Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Hát ez az android halál nem fog egyhamar bekövetkezni!

[LINK]
És mindez Amerikában az apple országában ahol mindenki apple cuccokkal jár
Európában még durvább a helyez ott már kb 50% ot hasított ki az android a mobilpiacon
0
0
0
0
Demoz avatar
Én pont az ellenkezőjét gondolom,de ez olyan mint a Barca vs Real, vagy AMD vs Intel.😃
Mindkettő fél azt akarja bizonyítani hogy jobb az amit ő szeret.😀
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nanaaa, nem szeressük az ilyeneket demoz! 😆
Jó az iOS is, de az android komolyabb. 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem ilyen lesz a kövi apple termék
https://techskipper.com/images/EvolutionOfAppleiPHONE_294A/apple_iphone_evolution.jpg
0
0
0
0
Demoz avatar
Egy kis Iphone 5 pletyka összefoglalás:
https://szifon.com/wp-content/uploads/2011/03/iPhone5_Pletyka_Osszefoglalas_final.jpg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
KuTYanMajOM írta:
Mikor még csak nézegettem a telókat, ZTE Blade és Galaxy 3 volt előttem nagyon. A ZTE a kamerája miatt lett volna nekem rossz választás, a Galaxy 3 meg a ritka felbontása miatt nem lett volna jó ötlet. De egyébként a ZTE Blade tényleg egy jó telefon, pláne amennyiért kapni lehet. Nekem az a ZTE felirat még mindig piszkálja a szemem, de jó telefon nagyon. Ha jól tudom van belőle vmi ZTE San Francisco vagy milyen kiadás, ami nálunk nem kapható. Az elvileg amoledes, érdekes, hogy csinálnak egy telefont, azt kiadják ugyan azt más kijelzővel.
Egyébként Galaxy S-em van.

Az a zte felirat piszkálja a szemem ezzel arra utalsz hogy ismeretlen gyártó?
Itt egy kis infó a ZTE ről! Nem én írtam!!! Csak érdekességként írtam be
A világ 4. legnagyobb telefongyártója
(Csak a Nokia, Samsung, LG van előtte). Akinek a telefonjait még a nagy Dell is forgalmazza saját név alatt
26 éve létezik Pl. a Telenor (és még több más szolgáltató) 4G hálózatát is készíti
Bírom mikor valaki úgy gondolkodik: ha ismerem régóta akkor márka, ha nem, akkor noname.

Amúgy a blade ből csak eleinte voltak Amoledesek már az összes Orange Sanfarcisco tft-s!

tasiadam Telenorosok is tudnak Vh-t küldeni
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Djuice és 20as emberek! Csak én tudok küldeni viszahívót smsben (mondom megint 20as emberek) vagy más is? vagy csak djuice ?
0
0
0
0
thug85 avatar
KuTYanMajOM írta:
Mikor még csak nézegettem a telókat, ZTE Blade és Galaxy 3 volt előttem nagyon. A ZTE a kamerája miatt lett volna nekem rossz választás, a Galaxy 3 meg a ritka felbontása miatt nem lett volna jó ötlet. De egyébként a ZTE Blade tényleg egy jó telefon, pláne amennyiért kapni lehet. Nekem az a ZTE felirat még mindig piszkálja a szemem, de jó telefon nagyon. Ha jól tudom van belőle vmi ZTE San Francisco vagy milyen kiadás, ami nálunk nem kapható. Az elvileg amoledes, érdekes, hogy csinálnak egy telefont, azt kiadják ugyan azt más kijelzővel.

A ZTE San Fancisco-t Amerikában forgalmazták ha jól tudom. Úgy látszik ott mások az igények, azon a piacon jobban tud érvényesülni egy amoled kijelzővel!
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Kmisi99 írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok. Tudom nem ez a fórum témája, de segítsetek nekem telefon vásárlás ügyben. Nem tudom eldönteni melyik legyen.
Ezek vannak kinézve:
LG Optimus gt 540
Samsung GT-S7230 Wave 723
Samsung GT-I5800 Galaxy 3
LG P500 Optimus One
LG Km 570
Melyiket érdemes megvenni.
Maximum 40.000 - 45.000 tudok rászánni.
Esetleg ha tudtok ennyi pénzért ezeknél jobbat vagy olcsóbban hasonló minőségűt, akkor azt is írjátok meg. Előre is köszi mindenkinek.
Csak hogy valami kapcsolódjon a fórumhoz, jelenleg egy Sony Ericcson K770i-m van.

Ennyiért ajánlom a ZTE blade-et
800x400!! as felbontású kijelző, Kapacitív azaz multi touchos kijelző 512MB ram
Van 3D gyorsítója így mennek a komolyabb játékok pl
[LINK]
És ha szeretsz hackelni akkor igazán neked való! Rengeteg kiváló módosított oprendszer elérhető rá! Én is pl android 2.3.3 al használom!
Lényegében olyan mint a gt540 csak sokkal jobb a kijelzője és jobban lehet hackelni

Nekem is Blade-em van. Legjobb ár-érték arányú teló a piacon!
Én 2.2-es ROM-ot használok és stabil, gyors.
Nem vennék más telefont 100 ezer alatt. (felette Samsung Galaxy S, esetleg HTC Desire HD)
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Sony Ericcson U1 😃
összesen 160 ezer volt 😃

