Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tothricsi95 avatar
mlan0 írta:
Valaki tudna androidos telefonra órarend alkalmazást??

[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gk.Timetable&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nay5UaW1ldGFibGUiXQ..[/url]
Én ezt használom már régóta, szerintem tökéletes.
0
0
0
0
no avatar
anyu89 írta:
Valaki dobjon egy jó i5+alaplap kombót(játékra szánom). kritériumok sata3x2 RAM DDR3 elég 2/4 slot PCI 3.0/2.0. Max 70k szánok a kettőre együtt. 450W táp bírja el😃

Intel Core i5 3330
MSI Z77A-G43
0
0
0
0
mlan0 avatar
Valaki tudna androidos telefonra órarend alkalmazást??
0
0
0
0
anyu89 avatar
Valaki dobjon egy jó i5+alaplap kombót(játékra szánom). kritériumok sata3x2 RAM DDR3 elég 2/4 slot PCI 3.0/2.0. Max 70k szánok a kettőre együtt. 450W táp bírja el😃
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Akkor most sulyra megy? Meg az átvételni vagy mi a franc dijat is ki kell fizetni? De.akkor az nagyon nem érné meg.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
15s alatt meglett bár ebből 10s ig az oldalt töltött 😃
https://gepigeny.hu/webaruhaz/informations.php#i05
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Szaiasztok!

Gondolkodtam keresgedtem. De nem találtam ezel foglalkozo témát. Ugyhogy ha nem baj ide irom.

Na. Az a gond hogy a web áruházbol mwnyi a szálitási dij? mert nem tudom hol va kiirva Miskolcra kellen elhozni. De nem találom hogy mi alapján árazzák.

Kösz előre is. Várom a választ. (PM be is jöhet.)
0
0
0
0
kistiko07a avatar
ricsko1234 írta:
Üdv.
AZ lenne a kérdésem hogy van ez az alaplap :
M5A78L LE---->ami 125W-ig támogatja a procikat, de a hivatalos weboldalon az áll hogy támogatja a Phenom II 965-ös procit is de az 140W-ot fogyaszt...Ha beleraknám a procit, felnyomnám az órajelet @3700Mhz-re, nem lenne probléma? biost gondolom csak akkor kéne frissítenem, mikor fx procit raknék bele. A mostani ASUS M3N-H/HDMI alaplapomba van ez a proci, és 3,7Ghz-en megy, és itt abszolúte nincs probléma, stabil... tehát ha ez a jóval régebbi alaplap elbírja, akkor sztem, röhögve viszi ez az alaplap...csak gondoltam azért megkérdezem...

Nekem is ilyen lapom van csak 975-ös Phenom-mal és 3.7 Ghz-en még vitte viszont 3.8-on már 10 perc játék után lekapcsolt és a iszonyat lagg lett tőle. Ha lehetséges ne LE-t vegyél hanem sima m5a78l-et. 😉
0
0
0
0
sisko avatar
Kmisi99 írta:
Csak 4pines tápcsatit lehet rádugni azaz csak 130w ot kap max a proci te ha alapból 140w os procit beleraksz már az is kétséges. De tuningal meg egyáltalán nem lenne esélyed. Úgy felmegy az 160W ra is. Szerintem a 965 ből van 125w és 140w os változat is de ha 140 est rakod bele nyávogni fog hogy kevés az áram.

