Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még annyi ha megveszem a tápot vajon legalább azok a játékok jol fognak menni mint a régi gt220-omon?
Egyszer egy HKC tápon demózták hogy az 5v-os ágon 9V jött ki😃
Hogy jobban menyen a videókártya????
Szerintetek lehet hogy a 2 magos proceszorom 2,8 GHz-es lasítja a videókártyám működését vagy az 500w M-Tech táp
erre a kommentre irtam...itt van szo az m-tech táprol erre irtam hogy nem ajánlatos ez alatt tuningolni..bár az tény hogy nem használtma válaszgombot de atol még nem kellt volna nekem ugranotok 3-is ....
Neked kéne visszaolvasni, mert előtted volt egy komment amiben Chieftec tápról volt szó, és te azután írtad ezt. Talán ha odaírtad volna, hogy az M-techről van szó, akkor nem lett volna ilyen félreértés.
Szerintetek lehet hogy a 2 magos proceszorom 2,8 GHz-es lasítja a videókártyám működését vagy az 500w M-Tech táp
látjátok erre irtam a kommentem nem a chieftec tápra hanem az m-tech tápra ti meg jöttök it chieftec-el meg ....áhhh....és még én okoskodok?most én is irhatnák csomo mindent de.....
fogadjunk ti azt hittétek hogy a#9803-as koment-re válaszoltam nem!!!kicsit feljebbire csak lemaradt a válaszgomb de attol még.....
(Mondjuk nem tudom miért a Videókártyák topikba tetted ezt a kérdést 😆😉
BIOS-t akarok frissíteni...Jelenleg v1.20-as van és találtam v2.30-at. Ha megfrissítem a BIOS-t, akkor nem kell újratenni semmit??? Hogy működik ez, mert annyira nem értek hozzá?
azt lehet igen..csak modjával mert aztán elszabadul a nyers erő a tápbol és.....
De miért próbálsz okoskodni ha nem megy? 😃
Az a Proci hűtő neve 😀 Cooler Master Hyper TX3
Hardwer id?
Ja és igen tovább akarom fejleszteni majd a nyári munkám után alaplapot vagy procit akarok cserélni
igen a hardvereid, a gépben a cuccok
sztem ink alaplapot vegyél és cm tx3 cpu hűtőt és akkor már a chieftec táppal nyugodtan mehet neki az oc
Ja és igen tovább akarom fejleszteni majd a nyári munkám után alaplapot vagy procit akarok cserélni
meg azzal a táppal is felejtős a tuning
Mégis miért felejtős a tuning Chieftec tápnál?
Ezt mond meg légyszíves...
Sztem csak azért írta be hogy gyűljön a pont, nincs is képben, mert akkor nem írna ilyen baromságokat.
Szerintetek megéri akkor tápot venni?
meg azzal a táppal is felejtős a tuning
Mégis miért felejtős a tuning Chieftec tápnál?
Ezt mond meg légyszíves...
és a legfrisebb biosal sem engedi a fesz emelést?
Sajnos nem,de van még egy gondja.NEM 2.0 a PCI-e foglalat!
mi a probléma? egy e5500-ről beszélünk, hol van abba igp? 😃
Az alaplapon.tekintve,hogy alaplapról volt szó.
azzal a lappal lehet tuningolni, megfelelő hozzá a chipset.
az egész konfig jelenleg nem eszik többet 200W-nál, szal nyugodtan lehet tuningolni is
A chipset az igen,csak szar a bios.Fesz emelés nem lehetséges még Ctrl+F1 mellett sem.Itt van egy a polcon nálam is.IGP sajnos nem engedi külső vga-val sem.
az egész konfig jelenleg nem eszik többet 200W-nál, szal nyugodtan lehet tuningolni is
A laggolás lehet rossz memória beállítás miatt is.
A Chiftek táp az jó választásnak tűnik.
Ja meg amikor rámegyek a videókártya auto-tune-ra aszt irja a videókártya aktivitás 98-90 % kösz ugrál tehát azér ki tudja használni ez nem aszt jelenti?
Ja meg én egy Chieftech IArena 500w tápra gondoltam
És ha úgy van elég neki egy 3,2 vagy 3,6 Ghz proci?
táp nem az igazi kevés a vas
A 6770-nek ne ártana kicsit magasabb órajelű CPU, de végül is sztem kitudja hajtani, de lehet h tévedek, viszont a táp az tényleg egy nagy fekete pont.
eléggé túlárazott kártya tényleg, a HD6790 jobban megéri kb ugyanannyiba kerül.
a HD6850 pedig sokkal gyorsabb, megéri a + pénzt.
úgy a HD6770 és a HD6790 között van.
Lenne egy kérdésem: van a gépemben most egy Radeon HD 2600 XT kártya. Berakok a helyére egy Zotac Geforce GT 240et, és nem indul a gép. Mitől lehet?
Köszi előre is a segítséget!
De sztem az nVidia sem akar rosszat feltétlenül tehát sz@rt(már bocsánat) nem foga nyakadba varni. Bár lehet hogy fog😃, de nem tartom valószínűnek hogy olyas vmit dobjon ki amia kártya halálát okozhatja. Játékokban lehetséges hogy FPS változást érzel majd.