sszemtelen írta:
Az a helyzet hogy a PC-X rossz CPU-t küldött, én meg nagy sietségemben nem vettem észre, csak telepítés után. Holnap jön a valódi 965-ös, és azért kérdem hogy kell-e telepítenem vajon. 😀
Ja értem. Teljesen felesleges újrarakni emiatt. Én 1055T-ről váltottam FX-8120-ra, de nem raktam újra, és semmi baja.
sszemtelen írta:
Az a helyzet hogy a PC-X rossz CPU-t küldött, én meg nagy sietségemben nem vettem észre, csak telepítés után. Holnap jön a valódi 965-ös, és azért kérdem hogy kell-e telepítenem vajon. 😀
Ja értem. Teljesen felesleges újrarakni emiatt. Én 1055T-ről váltottam FX-8120-ra, de nem raktam újra, és semmi baja.
Ez most komoly? 955-ről 965-re váltasz? A 2 közt kb 5 gombnyomáskülönbség van a a bios-ban... Felesleges procicsere - pláne ilyen - miatt oprendszert újrarakni, de kevésbé felesleges, mint ez a procicsere...
alex1997 írta:
Ja oké köszönöm vagyis ha a.lehető leggyorsabbat akarom akkor a legfrisebbet? De hoszú táv ra szeretném+ mekem a skin anyira nem lényeges
pontosan 😀 minél újabb annál jobban van finomítva, jobban kihasználja az erőforrást,...s van pár alkalmazás ami régebbi rendszeren nem fut pl. Chrome
LagMatyi írta:
Hali, tisztogatás közben észrevettem hogy van vagy 10db Microsoft Visual C++ Redistributable, van itt 2005-ös, 2008-as és 2010-es, ezek mind kellenek vagy elég ha csak a legfrissebbet fennhagyom, esetleg minden évből 1-1et vagy annyi se kell?
mind kell, Service Pack-okkal együtt...
alex1997 írta:
Heló!! Na találtam 2 Romot telefonomra de nemtudom melyiket rakjam fel.
1. CM 7.2 2.3.7 el
2. CM 9 4.0.4 el na és az lenne a kéedésem (mind a 2 teljesen stabil hibátlan) hogy melyiket toljam fel rá?
a 7.2 kevesebb ramot eszik (ezeket így halottam) viszont alig tud valamit a 9 viszont rengeteg ramot zabál merül a telefon de nagyon maga a rom is sokat foglal de cserébe a videOkat 60 fps el viszi.
Szerintem a 7.2 legyen de mondjatok ti is valamit (Galaxy S Plus a telefon)
egyértelműen CM9 de legjobb lenne CM10...rengeteg ram-ot zabál (maga a ROM nem zabál sokat, a háttérben futó alkalmazások annál inkább)...lekell venni a fényerőt és/vagy battery stats resetet csinálni recovery-n belül...mennyivel? 20-30Mb-al? elhanyagolható...
1. CM 7.2 2.3.7 el
2. CM 9 4.0.4 el na és az lenne a kéedésem (mind a 2 teljesen stabil hibátlan) hogy melyiket toljam fel rá?
a 7.2 kevesebb ramot eszik (ezeket így halottam) viszont alig tud valamit a 9 viszont rengeteg ramot zabál merül a telefon de nagyon maga a rom is sokat foglal de cserébe a videOkat 60 fps el viszi.
Hali, tisztogatás közben észrevettem hogy van vagy 10db Microsoft Visual C++ Redistributable, van itt 2005-ös, 2008-as és 2010-es, ezek mind kellenek vagy elég ha csak a legfrissebbet fennhagyom, esetleg minden évből 1-1et vagy annyi se kell?
an3hm írta:
Hello.Letezik Intel Core 2 procit tamogato alaplap aminek agp 8x illetve ddr1-es slotjai vannak?
Neten max pentium D-t tamogatot talaltam, ami az ASUS P5VD1-X.
Olyan alaplap NINCS ami C2 procikat támogat és AGP illetve DDR slotja van.
Hello.Letezik Intel Core 2 procit tamogato alaplap aminek agp 8x illetve ddr1-es slotjai vannak?
looserking írta:
hali all
olyan problémám lenne h ha fel akarom rakni akármelyik adobe cuccot telepítéskor azt írja h failed to initialize. (flash player,shockwave,air,reader)
ötlet ?
(Eredeti Windows XP SP2 Home Edition OEM)
Valószínűleg már nem elég nekik az sp2,legalábbis a readernél az sp3 a min követelmény
Egyszeruen nem talalok megfelelo drivert a kartyamhoz!!!
Mindegyik hibat ir ki telepitesnel...
Nagyon sokat probaltam mar. Ehhez a kartyahoz kellene!
ATI Radeon HD2600 AGP8x
12.6 agp hotfix -es driver [LINK]
Keresd meg a neked valót.Most sajnos nem tudom kipróbálni,mert az AGP 3650-em nincs itthon.Ha felmegy a driver,de a végén figyelmeztetések jelennek meg,akkor az esetek 99%-ában a Microsoft Visual C++ 2010-et a programok telepítése /törlése opciónál el kell távolítani.Ezt úgyis észreveszed,mert a CCC nem indítható ebben az esetben.