Így van,a Phenom II X4 965 Black Edition-ből a 125 wattos az C3-as steppingel jön,míg a 140 wattos C2-vel
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csak 4pines tápcsatit lehet rádugni azaz csak 130w ot kap max a proci te ha alapból 140w os procit beleraksz már az is kétséges. De tuningal meg egyáltalán nem lenne esélyed. Úgy felmegy az 160W ra is. Szerintem a 965 ből van 125w és 140w os változat is de ha 140 est rakod bele nyávogni fog hogy kevés az áram.
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Üdv.
AZ lenne a kérdésem hogy van ez az alaplap :
M5A78L LE---->ami 125W-ig támogatja a procikat, de a hivatalos weboldalon az áll hogy támogatja a Phenom II 965-ös procit is de az 140W-ot fogyaszt...Ha beleraknám a procit, felnyomnám az órajelet @3700Mhz-re, nem lenne probléma? biost gondolom csak akkor kéne frissítenem, mikor fx procit raknék bele. A mostani ASUS M3N-H/HDMI alaplapomba van ez a proci, és 3,7Ghz-en megy, és itt abszolúte nincs probléma, stabil... tehát ha ez a jóval régebbi alaplap elbírja, akkor sztem, röhögve viszi ez az alaplap...csak gondoltam azért megkérdezem...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
úgy értettem a mindenholt, hogy más eszközöknél,szofvereknél alapvetően az SE Standard Edition-t jelent, de úgy néz ki a videokártyáknál ezmáshogy van😃😃 Ez a GTX 560 SE ez ebben az évben jött ki úgy néz ki😃

Igen,de sajnos így is gyengébb a 650Ti-nél.A Ti remélem jó választás lessz,mert ebben az árvan ez a legjobb,és csak 4k-val drágább mint egy HD7770-en,de jobb is annyival,az bisztos.

Azért nem csak 4kval drágább az😃 HD7770 30 körül van GTX 650Ti meg inkább 37-40 körül. Mellesleg a GTX 650 SE a sima GTX 650-nél is gyengébb😃

😆 nem 650 SE-ről írtam,hanem 560SE-ről 😃
És nálunk a HD7770-es 33k,és egy 650Ti meg 37k 😀
Másak az árazások,van ami jobb mint nálatok,de a többséget felülárazott...

Igazad van😃 Elírtam😃 De te GTX 650Ti-t tervezel venni, nem?

Igen azt 😆 remélem sikerül is karácsonyra,a képernyővel együtt a gépbe 156k-t ölök bele...mert a képernyő vagy 31k-ba fog kerülni.

Egyébként a GTX 560 erősebb a GTX 650 Tinél úgy 5%-al😃 De gondolom a fogyasztás sem mellékes😃
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
úgy értettem a mindenholt, hogy más eszközöknél,szofvereknél alapvetően az SE Standard Edition-t jelent, de úgy néz ki a videokártyáknál ezmáshogy van😃😃 Ez a GTX 560 SE ez ebben az évben jött ki úgy néz ki😃

Igen,de sajnos így is gyengébb a 650Ti-nél.A Ti remélem jó választás lessz,mert ebben az árvan ez a legjobb,és csak 4k-val drágább mint egy HD7770-en,de jobb is annyival,az bisztos.

Azért nem csak 4kval drágább az😃 HD7770 30 körül van GTX 650Ti meg inkább 37-40 körül. Mellesleg a GTX 650 SE a sima GTX 650-nél is gyengébb😃

Igen azt 😆 remélem sikerül is karácsonyra,a képernyővel együtt a gépbe 156k-t ölök bele...mert a képernyő vagy 31k-ba fog kerülni.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:

0
0
0
0
Chuck avatar
cozyka írta:
Chuck írta:
hd6670 1gb ddr3 karihoz milyen processzort javasoltok? (lehetőleg 775-ös foglalatút)

E8400

e8400 kicsit nem erős már hozzá?
0
0
0
0
no avatar
Chuck írta:
hd6670 1gb ddr3 karihoz milyen processzort javasoltok? (lehetőleg 775-ös foglalatút)

E8400
0
0
0
0
Chuck avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nekem az Angry Birds nagyon szaggatott az összetettebb pályákon X10 minivel
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
mlan0 írta:
Amugy van egy webcamerám (inter chatpack) ls nem találók hozzá drivert.. valaki segitenne ebben?

