Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Logen33 avatar
Synda írta:
GokuTM

Zongorista lehet.😊

Mi az: 1 lába van és fekete...féllábú Néger.
2 lába van és fekete?...2 féllábú Néger
3 lába van és fekete?...zongora.
4 lába van és fekete?...féllábú Néger zongorázik.

Ne veszettek össze egy linken.😆

ezen szakadtam! 😂

Am meg mintha az óvodában lennék... 😕 szégyen hogy mennyit offoltok ilyen baromságokon! DCMAN te meg elkezdhetnél viselkedni mert rohadt idegesítő hogy mindenhol csak offolsz meg írod a hülyeségeket!
0
0
0
0
DCMAN avatar
ennyyiiiiiiii...majd kiderül hány bites.....
0
0
0
0
niteforce avatar
DCMAN írta:
te honnan tudhatod hogy 64 bites az op-ja??50%-50%-ék

tudod mit?

32 bit: [LINK]
64bit: [LINK]
0
0
0
0
Kornel77 avatar
DCMAN írta:
te honnan tudhatod hogy 64 bites az op-ja??50%-50%-ék...de nem baj nemsoká kiderül .....

De nem arról van szó hogy hány bites 😀
Te 32 bitesre küldted..a csajszi meg olyan linket küldött ahol ő kibírja választani hogy hány bitesre akarja,mert azt ő tudja..Csak ennyiről van szó 😀

Ne offoljak..Jó kis kari ez a HD 7770 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ezen már kár vitázni. Okosabb lett volna megkérdezni, hogy milyet használ...
0
0
0
0
DCMAN avatar
te honnan tudhatod hogy 64 bites az op-ja??50%-50%-ék...de nem baj nemsoká kiderül .....ha ennyire szurja a szemed akor elküldöm neki a 64 bites-t is és kész
0
0
0
0
mathejocy avatar
4 GB Ramnál szigorúan 64 bit kell.Gondolom nem akasz bukni 700MB-ot a memóriából.Mellesleg ha bővit az ember,akkor nem biztos,hogy szeretné újratelepíteni a gépet a memó miatt.Ja és még valami Nem 500MB-ot nyersz,hanem 500MB-ot buksz.Nem mindegy!
0
0
0
0
DCMAN avatar
tök 8........... ha 32 bites az oprendszeje akor nincs miről beszélni mert akor jót küldtem neki..
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
DCMAN írta:
figyelhj csak megnézed a a gépeit és csumi van 4gb ramja...hány embernek van 4gb ram ja és 32 bites az op-ja??ok akor tudjátok mit 64 bites az oprendszer..ha nektek ez ennyire fáj akor....

Magadat hazudtoltad meg...

Aki pl. full HD-ban játszik annak igenis számít az a +512 MB Ram.
0
0
0
0
niteforce avatar
DCMAN írta:
figyelhj csak megnézed a a gépeit és csumi van 4gb ramja...hány embernek van 4gb ram ja és 32 bites az op-ja??ok akor tudjátok mit 64 bites az oprendszer..ha nektek ez ennyire fáj akor....

nagyon kevésnek...
az se azért tette fel mert meggyőződése hogy az kell hanem mert nem tudja.
nekem is 4 giga ram van és 64 -es os...
0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
DCMAN írta:
niteforce írta:
DCMAN írta:
figyelj töki mivel 4 gb ramja van ezért a reális a 32-bit én is gondoltam a 64 -bitre de sztem 32 bites és ebben az esetben meg jót küldtem!!

4 giga ramra már 64-eset szokás rakni, mert a 32 bites 4-ből legjobb esetben is csak 3,5 öt tud kihasználni...

64 bitesre inkább 6vagy 8 giga vagy afeljebb..szerintem valószínübb hogy 32 bites az op-ja mint 64 4gb ramra még felesleges.....minek??fél gigát nyer??nem sok...

megint csak azért kötekedsz hogy neked legyen igazad...
0
0
0
0
DCMAN avatar
niteforce írta:
DCMAN írta:
figyelj töki mivel 4 gb ramja van ezért a reális a 32-bit én is gondoltam a 64 -bitre de sztem 32 bites és ebben az esetben meg jót küldtem!!

4 giga ramra már 64-eset szokás rakni, mert a 32 bites 4-ből legjobb esetben is csak 3,5 öt tud kihasználni...

