Cooler Master Hyper TX3 4.680,- Ft na ahogy elnéztem inkább ez... bár az Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 is mégérné... viszont 12k ért már drágállom... 😃 és akkor azt mondod hogy a Seagate 1tb 32MB jobb mint a SAMSUNG? 😀 akkor úgy nézki hogy az lesz 😀
ja és a CPU hűtő változtat vmit a gép teljesítményén? vagy csak hűttést szolgálja? 😃 (nevéből adódóan gondolom csak hűttést)
na mindent összeszámoltam és 197K lett 😃 és ehez még kéne egy gépház...
HDD jobb amit írtam Seagate 1TB 32MB Barracuda 13.910,- Ft
Táp tökéletes
És Cpu cooler pedig nagyon sok van
Az egyik legjobb árkategóriájában: Cooler Master Hyper TX3 4.680,- Ft
De ha van rá még kis pénzed: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 6.350,- Ft Scythe Mugen 2 Rev B. 11.950,- Ft
Ezekkel el leszel egy darabig, mert nagy jó minőségűek.
Igen Powerclor...Teljesen jó márka, én ezt venném, mert a Vapor-x drágább(sapphire)
jó csak mondom... hogy az a 15% miben nyílvánul meg? 😃 mitől lesz nekem jobb? bár most megnéztem azt az összehasonlítást és tényleg jobb... deee ááááá 😃 nehéz a döntés... és nem picit... nagyon!! 😃
teszt: ez azt jelenti hogy a SAPPHIRE HD 6950 90FPS-el viszi a krízist 😃 míg a GTX 560 csak 50 körül? O.o
Szerintem is simán jó és értékálló az i5 2500k+6950 2gb páros, csak jó kis lap kell, meg ha esetleg későbbre tervezel +1 vidikarit akkor valami CFX-es lap lenne jó. 27k forintért 8gb ram simán jó amit Synda írt
Nagyon egyszerű, a hd6950 1Gb full ugyan azt tudja,mint a GTX 560 tI,(illetve nem physix-es) a 2Gb-os jobb, és valamivel drágább, ha 6950 akkor 2 gigást vegyél, (ha meg ár nem számít akkor minimum gtx 480😀 )
Szóval, ha van 64 ezer huf-od videókártyára akkor 6950 (2Gb)
Ha nem sajnálsz rá egy kisebb vagyont akkor gtx 480 tól felfelé😀 de gondolom az ár nem számít az nem volt komoly
Én helyedben 2 gigás 6950-et vennék
az I5 760 amit gondoltál, jó, de ennyiből már inkább sandy-bridge.... i5 2500(K) 3,3Ghz LGA 1155
H teljesen új gép lesz és alaplapot is kell venneg akkor i5 2500K legyen, jobb az hidd el: http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=191
ximo: INTEL Core i5 2,8GHz LGA1156 8MB Box ez lenne
akkor azt mondjátok hogya GTX 560-éri meg legjobban? vagy inkább a Hd 6950? O.o (ár nem számít) melyik a jobb és miért?
ja és igen azt akarom hogy minden fullon menjen... full hd-ba... 😃
Attól függ mire kell a Videókártya ha a legújabb játékokkal akarsz gémelni fullHDban maxon és aht akarod h menjen sokáig így akkor GTX560, és jövő szempontjából mivel gyorsabb a többinél megéri...[LINK]
HD6950...gyorsabb mind2nél.
Szvsz. A legjobb a gtx 560 ti.(physix, teljesítmény, stb, de drágább mint a többi)
Énis nemrég egy ilyenbe ruháztam be, elégedett is vagyok vele, utána a 6870-esek jönnek, a kivitel szerintem csak a hűtés miatt fontos, a 3 ventis Giga jól néz ki😀 A te döntésed, hogy azért az esetleges plusz 2-5 fps-ért szeretnél-e plusz 5-6 ezret fizetni...
Milyen cpu-t tervezel, vagy az adott?
na ezek közül melyik a legjobb?
Sapphire Radeon HD6870 Vapor-X 1GB PCIe
GIGABYTE GeForce GTX 560
GIGABYTE GV-R687OC-1GD 1GB PCIe
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtreme
na ha az árat nem nézzük ezek közül melyik a legjobb? (ha lehet egy sorrendet is kérnék 😃😉
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtreme veddmeg ezt, kicsivel gyengébb a gtx 560 nál, de ha nem fanatikus gépőrült gamer vagy, akkor elég lesz mindenre 😀
egy voks az ASUS ra
ja és a CPU hűtő változtat vmit a gép teljesítményén? vagy csak hűttést szolgálja? 😃 (nevéből adódóan gondolom csak hűttést)
na mindent összeszámoltam és 197K lett 😃 és ehez még kéne egy gépház...
HDD jobb amit írtam Seagate 1TB 32MB Barracuda 13.910,- Ft
Táp tökéletes
És Cpu cooler pedig nagyon sok van
Az egyik legjobb árkategóriájában:
Cooler Master Hyper TX3 4.680,- Ft
De ha van rá még kis pénzed:
Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 6.350,- Ft
Scythe Mugen 2 Rev B. 11.950,- Ft
Ezekkel el leszel egy darabig, mert nagy jó minőségűek.
Igen Powerclor...Teljesen jó márka, én ezt venném, mert a Vapor-x drágább(sapphire)
TÁP: Chieftec 500W CTG 50080PB AktivPFC 12cm OEM
CPU hűtő? O.o
jaja kb... az enyém is ilyen lesz 😃
szerk.: ez a powercolor vagy mi ez milyen kártya? jó márka? 😃 vagy inkább a sapphire?