A gyártó weboldalán megtalálod ha nem akkor segít a google.
De X10 Mini-re nagyon sok játék van Pl:Angry Birds,Dead Space Tap Tap Ravenge 4
De ha rámész a Marketre akkor vannak ott ingyenesek.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Jah.. értem.. 😀

Amugy van egy webcamerám (inter chatpack) ls nem találók hozzá drivert.. valaki segitenne ebben?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Volt olyan telefonom. Hardverileg sajna már eljárt felette az idő (600MHz), kijelzője is kicsike + nincs dualtouch, szóval újabbakat nem nagyon fogja elvinni. Logikai, tologatós, ügyességi játékokat keress rá. Nekem a Doodle Jump volt rajta, Solitaire, Tetris, Arkanoid, stb. Olyanokat simán elvitt
0
0
0
0
mlan0 avatar
Tudnátok Ajánlani játékokat ezen a telefonon?: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (és lehetőleg jók legyenek)
0
0
0
0
cseszka avatar
Attol függ h "életre" tudják e kelteni a kártyát.Bár amint te ujra rakod a drivert,ayonnal beáll a gyári beállitásra.Csak ha biost moddolod,vagy hejtelenül telepited,akkor ugrik a garancia.
0
0
0
0
Chuck avatar
ha van egy videokártya ami garanciás és azt tuningolják, és tönkre megy akkor is él a garancia?
valahogy ezt megtudják nézni a boltba/szervizbe hogy volt-e húzva a kártya??
0
0
0
0
FREEQXQ avatar
Display Driver Stopped Responding ezt írj ki és egy program se indul el 😞 Mit kell csinálni ebben a helyzetben?
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:

0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
Leirná valaki,hogy a CPU és GPU-knál a jelölések mit jelentenek,mint pl. a BE,Ti,meg ezek,mert nem sokat tudok ezekből.

BE=Black Edition. Azt jelenti, hogy szabadon változtatható CPU szorzó. Szorzózármentes. Tuning szempontból fontos. A K is ezt jelöli.
Ti=? Fogalmam sincs mit jelent. Annyit tesz, hogy több számolóegység(shader) van benne. S ez igencsak kihat a teljesítményre.

😆 ezeket tudtam....amugy a Ti úgy tudom Titanium akar lenni,de én a többire gondoltam,de elgondolkoztam,és több nagyon nincsen 😃 csak a SE-,de azt is tudom...

Csak nem Standard Edition?😃

Jó lenne,de sajna nem 😆
bár a Super Edition-nak is örülnék,de utánna néztem,és a butitott verzió csak egy GTX645-nek felel meg,úgy hogy marad a Ti

Remélem egy 965BE-mellett kihúzza legalább 2 évig(ugyanis akkor konfirmál a tesóm, u.h csak akkor jöhet szóba újabb VGA csere....mert a procira veszek egy ventit és OC-zni fogom.

Aha😃 Pedig az SE mindenhol azt jelenti kb😃

Nem igaz.(bocs hogy ennyire meg akaorm cáfolni,de akkor miért nem irják mindehova od az SE-t ha Standard Edition Lenne??)

nézd meg itt is,az SE-be nem olyan,mint a simma 😆

[LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
Leirná valaki,hogy a CPU és GPU-knál a jelölések mit jelentenek,mint pl. a BE,Ti,meg ezek,mert nem sokat tudok ezekből.

BE=Black Edition. Azt jelenti, hogy szabadon változtatható CPU szorzó. Szorzózármentes. Tuning szempontból fontos. A K is ezt jelöli.
Ti=? Fogalmam sincs mit jelent. Annyit tesz, hogy több számolóegység(shader) van benne. S ez igencsak kihat a teljesítményre.

😆 ezeket tudtam....amugy a Ti úgy tudom Titanium akar lenni,de én a többire gondoltam,de elgondolkoztam,és több nagyon nincsen 😃 csak a SE-,de azt is tudom...

Jó lenne,de sajna nem 😆
bár a Super Edition-nak is örülnék,de utánna néztem,és a butitott verzió csak egy GTX645-nek felel meg,úgy hogy marad a Ti

Remélem egy 965BE-mellett kihúzza legalább 2 évig(ugyanis akkor konfirmál a tesóm, u.h csak akkor jöhet szóba újabb VGA csere....mert a procira veszek egy ventit és OC-zni fogom.

