[url]https://www.google.hu/search?q=deathfire+ex+cougar&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD0qjV6pzSAhVFCiwKHRQND6IQ_AUICCgB&biw=1280&bih=593#imgrc=jgvp69kWwZJ-ZM:[/url] Ilyen klaviatúrám van. Nem találtam a neten hozzá drivert. Esetleg te ha találsz küldenél? 😃
De ezt az egérszaggatást nem értem tényleg. Hirtelen mozdulatot csinálok, és egyből késik, és szaggat pár másodpercig. Ha lassan mozgatom akkor nincs semmi baj, de ha hirtelen felrántom, vagy valami akkor egyből rossz is.
Igazából már megcsináltam azt is. Akkor is ez volt a probléma. Ezt írja ki a Heroes of the Strom bal felül.
"Alert: Reduced CPU power delected. Game performance may be affected. Check your computer's power and temperature settings. Hozzáteszem, hogy ez a gép egyik barátomé volt, neki eredetibe megvan a játék, és neki nem írta ezt kis, és hibátlanul működött nála a játék. Az lehet, hogy az eredeti játék nem 1 magot használna amit te is mondtál ? 😀
Néztem igen! 8-10%-on van a ram, illetve a proci is! Egérérzékenységet is állítottam, ugyanaz a probléma. Eddig minden játék ment neki, de ezt a Heroes of the Strom-ot, meg ezt a 2D-s sz@rt nem értem, miért szaggat az egér.
Mielőbb teszteltem a Fifa 16, és a Fifa 17-et és Ultrán( Maximális ) beállításokon szaggatásnélkül ment. Viszont egy "Moba" játékkal már gond van. Alig van 30-40 FPS. (Heroes of the Strom-ról lenne szó. )
Az egér nem lehet baj, mivel most vettem a klaviatúrát. "Cougar Deathfire Ex" a neve. És nem csak az a baj, hanem, hogy ilyen gépen laggolnak a játékok.
Helótok...
Lenne egy problémám,éa fogalmam sincs,hogy mitől van...Jó lenne ha tudnátok segiteni... Hálás lennék érte...
Gépemet megnézhetitek a eszköz opciómban...
Legújabb Windows 10-64bites OS-m van legujabb updatekkel...
Feltelepítettem ezeket a játékokat:
Crysis 3,Mafia 3,GTA V,MK XL,Biohazard 7,BF 1,Far Cry Primal,Quantum Break,Rise Of the Tomb Raider.Ezeket.
A Biohazard 7,MK XL,Rise Of The Tomb Raider,Far cry ezek a játékok gyönyörűen mennek full grafikán stabilan semmi akadás,semmi mikro stuttering,semmi képtörés,képszakadás stb...
De pl a Crysis 3 megy 37-50 Fpsel bármilyen grafikán(Legyen az high vagy low) és még néha be is akad a játék,pedig freesync aktiv...
És Freesynces vga-val meg monitorral nem szabadna beakadnia...A másik meg az,hogy egy RX 480as VGA-val a Crysis 3-nál maxon 90 FPS körül kellene mozognia...Miért csak 37 vagy 30??Néha leesik 20ra...De miért???Legújabb driver van fenn mindenből és 65 fok felé nem megy a VGA mert be van állitva a afterburnerban...
A másik meg pl a GTA V...
Egyszer elinditom van 25 FPS,másszor elinditom van 15 FPS egész idő alatt...Mitől????
Az SSD merevlemezen nincs semmi ami zavarhatná a rendszert,most raktam fel,friss rendszer és nem egyszer csináltam adwcleaner-el scant...Nem talált semmit szóval a merevlemezzel sincs semmi gond...Akkor mitől lehet ez a probléma? A Quantum Breaknél is csak 30 vagy 40 FPS között mozog,ráadásul nem is maxon,RX 480 8 gbos vga-n 70-80 FPSnek kellene lennie...Miért ennyire alacsony???A többi jatek meg gyonyoruen megy...segitsetek!
adott egy ASUS PCE-AC51 wifi kártya ugye ez egy kettő antennás kivitel (elvileg) de az egyik kivezetésen nem veszi a jelet ez miért van? Ha hátulról nézem a bal oldalin van wifi jel fogja az itthoni ha csak a jobboldalira csavarom az antennát ott semmi...
