékok jól elfutnak? ))
A válaszokat előre is köszönöm. 😀
KERKO
Asrock Z170 PRO4/D3 lehet H170 is ha nem akarsz OC-ni
Core i5-6600K lehet sima 6600
2x8 GB DDR4 Corsair Vengeance 2666 MHz
Samsung 850 SSD 256GB
2TB Seagate 64MB
FSP HyPER M 600W tápegység
DVD Iró/ovasó ha kell
NZXT Phantom 410 Red Ház. Bár vehetsz olcsóbbat is csak ez tetszik nekem 😃 Pl Zalman Z9 Plus az olcsóbb sokkal
MSI GTX 970 4GB OC már 88ezertól kapható. Viszont az RX480 bőven olcsóbb lesz és ugye gyorsabb is ill. újabb. Ez így a pcx-en (NZXT Házzal ami 30 ezer) Kimeríti a kereted. De olcsóbb házzal illetve RX 480 4GB-al még tehetsz bele több ramot és processzor hűtőt.
Várni fogok tudni, kb 1-2 hónap mire megvan a pénz, addig kellően végig gondolom, hogy a szobában mit hova, illetve hogy biztos ezek a megfelelő alkat részek-e. De ez már az én dolgom, köszönöm a segítséget.
Hali
Kb 80e ből milyen gépet érdemes összepakolni használtban ? egy H61 lap adott, arra akarnék építeni.
nagyrészt WoW ra lenne használlva 1366x768 ban.
KERKO: Mindkettő jó kártya, nagyjából ugyan azt tudják. 380x-nek jobb a dx12 támogatása és a többi új API-t is jobban támogatja, viszont nincs GameWorks meg PhysX, ami meg az 970-ben van.
Szerk: amúgy tényleg érdemes lenne kivárni a 480 4GB-os verzióját, mert az mindent visz ebben az árkategóriában.
Értem, és ez a kártya fogyasztás ügyileg milyen? Nem kéne, hogy a +20ezer legyen még a számla havi szinten. azért választottam inkább a gtx 970-et, mert kevesebb a fogyasztása.
Illetve jobb a gtx 970-nél?
Közel 6 éves tag, több száz pozitív véleménnyel nagy valószínűséggel megbízható. 😃 Nem tudom hogy a gari az hozzá vagy külön bolthoz szól, esetleg rajta keresztül érvényesíthető... Meg kell érdeklődni. Én mindenesetre ha rászánom majd magam az RX 480 vételére, biztosan tőle veszem.
Aqua-n olcsóbb, és PickPack Pontra most ingyenes a szállítás, kb. 2 ezret megfogsz ha onnan veszed, de személyes átvételnél is majd' ezret.
[LINK]
Amúgy jó lett volna ide írni:
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=277
Krissz: az az Asus fapados annyiért...
Gépházban: Bitfenix Nova + két hűtővel megúszod 10 ezer körül, vagy Zalman Z3 (sima nem plus) 10 500 Ft PCX-en (annyi hogy ennek nincs oldalablaka, és egy ventivel kevesebb). Szóval arra 25-öt számolj.
PCX-en nem is találtam most 6300-át csak 6350-et, de azzal is 158-ban állt meg. :/ Nem tudom hol lehetne ezen még faragni... ha lenne RAM-od simán kijönne.
Gigabyte 970A-DS3P
FX-6350
2x4GB HyperX Fury black 1600 Mhz
Gigabyte GTX 950 OC (GV-N950OC-2GD) vagy MSI R7 370
WD10EZEX
FSP HEXA+ 400w
Zalman Z3
LG GH24NSD1 SATA
Ez össz. 158 plus szállítás. De ha a régiből ki tudod menteni a RAM-ot és a DVD olvasót, simán bent vagy a 150-es keretben, RAM ebben 13,5e; optik 3,5e, úgy 17.000-et megfognál.
Szerk.:
Aqua-n még van, és olcsóbb is pár dolog, és most ingyenes a kiszállítás PickPack Pontra.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ez így össz.: 153.620 és nincs szállítási költség ha PickPack-ra kéred.
Ház, táp, optik olcsóbb PCX-en, de ott van szállítási költség.
Quadgame94 összerakott neked egy ennél erősebbet, R9 380X-el, azzal -nem is kicsit- jobban járnál. Vagy gépház, HDD is kell végül?
Szerintetek melyik lenne jobb? :
AMD Athlon II X4 860K processzor +MSI R7 370 GAMING 2G videokártya
VAGY
AMD FX 6300 processzor + MSI R7 360 2GB DDR5 OC
Nem tudom hogy vegyek gyengébb procit hozzá erősebb videókártyát vagy erősebb proci gyengébb videókártyával.