190ezerből Kb ilyen gépet lehet kihozni
Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 24.690,- Ft
Intel Core i5-2500K 3.3GHz Box 45.990,- Ft
Cooler Master Hyper TX3 4.680,- Ft
PowerColor HD6950 2GB DDR5 63.120,- Ft
Kingmax DDR3 1333MHz 8GB Kit 19.830,- Ft
Seagate 1TB 32MB Barracuda 13.910,- Ft
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W Active PFC 13.480,- Ft
Cooler Master Elite 310 Black 10.910,- Ft
196.610,-
okééé akkor hamarosan megrendelésre is kerül 😀
majd jelentkezem hogy milyen lett 😀 jövőhéten rendelem 😀 ha valaki addig talál valamit ami nem az igazi az nyugottan írjon
köszi mindenkinek a segítséget! (L) (Y) :$
Táp pontos típusát, HDD-t, cpu hűtőt nem írtál.
okééé akkor hamarosan megrendelésre is kerül 😀
majd jelentkezem hogy milyen lett 😀 jövőhéten rendelem 😀 ha valaki addig talál valamit ami nem az igazi az nyugottan írjon
***a gép lesz 😃
szerk.: mármint a "NEW" géppel 😀
http://www.argep.hu/trend/ASUS/Asus-p67-pro.html
😃 ez jó lenne? (alaplapokról semmit se tudok 😃😉
Gigabyte GA-P67A-UD3 30k
2133Mhz-ig kezeli a ramokat,később dobhatsz bele még egy Vga-t.
Szerk: most nézem,az is jó amit te néztél,döntés a te kezedben van.😆
és ha csak a teljesítményt nézzük(márha az alaplapnak van ilyene) akkor melyik a jobb? mi tud többet és miben? 😃
amúgy nagyon köszi az eddigi válaszokat mindenkinek! nagyon sokat segítettetek! most már értek is azért valamit hozzá 😃
Milyen tápod van?
Codegen 300xa 400watt-os
Azt inkább cseréld. 😕
milyenre?
gyári hűtővel meddig lehet huzni a procit amit mutattam?
Milyen tápod van?
Codegen 300xa 400watt-os
Azt inkább cseréld. 😕
Milyen tápod van?
Codegen 300xa 400watt-os
😃 ez jó lenne? (alaplapokról semmit se tudok 😃😉
amúgy az alaplap sokat számít?
tényleg! használtan alaplapot érdemes venni? 😃 vagy lehetnek rejtett hibái?
Ezeket a lapokat nem igazán ismerem, majd valaki kiokosít. 😀
szerk.: a nelegyen túl drága= minnél olcsóbb annál jobb 😃
vagy ne? 😃
szerk.: ja és az alaplap ami bevan rakva(NEW) az jó lesz? minden passzol mindenhez? 😃
teszt: ez azt jelenti hogy a SAPPHIRE HD 6950 90FPS-el viszi a krízist 😃 míg a GTX 560 csak 50 körül? O.o
2: több mint 15%-al gyorsabb
Tudja az 5.0-át is.
a GTX 560 ti?
ja akkor az OPENGL 4.1 az más? 😆 lehet ezzel keverem
Igen elégnek kell lennie.
szerk.: bocs a dupláért :S
szerk2.: 😃 és a vidi kártya shader-je 4.1... ez miben nyílvánúl meg? mert láttam sokkal gyengébb kártyát 5.0-val O.o
azért egyéb ötletek... véleményeket még szivesen meghalgatok... akarom mondani elolvasom 😃
Köszi mindenkinek! (Y)
a gép megtekinthető lesz ezen a néven: NEW
de ez a 6mb? és 8mb miben számít?
Szóval, ha van 64 ezer huf-od videókártyára akkor 6950 (2Gb)
Ha nem sajnálsz rá egy kisebb vagyont akkor gtx 480 tól felfelé😀 de gondolom az ár nem számít az nem volt komoly
Én helyedben 2 gigás 6950-et vennék
az I5 760 amit gondoltál, jó, de ennyiből már inkább sandy-bridge.... i5 2500(K) 3,3Ghz LGA 1155
H teljesen új gép lesz és alaplapot is kell venneg akkor i5 2500K legyen, jobb az hidd el: http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=191
akkor azt mondjátok hogya GTX 560-éri meg legjobban? vagy inkább a Hd 6950? O.o (ár nem számít) melyik a jobb és miért?
ja és igen azt akarom hogy minden fullon menjen... full hd-ba... 😃
HD6950...gyorsabb mind2nél.
Énis nemrég egy ilyenbe ruháztam be, elégedett is vagyok vele, utána a 6870-esek jönnek, a kivitel szerintem csak a hűtés miatt fontos, a 3 ventis Giga jól néz ki😀 A te döntésed, hogy azért az esetleges plusz 2-5 fps-ért szeretnél-e plusz 5-6 ezret fizetni...
Milyen cpu-t tervezel, vagy az adott?
Sapphire Radeon HD6870 Vapor-X 1GB PCIe
GIGABYTE GeForce GTX 560
GIGABYTE GV-R687OC-1GD 1GB PCIe
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtreme
na ha az árat nem nézzük ezek közül melyik a legjobb? (ha lehet egy sorrendet is kérnék 😃😉
ja és köszi az eddigi válaszokat 😀 (Y)
egy voks az ASUS ra