Sziasztok.
Másnál is rosszalkodik a youtube Chrome bongészo alatt? Azt tapasztalom folyamatosan, hogy bejelentkezett fiókkal nem hajlandó betökteni és lejátszani a videokat. Ha kijelentkezek a fiokbol, akkor persze megoldodik. Mi lehet a probléma??
Hunork: Azt csak azért írtam oda, hogy páran hozzá szokták tenni, hogy "1080p-ben". Egyébként a felbontásokkal meg stb tisztában vagyok, de ezt az állandó kijelentést nem tudtam tisztázni magamban.
LordSzalko
1080p = Full HD felbontás - ez az általánosan használt 16:9 -es képarányon / 1920x1080 felbontás
Ennél magasabbak is vannak (meg persze alacsonyabbak)
Pl. WQHD 2560x1440
vagy a manapság menő: UHD (közismerten 4K) 16:9 / 3840x2160 felbontás
Bővebben itt olvashatsz ezekről: [LINK]
Ez az egész 'nem hajcsa ki' dolog marhaság, ebben a formában legalábbis. A processzornak nem kell semmit kihajtani. Szimplán arról van szó, hogy ha aránytalanul erős kártyát veszünk XY processzor mellé, akkor az limitálni fogja. Tehát a kártya hiába bírná az adott játékot mondjuk 80FPS-sel, ha a processzor például 40-50-nél nem képes többet kinyögni magából.
pc55555
Érdemes. De mivel nem vagy annyira képben, ne módosíts semmit, hagyd alapbeállításon. Amúgy röviden: böngészési, telepítési szemetet takarít ki.
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Adott egy 1366*768 TV és egy 1920*800-as film. A TV nem fog levágni a filmből? (A lejátszással nincsen baj, minden formátum megfelel a tv-nek) (A TV felbontása kisebb, ezért aggódok csak)
Pedig más nincs. Steam esetében elvileg csak az első indításkori nyümmögést csinálja, hasonlóan az Origin-hez. Utóbbinál lehet, hogy a patch-ek kellenek. Volt ott is egy játék nálam, amit ismét le kellett szednem. A Uplay meg rapszodikus. Itt a játékokat bárhová telepítheted. ha egyben vannak, egy könyvtárban, akkor talán kisebb az esélye, hogy ismét letölt. Mindez saját tapasztalat.
Annyi még pluszban a témához, hogy azért nem ilyen sima ügy: Origin, Steam, Uplay ezek után frissíteni fog nem keveset. Sőt, Uplay esetében előfordulhat, hogy hiába ott a játék, leszedi újra, majd a telepítés villámgyors lesz, és így lesz teljes a kép. Ez valószínűleg azért van, mert a Documents ilyen-olyan könyvtáraiban a játék állományoknál hardver azonosító is szerepel, ami ugyebár megváltozik.
Steam is ugyan így működik, de ha nem abba vannak játékaid hanem máshol is akkor azokkal jó a betüjel "trükk" viszont akkor azok a játékok amik a régi vinyón vannak (és maradnak) és nem Steam/Origin-esek azokat lehet újra kell raknod.
Tegnap fent voltam, elfogadtam, csak mostanában nincs sok időm a játékra így keveset vagyok fent.
Igen a HDD megmarad, mert 1 terrás és 500GB-t különítettem el anno játékoknak. De mivel Open World játékok SSD-n gyorsabban betöltenek, meg mondjuk BF1, BF4 is gyorsabban tölt SSD-n így mindenképp be akarok szerezni még egyet. Amúgy a meghajtó jelének átállítása nekem is eszembe jutott, csak gondoltam hátha van hozzá valami klónozó progi vagy hasonló cucc 😀
Kingston HyperX Savage 240GB SSD amit néztem amúgy.
