Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mlan0 avatar
Nekem is Sony Ericsson Xperia X10 mini-m van de akkor olyan nincs hogy le tőltőm az internetről az alkalmazást és áthuzom a telefon mappájána azt megy a telefonon az alkalmazás?
0
0
0
0
ProAkos avatar
Szia!

Playmarketröl tudsz leszedni alkalmazásokat+vannak androidos telefonokra megfelelő letöltő oldalak interneten ahonnan letudsz még tölteni. Nekem speciel egy Sony Ericsson Xperia mini prom van, számitógépröl áttett alkalmazást nem találtam a telefonomban.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Azt szeretném kérdezni hogy... Hogyan tegyek androidos telefonra a számitógépről alkalmazásokat? Jah és honnan lehet le tőlteni őket??
0
0
0
0
Cooley avatar
ludilud írta:
Sziasztok! A t-home által adott DSL 360R típusú modemet cserélném le egy ugyan ilyen típusú modemre ami teljesen új bontatlan.A kérdésem az lenne,hogy van-e valami speciális beállítás amit végre kell hajtani az új modemben?Itt elsősorban olyan beállításokra gondolok amit a szolgáltató miatt kell elvégezni?Pl. nem-e lesz baj abból ha észreveszik,hogy nem az ő modemjüket használom?Köszi előre is.

Szerintem ezt célszerű lenne tőlük megkérdezni.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Jah értem.,, köszi 😀

Hova tegyek egy androidos telefonra alkalmazást? melyik mappába??
0
0
0
0
akos328 avatar
a másik lehetőség a mobilnet, de ahhoz a szolgáltató lefedettsége szűkséges. nah ha most neked nincs bent SIM kártya akkor nem tud egyik szolgáltatóhoz sem csatlakozni.
mást nem tudok, esetleg még vannak vpn-ek virtuális hálózatok, de azt kötve hiszem h lehet netezésre használni.
0
0
0
0
mlan0 avatar
akos328 írta:
mlan0 írta:
Az lenne a kérdésem hogy ma vettem egy telefont.. 😀 és még nincs benne sim kártya (pannonos) de attol függetlenül lehetne rajta faceookozni?? 😀 mert van ilyen ingyenes szar,, 😜 (amugy a telefon androidos)

Mobilnetbe nem vagyok biztos, de wifivel fellehet menni az biztos.
Én a SE Xperia X8 2 hétig nem volt benne sim kártya, de simán tudtam használni csak rinyált egy kicsit az elején h nincs benne kártya.

Akkor wifi nélkül nem lehet? mert ahoz hogy wifizhesek ell kel mennem a faluvégére mert ott az internet központ 😜
0
0
0
0
akos328 avatar
mlan0 írta:
Az lenne a kérdésem hogy ma vettem egy telefont.. 😀 és még nincs benne sim kártya (pannonos) de attol függetlenül lehetne rajta faceookozni?? 😀 mert van ilyen ingyenes szar,, 😜 (amugy a telefon androidos)

Mobilnetbe nem vagyok biztos, de wifivel fellehet menni az biztos.
Én a SE Xperia X8 2 hétig nem volt benne sim kártya, de simán tudtam használni csak rinyált egy kicsit az elején h nincs benne kártya.
0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
KhalDrogo88 írta:
Most egy 2 magos van a gépembe, én 4 magosat szeretnék venni, elérhető
ron. Max 30ért. 😀

Múltkor láttam 28-ért Q9400-at 28-ért.
0
0
0
0
cseszka avatar
niteforce írta:
Sziasztok!
Logitech X-530 hangfalam van, eddig mindig stereoban használtam, de kíváncsi voltam milyen 5.1-ben, na és azt vettem észre, hogy a hátsó hangszórók egy nagyon picit késnek.
Ezt a dobnál lehet észrevenni, mintha 2 zene rosszul lenne szinkronizálva egy mixben. Tényleg pici, de azért hallható.
Mi a gond?