Alaplapi drivereket nem tette fel. Az volt a baj......😆😆😆
Ha 5v helyett 3.2 lenne,akkor nem menne a géped.A 15v-sem valós szerintem.Meg kellenbe mérni egy molex csatin a valóságot.Nekem proci fesznek 2.6v-ot ír az Aida.Már régen füstölne.Realtemp asszem írja rendesen a feszeket.Bár ez lapfüggő.
ATI Radeon HD2600 AGP8x
Keresd meg a neked valót.Most sajnos nem tudom kipróbálni,mert az AGP 3650-em nincs itthon.Ha felmegy a driver,de a végén figyelmeztetések jelennek meg,akkor az esetek 99%-ában a Microsoft Visual C++ 2010-et a programok telepítése /törlése opciónál el kell távolítani.Ezt úgyis észreveszed,mert a CCC nem indítható ebben az esetben.
haló a black light retribution nevezetű online játékban egy idő után kiírja hogy elfogyott a videó memória pedig a játék nem is akad nos milyen beállításokat kellene lentebb venni hogy ezt ne írja ki?
1600x900 ban játszok minden highon és minden advanced beállítás engedélyezve van
Az egy dolog, hogy mi az átlagos és mi a helyzet nála. Megkérdeztem mert nem tudtam melyik van neki és egyáltalán nem biztos, hogy nincs 64 bites win7-e 1GB RAMmal. Az már más kérdés, hogy nem jó párosítás. Egyébként 32 bites XPje van s a VGA drviert 10 mp alatt felrakja szóval nem tudom mi lehet nála gond. 10mp alatt kb semmi nem történik. 1-2 percig azért elszokott szöszölni.
Hirtelen ezt a 3 linket találtam, nem tudom ezeket próbáltad már?
ui.: utána néztem az amd oldalán, ehhez nincs driver a honlapjukon.
vagyis lehet van, csak vmi a linkkel lehet a baj ahova átdob.
Már bocs előre is lehet hogy tévedek, de ez hülye kérdés volt.
AGP-s VGA-val nem hiszem hogy WIN7-et használ, hiszen ha ilyen kártyája van, eltudom képzelni max 1GB RAM és mondjuk egy 2,6Ghz CPU-ja van, amihez teljesen felesleges lenne a WIN7.
A 64 bit is kizáró ok, bár van XP-ből is 64 bites, de a RAM-ből kiindulva nem hiszem.
Bár ezzel nem segítettem, de az amd.comról lehet lelehet szedni vmi jót.
ha már próbáltad, akkor próbáld meg eltávolítani teljesen a régebbi drivereket.
Sziasztok.Megeri lecserelni egy intel pentium 4 531-es procit egy p4 672-es procira?Eszreveheto a kulombseg a ketto kozott?
Biostar P4M800-M7A alaplapom van s amit a neten talaltam ez a legjobb proci amit bele lehet szerelni.
Miért írja ki azt az MSI Afterburner, hogy D3D11 mikor a videokártám csak DX10-et támogat. Anno próbáltam Devil may Cry 4ben is és abban is D3D11-et írt pedig az is DX10-es játék. Ez az MSI Afterburner hibája lenne?
Szerk. Azóta leszedtem Avatart(s jó látni, hogy jól fut mert anno ezt is elég kevés FPS-el toltam végig😃😉 s ott tényleg D3D10 van. Ezek szerint AC III-nál tényleg D3D11 van? Vagy MSI Afterburnernél ez mit jelez? Nem azt, hogy a kártya éppen mit használ?
Axelior írta:
Hali!
Nem találtam jobb helyet a kérdésnek:
Mi a véleményetek az [LINK]-ról? Volt már valamilyen tapasztalatotok ott? Érdemes ott hardvert venni?
Hát én nem vennék onnan semmit. Sok helyen olvastam hogy átb*szták az emberek fejét. Inkább ha már ilyen oldalak érdekelnek akkor eBay.
Értem, kösz az infót. Csak hirtelen nagyon olcsónak tűnt az oldal, azért kérdeztem de pont kifogtam 3 jó ajánlatot eBay-en 😀
Hát néha az olcsó dolgok vezetnek a bukáshoz. Örülök hogy segíthettem.
Axelior írta:
Hali!
Mi a véleményetek az [LINK]-ról? Volt már valamilyen tapasztalatotok ott? Érdemes ott hardvert venni?
Hát én nem vennék onnan semmit. Sok helyen olvastam hogy átb*szták az emberek fejét. Inkább ha már ilyen oldalak érdekelnek akkor eBay.
Értem, kösz az infót. Csak hirtelen nagyon olcsónak tűnt az oldal, azért kérdeztem de pont kifogtam 3 jó ajánlatot eBay-en 😀
Axelior írta:
Hali!
Rendben, köszönöm a segítséget! 😀
Ismét döntetlen 😃
Amúgy: Phenom II X4 955 >> Phenom II X4 965 BE
A 955 lenne a 965-re cserélve. Win7 64 bit.