"Alert: Reduced CPU power delected. Game performance may be affected. Check your computer's power and temperature settings. Hozzáteszem, hogy ez a gép egyik barátomé volt, neki eredetibe megvan a játék, és neki nem írta ezt kis, és hibátlanul működött nála a játék. Az lehet, hogy az eredeti játék nem 1 magot használna amit te is mondtál ? 😀
Mi baj lehet, hogy szaggat, késik laggol az egér mindenhol ?
Lenne egy problémám,éa fogalmam sincs,hogy mitől van...Jó lenne ha tudnátok segiteni... Hálás lennék érte...
Gépemet megnézhetitek a eszköz opciómban...
Legújabb Windows 10-64bites OS-m van legujabb updatekkel...
Feltelepítettem ezeket a játékokat:
Crysis 3,Mafia 3,GTA V,MK XL,Biohazard 7,BF 1,Far Cry Primal,Quantum Break,Rise Of the Tomb Raider.Ezeket.
A Biohazard 7,MK XL,Rise Of The Tomb Raider,Far cry ezek a játékok gyönyörűen mennek full grafikán stabilan semmi akadás,semmi mikro stuttering,semmi képtörés,képszakadás stb...
De pl a Crysis 3 megy 37-50 Fpsel bármilyen grafikán(Legyen az high vagy low) és még néha be is akad a játék,pedig freesync aktiv...
És Freesynces vga-val meg monitorral nem szabadna beakadnia...A másik meg az,hogy egy RX 480as VGA-val a Crysis 3-nál maxon 90 FPS körül kellene mozognia...Miért csak 37 vagy 30??Néha leesik 20ra...De miért???Legújabb driver van fenn mindenből és 65 fok felé nem megy a VGA mert be van állitva a afterburnerban...
A másik meg pl a GTA V...
Egyszer elinditom van 25 FPS,másszor elinditom van 15 FPS egész idő alatt...Mitől????
Az SSD merevlemezen nincs semmi ami zavarhatná a rendszert,most raktam fel,friss rendszer és nem egyszer csináltam adwcleaner-el scant...Nem talált semmit szóval a merevlemezzel sincs semmi gond...Akkor mitől lehet ez a probléma? A Quantum Breaknél is csak 30 vagy 40 FPS között mozog,ráadásul nem is maxon,RX 480 8 gbos vga-n 70-80 FPSnek kellene lennie...Miért ennyire alacsony???A többi jatek meg gyonyoruen megy...segitsetek!
[LINK]
A következő gonddal szembesültem, eddig sose küzdöttem ennyit egy játék elindításáért.
0xc000007b
tud valaki segíteni ebben ? Win 10 64 bit
de inkább raktam egy opera-t azt kész 😆
Másnál is rosszalkodik a youtube Chrome bongészo alatt? Azt tapasztalom folyamatosan, hogy bejelentkezett fiókkal nem hajlandó betökteni és lejátszani a videokat. Ha kijelentkezek a fiokbol, akkor persze megoldodik. Mi lehet a probléma??
Köszönöm a válaszokat.
1080p = Full HD felbontás - ez az általánosan használt 16:9 -es képarányon / 1920x1080 felbontás
Ennél magasabbak is vannak (meg persze alacsonyabbak)
Pl. WQHD 2560x1440
vagy a manapság menő: UHD (közismerten 4K) 16:9 / 3840x2160 felbontás
Bővebben itt olvashatsz ezekről: [LINK]
zsoltdeak17: no kérem, ez hogy jött ide? 😲
Érdemes. De mivel nem vagy annyira képben, ne módosíts semmit, hagyd alapbeállításon. Amúgy röviden: böngészési, telepítési szemetet takarít ki.
Érdemes letölteni a ccleaner-t?
Mit takarítana ki a gépemröl, konkrétan mit csinál a program?
Igen a HDD megmarad, mert 1 terrás és 500GB-t különítettem el anno játékoknak. De mivel Open World játékok SSD-n gyorsabban betöltenek, meg mondjuk BF1, BF4 is gyorsabban tölt SSD-n így mindenképp be akarok szerezni még egyet. Amúgy a meghajtó jelének átállítása nekem is eszembe jutott, csak gondoltam hátha van hozzá valami klónozó progi vagy hasonló cucc 😀
Kingston HyperX Savage 240GB SSD amit néztem amúgy.