64 bitesre inkább 6vagy 8 giga vagy afeljebb..szerintem valószínübb hogy 32 bites az op-ja mint 64 4gb ramra még felesleges.....minek??fél gigát nyer??nem sok...
0
0
0
0
niteforce avatar
DCMAN írta:

0
0
0
0
DCMAN avatar
figyelj töki mivel 4 gb ramja van ezért a reális a 32-bit én is gondoltam a 64 -bitre de sztem 32 bites és ebben az esetben meg jót küldtem!!aszthiszem meg is beszéltük testvér
0
0
0
0
DCMAN avatar
már elküdltem aranyom😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
tesék tökös itt van!!:[LINK] kapd le gyorsan
0
0
0
0
timon5000 avatar
sziasztok valaki dobna egy liknek ahonnan letudom tölteni a Ati Radeon 5670 driver frissitését?????
0
0
0
0
Logen33 avatar
XFX Radeon HD 7770 Double Dissipation Black Edition:

[LINK]

AMD Radeon HD 7770 Tested on 3Dmark11:

[LINK]
0
0
0
0
northern avatar
Renzo79 írta:
almos írta:
Renzo79 írta:
sziasztok videokártyát keresek 😃 a configomhoz (profilom)
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz
-csendesség előny lehet, szóval fontos a jó hűtés

(40-60e) nvidia

ui.: köszönöm szépen a segítséget

https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=444

https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3645

GeForce GTX560 Ti 1GB DDR5
Köszi már csak az érdekel ez a fajta kártya más hűtéssel más márkában nem lehet jó? vagy egyszerűbb kérdés 😃 melyik márkát szabad megvenni 😃

pl ez Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB "Phantom" itt nem látok ventilátort, így a gép halk maradna, vagy felejtős?

Pedig a Phantomon is van, csak a hűtőborda és a nyák közötti részen, azért nem látszik 😉
0
0
0
0
almos avatar
Renzo79 írta:
almos írta:
Renzo79 írta:
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz

(40-60e) nvidia

Köszi már csak az érdekel ez a fajta kártya más hűtéssel más márkában nem lehet jó? vagy egyszerűbb kérdés 😃 melyik márkát szabad megvenni 😃

pl ez Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB "Phantom" itt nem látok ventilátort, így a gép halk maradna, vagy felejtős?

Amit én mutattam annak elég jó a hűtése,és nem is túl hangos,de bármely márka bármely modellje megfelel, teljesítményük ugyanaz.
0
0
0
0
no avatar
almos írta:
Renzo79 írta:
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz

(40-60e) nvidia

0
0
0
0
almos avatar
Renzo79 írta:
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz

(40-60e) nvidia

0
0
0
0
no avatar
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz

(40-60e) nvidia

0
0
0
0
northern avatar
GokuTM írta:
northern írta:
GokuTM írta:
Sokat röhögtem ezen a videón anno😃 Mennyi pénzbe volt az a kis "csúszkahúzogatás" 😜

Szvsz semmibe, szerintem gariban kapott másikat 😀

Van benne valami.
Szegénynek biztos nem állt fel 1 hónapig olyan sokkot kapott 😆
150ezres kártya meg a többi cucc amit vihetett magával 😃

1 vga nem hiszem hogy bármit is visz magával, vagy max nagyon ritka, nagyon speciális esetbe, inkább a tápra jellemző hogy valamit magával visz. Ennél a videónál pedig egy OC csapatról beszélünk ha jól látom, szerintem már volt hasonlóban részük, nem gondolnám hogy ez ilyenkor nagyon földhöz vágná őket. A videó azért készült hogy a GTX590 userek figyelmét felhívják a driver hibájára (még azt is megmerem kockáztatni hogy direkt füstöltek el egy 590-et, szemléltetés gyanánt)
0
0
0
0
northern avatar
GokuTM írta:
Sokat röhögtem ezen a videón anno😃 Mennyi pénzbe volt az a kis "csúszkahúzogatás" 😜

Szvsz semmibe, szerintem gariban kapott másikat 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
az mondjuk elég szar márka.
bár nekem most van 2 inno3D geforce-om, de működnek.
0
0
0
0
akos328 avatar
Synda írta:
akos328 írta:
Synda írta:
Azért mert ajánlom én semmi pénzért nem vennék Nvidiát...
Egyszer volt,leégett,többet nem is kell.😜
Nem azt mondom,hogy xar kártya,de a házamba többet soha nem rakom.😆
10 éve csak Ati/Amd,azon belül Sapphire,ezeket viszont ajánlom...elpusztíthatatlanok.😂

De sztem az se az nvidia hibája volt.

Alapórajelen nem szokás tönkremenni...kicserélték minden xarakodás nélkül.😉

Nem táp volt a hibás,hanem a kártya. 😜

Igaz nem manapság történt,egy FX 5900XT-ről beszélek 😆

én a gyártóra gondoltam nem a tápra és nem is rád h túlhuztad volna.
0
0
0
0
DCMAN avatar
na azt ugy köszi!😲
0
0
0
0
DCMAN avatar
hogy lehet leégetni egy vidikarit?
0
0
0
0
akos328 avatar
Synda írta:
Azért mert ajánlom én semmi pénzért nem vennék Nvidiát...
Egyszer volt,leégett,többet nem is kell.😜
Nem azt mondom,hogy xar kártya,de a házamba többet soha nem rakom.😆
10 éve csak Ati/Amd,azon belül Sapphire,ezeket viszont ajánlom...elpusztíthatatlanok.😂

De sztem az se az nvidia hibája volt.
0
0
0
0
DCMAN avatar
Kornel77 írta:
DCMAN írta:
mondjatok már jó videokátyát légyszi ami 4-5 évig kiszolgál

GTX 590-Hd 6990 vagy vársz a HD 7990-re 😀

Mellesleg mind kiszolgál,cél kérdése

thank you😉
0
0
0
0
Kornel77 avatar
DCMAN írta:

GTX 590-Hd 6990 vagy vársz a HD 7990-re 😀

Mellesleg mind kiszolgál,cél kérdése
0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
Kornel77 avatar
akos328 írta:
Kornel77 írta:
akos328 írta:
Ez akkora hülyeség h AMD vagy Nvidia párti valaki. menyivel jobb az egyik a másiknál?
Van itt vki olyan akinek robban fel videókártya a gépében, ha nem akk nem mind1.
ha vmi tönkremegy akk inkább a gyártót kell hibáztatni. Videókártyát nem márka szerint kel választani hanem ár/érték arányt nézve. ugyanígy a CPU-knál.

De most érted..mindenkinek van egy kedvence..pl nekem volt Ati Nvidia is..egyikbe se csalódtam..de van akinek éveken keresztül Atit használ..jó árba van.. eddig nem csalódott benne..minek vegyen Nvidiát..

De eddig arról volt szó h 6850 akar venni 50-ért. és ajánlották a GTX560Ti-t ami erősebb, de nem akar Nvidiát venni. Miért nem? ha ugyan abban az árban erősebbet kap? Csak azért mert más a neve. nekem am tök8 én elfogadnék egy AMD-t és egy NV-t is.

Hát igen..ez más.. Pedig az 560 Ti az hazavágja..
0
0
0
0
kucsi avatar
akos328 írta:
Kornel77 írta:
akos328 írta:
Ez akkora hülyeség h AMD vagy Nvidia párti valaki. menyivel jobb az egyik a másiknál?
Van itt vki olyan akinek robban fel videókártya a gépében, ha nem akk nem mind1.
ha vmi tönkremegy akk inkább a gyártót kell hibáztatni. Videókártyát nem márka szerint kel választani hanem ár/érték arányt nézve. ugyanígy a CPU-knál.

De most érted..mindenkinek van egy kedvence..pl nekem volt Ati Nvidia is..egyikbe se csalódtam..de van akinek éveken keresztül Atit használ..jó árba van.. eddig nem csalódott benne..minek vegyen Nvidiát..

De eddig arról volt szó h 6850 akar venni 50-ért. és ajánlották a GTX560Ti-t ami erősebb, de nem akar Nvidiát venni. Miért nem? ha ugyan abban az árban erősebbet kap? Csak azért mert más a neve. nekem am tök8 én elfogadnék egy AMD-t és egy NV-t is.

én egy kicsit márkahű vagyok 😀 vagyis voltam mert megdumáltak és rájöttem, hogy gy Point of View GeForce GTX560Ti az jobb választás, és azt is fogok venni 😀
köszönöm a sok segítséget 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Kornel77 írta:
akos328 írta:

0
0
0
0
mathejocy avatar
Mindegy,hogy 80 v 82 fps-el megy a játék.Én spec szeretem a pirosat és a zöldet is.A gyártót viszont megnézem.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
akos328 írta:

0
0
0
0
akos328 avatar
0
0
0
0
mathejocy avatar
Én is a hardveraprón vettem az 5870-em 1 év 3 hó garivel full-full dobozosan 25e FT-ért.Persze ez az ár nem minden napi.Csak az ára miatt volt érdemes lecserélnem a GTX 460 GLH-t.Maradt 5 e FT-m plusszba.
Más:Elrajtoltak a 7950-ek.Márciusban jön a 78xx és a 77xx stb.
Az árukra leszek kíváncsi.Engem spec a 7850 és 7870 érdekel majd elsősorban.
0
0
0
0
niteforce avatar
mivel a HD6870 olcsóbb a vele egy szintű GTX560-nál ezért a HD6870-et vedd.
0
0
0
0
kucsi avatar
Synda írta:
44k
Itt a Webáruházban 47+Dirt 3 😀

Hd 6870 valóban jobb választás.
50k-ért van 560Ti az mégjobb.😜

hmmm legyen inkább nvidia mint ati? hát nem is tudom... :S
0
0
0
0
stalker41 avatar
HD6850 optimális ára 40k felett van jelenleg egy picivel és 50k-ért akármilyen agyonhúzott se érné meg ha 50k-ért kell kártya ott a HD6870...
0
0
0
0
niteforce avatar
elég drága, ennyiért már HD6870-et is kapni. legalábbis én ahogy néztem 50k
0
0
0
0
kucsi avatar
Sziasztok!

Haverom venne egy ilyen VGA-t

Sapphire HD 6850 1GB TOXIC GDDR5 PCIE

ajánljátok?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Igy ebben a formában oké,mert nincsenek hídba kötve.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció