alaplapos videókarim van.(laptop) Az se baj ha minimumon,de menne-e? sajnos csak pixel shader 2.0-ást támogat 3.0 már nem.
Valaki?
Hát itt van fenn a gépigény adatbázisban s mégsem tudod eldönteni? Hát kész. Igen menni fog.
U.I ha valaki nem értené,ez a tesóm ac-ja.
Bocs,ha miattam kaptad fel a vizet,de ott aztírja,hogy NEM fog elindulni a Pixel Shader verzió miatt.Ezért kédezem rá itt,mert a gépigény is tévedhet...
Nem kaptam én fel a vizet de tudtommal ors11 már igen informált vga ügyben tisztában van a PS-el. Am érdekes a gépigény. Mivel X800 elfogadja ami PS 2.0 támogatottságú csak ezért szerintem elég a Pixel Shader 2.0. Meg gépigénynél is azt írja, hogy idézem:
DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
habár a 6600 már PS 3.0-t is támogat de ettől függetlenül szerintem elég a PS 2.0
alaplapos videókarim van.(laptop) Az se baj ha minimumon,de menne-e? sajnos csak pixel shader 2.0-ást támogat 3.0 már nem.
Valaki?
Hát itt van fenn a gépigény adatbázisban s mégsem tudod eldönteni? Hát kész. Igen menni fog.
Bocs,ha miattam kaptad fel a vizet,de ott aztírja,hogy NEM fog elindulni a Pixel Shader verzió miatt.Ezért kédezem rá itt,mert a gépigény is tévedhet...
Üdv. Egy elég nagy problémám van!
A lényeg hogy nem lehet csatlakozni a routerhez. A jelszó rendben van, elkezd csatlakozni de aztán kiírja hogy nem tudott csatlakozni. Ezt produkálja az összes gép. Ha a kábelt a Routerből átdugom a gépbe akkor teljesen jó, a net működik.
Tegnap még minden oké volt, és most sem látok rajta semmi különöset, ugyan úgy működik mint eddig, rendesen küldi a jelet, minden világít ami eddig de nem lehet hozzá csatlakozni.
Gyorsan kéne a segítség mert szüleim neten keresztül dolgoznak....
Sziasztok, lehet rossz helyre írok, de fontos lenne minél jobb válasz.
Nos 400 W-os táp van a gépembe és szüleim szerint a gépem túl sok áramot fogyaszt.
Du. 2től többnyire éjfélig megy, hétvégén reggel 9től éjfélig.
Játékra használom , de többet netezek mint játszok.
INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz Proci.
Kingston HyperX 4GB 800 Mhz Dual Channel RAM
ATi Radeon HD 4670 1 GB VGA
500 GB Western digital Vinyó
ASRock Wolfdale1333-D667 Alaplap.
Szóval az érdekelne, hogy napi 8-12 órányi üzemeltetéssel, mekkora összeget fogyaszthat ?
Tucsok2008 írta:
Sziasztok. Egyszer már írtam valahova, de ide írok inkább most megint. A kormányommal lenne a baj. A win7-em fel se ismeri ha bedugom, a lemez ami van hozzá azt meg nem tudom használni mert csak win 98/me/2000/xp-hez jó.
google-ba kerestem illesztőprogramokat de nem találtam, csak olyant ami megkeresi az illesztőprogramot vagy mi, és letölti de azok meg serial-osak voltak. Nem akarok ilyeneket venni, elég volt nekem egyszer ezt annó megvenni 15e-ért... :|
Ez a neve: ti compressor supreme version hy-822
verzió 3.1
Valamint ha bedugom akkor nem ismeri fel "Unknow Devianced" ír ki arra az usb-re.
Így néz ki:
http://kepfeltoltes.hu/121116/F_nyk_p0483_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Valahogy meg lehetne oldani hogy használni tudjam? Gép újra telepítése(xp-re) nélkül, mert arra sincs 5000-em 😀 új kormányt se tudok mert arra sincs... 😀 jelenleg örülök ha eszek és stb...
Driver Genius nevű programmal tudsz leszedni hozzá, megkeresi az neked, és van hozzá serial is így viszont ingyen lesz neked, küldök pm-ben torrent file-hoz linket. Onnan már csak le kell töltened 😉
További problémák... 😀 a program se ismeri fel, de szerintem már magát a kormányt se ismeri fel a gépem, mit tegyek vele??
Itt van kép kép, az egyik az eszközkezelőből, a másik meg maga a programból nézve...
trancemaster írta:
Az a helyzet hogy beszamitottam az alaplapot meg regebben egy uzletnel. Egyebkent probaltam alaplapi vga-val is, es ugyanez a helyzet. Nem ertem. Szoval vga problema kizarva!
BIOS verziorol fogalmam sincs, mivel ugye nem ad kepet. Tanacstalan vagyok.
De melyik proci van benne? pontos típust írj. Elemet vetted már ki az alaplapból?
Intel Celeron D 351 3.2GHz proci van benne, az alaplappal egyutt kaptam. Vettem mar ki az elemet, es probaltam masikkal is, de semmi eredmeny. Jah es meg van benne 2x256 DDR Ram. Es szerintem mindent oda kotottem ahova kell.
trancemaster írta:
Az a helyzet hogy beszamitottam az alaplapot meg regebben egy uzletnel. Egyebkent probaltam alaplapi vga-val is, es ugyanez a helyzet. Nem ertem. Szoval vga problema kizarva!
De melyik proci van benne? pontos típust írj. Elemet vetted már ki az alaplapból?
Ott van az a 15GB-os ISO.Azt kéne bemuntolni a virtuális meghajtóba.De ne Total c-ből.(Na most,ha van ISO,meg sok rar,akkor az a mappa most elvileg ~30GB.Merthogy ki van bontva)
trancemaster írta:
Mi lehet a baja ennek az alaplapnak???
AsRock 775i65G
Mindent osszekotottem, csatlakoztattam! Nem ad kepet, de elindul, es kb. 1 perc utan magatol kikapcsol...
Kulsore en nem latok rajta semmi serulest!
300W-os tappal es egy Radeon HD2600-val probaltam ki. Lehet hogy keves neki a 300W??
1. Melyik gégről van szó? 2. Egyáltalán naprakészek azok az infók? 3. Alaplap BIOS verziója mi?
Mindent osszekotottem, csatlakoztattam! Nem ad kepet, de elindul, es kb. 1 perc utan magatol kikapcsol...
300W-os tappal es egy Radeon HD2600-val probaltam ki. Lehet hogy keves neki a 300W??
molfer98 írta:
Sziasztok le szedtem a hitman:absolution-t és amikor el akarom indítani daemon-ba akkorkiírja hogy kép olvasása és ennyi. Tipp? 😞
S nem tűnik el a kiírás? ha eltűnik akkor csekkold a virtuális meghajtót. Lehet csak nincs benne autorun vagy valami. neked kell ezt a nehéz dolgot megtenned, hogy elindítod a telepítést...😆
Elindulna-e a Dota2 nekem?
Intel C2D T5500 1.66Ghz
Intel GMA950
1,5Gb RAM DDR2
Valaki?
Nem kaptam én fel a vizet de tudtommal ors11 már igen informált vga ügyben tisztában van a PS-el. Am érdekes a gépigény. Mivel X800 elfogadja ami PS 2.0 támogatottságú csak ezért szerintem elég a Pixel Shader 2.0. Meg gépigénynél is azt írja, hogy idézem:
habár a 6600 már PS 3.0-t is támogat de ettől függetlenül szerintem elég a PS 2.0
Intel C2D T5500 1.66Ghz
Intel GMA950
1,5Gb RAM DDR2
Valaki?
nekem az lenne a kérdésem hogy vajon az i7 2600K hoz jó a Z77 es chip set ?
Természetesen jó!
A lényeg hogy nem lehet csatlakozni a routerhez. A jelszó rendben van, elkezd csatlakozni de aztán kiírja hogy nem tudott csatlakozni. Ezt produkálja az összes gép. Ha a kábelt a Routerből átdugom a gépbe akkor teljesen jó, a net működik.
Tegnap még minden oké volt, és most sem látok rajta semmi különöset, ugyan úgy működik mint eddig, rendesen küldi a jelet, minden világít ami eddig de nem lehet hozzá csatlakozni.
Gyorsan kéne a segítség mert szüleim neten keresztül dolgoznak....
Intel C2D T5500 1.66Ghz
Intel GMA950
1,5Gb RAM DDR2
Valaki?
Intel C2D T5500 1.66Ghz
Intel GMA950
1,5Gb RAM DDR2
Valaki?
A monitor pedig fujitsu Siemens LCD 19"
Nos 400 W-os táp van a gépembe és szüleim szerint a gépem túl sok áramot fogyaszt.
Du. 2től többnyire éjfélig megy, hétvégén reggel 9től éjfélig.
Játékra használom , de többet netezek mint játszok.
INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz Proci.
Kingston HyperX 4GB 800 Mhz Dual Channel RAM
ATi Radeon HD 4670 1 GB VGA
500 GB Western digital Vinyó
ASRock Wolfdale1333-D667 Alaplap.
Szóval az érdekelne, hogy napi 8-12 órányi üzemeltetéssel, mekkora összeget fogyaszthat ?
Intel C2D T5500 1.66Ghz
Intel GMA950
1,5Gb RAM DDR2
Igen. Arra is az van irva. Szerintem telleg csak a tep nem birja el.
De ez Dell 290 Wattos táp vagy mennyi, nem? Amit anno néztünk
Nem, ez egy regebbi amit itthon talaltam. Egy Codegen 300W-os.
JAAAAAAAAAAAAA. Akkor 99,9%, hogy táp.... Hát nem mondom ezt azért hamarabb is mondhattad volna....
Nem, ez egy regebbi amit itthon talaltam. Egy Codegen 300W-os.
trancemaster:Speaker nem sípol semmit?Mi a kerítés benne?(Procira,memóra gondolok.)
Nem sipol. Kellene? Nem ertek am hozza nagyon. 😀
Az elobb leirtam a pontos tipusokat!
Vedd ki a RAM-ot és próbáld meg úgy. Elemet mikor kivetted mennyi időre vetted ki?
De az alaplapra is az van írva?😃 Nem egyszer volt már más a doboz mint a benne lévő
Okes, megprobalom ugy is. Hat kb. 4-5 percre vettem ki.
Annak elégnek kellett volna lennie BIOS resethez.
trance: Nem lehet, hogy 775i65PE-M vagy 775i65PE lapod vagy 775i65GV lapod van?
Az van rairva hogy 775i65G. Amugy a srac akitol szereztem azt mondta hogy sokat eszik, nem eleg neki a 300W!! Ez lehetseges?
De az alaplapra is az van írva?😃 Nem egyszer volt már más a doboz mint a benne lévő hardware. Rev számot is nézd meg.
Full Update megvolt?(Nekem is akadt)Mondjuk nekem vez.pult /egér/kerék 6-ra téve)
Azt hogy kell??
Bal alsó sarok__jobb klikk__rendszer__Windows Update
[LINK] próbáld meg ezt.
Azt letöltöm és serialt kér, azt már próbáltam. Az is ilyen driver keresős letöltős program, szóval nem konkrétan a kormányé...
trancemaster:Speaker nem sípol semmit?Mi a kerítés benne?(Procira,memóra gondolok.)
Vedd ki a RAM-ot és próbáld meg úgy. Elemet mikor kivetted mennyi időre vetted ki?
Az van rairva hogy 775i65G. Amugy a srac akitol szereztem azt mondta hogy sokat eszik, nem eleg neki a 300W!! Ez lehetseges?
Full Update megvolt?(Nekem is akadt)Mondjuk nekem vez.pult /egér/kerék 6-ra téve)
Azt hogy kell??
Sziasztok. Egyszer már írtam valahova, de ide írok inkább most megint. A kormányommal lenne a baj. A win7-em fel se ismeri ha bedugom, a lemez ami van hozzá azt meg nem tudom használni mert csak win 98/me/2000/xp-hez jó.
google-ba kerestem illesztőprogramokat de nem találtam, csak olyant ami megkeresi az illesztőprogramot vagy mi, és letölti de azok meg serial-osak voltak. Nem akarok ilyeneket venni, elég volt nekem egyszer ezt annó megvenni 15e-ért... :|
Ez a neve: ti compressor supreme version hy-822
verzió 3.1
Valamint ha bedugom akkor nem ismeri fel "Unknow Devianced" ír ki arra az usb-re.
Így néz ki:
http://kepfeltoltes.hu/121116/F_nyk_p0483_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Valahogy meg lehetne oldani hogy használni tudjam? Gép újra telepítése(xp-re) nélkül, mert arra sincs 5000-em 😀 új kormányt se tudok mert arra sincs... 😀 jelenleg örülök ha eszek és stb...
Driver Genius nevű programmal tudsz leszedni hozzá, megkeresi az neked, és van hozzá serial is így viszont ingyen lesz neked, küldök pm-ben torrent file-hoz linket. Onnan már csak le kell töltened 😉
További problémák... 😀 a program se ismeri fel, de szerintem már magát a kormányt se ismeri fel a gépem, mit tegyek vele??
Itt van kép kép, az egyik az eszközkezelőből, a másik meg maga a programból nézve...
[LINK]
[LINK]
Még egy kérdés. Az mennyire hétköznapi az hogy görgetésnél akadozva mozog? 😀
Az lehet VGA driver gond. Fenn van a legfrissebb?
valahogy sikerült köszi a segítséget 😃
Nincs mit.
ugy csináltam és nem jo. kiírja hogy kép csatlakoztatása és semmi. De miért bd-rom meghajtó van miért nem dvd?
A BD az a Blu-Ray Disc rövídítése. Próbáld meg Ultra ISO-val.(DT-t nem próbáltam Win8 alatt.)Egyébként hanyas verziót használod?
Intel Celeron D 351 3.2GHz proci van benne, az alaplappal egyutt kaptam. Vettem mar ki az elemet, es probaltam masikkal is, de semmi eredmeny. Jah es meg van benne 2x256 DDR Ram. Es szerintem mindent oda kotottem ahova kell.
Milyen formátumba jött le?
Lejött egy mappa abban van egy iso meg sok rar. De ha ki akarom bontani a rarokat akkor azt íja ki hogy nincs mit kibontani 😞
Mi lehet a baja ennek az alaplapnak???
AsRock 775i65G
1. Melyik gégről van szó? 2. Egyáltalán naprakészek azok az infók? 3. Alaplap BIOS verziója mi?
AsRock 775i65G
Sziasztok le szedtem a hitman:absolution-t és amikor el akarom indítani daemon-ba akkorkiírja hogy kép olvasása és ennyi. Tipp? 😞
S nem tűnik el a kiírás? ha eltűnik akkor csekkold a virtuális meghajtót. Lehet csak nincs benne autorun vagy valami. neked kell ezt a nehéz dolgot megtenned, hogy elindítod a telepítést...😆
De rámegyek és ezt adja ki 😞
ja, hogy Win8😃 Akkor én ebben nem tudok segíteni😃