Nincs gond,nálam is igy szól,mintha viszhangzana.5.1 filmnél rendesn szól.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Megaisten írta:
Temp mappábol mindent.amikell neki ugyse engedi törölni. használj olyan progit is mint ccleaner vagy a Advanced SystemCare Po legujabb változatát ezek jók.😃

Köszönöm a választ! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Logitech X-530 hangfalam van, eddig mindig stereoban használtam, de kíváncsi voltam milyen 5.1-ben, na és azt vettem észre, hogy a hátsó hangszórók egy nagyon picit késnek.
Ezt a dobnál lehet észrevenni, mintha 2 zene rosszul lenne szinkronizálva egy mixben. Tényleg pici, de azért hallható.
Mi a gond?
0
0
0
0
djzoli30 avatar
Sziasztok, a problémám a következö:Van egy Gigabyte GA-P31-DS3L tipusu alaplapom és DualCore Intel Pentium E2200 proci van benne,ami 2200mhz-es.A gond az,hogy a BIOS-ban 1200mhz-et ir ki(CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1200 MHz (6 x 200).Gyárilag 11x200-at kellene irnia.Elmentem az emlitett beállitással,de reboot után visszaáll 6x200-ra. A Biosom F8 -as.Akinek van valami ötlete,kérem irjon....
0
0
0
0
Megaisten avatar
Temp mappábol mindent.amikell neki ugyse engedi törölni. használj olyan progit is mint ccleaner vagy a Advanced SystemCare Po legujabb változatát ezek jók.😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Kíváncsi lennék arra hogy van ügye rejtett mappa az Appdata, ebből a mappából mit lehet törölni? Már van benne pár giga!
0
0
0
0
thealexis avatar
mi a különbség a hdmi és a displayport között, melyik a jobb?
0
0
0
0
Zori86 avatar
KhalDrogo88 írta:
ron. Max 30ért. 😀

Ebben az esetben Q9400 ezek mennek 30ezer körül.
0
0
0
0
KhalDrogo88 avatar
ron. Max 30ért. 😀
0
0
0
0
Zori86 avatar
KhalDrogo88 írta:
Hali.
Az én gépembe szeretnék új procit venni.
Mondanátok nekem olyan procikat amit bele is tudok tenni? És nem olyan nagyon drágák. 😃
Alaplapom: MSI G41M-P28 (MS-7592)

Hello,

Az S775-s konfigokra szerintem már nem igazán érdemes sok pénzt fejlesztésre költeni.
Ha mindenképpen szeretnél hozzá új procit, akkor minimum C2D E8400 vagy egy kisebb quad. E8400 aprón használtan 15ezer körül van, én ennél többet nem költenék rá.
0
0
0
0
Joker avatar
KhalDrogo88 írta:
Hali.
Mondanátok nekem olyan procikat amit bele is tudok tenni? És nem olyan nagyon drágák. 😃

attól függ mennyid van rá 15 körül már vehetsz bele használtan egy e8400as core 2 duót az ***a kis proci.
0
0
0
0
KhalDrogo88 avatar
Hali.
0
0
0
0
Lizard avatar
thealexis írta:
Asus P8Z77-M Pro alaplapban jól futna egy i7-3770K, és lehetne tuningolni? 😀

Természetesen igen, jól működnének!
0
0
0
0
thealexis avatar
Asus P8Z77-M Pro alaplapban jól futna egy i7-3770K, és lehetne tuningolni? 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
nokiacsabika írta:
slyy08 írta:
Hello mindenki . Segitseget szeretnek kerni . Uj gepet szeretnek venni jatekra . Osszeallitott mar valaki itt nekem egy konfigot amit en most kicsit atalakitottam es velemenyeket szeretnek kerni . Szoval

proci - Intel Core i5 2500k
VGA - Sapphire HD 7970
Alaplap - MSI Z77A - G43 (vagy 45 nemtom erdemes e)
Tapegyseg - FSP Hexa 500w (vagy Aurum Gold 500w ha szukseges.
Memoria - Corsair Vengeance 4x2 Gb vagy 2x4 Gb (nemtom hogy jobb)
Winchester - Western Digital Caviar Green 1TB
SSD - Corsair Force 3 120GB
Haz - AeroCool S9 Pro (azert ez mert allitolag nem kell kulon proci huto )

Hat ez lenne az . Legyetek szivesek elmondani hogy ezek a komponensek passzolnak e egymashoz , nincs e problema a kompatibilitassal esetleg . Es a zarojelekben levo dolgokban bizonytalan vagyok . Szerintetek hogy lenne jobb ? Elore is koszonom a valaszokat .

inkább vegyél egy H77-es lapot többnyire Asus-t és egy kártyához elég az matx, egy sima i5 3550-est, vegyél egy normális tápot, ssd samsung 830 128GB, ehhez veszel egy matx házat pl:Fractal Design Core 1000 és veszel egy jobb vga-t, (nem a k-s proci a lényeg hanem a vga)