Ja és még annyit hogy athlon x4 kibirná hajtani rendesen a r7 370es vga-t egyáltalán ? :/ csak mert nem akarok potyára ennyi pénz kidobni.
akkor mi szerencsések vagyunk nálam sem volt még fekete halál
Arra viszont ne számíts, hogy nem lesz vele gond. Például az én r9 380-am sokaknál fekete halált dob rendszeresen. Mondjuk nálam szerencsére nem, de ez is lutri, nincs hibátlan VGA. Ilyen értelemben mindegy, melyik GPU fejlesztő kártyáját választod.
Mellesleg, ha megnézel egy két unboxing videót tisztán látszik, hogy úgy van ahogy mondtam.
Ez a táp FSP Raider 550W kompatibilis ezzel a videókártyával Gtx 970 oc, csak azért kérdem mert olvasom a csatlakozást és a videókártyának 6pin +6-os a táp-on meg nem látom feltüntetve.
Eddig nvidiát használtam, de már 2x is volt valami vele így azon agyalok hogy áttérek az amd,re de nem tudom megérné-e.
RAM is kevés, legalább 8GB kellene, akkor a Proci is, VGA rol nem is beszélve!
Intel Pentuim D 820
ASRock 775i65G R3.0
Club 3D Radeon HD 3450 512MB GDDR2 64bit AGP
Kingston 2GB DDR2 667MHz KFJ2889/2G
http://hardverapro.hu/apro/radeon_360_-_fury_x-ig_2
A10 7700K proci
4x2gb ddr3 hyperx memória
R7 260X 2GB OC Edition
650W CM Táp.
Azt szeretném , hogy a BF4 multi és Witcher szépen fusson.
Nem feltétlenül a processzor a mérvadó ha a flx 60 fps kell neked. Először is VGA ami számit. Meg peraze a grafikai beállítások. High? VeryHigh/Ultra?
Asrock B85 Pro4
Core i5-4440
2x4GB Corsair 1866
Sapphire R9 380 2GB
1 TB Seagate 32MB
FSP HyPer M 500W
LG DVD Iró/Olvasó
Ház nincs benne mert az nagyon szubjektív mi tetszik. Így 175 ezer pcxen. A helyedben megvárnám az RX 480ra hogyan reagálnak az árak. Lehet AMD konfigot is épiteni de hamaroaat itt a ZEN amely tudja majd lehetőleg a i5 szintjét es valóazínűleg nem lesz 52 ezer. De ha maradsz ez melett amely abazolút nem rossz választás meg szedj össze kis penzt es 190ig told ki a kereted. De ez csak az igényeidtől függ.
vagy ha nagyon muszáj h AMD legyen várd meg a Zen-t 😃
Tudnátok nekem segíteni egy kis gép konfigban? 150-170 ezer forintból szeretnék a nyáron összetenni egy gépet amin fut a GTA V, Rainbow Six Siege, Mad Max és legyen meg fix 60 fps az se baj ha több van 😃
(ha lehetne akkor ne AMD-s processzor legyen mert a fogyasztása és a "fűtése" nem igazán tetszik, de meghalgatom az AMD-s konfigokat is. (Érdeklődés: Intel Core i5-ből melyik a legerősebb illetve a legjobb választás amin ugyanezek a játékok jól elfutnak? ))
A válaszokat előre is köszönöm. 😀
Asrock Z170 PRO4/D3 lehet H170 is ha nem akarsz OC-ni
Core i5-6600K lehet sima 6600
2x8 GB DDR4 Corsair Vengeance 2666 MHz
Samsung 850 SSD 256GB
2TB Seagate 64MB
FSP HyPER M 600W tápegység
DVD Iró/ovasó ha kell
NZXT Phantom 410 Red Ház. Bár vehetsz olcsóbbat is csak ez tetszik nekem 😃 Pl Zalman Z9 Plus az olcsóbb sokkal
MSI GTX 970 4GB OC már 88ezertól kapható. Viszont az RX480 bőven olcsóbb lesz és ugye gyorsabb is ill. újabb. Ez így a pcx-en (NZXT Házzal ami 30 ezer) Kimeríti a kereted. De olcsóbb házzal illetve RX 480 4GB-al még tehetsz bele több ramot és processzor hűtőt.
Kb 80e ből milyen gépet érdemes összepakolni használtban ? egy H61 lap adott, arra akarnék építeni.
nagyrészt WoW ra lenne használlva 1366x768 ban.
Szerk: amúgy tényleg érdemes lenne kivárni a 480 4GB-os verzióját, mert az mindent visz ebben az árkategóriában.
Illetve jobb a gtx 970-nél?