Szóval? 😜 😃
Ez most komoly? 955-ről 965-re váltasz? A 2 közt kb 5 gombnyomáskülönbség van a a bios-ban... Felesleges procicsere - pláne ilyen - miatt oprendszert újrarakni, de kevésbé felesleges, mint ez a procicsere...
Amúgy: Phenom II X4 955 >> Phenom II X4 965 BE
A 955 lenne a 965-re cserélve. Win7 64 bit.
Szóval? 😜 😃
Sziasztok!
Kérdésem mind ide, mind a szoftveres részhez tartozik, de itt kérdem meg 😀
Új CPU beszerelése után újra kell-e telepíteni a Win7-et, vagy sem?
A neten megoszlanak erről a vélemények, ezért bátorkodom megkérdezni 😀
Köszönöm! 😀
Szerintem érdemes újrarakni...
Kérdésem mind ide, mind a szoftveres részhez tartozik, de itt kérdem meg 😀
Új CPU beszerelése után újra kell-e telepíteni a Win7-et, vagy sem?
A neten megoszlanak erről a vélemények, ezért bátorkodom megkérdezni 😀
Köszönöm! 😀
Ja oké köszönöm vagyis ha a.lehető leggyorsabbat akarom akkor a legfrisebbet? De hoszú táv ra szeretném+ mekem a skin anyira nem lényeges
pontosan 😀 minél újabb annál jobban van finomítva, jobban kihasználja az erőforrást,...s van pár alkalmazás ami régebbi rendszeren nem fut pl. Chrome
De amúgy most lényegi változás a 7.2 és a 10 között van? Teljesítményileg.
rengeteg lényeges (teljesítményt befolyásoló) változás történt!
[LINK]
2.3tól olvasd tovább (CM7.2=2.3.7 CM9=4.0 CM10=4.1.2)
mind kell, Service Pack-okkal együtt...
1. CM 7.2 2.3.7 el
egyértelműen CM9 de legjobb lenne CM10...rengeteg ram-ot zabál (maga a ROM nem zabál sokat, a háttérben futó alkalmazások annál inkább)...lekell venni a fényerőt és/vagy battery stats resetet csinálni recovery-n belül...mennyivel? 20-30Mb-al? elhanyagolható...
1. CM 7.2 2.3.7 el
[LINK]
Core 2 duo procik közül belemegy néhány, van rajta AGP és PCI-E X16-os port is, sőt DDR1/DDR2 Ram foglalat is van rajta. Igaz elég ritka lap ez.
Olyan alaplap NINCS ami C2 procikat támogat és AGP illetve DDR slotja van.
hali all
olyan problémám lenne h ha fel akarom rakni akármelyik adobe cuccot telepítéskor azt írja h failed to initialize. (flash player,shockwave,air,reader)
ötlet ?
(Eredeti Windows XP SP2 Home Edition OEM)
Valószínűleg már nem elég nekik az sp2,legalábbis a readernél az sp3 a min követelmény
Sracok!
ATI Radeon HD2600 AGP8x
Alaplapi drivereket nem tette fel. Az volt a baj......😆😆😆
Esetleg rossz az érzékelö?
Sracok!
ATI Radeon HD2600 AGP8x
1600x900 ban játszok minden highon és minden advanced beállítás engedélyezve van
[LINK]
[LINK]
Hirtelen ezt a 3 linket találtam, nem tudom ezeket próbáltad már?
ui.: utána néztem az amd oldalán, ehhez nincs driver a honlapjukon.
vagyis lehet van, csak vmi a linkkel lehet a baj ahova átdob.
windows 7 32 vagy 64 bit?
Már bocs előre is lehet hogy tévedek, de ez hülye kérdés volt.
AGP-s VGA-val nem hiszem hogy WIN7-et használ, hiszen ha ilyen kártyája van, eltudom képzelni max 1GB RAM és mondjuk egy 2,6Ghz CPU-ja van, amihez teljesen felesleges lenne a WIN7.
A 64 bit is kizáró ok, bár van XP-ből is 64 bites, de a RAM-ből kiindulva nem hiszem.
Bár ezzel nem segítettem, de az amd.comról lehet lelehet szedni vmi jót.
ha már próbáltad, akkor próbáld meg eltávolítani teljesen a régebbi drivereket.
ATI Radeon HD2600 AGP8x
De akkor sem érdemes váltani, mert nincs jelentős különbség a 2 proci között.
Biostar P4M800-M7A alaplapom van s amit a neten talaltam ez a legjobb proci amit bele lehet szerelni.
Szerk. Azóta leszedtem Avatart(s jó látni, hogy jól fut mert anno ezt is elég kevés FPS-el toltam végig😃😉 s ott tényleg D3D10 van. Ezek szerint AC III-nál tényleg D3D11 van? Vagy MSI Afterburnernél ez mit jelez? Nem azt, hogy a kártya éppen mit használ?
Hali!
Hát néha az olcsó dolgok vezetnek a bukáshoz. Örülök hogy segíthettem.
Hali!
Hali!