Hogy te mi hülyeséget össze nem hordasz. Ebből értelme egyedül az SSD javaslatodnak volt, de egyszer már ajánlottam neki, hogy inkább Samu 830/840 vagy OCZ Vertex 4-et vegyen.
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
slyy08 írta:
Hello mindenki . Segitseget szeretnek kerni . Uj gepet szeretnek venni jatekra . Osszeallitott mar valaki itt nekem egy konfigot amit en most kicsit atalakitottam es velemenyeket szeretnek kerni . Szoval

VGA - Sapphire HD 7970

Hat ez lenne az . Legyetek szivesek elmondani hogy ezek a komponensek passzolnak e egymashoz , nincs e problema a kompatibilitassal esetleg . Es a zarojelekben levo dolgokban bizonytalan vagyok . Szerintetek hogy lenne jobb ? Elore is koszonom a valaszokat .

inkább vegyél egy H77-es lapot többnyire Asus-t és egy kártyához elég az matx, egy sima i5 3550-est, vegyél egy normális tápot, ssd samsung 830 128GB, ehhez veszel egy matx házat pl:Fractal Design Core 1000 és veszel egy jobb vga-t, (nem a k-s proci a lényeg hanem a vga)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Valamiért nálam a nem tölt a youtube. Az internet jó, flash playert is felraktam,de mégis valami gond van, mert mikor megnyitok egy videót kb 30 százalékát betölti és megáll . Hiába töltöm újra ugyanaz. szinte minden videónál ez van. De mikor proxyval nyitom meg a youtube-os videót akkor dolgozik, mi lehet a gond ? Kérjek új IP-t a szolgáltatótól, vagy mit csináljak? kérlek segítsetek.
0
0
0
0
Cooley avatar
slyy08 írta:

VGA - Sapphire HD 7970

Az az SSD helyett inkább Samsung 830/840 vagy OCZ Vertex 4. Hasonló árban vannak, de lényegesen jobbak. Az meg baromság, hogy nem kell külön procihűtő azzal a házzal.
0
0
0
0
slyy08 avatar

VGA - Sapphire HD 7970

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
WackoSheep írta:
Ha van valami problémátok tőlem kérdezhettek nyugodtan levélben is mert annyira jó a gépem!

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. No comment😃
0
0
0
0
Chuck avatar
hello, 1 et nem értek hogy az OpenGL mire jó? és mire kell? 😃 😆
0
0
0
0
almos avatar
Medai Playernél is ugyanez a gond...Winampnál működnek a hangfalak...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
almos írta:
gyenesmartin írta:
almos írta:
gyenesmartin írta:
almos írta:
Vettem egy Asus Xonar DG-t. Beállitottam,működik is a hang szépen, de ha zenét játszok le,vagy egyszerű divx-et,akkor csak az oldalsó 2 szól az 5.1-en, a középső és a hátsó 2 nem. Az integráltnál ezelőtt tökéletes működött az 5.1,de most csak,ha DVD filmet játszok le akkor. Valakinek valami ötlet?
Így működik jól. De ha a másikat jobban szeretted akkor az audio channelt tedd le 2-re. A másik meg 5.1-en legyen. Ezt ugye mindig állítani fog kelleni.

ÉS ezt hogyan is csináljam meg? Tudnál segiteni?
A driverében. A mainnál lehet 3 dolgot állítani. Az audio channelt a Sample Rate-t és az Analog out-ot. Az audio channelt 2.0-ra az analog out meg maradjon akkor 5.1-ben. Így azok is 5 csatornán fognak szólni amik eddig csak kettőn. Illetve még be lehet kapcsoni a flexbasst is, azzal aktiválod a mélynyomót, hogy az is szóljon zene közben ne csak az 5 kicsi.

Flexbassra rájöttem én is. Viszont,amit irtál megodlás nem műkszik, Channelt 2-re állitom,Analog out 5.1, de még mindig nem szól csak két hangfal youtube-nál... :/
Csak youtubenál? Az lehet más baj is.
0
0
0
0
almos avatar
gyenesmartin írta:
almos írta:
gyenesmartin írta:
almos írta:
Vettem egy Asus Xonar DG-t. Beállitottam,működik is a hang szépen, de ha zenét játszok le,vagy egyszerű divx-et,akkor csak az oldalsó 2 szól az 5.1-en, a középső és a hátsó 2 nem. Az integráltnál ezelőtt tökéletes működött az 5.1,de most csak,ha DVD filmet játszok le akkor. Valakinek valami ötlet?
Így működik jól. De ha a másikat jobban szeretted akkor az audio channelt tedd le 2-re. A másik meg 5.1-en legyen. Ezt ugye mindig állítani fog kelleni.