Aha😃 Pedig az SE mindenhol azt jelenti kb😃
0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:

Jó lenne,de sajna nem 😆

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:
TaylorXIII írta:
ors11 írta:

0
0
0
0
ors11 avatar
TaylorXIII írta:
ors11 írta:

Amit még akarok kérdezni,az az lenne,hogy a Palit megbízható márka-e?,mert egy Palit GTX650 Ti-t akarok venni, 37k-ért(amúgy az jó ár-e?).Mert a Giga már 41k-ba kerül,nekem ennyi +-ot nem ér meg.
És van 560 SE ugyancsak 37k-ért...de nem tudom jobb-e a Ti-nél...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ors11 írta:

0
0
0
0
ors11 avatar
0
0
0
0
neuroflex avatar
Thomech írta:
kakasu írta:
sziasztok lenne kérdésem firefoxot használok képet akartam szendi de nem tudom beállítani milyen méretbe keresse mert nincs ott hogy tudom ott legyen kép méret álltiása ?

Ha a google képekben vagy rá mész jobb felső sarokban a fogaskerékre rá kattintasz, rá mész a speciális keresésre és ott lesz a sok megadható szűkítési körök között a kép mérete! 😃

nagyon szépen köszönöm😀
0
0
0
0
Thomech avatar
kakasu írta:
sziasztok lenne kérdésem firefoxot használok képet akartam szendi de nem tudom beállítani milyen méretbe keresse mert nincs ott hogy tudom ott legyen kép méret álltiása ?

Ha a google képekben vagy rá mész jobb felső sarokban a fogaskerékre rá kattintasz, rá mész a speciális keresésre és ott lesz a sok megadható szűkítési körök között a kép mérete! 😃
0
0
0
0
neuroflex avatar
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok 😃
Tudnátok egy olyan progit ajánlani amivel a DVD-s formátumot tehát video TS, audio TS, t át tudnám konvertálni avi nak úgy hogy a minősége ne romoljon? Mert így sem valami szép felvétel!
Köszi előre is! 😀
0
0
0
0
Chuck avatar
Szerintetek melyik kártyát lenne érdemes megvenni? HD6670 1gb ddr3 16ezerért, vagy GT430 1gb ddr3 128bit 8ezerért 2év gari! érdemes lenne megvenni a hd6670 et? annyit dobna a gépemben amennyivel több az ára is??
egyébként mennyivel erősebb kb a hd6670 a gt430 tól?
0
0
0
0
niteforce avatar
GAMER2 írta:
Köszi!😀 És azon át fog menni az 5.1 surround mód?😕

a stereo jacken nem, az optikain igen.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Köszi!😀 És azon át fog menni az 5.1 surround mód?😕
0
0
0
0
niteforce avatar
Többnyire RCA csatik vannak rajta, meg némelyiken digitális is, az újabbakon.
RCA-shoz egy jack-RCA átlalakítókábelt veszel és úgy
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehetne összekötni a gépemet egy házimozi erőlködővel? Mert van egy 5.1-es szettem, aminek most egy gyengébb aktív mélyláda ad áramot. De mivel a hangfalalak darabja 150W, kellene nekem egy erős 5.1-es házimozi erősítő.....😀
0
0
0
0
no avatar
Hogyan kell engedélyezni a lemezvezérlőt biosba?
Mit kell keresni?
0
0
0
0
cseszka avatar
Persze hogy lehet,A mai házakat szinte mind ugy gyártják hogy lehet az elejébe tenni egy ventit átlag 12cm,közvetlen a vinyó elé,ami befelé fujja a levegöt és hüti a vincs-Esztert.Ez átlag elég szokott lenni,de létezik direkt hdd cooler,amit a hardra csavarozol,csak az a baj h kicsik a ventik,és elég hangosak.az elsö megoldás jobb.
0
0
0
0
odie992 avatar
Sziasztok!

Winchestert lehet sima mezei ventillátorral (gépbe tehető dolog [lawl]) hűteni? Vagy ehhez kell venni valami spéci dolgot?
0
0
0
0
MacHiMal avatar
most jó de egy kis idő után újraindult az mitől van? :/
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció