Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GokuTM
Zongorista lehet.😊
Mi az: 1 lába van és fekete...féllábú Néger.
2 lába van és fekete?...2 féllábú Néger
3 lába van és fekete?...zongora.
4 lába van és fekete?...féllábú Néger zongorázik.
Ne veszettek össze egy linken.😆
ezen szakadtam! 😂
Am meg mintha az óvodában lennék... 😕 szégyen hogy mennyit offoltok ilyen baromságokon! DCMAN te meg elkezdhetnél viselkedni mert rohadt idegesítő hogy mindenhol csak offolsz meg írod a hülyeségeket!
te honnan tudhatod hogy 64 bites az op-ja??50%-50%-ék
tudod mit?
32 bit: [LINK]
64bit: [LINK]
te honnan tudhatod hogy 64 bites az op-ja??50%-50%-ék...de nem baj nemsoká kiderül .....
De nem arról van szó hogy hány bites 😀
Te 32 bitesre küldted..a csajszi meg olyan linket küldött ahol ő kibírja választani hogy hány bitesre akarja,mert azt ő tudja..Csak ennyiről van szó 😀
Ne offoljak..Jó kis kari ez a HD 7770 😃
figyelhj csak megnézed a a gépeit és csumi van 4gb ramja...hány embernek van 4gb ram ja és 32 bites az op-ja??ok akor tudjátok mit 64 bites az oprendszer..ha nektek ez ennyire fáj akor....
Magadat hazudtoltad meg...
Aki pl. full HD-ban játszik annak igenis számít az a +512 MB Ram.
figyelhj csak megnézed a a gépeit és csumi van 4gb ramja...hány embernek van 4gb ram ja és 32 bites az op-ja??ok akor tudjátok mit 64 bites az oprendszer..ha nektek ez ennyire fáj akor....
nagyon kevésnek...
az se azért tette fel mert meggyőződése hogy az kell hanem mert nem tudja.
nekem is 4 giga ram van és 64 -es os...
figyelj töki mivel 4 gb ramja van ezért a reális a 32-bit én is gondoltam a 64 -bitre de sztem 32 bites és ebben az esetben meg jót küldtem!!
4 giga ramra már 64-eset szokás rakni, mert a 32 bites 4-ből legjobb esetben is csak 3,5 öt tud kihasználni...
64 bitesre inkább 6vagy 8 giga vagy afeljebb..szerintem valószínübb hogy 32 bites az op-ja mint 64 4gb ramra még felesleges.....minek??fél gigát nyer??nem sok...
megint csak azért kötekedsz hogy neked legyen igazad...
figyelj töki mivel 4 gb ramja van ezért a reális a 32-bit én is gondoltam a 64 -bitre de sztem 32 bites és ebben az esetben meg jót küldtem!!
4 giga ramra már 64-eset szokás rakni, mert a 32 bites 4-ből legjobb esetben is csak 3,5 öt tud kihasználni...
64 bitesre inkább 6vagy 8 giga vagy afeljebb..szerintem valószínübb hogy 32 bites az op-ja mint 64 4gb ramra még felesleges.....minek??fél gigát nyer??nem sok...
[LINK]
AMD Radeon HD 7770 Tested on 3Dmark11:
[LINK]
sziasztok videokártyát keresek 😃 a configomhoz (profilom)
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz
-csendesség előny lehet, szóval fontos a jó hűtés
(40-60e) nvidia
ui.: köszönöm szépen a segítséget
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=444
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3645
GeForce GTX560 Ti 1GB DDR5
Köszi már csak az érdekel ez a fajta kártya más hűtéssel más márkában nem lehet jó? vagy egyszerűbb kérdés 😃 melyik márkát szabad megvenni 😃
pl ez Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB "Phantom" itt nem látok ventilátort, így a gép halk maradna, vagy felejtős?
Pedig a Phantomon is van, csak a hűtőborda és a nyák közötti részen, azért nem látszik 😉
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz
(40-60e) nvidia
Köszi már csak az érdekel ez a fajta kártya más hűtéssel más márkában nem lehet jó? vagy egyszerűbb kérdés 😃 melyik márkát szabad megvenni 😃
pl ez Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB "Phantom" itt nem látok ventilátort, így a gép halk maradna, vagy felejtős?
Amit én mutattam annak elég jó a hűtése,és nem is túl hangos,de bármely márka bármely modellje megfelel, teljesítményük ugyanaz.
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz
(40-60e) nvidia
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz
(40-60e) nvidia
-photoshop nagyüzem
-adobe premier pro
-játék 😜
-2 full HD monitorhoz
(40-60e) nvidia
Sokat röhögtem ezen a videón anno😃 Mennyi pénzbe volt az a kis "csúszkahúzogatás" 😜
Szvsz semmibe, szerintem gariban kapott másikat 😀
Van benne valami.
Szegénynek biztos nem állt fel 1 hónapig olyan sokkot kapott 😆
150ezres kártya meg a többi cucc amit vihetett magával 😃
1 vga nem hiszem hogy bármit is visz magával, vagy max nagyon ritka, nagyon speciális esetbe, inkább a tápra jellemző hogy valamit magával visz. Ennél a videónál pedig egy OC csapatról beszélünk ha jól látom, szerintem már volt hasonlóban részük, nem gondolnám hogy ez ilyenkor nagyon földhöz vágná őket. A videó azért készült hogy a GTX590 userek figyelmét felhívják a driver hibájára (még azt is megmerem kockáztatni hogy direkt füstöltek el egy 590-et, szemléltetés gyanánt)
Sokat röhögtem ezen a videón anno😃 Mennyi pénzbe volt az a kis "csúszkahúzogatás" 😜
Szvsz semmibe, szerintem gariban kapott másikat 😀
bár nekem most van 2 inno3D geforce-om, de működnek.
Azért mert ajánlom én semmi pénzért nem vennék Nvidiát...
Egyszer volt,leégett,többet nem is kell.😜
Nem azt mondom,hogy xar kártya,de a házamba többet soha nem rakom.😆
10 éve csak Ati/Amd,azon belül Sapphire,ezeket viszont ajánlom...elpusztíthatatlanok.😂
De sztem az se az nvidia hibája volt.
Alapórajelen nem szokás tönkremenni...kicserélték minden xarakodás nélkül.😉
Nem táp volt a hibás,hanem a kártya. 😜
Igaz nem manapság történt,egy FX 5900XT-ről beszélek 😆
én a gyártóra gondoltam nem a tápra és nem is rád h túlhuztad volna.
Azért mert ajánlom én semmi pénzért nem vennék Nvidiát...
Egyszer volt,leégett,többet nem is kell.😜
Nem azt mondom,hogy xar kártya,de a házamba többet soha nem rakom.😆
10 éve csak Ati/Amd,azon belül Sapphire,ezeket viszont ajánlom...elpusztíthatatlanok.😂
De sztem az se az nvidia hibája volt.
mondjatok már jó videokátyát légyszi ami 4-5 évig kiszolgál
GTX 590-Hd 6990 vagy vársz a HD 7990-re 😀
Mellesleg mind kiszolgál,cél kérdése
thank you😉
mondjatok már jó videokátyát légyszi ami 4-5 évig kiszolgál
GTX 590-Hd 6990 vagy vársz a HD 7990-re 😀
Mellesleg mind kiszolgál,cél kérdése
Ez akkora hülyeség h AMD vagy Nvidia párti valaki. menyivel jobb az egyik a másiknál?
Van itt vki olyan akinek robban fel videókártya a gépében, ha nem akk nem mind1.
ha vmi tönkremegy akk inkább a gyártót kell hibáztatni. Videókártyát nem márka szerint kel választani hanem ár/érték arányt nézve. ugyanígy a CPU-knál.
De most érted..mindenkinek van egy kedvence..pl nekem volt Ati Nvidia is..egyikbe se csalódtam..de van akinek éveken keresztül Atit használ..jó árba van.. eddig nem csalódott benne..minek vegyen Nvidiát..
De eddig arról volt szó h 6850 akar venni 50-ért. és ajánlották a GTX560Ti-t ami erősebb, de nem akar Nvidiát venni. Miért nem? ha ugyan abban az árban erősebbet kap? Csak azért mert más a neve. nekem am tök8 én elfogadnék egy AMD-t és egy NV-t is.
Hát igen..ez más.. Pedig az 560 Ti az hazavágja..
Ez akkora hülyeség h AMD vagy Nvidia párti valaki. menyivel jobb az egyik a másiknál?
Van itt vki olyan akinek robban fel videókártya a gépében, ha nem akk nem mind1.
ha vmi tönkremegy akk inkább a gyártót kell hibáztatni. Videókártyát nem márka szerint kel választani hanem ár/érték arányt nézve. ugyanígy a CPU-knál.
De most érted..mindenkinek van egy kedvence..pl nekem volt Ati Nvidia is..egyikbe se csalódtam..de van akinek éveken keresztül Atit használ..jó árba van.. eddig nem csalódott benne..minek vegyen Nvidiát..
De eddig arról volt szó h 6850 akar venni 50-ért. és ajánlották a GTX560Ti-t ami erősebb, de nem akar Nvidiát venni. Miért nem? ha ugyan abban az árban erősebbet kap? Csak azért mert más a neve. nekem am tök8 én elfogadnék egy AMD-t és egy NV-t is.
én egy kicsit márkahű vagyok 😀 vagyis voltam mert megdumáltak és rájöttem, hogy gy Point of View GeForce GTX560Ti az jobb választás, és azt is fogok venni 😀
köszönöm a sok segítséget 😀
Más:Elrajtoltak a 7950-ek.Márciusban jön a 78xx és a 77xx stb.
Az árukra leszek kíváncsi.Engem spec a 7850 és 7870 érdekel majd elsősorban.
44k
Itt a Webáruházban 47+Dirt 3 😀
Hd 6870 valóban jobb választás.
50k-ért van 560Ti az mégjobb.😜
hmmm legyen inkább nvidia mint ati? hát nem is tudom... :S
Haverom venne egy ilyen VGA-t
Sapphire HD 6850 1GB TOXIC GDDR5 PCIE
ajánljátok?