12.1 mp kamera 😃
16GB memoria...
VGAQ gyorsitó
16:9 film funkció 😃
600Mhz CPU
😃
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Nekem 1 Nokia 5530 X Press Music 4GB mem. 3.2Megapixel érintős stb..A tesómnak meg 1 Nokia C6 5Megapixel 4GB mem.Billentyüzettel a kistesómnak meg 1 Noki 5130 Xpress 1GB 2.Megapixel.A 3összesen 200k volt 😆
0
0
0
0
Creelien avatar
Samsung Monte

egyébként honnan tok hozzá flashplayert szerezni? kerestem Google-lel nem találtam.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
SAMSUNG SGH U800 SOUL B 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok. Tudom nem ez a fórum témája, de segítsetek nekem telefon vásárlás ügyben. Nem tudom eldönteni melyik legyen.
Ezek vannak kinézve:
LG Optimus gt 540
LG P500 Optimus One
LG Km 570
Esetleg ha tudtok ennyi pénzért ezeknél jobbat vagy olcsóbban hasonló minőségűt, akkor azt is írjátok meg. Előre is köszi mindenkinek.
Csak hogy valami kapcsolódjon a fórumhoz, jelenleg egy Sony Ericcson K770i-m van.

Ennyiért ajánlom a ZTE blade-et
800x400!! as felbontású kijelző, Kapacitív azaz multi touchos kijelző 512MB ram
Van 3D gyorsítója így mennek a komolyabb játékok pl
[LINK]
És ha szeretsz hackelni akkor igazán neked való! Rengeteg kiváló módosított oprendszer elérhető rá! Én is pl android 2.3.3 al használom!
Lényegében olyan mint a gt540 csak sokkal jobb a kijelzője és jobban lehet hackelni
0
0
0
0
richie900812 avatar
vegyél x10-est használtan.ezeknél 100x jobb.50-ér már lehet kapni.nagyon ajánlom azt a telót 😃 gondolom nem kell megmagyarázni hogy miért 😃
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Ezek vannak kinézve:
LG Optimus gt 540
LG P500 Optimus One
LG Km 570
0
0
0
0
richie900812 avatar
jövő héten jön meg a Sony Ericsson Xperia X10-em 😊
jelenleg egy 6 éves k510i-m van.bírja a strapát😆
0
0
0
0
Han93 avatar
Sony Ericsson Xperia Arc
0
0
0
0
niteforce avatar
Samsung GT-S 5350
nem egy hiper telo, nem androidos, nem erintokepernyos, de telefonalni jo, meg radiozni, zenet hallgatni, van benne egy 2 gb-os microsd, igy nekem eleg, bar a headsete az megmegy hamarosan, es nincs rajta jack csak micro usb :S
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Nokia N95-2 8GB.
1 gond van vele,hogy nem működik a halkítás gombja oldalt.. és felvan nyomva 100% hangerőre ami nem túl kellemes azért headsettel.Eredeti headset nincs meg amivel lehetne halkítani.Esetleg nem lehet szoftveres hiba? Mert lefrissitettem a firmwaret 31 esre 21 esről és most szar.Azelőtt nemtom jo volt-e mert most vettem használtan.Leszedtem a teló hátlapját és semmi nem látszódik rajta.
Szal ha vki tud pls segítsen mert fonts volna(Garancia nincs a telóra!)
Ja és az előző tulaj azt modta hogy gond nélkül működött. 😞
0
0
0
0
Soap 2001 avatar
Az jó teló! Az enyém:Sony Ericsson W205
0
0
0
0
no avatar
Nokia X3-00-ám van jelenleg! 😀
0
0
0
0
Sashaa avatar
Nokia N8-am van most. előtte volt 2 telefonom. egy Nokia 5230 és egy Nokia 2700
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
pukkancs írta:
Kmisi99 látom te vágod a témát. az van h ami van x10 mini telón alap navigációs cucc az ingyenes? mert haverom mondta h na nem akarom h leszívja a pénzem akkor tegyem rá az igo-t én rá is tettem, de az is szívja a pénzem. szal van olyan navigációs progi ami ingyenes? vagy be lehet állítani programokon brlül h ne kelljen fizetni (offline módra gondolok)

Mivel az alap google mapsos ahhoz pedig net kell azért az pénzes hacsak nincs letiltva a mobilneted. És hogy az IGO se másszon fel netre menj a beállítások hely és biztonságba és ott a vezeték nélküli hálózattól vedd ki a pipát mert olyankor felfog menni a netre hogy letöltse a GPS ek pozícióját
0
0
0
0
pukkancs avatar
Kmisi99 látom te vágod a témát. az van h ami van x10 mini telón alap navigációs cucc az ingyenes? mert haverom mondta h na nem akarom h leszívja a pénzem akkor tegyem rá az igo-t én rá is tettem, de az is szívja a pénzem. szal van olyan navigációs progi ami ingyenes? vagy be lehet állítani programokon brlül h ne kelljen fizetni (offline módra gondolok)
0
0
0
0
Dani-SS avatar
Egy Nokia 6300...de az antik darabot használom: NOKIA 9300
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nincs is benne gps chip így tökmindegy az egész. Amelyik telóban van gps chip abból nagyon sok van de pl az összes androidos telóban van
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Azért ide írok mert nem találtam másik fórumot ami telefonokkal folgalkozna. Nekem van egy LG Km 570 típusú telefonom, és azt szeretném kérdezni hogy lehet e rá telepíteni olyan térképszoftvert ami nem netről tölti le az útvonalakat? Vagyis ingyen használható GPS progit tudok-e rárakni? Vagy ha erre nem tudok akkor melyik az a telefon amelyik alkalmas erre?
Előre is köszi mindenkinek.
0
0
0
0
Stunt avatar
Sony Ericsson Xperia X8, de hamarosan lecserélem egy LG Optimus 2X-re.
0
0
0
0
no avatar
nekem a feka jobban tecett,de hát ízlések és pofonok 😃
0
0
0
0
Nedadam avatar
nekem white kék hátlappal 😆