A driverében. A mainnál lehet 3 dolgot állítani. Az audio channelt a Sample Rate-t és az Analog out-ot. Az audio channelt 2.0-ra az analog out meg maradjon akkor 5.1-ben. Így azok is 5 csatornán fognak szólni amik eddig csak kettőn. Illetve még be lehet kapcsoni a flexbasst is, azzal aktiválod a mélynyomót, hogy az is szóljon zene közben ne csak az 5 kicsi.

Flexbassra rájöttem én is. Viszont,amit irtál megodlás nem műkszik, Channelt 2-re állitom,Analog out 5.1, de még mindig nem szól csak két hangfal youtube-nál... :/
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
tasiadam írta:
nokiacsabika írta:
tasiadam írta:
[LINK] ezzel a képen látható proci hűtővel hány fokot tudok hűteni?

mégaz hogy hány fokot, de annyi pénzért már procihűtőt adnak nem színesfém hulladékot, nézz egy kicsit széjjel azért a pénzért lehet kapni procihűtőt is 😀

😆DD mekkora hülyék hogy háti permetezőt adnak 775ös tokozással 😆DD

áááááááááhhhhh hhhhhááááááhhhhh 😂, mindjárt bepisilek, meg is van a vízhűtés 😂
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Azt meglehet oldani,h benyomatom a 120Mb/s netet,majd azt egy ruterrel elosztom,egyik fele megy a gépembe,másik fele
meg ki a tetöre egy antennára,ami sugározza a jelet,a haverok jelszóval tudnának rácsatlakozni,és közösen cekkelnénk az
árát.Ami érdekelne,akkor is tudnák a többiek használni,ha az én gépem kivan
kapcsolva?Mert ha vihar van (zörög,villámlik)a gépem mindig áramtalanitom,
meg a netet is kihuzom a gépböl,vagy mennie kellene mindig mint 1 szerver gép.?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
almos írta:
gyenesmartin írta:
almos írta:

0
0
0
0
almos avatar
gyenesmartin írta:
almos írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
almos írta:
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
tasiadam írta:

mégaz hogy hány fokot, de annyi pénzért már procihűtőt adnak nem színesfém hulladékot, nézz egy kicsit széjjel azért a pénzért lehet kapni procihűtőt is 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
almos avatar
0
0
0
0
mlan0 avatar
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City szerintettek nekem hogy menne a gépemen?? 😀
0
0
0
0
spleenszuru avatar
köszönöm szépen a választ 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
spleenszuru írta:
sziasztok.

az alaplapom bios-ában az ECO beállításoknál van egy olyan beállítás, hogy EuP 2013.
disabled és enabled lehetőségekkel. tudja valaki ez mi ? 😃

illetve akkor a C1E support-ot is megmondhatná valaki 😃

az EuP 2013 egy norma mely szerint kikapcsolt állapotban a gép nem fogaszthat 5W-nál többet...

a C1E pedig a CPU energiatakarékos funkciója, amely minden új processzorban megtalálható. A C1E, azaz az Enhanced Halt State engedélyezése szoftveres órajel- és feszültségcsökkentést tesz lehetővé...
0
0
0
0
spleenszuru avatar
sziasztok.

az alaplapom bios-ában az ECO beállításoknál van egy olyan beállítás, hogy EuP 2013.
disabled és enabled lehetőségekkel. tudja valaki ez mi ? 😃

illetve akkor a C1E support-ot is megmondhatná valaki 😃
0
0
0
0
no avatar
miért nem működik a youtube ? A net jó mos mértem, da az a kib@szott youtube men tölti be a videókat. rákattintok ugyanúgy tölt 240p-n mint 1080p-n. És mikor belelapozok,akkor megál és kb 10 perc után kiírja hogy hiba történt . Mi a gond máshol is így van ?
0
0
0
0
trancemaster avatar
Devis írta:
775-ös quad akkor éri meg, ha olcsón betudod szerezni.
2500k és q9550 között fullhd alatt kb 1-2 fps az eltérés (persze nem alap órajeleken).

Ha új gépet akarsz, akkor igen 1155, vagy vársz a haswellekre.

Köszi, hát minden nap tanul valamit az ember. Ezért is szeretem ezt az oldalt! 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció